jebanje mlade susede

Mala iz Susjedstva 1. Deo

Stambene zgrade su izmišljotina kasnih šezdesetih i ranih sedamdesetih. Dok se šezdesetih još radilo o možda dvadesetak stanova po zgradi, ove iz sedamdesetih su bile katastrofa sa stotinama stanova. Ponekad si mogao čuti susjeda sa sedmog kata dole u prizemlju kad bi otišao na wc. Nije baš ugodno za slušati. Ostale aktivnosti su bile puno zanimljivije za slušati.. . svađe, seksualni uzdasi i glasni televizori.

Odnedavno i ja ponovo stanujem takvoj zgradi, jer sam naslijedio stan od starci, a baš mi se dobro otvorilo jer sam se nekako u to vrijeme i razveo, pa sam otišao iz ženine kuće i sad sam već godinu i pol u tom stanu. Imam 35 godina i nekako sam u onoj fazi kad mi se više nikamo ne žuri. Solidan posao i plaća, dobar i nov auto, te dobar izgled. Vrijeme sam počeo trošiti na sport, teretanu i povremeni noćni izlazak sa kolegama sa posla. Nisam lovio žene, ali ako nešto uleti za pojebati neću se buniti.

U zadnje vrijeme počeo sam primjećivati jednu malu iz mog ulaza, sa četvrtog kata. Iako je bila zgodna i sva nekako bujna u sisama i guzici, ne bih joj nikad dao više od 16 godina, pa sam se tako nekako i držao prema njoj. U biti, jesam dok neki dan nisam sreo njenu mamu koja se hvalila kako će njena Katarina sa odličnim uspjehom završiti prvu godinu faksa, dakle imala je ipak 19 godina.

 

U meni kao da je otpustila ručna kočnica, ali sam se i dalje držao malo rezervirano. A mala Katarina mi se i dalje nastavljala smiješkati, veselo me pozdravljati i uvijek bi se nekako smela, pa bi joj ispadale stvari iz ruku kad bi ja naišao, pa bi isprčila onu svoju okruglu stražnjicu ili pokazala bujni dekolte prema meni. mala sexy suseda

 

Nakon toga bi odlazio u stan i drkao ga zamišljajući njene bujne sise oko mog kurca ili kako klizim njime između polutki njene okrugle guze, a kad bi se njene usne sklopile oko glavića svršavao bih. I tako je to trajalo skoro dva mjeseca dok nije došlo ljeto i Katarina završila prvu godinu faksa, pa nestala iz kvarta. Saznao sam da jeotišla dva tjedna na more kod neke frendice.


Ta dva tjedna sam bio nekako na iglama, ni sam nisam mogao vjerovati da mi se mala zavukla u misli, a bio sam stariji od nje 16 godina. Kad se napokon pojavila sreo sam ju u ulazu, baš sam išao doma sa posla, bio je petak i od ponedjeljka sam naredna tri tjedna na godišnjem. Izvlačio sam potu iz sandučića kad je naišla Katarina noseći vreču sa smećem u smetlarnik tik uz haustor. Veselo me pozdravila:


– Hej sused, kak ste! ! ! -osmijeh na preplanulom licu mi je malo odvukao pogled sa njenih bujnih sisa koje nisu bile sputane grudnjakom ispod uske majice na bretele.

– Hej Katarina! ! Evo sa posla, a od danas konačno na godišnjem. -rekao sam nekako umorno, ali sa osmijehom od uha do uha.

– Baš super! ! ! Idete nekam na more? -upitala je dok je ulazila u smetlarnik i ubacivala vreču u kantu, a onda se pojavila natrag dok je meni pogled lutao od njenih ultra kratkih hlačica niz osunčane noge.

– A ne.. mislio sam ove godine samo do Jaruna malo ili Bundeka, ali još ću vidjeti.. -rekao sam neodređeno dok smo išli prema liftu.

– Joj, čula sam da je u Stubakima super.. -rekla je dok su mi njene bujne sise bile pred nosom u liftu, ali sam se svejeno snašao.

– Da? Možda bih mogao otići.. -rekao sam neodređeno, a ona se nasmiješila.

– Ako idete, kaj mogu sa vama?

– Joj, Katarina, daj izbaci malo ono ‘Vi’, djelujem si onda jako staro.. -rekao sam kroz smijeh, a i ona se nasmijala, pa rekla.

– Dobro Dominik.. -rekla je baš kad smo se zaustavljali na njenom katu, pa me pogledala i nekako zavjerenički me pogledala i za par oktava niže tiho rekla- Ak si za hladno piće, navrati kad dođeš malo k sebi, ionako sam sama doma, pa mi treba društvo -namignula mi je i izašla, a ja sam ostao u liftu udušući miris njene kose i kože koji je ostao u liftu iza nje.

Nisam znao šta da napravim, neka panika me uhvatila, ali sam se onda sabrao i rekao sam sebi da nisam nikakav balavac, pa da se otuširam i nakon sat vremena da odem do nje. Otuširao se i dobro uredio, a nakon duže vremena malo i obrijao dlake oko kurca i jaja dobro pazeći da oštetim svog macana od dvadeset centimetara, za kojeg je moja bivša rekla da je jedino što vrijedi na meni, ali ju nije spriječilo da se hvata sa nekim starim prdonjom koji je imao novu mečku s klase i plaćao joj smještaj u hotelu gdje ju je guzio u šupak. Obrijan i namirisan otišao sam do Katarininog stana. Tiho po stepenicama i lagano pokucao na vrata.

Otvorila mi je sa smiješkom i samo se maknula u stranu, te sam ušao u stan. Vani je još bilo sunce, a nije bilo vruće, već je bila sparina kako to već ide u Zagrebu ljeti. Povela me u dnevni koji je bio jednostavno uređen uz neizostavni masivni regal koji su njeni starci valjda dobili kao svadbeni poklon i sad je još ponosno stajao tu. Sjeli smo na trosjed i na telki je bio neki glazbeni program, pa su se vrtili spotovi, a Katarina nam je donijela hladnu Sangriu, te nam natočila.

Pijuckali smo lagano razgovarajući o svemu, a onda se nekako nonšalantno naslonila i stavila mi noge u krilo. Nisam ništa rekao, dapače, sviđalo mi se to. Gledao sam kako su joj svijetli tabani u donosu na ostatak osunčane kože i lagano sam prstima prešao preko njih. Prestala je pričati i pogledala me nekako čudno, pa samo lagano nogom prešla preko mojih prepona usput malo pomazivši moj već poludignuti kurac. Nisam više ni trenutka čekao, a oni dani drkanja na Katarinu su sad bili daleko.

Krenuo sam rukom uz njenu glatku nogu do onih hlačica, a ona je samo lagano raširila noge i moja ruka je već trljala njenu pičkicu preko hlačica. Samo je sklopila oči i uzdahnula, dok su joj bradavice sve jače probijale kroz onu tanku majicu.

Odmaknuo sam hlačice u stranu, a ispod njih nije bilo gaćica već samo bijela koža obrijane pičkice i roze usmine njene rupice. Gurnuo sam dva prsta u nju i samo je zastenjala uhvativši se rukama za nsalon trosjeda dok su moji prsti ulazili sve dublje u nju, a onda sam ih polako izvadio i dok me gledala stavio ih u svoja usta i polizao. Zatim sam ustao i skinuo si bermude, skupa sa boksericama, dok se moj kurac ostao slobodno klatiti. mala suseda ga puši kao kučka

Skinuo sam majicu, te pogledao u nju dok si je ona povlačila one uske hlačice na niže, pa sam joj pomogao, a onda joj skinuo i majicu. malo se uspravila na trosjedu i primila mi kurac, lagano ga milovala, a onda navukla kožicu preko glavića i počela mi ga pušiti. S obzirom na godine bila je odlična pušačica, a pretpostavljao sam da je iskustvo stekla na fakultetskim tulumima, a to mi je bilo jako poznato. Pušila mi je sve dok je nisam prekinuo, a onda sam ju polegao natrag i raširio joj noge, te joj se bacio između njih i počeo ju lizati. Prigušeno je stenjala, jer je jako dobro znala da se sve čuje van.

Curilo je iz njene pičkice dok sam ja bio neumoran sa lizanjem. Ubrzo je svršila prvi put sa mnom, pa sam ju povukao bliže rubu trosjeda i odmah joj ga zabio u dosta usku pičkicu. Nabila si je jedan jastuk na lice i sad je mumljala u njega dok sam ju ja bušio zabijajući ga sve do jaja u nju, a da sam mogao ugurao bi i njih u nju. Jebao sam ju žestoko, a povremeno bi joj mijesio i sise, koje su bile istovremeno i mekane i čvrste, ali podatne.

Ubrzo je još jednom svršila, a ja sam se na vrijeme zaustavio i izvukao ga iz njene pičkice, pa ju opkoračio i prektički sjeo na nju, te obuhvatio svoj kurac njenim sisama i sad sam ga trljao kao lud između njih dok nisam svršio po njenom licu i sisama. Izvukao sam crveni kurac između njenih pošpricanih sisa i gledali smo se malo, a onda sam joj pomogao da ustane, te me povela do svoje sobe. Rekla je da legnem na krevet, a onda se popela na mene i počela mi opet pušiti kurac, te mi je lizala jaja i drkala ga žestoko kako bi ga ponovo digla.  jebanje mlade susede

Nakon par minuta je bila zadovoljna njegovom tvrdoćom iako se nije potpuno digao, te se nasadila na njega odmah do kraja. Namjestila se na njemu i odmah započela sa ludim jahanjem. Pokušavao sam još malo raširiti noge, jer mi je pritiskala jaja svojom težinom, te sam nekako i uspio, bez da se bunila. Jebali smo se narednih pola sata, te smo promjenili par poza, a kad mi je došlo da svršim ja sam ju guzio i samo sam ga izvukao, te joj svršio po guzi. Nakon toga smo se izvalili kod nje na krevet i onako znojni i slijepljeni od naših izlučevina razgovarali smo u mraku sobe.

Nekako smo se dogovorili da bi mogli sutra ujutro u Stubake malo na kupanje, a ona je naglasila da bi mogli malo skrenuti kad idemo natrag preko Sljemena. Nasmiješio sam se u mraku i samo joj stisnuo guzu, a ona se priljubila uz mene krenuvši usnama niz moje tijelo prema kurcu.

0 thoughts on “Mala iz Susjedstva 1. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sex sa sisatom

Don`t copy text!