incest price mama

Majka u kuhinji

Upoznavanje Srbija

Bila je nedjelja, negde pred devet sati prepodne.Posle tuširanja obukao sam bokserice i krenuo u kuhinju jer se odatle čulo neko čangrljanje. Kad sam ušao u kuhinju imao sam đta da vidim. Maki je obučena u miju košulju nešto radila za radnim pulltom.Kođulja je bila podvrnutih rukava i dosezala joj je jedva do polovine guzice. Kakav prizor.

Dobro jutro, rekoh i priđoh joj sa leđa.

Spustio sam joj jedan blagi polubac ba vrat. Okrenula se meni i tada primetih d je košulja bila zakopčana samo na donja dva dugmeta. Nije mogla da je zakopča preko svojih bujnih sisa. Kipele su na ratvorenoj košulji.

Dobro jutro, sedi tamo i čekaj doručak, reče i nastavi da radi.

incest price mamaPripremala je jedan pravi engleski doručak, jaja, slanina i kobacica, sa dvopekom. Đus je već stajao u čaši na stolu. Sedoh za sto, kako mi je zapoveđeno. Nisam skidao oičo sa njene guza koja ja izvirivala ispod brajeva košulje. Iao je sada već bila blizi šesdesete i dalje je bila dovoljno okrugla i čvrsta. Jes da joj se pojavila falra ispod guzova, a i pokoja strija na butinama, ali bila je to još uvek zanosna guza. Piljeći u nju macan mi se polako budio. Padale su mi na pamet razne bezobrazne misli. Susdržavao sam se da joj ne priđem i počnem da joj spopadam guzu, tako polugolu. Imam utisam da je i ona imala isto na umu, jer se svaki čas okretala i smeškala mi se. Kada je jelo bilo spremno usula ga je na tanjire i stavila na sto. Uhvatio sam je preko stola za ruku i naterao je obiše sto i da mi sedne u krilo.

Njena gola guza samestila se na moje butine. Nasmejala se. Polubio sam je. Nasmešila mi se i zagrlila me. Držao sam je rukama okostruka.

Ti bi nešto pre jela, neki aperitiv, reče izazivački, pri čemi je mrdnula guzom preko mog macana.

Pa ako imaš đts u ponudi, može. Odgovorih i počeh da je cmačem po licu.

Ništa nije rekla, već je i ona počela da cmače mene. Zatim je usledio jedan malo žešći polubac sa igranje jezika i sisanjem i grickanjem istog. Moj maca je sada već bio potpuno ukrućen i upirao je u njene butine na mom krilu. Spustio sam glavu u otvor kođulje koji skoro potpuno nije sakrivao njene dojke i počeo da ih ljubim i gricka. Jedna ruka bila je na njenoj dojci i masirala je, adrugu sam spustio pod njen guzu i počeo da je gnječim.

Na trenutak je ustala i opkoračila mi butine. Kada se spustila moj mačor upirao je u njene usmine. Bile su već vlažne i pomalo nabrekle. Meškoljila se na mom glaviću nameštajući se na njega nebili ušao u nju. Trljanje glavića o njene usmine bilo je nadražujuće. Nameštala se polako gizom i mikicom sve dok glavonja nije počeo da ulazi u nju. Sve vreme smose i dalje ljubili. Sisao sam joj jezik, paštipkao vrat usnama, čak sam počeomalo i da joj sisam vrat ali mi nije dala. Posle ostanu modrice, pa ima problema da ih sakrije na poslu. Ruka mi je bila zauzeta gnječenjem i masiranjem njene dojke. Pomalo sam joj i uvrtao bradvicu. Brundla je i svilila. Mačor je bio u njoj ali samo dopola. Položaj naših tela nije dozvoljava više. No ona kao da je tako htela vrckala je karlicom kako bi se macan trljao o njene zidove.

Mrmorili smo oboje.

Kako ti de svidja aperitiv, upita me kroz mumlanje.

Ćutim i ispijam ga, valjda će ga biti dovoljno. Rekoh

Koliko god ka hićeš.

Blago se nabijla na macana i vrckala. Masirao samjoj jednom rukom guz. U trenu mi se učinilo da trudi nebili mi prst dopro do čmara. Zabacila se telom unazad i naslonila ruka ma tso iza nje. Ja sam malo raćiri i idigao butine. Tako je moj klipan prodro zmatmo dublje u nju. Samo je jekmula

Bravo reče.

Nabijao sam se polakoo u nju i kruži. Glatki vlažni zidovi njene mikce, koje je povremeno stiskla pojačavbali su ućitak.

Hoću ono. Promumla.

Koje, pitam praveći se lud.

Znaš ti, reče i nadiže sa macana. Spusti jednu ruku i uhvati ispod glavića i poče da cilja svoj čmar. U zadnje vreme skoro svaki put sam joj na kratko jebavao guzu. Držala ga je čvrsto i pririskala na otvor čmara. Sad sam ja sa obe ruke držao njene guzove i širio ih prveći mesta. Polako sam ulazio, upuštala se i i ja sam sve lakše ulazio u guzu. Najzad sam osetio zidove kako se grče oko macana. Stenjala je vrteći guzom poko njega. Mečao sam joj guzove i stiskao ih na macana. Nabijala se sama. Osećao sam da ču uskoro imati problem sa orgazmom, koji još uvek nisam želeo. Digao sam joj guzove i izašao iz nje. Namestio sam ga na njenu macu i spustio je njega. Nije se znalo ko više od nas dvoje svili ili mimla ili brekće. Njena vruća maca stiskala se oko mog natečenog mačora. Stiskala me je nogama, koje su se grčile. Stomak joj igrao, a mikica je vibrirala svojim zidovima. Stisla mi rukama vrat i davila me. Meni su muda bila puna semena i počeo sam da je punim mikucu. Svakim mlazom izazivao sam trzaje njene mace. Orgazam nam je bio skoro obostrani. Odjednom smo se oboje ukučili. Iako sam je ja i dalje punio svojim semenom. Muzla mi je macana svojom mikicom. Počelo je curenje mog semena i njenih sokova niz macana. Po mojim butinama slivajući se na moju guzi. Uhvatila mi je glavi rulama i podarila divljački poljubac.

Od sada nedeljok obavezno doručak sa aperitivom, reče mi.

Gledala me očoma pinim nežnosti i ljubavi. Nikad neću prestati da je volim, ne samu nju, već njeno telo, i nakraju šro ne rećimjebačine sa njom. Iako je već bila blizu šesdesitih, iako su joj dojke počele visiti i polako se uvećavati, iako stomačić više nije bio stomačić, već stomak, iako… Volim je, telo, osobu, ženu. Uživam u šivotu sa njom u svakom pogledu, ne samo seksualno već i intelektualno, emotivno, svakakao.

Odigla se iz mog krila, iz je kapao koktel sokovs i semena. Morao sam još jednom da joj pomilujem dojke i tek onda smose fizički i odvojili. Oboje smo otišli u kupatilo i zaprali se, Izbegavali smo da se doditruje kako nebi počeli ponovo sa seksom. Kad smo sevratuili za sto, doručak je bio poprilino hlada,

Ko ti je kriva kada polako u dugo piješ aperitiv. Reče mi smejući se.

Nema veze, nadoknadio je to svojom žestinom, odgovorih.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 15 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!