jebanje majke

Mama je postala seksi dama 2. Poglavlje

Upoznavanje Srbija

Njihov razgovor za večerom pratio je uobičajeni obrazac. Ali nije bilo realno da poznata rutina ublaži seksualnu napetost koju su oboje osećali. Ćaskali su o stvarima koje su im se desile tog dana, ali ovoga puta pitanja nisu bila samo kao ljubazan razgovor. Oboje su doživljavali i osećali nešto novo u međusobnom odnosu.

Zorica je prvi put videla Luku kao seksualno svesnog i poželjnog mladića kakav je postao. Svidelo joj se ono što je videla. Znala je da on nije nevin i znala je da se prema njemu već predugo ponašala kao prema nevinom dečaku. On je na njeno seksualno zadirkivanje reagovao kao zreli muškarac.

Ali naravno da je to sve bilo opasno i zabranjeno. Njena seksualna frustracija i prirodni nagoni njenog sina verovatno bi ih oboje doveli u ozbiljne probleme ako ne preduzmu korake da to izbegnu. Bio bi to incest ali se ona zapitala zašto je nije sramota i stid. Maštala je da ima seks sa sopstvenim sinom.

Luka je već neko vreme sumnjao da se ispod skromne spoljašnjosti njegove majke krije seksualno moćna žena. Po prvi put je video njenu erotsku prirodu otkrivenu na uzbudljiv i zabavan način. Svidelo mu se ono što je video. Zamišljao je kako bi mogle izgledati majčine gole sise, noge i dupe, a sada je imao mnogo jasniju predstavu o njihovoj lepoti. Bio je napaljen. Hteo je da jebe sopstvenu majku, ali znao je da se to jednostavno neće dogoditi.

Posle večere Luka je otišao u dnevnu sobu da gleda televiziju dok je Zorica sređivala kuhinju. Ipak, činilo se da nisu u stanju da se koncentrišu na ono što rade. Zorica je završila sudove, oprala neke od njih dvaput greškom, i otišla da se pridruži sinu na sofi u dnevnoj sobi.

„Šta to gledaš?“

Luka je shvatio da zapravo nema pojma u šta je zurio poslednjih nekoliko minuta. Sve o čemu je mogao da razmišlja je da njegova prelepa majka sedi blizu njega u tim prokletim uskim pantalonama koje su tako tesno pristajale preko njenih zgodnih bokova i guze. Njegov penis se već trzao u pantalonama.

Bacio je pogled na nju i video male bradavice na prednjoj strani njene tanke majice. Moja majka je tako jebeno zgodna – pomislio je sa čuđenjem. Njegov penis je sve više rastao i ukrućivao se, toliko da mu je postajalo neprijatno. Lagano je promenio položaj, da bi svom kurcu dao malo više slobode, a njegova noga se slučajno okrznula o majčinu. On je brzo odvojio nogu od njene, mrmljajući izvinjenje zbog svoje nespretnosti.

„Ne budi blesav dragi“, nasmejala se i nežno ga potapšala i stisnula za butinu. Nije mogla a da ne primeti izbočinu u međunožju Lukinih pantalona. „Uostalom, trebali bi ozbiljno razgovarati.“ Uzela je daljinski upravljač sa stolića za kafu i isključila televizor. Luka nije rekao ništa. „Dakle, jutros“, počela je ali ju je zaustavio. mama i sin

„Slušaj mama, nisam hteo da…“ Luka je počeo da govori.

„Sine, ne prekidaj majku… sada ja pričam“, reče Zorica odlučno, ali sa osmehom. „Dozvoli mi da završim.“ Luka je mirno sedeo, plašeći se da ga čeka predavanje, ako ne i nešto gore poput kazne. Zorica je nastavila, gledajući pravo ispred sebe, a ne u njega. „Da, trebao si da pokucaš da mi kažeš da si tu pred mojim otvorenim vratima.“

„Znam mama“, reče Luka krotko.

Zorica se okrenula i pogledala ga duboko u oči. Ponovo je položila ruku na njegovu butinu, i ovoga puta ju je ostavila tamo. „Ja nisam neka staromodna glupava žena. Svesna sam da nisi više dete. Video si svoju majku u njenom seksi donjem vešu i verovatno je to uticalo na tebe … a ja to nisam nameravala. Čak… Mislim da sam te i uzbudila… seksualno…“

Luka je samo klimnuo glavom, pre nego ga je iznenadila sledećim priznanjem: „Ali nije mi žao što se to dogodilo:“

„Hm?“ – zbunjeno ju je pogledao.

„Nisam htela da te napalim jutros“, rekla je. „I nisam očekivala da ću se i sama napaliti… Ali i to se desilo.“ – ruka na nozi njenog sina kretala se u sporim krugovima, milujući ga. „Da li ti se dopalo kako sam izgledala?“ prošaputala je dok se naginjala napred i pustila da joj usta samo nakratko dodirnu njegova.

Luka nije mogao da odgovori. Činilo se i da ima problema sa disanjem. „Reci mi, slobodno… Da li si mislio da sam seksi?“

„Khm… da… izgledala si sjajno mama“, uspeo je da kaže.

Njene usne su ponovo dodirnule njegove, ali ovog puta su se duže zadržale. „Jel ti se možda svideo moj čipkasti grudnjak…?“ Zastala je, primetivši snažan efekat koje su te reči imale na njenog sina. Poljubila ga je ponovo, ovaj put dosta prljavije, prelazeći jezikom preko njegovih usana. „Možda moje crne gaćice…? Hm? Jel ti se digao na moje nevaljale gaćice? Možda si ih čak i osetio… bile su prilično natopljene.“

Zagrlila je sina i privukla ga k sebi, gurajući mu jezik duboko u topla primamljiva usta. Osetila je kako Luka pomera jezik da bi se susreo sa njenim. „Reci mami – Jesi li postao veliki i tvrd ovde dole“, prošaputala je, dok joj se ruka pomerila na izbočinu koju je njegov kurac pravio u pantalonama.

„Uhhh …. da mama… jebeno da,“ – Luka je zastenjao.

„Da li ti se sviđa ovo?“ nastavila je zadirkujuće: „Ili hoćeš da prestanem?“ Protrljala je izbočinu na njegovim pantalonama, a zatim snažno stisnula.

„Oh, sranje, ne… mislim … molim te, nemoj stati“, preklinjao je.

„Možeš i ti mene da dodirneš dragi“, rekla je. Uzela je jednu sinovu ruku i smestila je ispod svoje majice na gole grudi. Luka je našao bradavicu sa kojom je počeo da se igra. Smelo je gurnula jezik duboko u usta svog sina i počeli su strastveno da se ljube.

Zorica je gurnula sina na leđa na sofu i legla na njega. Sisama je prelazila preko skrivenog kurca svog sina. Njene grudi su se spljoštile uz njegovu izbočinu. Gledala je pravo u Lukine oči dok je izgovarala reči koje će zauvek promeniti njihove živote: „Hoćeš li da me jebeš sine?“ prošaputala je na seksi način. sisa sinov kurac

Luka nije odmah odgovorio, zatečen njenim pitanjem. Shvativši to, mama je podigla ulog. Skinula je majicu i krenula da spušta njegove pantalone: „Želiš li da staviš svoj tvrdi kurac u toplu mokru pičku svoje majke i jebeš je dok ne svrši žestoko i glasno?“ – završila je pitanje i oslobodila njegov mladi tvrdi kurac.

„Uhhhh… da mama… da želim da te jebem“, bio je odgovor njenog sina.

Luka je ranije imao nekoliko devojaka koje su mu pušile kitu sa zadovoljavajućim rezultatima, ali sa svojom majkom je osetio da zaista doživljava dobar oralni seks po prvi put. Prvo ga je dugo celog lizala, od jaja do vrha glavića, a potom ga je smestila duboko u gladna usta. Glava mu se povukla unazad i glasno je zajecao dok ga je mama oralno zadovoljavala.

„Jel ti se sviđaju mamina usta sine?“ – upitala ga je i sisama zarobila njegovu mokru kitu.

„Uffff da da mama… tvoja usta su… jebeno savršena.“

Drkala mu je kurac sisama i lizala mu glavić. „Čekaj samo da osetiš moju pičku kako se oseća.“

Sisala mu je kurac još snažnije, dok je polako otkopčavala pantalone i skidala ih sa sebe, zajedno sa gaćicama. Prsti slobodne ruke su joj se zarili u picu i bila je iznenađena količinom sokova i načinom na koji je bila klizava. Bukvalno je bila pripremljena da primi kurac sopstvenog sina. Okupala mu je kitu pljuvačkom, iako je znala da nema potrebe jer je toliko mokra. Legla je na leđa i raširila noge.

„Hajde sine… jebi me. Pokaži mi koliko me želiš.“ – sa osmehom i rumenilom na licu je rekla.

Luka se primakao majci ali se na njeno iznenađenje sagnuo i veoma lako utonuo jezikom u njenu rupicu. Zastenjala je i uhvatila ga za kosu, diveći se snazi i želji njenog sina da pojede njenu zrelu pičku, istu onu iz koje je izašao. Trljala je pičku o njegovo lice i praktično vrištala u transu. A kada joj je nabio dva prsta i olizao klitić ona je podigla kukove i svršila na lepo lice svoga sina. jebanje majke

„Jebi me! Jebi me sine!“ – povukla ga je i počela da ga ljubi dok je on gurao svoj tvdi kurac u njenu klizavu vaginu.

„Volim te mama…“ – iznenada je dodao i počeo da je tuca.

„I ja tebe sine… jače… jače molim te.“

I krenuo je jače i dublje i odlučnije. Po njenim pokretima rečima i poljupcima znao je da radi pravu stvar i da je neće izneveriti. Sokovi su šikljali iz nje i natapali porodičnu sofu dok je Luka sve jače prodirao u osetljivu i nedojebanu pičkicu svoje majke. Ali i pored svega toga ostao je dovoljno pribran. Kada ga je stegnula i svršila mu na kurac, on se izvukao i počeo da svršava na njen stomak.

Zorica je očigledno bila zadovoljna onim što su otkrili i radili zajedno. Ona je bila u stanju da iz njega kao ljubavnika izvuče ono najbolje, a on je uspeo da je dovede do vrhunaca strasti koje odavno nije osetila. Bili su željni eksperimentisanja i pomeranja granica, a griže savesti nije bilo ni na vidiku.

Ono što su delili bilo je savršeno na način koji nikako nisu mogli da opišu. Njihova budućnost će im pružiti mnogo prilika da uživaju jedno u drugom, i uvek će imati te dragocene trenutke za pamćenje dok su ih putovanja njihovih seksualnih života vodila do drugih ljubavnika. Nova Zorica je bila bolja i mnogo srećnija od one stare. I niko nije bio prijatnije iznenađen ovim od nje.

KRAJ!

OVDE kliknite za 1. Deo!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 11 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!