Maja se pojavila senzacionalno jebozovno odjevena. Na sebi je imala samo maleni topić, tijesno pripijen uz njene sitne, okrugle, sisice, ispod kojeg pouzdano nije imala grudnjak. A dolje: minić dopičnjak. Kratak, izazovan, provokativan. Skoro pa i kraći od gaćica, ako ih je uopće i nosila.
Sa ovom sam dvadesetpetogodišnjom crnkom održavao povremene seksualne odnose. A pri tome nam obojma, nije bilo uopće važno jesmo li u tome periodu u vezi s nekim drugim i imamo li još nekoga s kim se upuštamo u seksualne odnose.
Oboje uživamo u seksu. Posebice u seksu bez obaveza. I naš odnos se svodi isključivo na udovoljavanje naših putenih tjelesnih potreba. Ona je nezasitna ljubiteljica kurca i dobre ševe. Ja imam neutaživu želju za pičkom. Posebice se palim na cure poput Maje, koje hoće i dopuštaju puno toga, što neke druge, prosječne cure ne daju i nedozvoljavaju da im se čini u krevetu.
Majina me je odjeća odmah natjerala na akciju. Pa sam joj ne gubeći vrijeme skinio topić i oslobodio slatke okruglice. Ona ih je počela maziti posvećujući naročitu pažnju bradavicama, dok sam ja kleknuo ispred nje, obuhvativši joj butane i uronio lice između nogu.
Gaćice je ipak nosila. Tamno plave tangice. Pored kojih sam zavukao jezik i našao put u vruću pukotinu. Odmah je jednu ruku, sa sisa, spustila u međunožje i uposlila prstiće da trljaju napaljeni pičić. Što me je ponukalo da je oslobodim gaćica, koje joj u brzom potezu svučem niz noge, olakšavajući nam pristup podatnoj mačkici. Čim se narosila, njena pička me je primamila da zabijem u nju kurac prekidajući oralnu predigru. I na brzinu se skinuvši, zabijem propeti ud u Maju. U njenu nesputanu vlažnicu.
Povećavala mi je užitak drobeći mi stiskom dlana muda. A ja sam, u usta, trpao njene ukrućene bradavice. Dahtali smo i stenjali, oboje žestoko nasrćući na naše genitalije. Ona se nasrtljivo nabijala na kurac koji joj je ispunio rupu u potpunosti. A ja sam požudno parao njenu pizdicu. Jako, agresivno, neobuzdano.
Znao sam da Maja tako voli i želi. Ili kako se to ona u jednoj prilici izrazila: Želim muškarčinu koji će mi izjebati pičku tako da ga zaista osjetim. A ne neko pipkalo koje će bezuspješno plazati po meni.
Pa sam, shodno tome punio Maju, ne štedeći ju. Snažno, silovito tiskao sam i tiskao nabrekli kar u mokru pičku, koja se ubrzo toliko napunila spermom da je bilo nedvojbeno kako njezina vlasnica uživa. I kako joj godi.
– Jebe li te onaj tvoj dečko ovako dobro kao što te ja jebem?- provocirao sam Maju, aludirajući na tipa s kojim je trenutno bila u vezi. Nije odgovorila. Samo me je jače stisnula za kosu i nokte dublje zarila u moja leđa.
Ušutio sam ne želeći ju dalje provocirati. Znajući da za užitak koji sam priređivao Maji, odnosno njenoj pizdi, samo sam djelimično zaslužan ja osobno. A u puno većoj mjeri majka-priroda koja me je izdašno obdarila s iznad prosječno velikim primjerkom u gaćama.
Pa sam, umjesto da ju i dalje nezrelo zadirkujem trpao taj, iznad prosječno veliki primjerak u njenu rupicu. A ona ga je stezala, stiskala kao da ga je htjela uklještiti unutra, u sebi, zauvijek ga zadržavajući.
S Majom uvijek želim da traje beskrajno. Pa kada sam svršio učinilo mi se da je došlo prebrzo. Ali njeno, a i moje, dahtanje i grčenje tijela svjedočilo je drugačije. Istresao sam ga po njoj. Uglavnom po stomaku i okolo pupka. Čitavu gomilu toga. A čim sam se pribrao od uzbuđenja vratio sam se nazad, unutra, u Majin pizduljak. Opet jezikom. Dovršiti započeto, pa prekinuto oralno igranje.
Mada je nevjerovatno uživala u seksu, Maja je ponajviše, čak bi rekao i isključivo, htjela samo da ima kurac u sebi. Pa i nije baš previše pažnje pridavala predigrama ili oralnim zadovoljstvima. Niti je baš naročito držala do nekih dodatnih aktivnosti, osim samog jebanja. Pa sam joj tako picu lizao samo da ispunim vrijeme dok se moj mlohavi kurac opet ne uzdigne, i poprimi željenu čvrstoću, kako bih ga mogao vratiti, nazad, u nju. I ako nije bila pretjerana ljubiteljica orala, ipak nije mogla ostati ravnodušna na tu moju jezičnu najezdu. Pogotovo što sam, uz jezik, u picu joj trpao i prste. I po nekoliko njih odjedanput.
Usmine i klitić postali su jedna mokra masa. A kad je poteklo u obilatoj količini prepoznao sam da je to trenutak da joj rupu ispunim sa onim čime je najviše i htjela: s iznova ukrućenom kitom.
Samo smo promjenili pozu od maloprije. Sve drugo je ostalo isto. I moje žestoko zabijanje i njeno nezasitno primanje kite, kojoj nikako nije bilo dosta Majine pičke.
Kako je klečala oslonjena koljenima i laktovima o krevet tako sam ulazio u nju straga, lupkajući ju jajima u brzom ritmu. I samo sam gurao i gurao svoj veliki kurac u Majinu pičkicu, kao da ništa drugo na svijetu ne postoji, osim te njene slatke pukotine. Kao da se cijeli svijet, sav svemir, svodi na tu njenu, mokru i vruću, podatnu i nezasitnu rupicu. Špiljicu koja želi biti ispunjena čvrstim, izdržljivim primjerkom muškog uda, po mogućnosti što većim.

Dado Jović

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!