svršio je kučkama na lice

Ljubomorna na Njegovu Devojku

Upoznavanje Srbija

Okupljali smo se kao porodica za rođendan naše ćerke prvi put otkako sam se prošle godine razvela od muža, i to me je jako činilo nervoznom. Iako sam jebeno perverzna osoba i zavisna od seksa, imala sam malo sreće sa svojim životom i udala se za plavokosog biznismena visokog 2 metra. Nije mi dugo trebalo da ga prevarim. Da… Neću davati nikakve detalje o tom događaju. Naš brak je trajao 3 godine.

Tada je on (Nikola) zatražio razvod braka i godinu dana nakon razvoda bilo je vreme da ga ponovo vidim. Neka mi je Bog u pomoći jer me je bilo ogromna sramota što sam prevarila nekog poput njega koji izgleda kao pravi foto model. Dok sam se pripremala kod kuće, odlučila sam da izbacim sve gluposti iz glave. Ja sam civilizovana žena i večeras ću se prema njemu ponašati na veoma civilizovan način kao i svi bivši supružnici. zgodan frajer u odelu

Možda sam ga izdala u prošlosti, ali to više ništa ne znači. Verovatno ga više nije ni briga. Nadam se… Završila sam pripreme i dočekivala ćerkine drugarice, njihove roditelje i neke poznanike. Sve je izgledalo u redu i u dobroj atmosferi. Kada je posle dužeg vremena neko ponovo zazvonio na vratima, shvatila sam da drhtim. Kada sam otvorila vrata, videla sam svog visokog i zgodnog muža – pardon, bivšeg muža – Te bistre plave oči i plava kosa koja je bila bujna, kao stvorena za jebenu reklamu.

Izgledao je stvarno dobro, bolje nego ikada. Bio je obučen u crno odelo, boja koje se nikada nije odrekao. Nasmejao mi se, pozdravili smo se, pitao je kako sam, a ja sam ga poljubila u obraz i pozvala da uđe ne dajući mu ni šansu da skonta da se trudim da ne umrem na licu mesta. Tada je usledio šok! Primetila sam neku plavu kučku iza njega. Predstavio ju je kao svoju devojku. Jebote!

OK. Nisam to očekivala. Nisam se zabavljala ni sa kim od razvoda jer sam se osećala previše krivom. Nevoljno sam je poljubila u obraz i uvela ih unutra. Moja ćerka je bila veoma srećna što je videla svog oca. Ubrzo je stigla i torta i otvarani su pokloni. Bio je to prelep rođendan. Svi su ćaskali, igrali igrice i družili se jedni sa drugima. Pretpostavljam da, iako me čini srećnom što vidim svoju ćerku tako radosnu, veoma me je naljutilo što je moj bivši muž – delovao tako uzbuđeno dok je svima predstavljao svoju devojku.

Moji pogledi su se susreli sa njim nekoliko puta i on mi se smeškao. Pokušala sam da izgledam srećno koliko sam mogla i uzvratila sam osmeh, ali sam umirala iznutra. Stvarno sam počela da se nerviram i otišla sam u kupatilo da umijem lice. Zaslužila sam sve ovo. Nisam imala pravo da budem ljubomorna, ali nisam mogla da obuzdam bes u sebi. ljubljenje sa bivšim u kupatilu

Nakon što sam se pogledala u ogledalo u kupatilu, spustila sam glavu i nadala se da će ovo veče biti završeno što je pre moguće. Kada sam podigla glavu, videla sam Nikolin odraz u ogledalu. Okrenula sam se u neverici. On je bio tamo. Nisam znala ni kada je ušao. Bila sam skamenjena u mestu. Prišao mi je, uzeo moje lice u ruke i počeo da me ljubi. Njegovi poljupci su bili puni požude i čežnje.

Nisam mu se opirala već sam napala njegove usne. Stenjao je svaki put kada sam ga ugrizla za usnu i pritisnula moje međunožje uz njegovo. Jebote želela sam da se kresnemo tamo! A osoba koju sam jebeno želela bio je moj bivši muž koga nisam videla godinu dana. Mislila sam da me mrzi. Pogotovo kad sam videla tu ženu pored njega, pomislila sam da nemam šanse. Ljubio me je u vrat i otkopčavao mi košulju dok mi se grudnjak nije otkrio. Počeo je da diže moju mini suknju.

Zaboravila sam i na razvod, i goste i na onu jebenu plavušu.

Ali u tom trenutku vrata su se otvorila. Užas! Vrata nisu bila zaključana. Ko je ušao? Pogašate? Da, plavuša sa kojom je Nikola došao. Odjednom su me obuzeli krivica i stid i pokušala sam da se pokrijem. Nikola je takođe gledao u nju. Na licu devojke nije bilo ni traga ljutnje, naprotiv, njene prelepe smeđe oči gledale su sa željom. Kada se okrenula i zaključala vrata, počela sam da paničim.

Šta se ovo jebote dešava??

Prišla je Nikoli i poljubila ga. Francuski poljubac, sočan prljav perverzan. Sve se ovo događalo dok je u kući bilo toliko gostiju. Nadam se da su bili previše zauzeti igrama i koktelima. Nisam želela da neko sazna za nas troje, pa sam se nadala da niko neće posumnjati u naše odsustvo. Tada mi je devojka prišla i poljubila me. Odgovorila sam na njen poljubac, iako sam bila zbunjena. Šta god da je ovo bilo.. pridružila sam se toj igri.

Nikola me je uhvatio za ruku i poseo na dasku wc šolje. Raširio mi je noge. Da li je ovo bila neka vrsta osvete? Čak i ako jeste, nisam želela da ih zaustavim. Gledala sam kako Nikola hvata plavušu za kosu i stavlja njenu glavu među moje noge. Devojka je povukla moje gaćice u stranu i zaglavila svoj jezik duboko u moj otvor. Nikola mi je jednom rukom prekrio usta i gledao me. Zatim je otkopčao pantalone i otkrio svoj dobro poznati ogroman kurac.

Plavuša je potom sklonila jezik sa moje pičke i prebacila ga na njegovu kitu. Gledala sam neko vreme, a onda sam se pridružila. Plavuša me je s vremena na vreme ljubila dok mu je lizala kurac. Nikola me je tada podigao i pribio uza zid. Provukao se između mojih nogu i povukao mi suknju visoko oko struka. Polako je nabio svoj kurac u mene i počeo da me jebe stojeći, a usput je ljubio plavu devojku.

Počeo je sve jače i grublje da me tuca a plavuša se igrala sa njegovim jajima i ispuštala napaljene zvukove. Posle par mojih orgazama Nikola je izašao iz mene, postavio plavušu u isti položaj i obračunao se sa njom. Njihova jebačina preda mnom izgledala je tako moćno da sam trljala klitoris sve vreme i uživala. Bio je na ivici tako da nije dugo trajalo. svršio je kučkama na lice

Onda je izašao, obe nas uhvatio za kosu i naterao da kleknemo. Bile smo znojave i razjebane i čekale smo njegov nektar. Ejakulirao nam je na lice i u usta. Osećajk njegove tople slane sperme ponovo me je odveo preko ivice tako da mi se celo kupatilo vrtelo nekoliko sekundi.

U jednom trenutku ustali su kao da se ništa nije dogodilo. Nikola je podigao pantalone i zakopčao kaiš dok je plavuša brisala svoje lice papirnim ubrusom. Još uvek sam bila u šoku. Gledala sam kako su oboje okrenuli leđa i krenuli ka vratima. Nikola joj je pridržao vrata, a ona je okrenula glavu na sekund i uputila mi svoj prljavi osmeh, a zatim je izašla. Nikola se takođe okrenuo, osmehnuo mi se i takođe otišao. Moje grudi su bile otkrivene, suknja mi je bila na struku, kosa i šminka su mi bili neuredni. I da – imala sam spermu mog bivšeg muža na licu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 14 Prosek: 4.4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!