tucanje na obali mora

Ljubav Ode… pa se Vrati

Upoznavanje Srbija

Bacio sam pogled na vreme na svom telefonu. 16. avgust, 22:06. Prošle su dve nedelje, tri dana, devet sati i šest minuta nakon naše sedme godišnjice. Nije da sam brojao sekunde. Minute jesam! Moja žena i ja smo upali u kolotečinu. Sve o čemu smo razgovarali je bio novac, šta da jedemo za večeru, šta da gledamo na TV-u i naše liste obaveza. Posle sedam godina bili smo umorni i dosadili jedno drugom i našoj vezi. Imao sam veću emocionalnu vezu sa svojom cimerkom kao student na fakultetu nego sada sa suprugom.

Tako da sam bio u krevetu, potpuno budan, osećao sam se malo napaljeno. Moja žena je spavala već više od sat vremena. Radila je samo 15-20 sati nedeljno i svake noći je spavala već oko 21 čas. Čitao sam neku erotiku i planirao da izdrkam dok ona spava. Zaintrigirala me je dobro napisana priča jednog neverovatnog autora. Radilo se o mužu u lošem braku koji ljubav nalazi na svim pogrešnim mestima.

Dok sam čitao ovu priču, primetio sam na ekranu baner reklamu za jedan sajt za nalaženje partnera za jedno veče. Ne znam da li me je sedmogodišnji svrab, dosada ili radoznalost naterala da se ulogujem. Postavio sam besplatan profil i pregledao oglase za „Vruće napaljene domaćice u vašem kraju.“ Tražio sam samo malo zabave i flerta… ili sam barem tako rekao sebi.

Onda sam našao lični oglas koji mi je zapeo za oko. Nije bilo slike, ali osećao sam se kao da je ona koja ga je napisala moja srodna duša. „Udata žena 27god lepo telo, lepo lice, brineta. TRAŽI Oženjenog muškarca 25-45 najmanje 180cm visine i proporcionalne težine. Inteligentan, sa stalnim prihodima. Ako ispunjavate gore navedene kriterijume i tražite avanturu, želim da se javite.“

Zatim je napisala nešto dodatno o sebi: „Volim voćne koktele, duge šetnje u vlažnim noćima, a najromantičnije mesto na svetu je plaža noću. Ako volite iste stvari pošaljite mi poruku. Možemo da isplaniramo bekstvo od glupih života. Bez fensi tipova ili hipstera.“

Pročitao sam oglas nekoliko puta boreći se sa neizbežnim. Nisam se potrudio ni da pogledam svoju ženu koja je spavala. Osetio sam trenutni bol krivice, ali naši životi su postali dosadni. Trebalo mi je nešto novo i uzbudljivo. Tako da sam platio probno članstvo i sastavio direktnu poruku da pošaljem ovoj udatoj neznanci. Ja nisam ni po čemu dobar sa rečima, (ali to već znate pošto čitate ovu priču). Ali posle mnogo prepravljanja, izmena, zamena, osetio sam da sam je napokon sročio kako valja.

„Pozdrav. Pročitao sam Vaš oglas nekoliko puta. Srećan sam što ispunjavam vaše navedene želje. Malo sam viši od proseka, ali nosim koji kilogram više nego što bih želeo, ništa ružno i previše. Ja sam u kasnim dvadesetim i osećam da moj brak predugo traje. Očajnički mi je potrebna promena! Voleo bih da pođem u avanturu sa Vama. I ja volim slatke voćne koktele sa malim kišobrančićima. Oni su dobar pratilac u noćnom izlasku sa prijateljima. Posle toga, nema ništa bolje od šetnje po toploj letnjoj oluji.“ – morao sam malo da joj laskam, mada sam bio totalno iskren.

„Kada je u pitanju moj životni stil, tu nema mnogo mudrosti. Klasična hrana, meso uz fino belo vino. Ne volim one fensi stvari. Ali smatram i da jesam romantik, obožavam snežne noći ispred kamina. Planiram da ručam u (moj omiljeni restoran/kafana) svakog dana ove nedelje. Biću tamo u podne da bismo mogli da razgovaramo lično umesto da razmenjujemo poruke napred-nazad. Nađimo se uskoro kako bismo razgovarali o mogućim avanturama. Radujem se susretu sa Vama. Potražite tipa sa voćnim koktelom na stolu.

***

Seo sam u skoro prazan restoran. Ispred mene je bila Pina Colada. Bio je to fizički simbol moje nade da će se ona pojaviti, ali sam sumnjao. Mislim ko bi se 2020.-te pojavio u restoranu da upozna potpunog stranca nakon jedne privatne poruke. Sedeo sam i zurio u neku dosadnu utakmicu. Sve o čemu sam mogao da razmišljam je da upoznam svoju tajanstvenu internet damu.

Okrenuo sam se u jednom trenutku i video je kako ulazi. Znao sam da je to ona po načinu na koji se obukla. Izgledala je kao špijun iz nekog B filma. Crveno-crna svilena marama pokrivala joj je glavu kosu i deo lica. Ogromne sunčane naočare pokrivale su ostatak njenog lica. Kaput koji je bio dve ili tri veličine veći spuštao se niz njeno telo. Počela je da odmotava šal dok je skenirala kafanu.

Oči su joj se prikovale za slatku belu mešavinu koja je netaknuta ležala na mom stolu. Na njenom licu pojavio se sladak iskosan osmeh. Znao sam taj osmeh, a kada je skinula šal i video sam oblik njenog lica, znao sam da je to moja ljubav.

„Hej, to si ti“, promrmljala je, prišla i sela.

Oboje smo se nervozno nasmejali nesigurni kako da reagujemo na ovo otkriće. Nastupila je neprijatna tišina dok smo sedeli da razmislimo šta ovo znači za nas. Pustio sam misli da lutaju dok sam se igrao pićem. Tišina je postala opresivna. Rekao sam prvo čega sam se setio: „Nisam znao da voliš voćne koktele. Nikad te nisam video da ih piješ.“

„Pa ni ti mene nikad nisi odveo u šetnju pod prolećnim pljuskom, niti uveče na obalu?“ Rekla je da se suprotstavi mojim rečima.

Slegnuo sam ramenima. Počeli smo da se svađamo, ali to je bio prvi istinski otvoren i iskren razgovor koji smo vodili godinama. Naša svađa se pretvorila u bolan, ali takođe divan razgovor od srca. Sedeli smo u tom restoranu dugo u noć i delili svoje nade i snove i boli i sve. Za tih nekoliko sati saznao sam više o njoj nego u poslednjih sedam godina. Ali to nije bilo nikakvo čudo sa neba. Nije to izlečilo naš brak preko noći, ali stvari su se poboljšale.

***

Uzeli smo prvi odmor posle tri godine. Dve nedelje na plažama Balia, samo nas dvoje. Spakovali smo samo nekoliko kupaćih kostima i puno pića. Kada smo stigli u hotel i ušli u našu sobu, pogledali smo kroz prozor. Plaža je bila savršena! Široka i duga sa bledo smeđim peskom i velikim dinama. Naše prve noći tamo smo otišli u dugu šetnju plažom. Bila je topla avgustovska noć.

Morski povetarac održavao je temperaturu za dlaku ispod vrelog. Išli smo ruku pod ruku nekoliko kilometara bez reči duž obale. Naša nova emocionalna veza postajala je sve jača sa svakim našim korakom. Prošli smo pored šačice ljudi dok smo išli na jug, daleko od hotela. Na povratku nismo videli nikoga na plaži. Zaustavili smo se ispod mola i poljubili se. tucanje na obali mora

Bio je to prvi pravi poljubac koji smo podelili godinama. Naši jezici su istraživali davno zaboravljeni teren. Naša tela su se stisnula dok je talas udarao oko naših članaka. Pustili smo da potonemo u mokri pesak dok su naše ruke istraživale naša tela. Dok su nas topli talasi zapljuskali, bacili smo odeću. Bila je zrela, bila je vrela i spremna. Jezikom sam joj tresnuo bradavicu i milovao je između nogu. Zadirkujući je, mameći je.

Onda kada nas je zapljusnuo veliki talas, utonuo sam u nju. Njeni kukovi su se zaljuljali i ona je dahtala od zadovoljstva dok sam odgovarao ritmu talasa. Prvi put od naše druge godišnjice vodili smo ljubav. Slatka, spora, strastvena, romantična ljubav. Prsti su nam se isprepleli, bokovi su se kotrljali sa talasima. Morska voda na njenim grudima blistala je na bledoj mesečini. Njene usne su se dovoljno razdvojile da je mogla cviliti i dahtati dok je moja tvrda kurčina uranjala u njene dubine.

Njene ruke su obuhvatile moj vrat i privukla je moja usta svojima… poljubili smo se. Bio je to poljubac pun ljubavi. Poljubac kakav vidite na kraju romantične komedije kada se par konačno smuva. Dok sam ljubio njene slane usne, njene dugačke noge su me obavijale. Koristila je noge da me uvuče u sebe i osetio sam kako joj se telo trese. Osetio sam nalet tečnosti oko svog penisa.

Povukao sam se od nje poslednji put se nabio u njenu prredivnu i posle mnogo vremena mokru picu. Kada sam osetio da mi se jaja sudaraju sa njenim mesom, moj penis je pulsirao i napunio sam je svojom ličnom slanom tečnošću. Zabacila je glavu unazad, zatvorila oči i povikala od zadovoljstva dok sam je punio svojim semenom.

Nakon što smo završili sa vođenjem ljubavi, ležali smo u plićaku puštajući toplu slanu vodu da spere naša gola tela. Nekako nesvesno smo pomerili položaje i ja sam bio na leđima, ona je bila na meni, njena glava na mojim grudima. Moje ruke su lutale po njenom telu. Zaljubio sam se u nju ponovo.

Nakon što smo proveli vreme opuštajući se i ponovo se povezujući, osećali smo da smo dovoljno dugo rizikovali da nas neko ne uhvati tako gole. Zaplivali smo u more i isprali što više peska sa tela koliko smo mogli. Nakon što sam se obukao, stavio sam ruku oko svoje ljubavi. Dok smo se vraćali do našeg hotela, videli smo kafić u daljini. Prišli smo i seli na terasu.

Noćni vazduh je bio opojan, ali ne tako opojan kao Pina Colade koje smo naručili. Posle tri runde napustili smo kafić i nastavili put nazad do hotela. Kada se zgrada pojavila, počela je da pada topla kiša. Zgrabio sam svoju ljubav oko struka i počeli smo da igramo.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!