Ljetovanje s’mamom 3

Upoznavanje Srbija

Narednog jutra ustao sam dosta kasno, probudio me mamin ulazak u sobu. ” Idemo spavalice, buđenje. Nisam te htjela buditi ranije, tako si slatko spavao. Mora da si nešto lijepo sanjao. ” Da, sanjao sam tebe i tvoju mirisnu pičku, pomislim.

” Ja sam već doručkovala, otac ti se javio, upravo stiže. ” Pogledam na sat, 10 i 30. Znao sam da će doći na vrijeme. Mama je ubrzano trpala stvarčice za plažu u svoju torbu, već spremna i obučena u kostim i haljinicu.

Spremio sam se bez riječi i sišao na brzi doručak. Na recepciji uzimam ključ od svoje nove sobe i vraćam se gore. Prije ulaska u sobu čujem glas od starog, stigao je. Pokucam, on otvara vrata.

Nasmijan, rapoložen i svjež, bez obzira na relativno dugi put koji je prevalio. Pozdravimo se. ” I, jesi li je čuvao, pazio na nju kako smo se dogovorili? ”. ” Naravno da jesam, nisam skidao oči s mame, ne brini.

” – iskreno odgovorim. Mama je šutke raspremala njegove stvari okrenuta leđima, siguran sam da je droljica bila sva crvena u licu. Saginjala se i vadila stvari iz putnog kofera i spremala ih u ormar. Kod svakog saginjanja ispod njene haljinice sa kratkim resama izvirilo bi njeno veliko dupe.

Na bijelom prozirnom kostimu jasno su se ocrtavale usmine njene obrijane pičke. Stari je netremice blejao u nju. Znao sam da je napaljen i da mu smetam. ” Spremiću stvari i prebaciti ih kod sebe pa idem na plažu.

Vas dvoje uživajte pa se vidimo popodne. ” ” Idemo i mi na kupanje, već sam se spremila”- odgovori mama. ” Zar nije malo kasno za plažu, a da ostanemo malo u sobi da se odmorim pa da idemo kasnije na kupanje. Pogledaj na sat, skoro će podne.

”- stari ni u kom slučaju nije htio izgubiti svoju nagradu, želio je maminu guzu. ” Ne brini ljubavi”- prišla mu je mazno se uvijajući te nježno približi svoje usne njegovima- ” nije kasno, stigao si na vrijeme, večeras ćeš odmarati a sada idemo malo skupa uživati na suncu, zaslužio si to. ” – šaputala mu je u šiframa misleći da je ne razumijem. Stari je strasno zažvali i jako rukama stisnu mamino dupe uopće se ne obazirući na mene.

” Dajte ljudi, polako, kao da se niste vidjeli mjesecima a ne par dana. Odoh ja, vidimo se. ”- zalupim vrata, brzo ubacim stvari u svoju sobu i izletim van. Znao sam gdje idu, htio sam zauzeti što bolju poziciju i ništa ne propustiti.

Stigao sam na svoj položaj sav mokar i zadihan, vani je pržilo. Bio sam potpuno gol, već ranije sam skinuo sve sa sebe i ostavio stvari malo dalje. Ovaj put sam htio biti potpuno spreman, želio sam se smjestiti što bolje i uživati. Stjenovite uvalice ispred mene bile su prazne, mjesto gdje se mama jučer jebala bilo je slobodno.

Znao sam da će ga kurvica dovesti baš tu. Pomaknem se na još bolje mjesto, najbliže što je moguće a da me se ne može nikako vidjeti, u dubokoj tami i hladovini. Zadovoljan i uzbuđen namjestio sam se i počeo lagano drkati. Primjetim ih kako se približavaju zagrljeni dok su hodali plićakom.

Mama je starom nešto šaputala na uho mazeći ga po stomaku, on se zadovoljno smiješio. Stigli su blizu i popeli se na stijene ispod mene. Razvukli su dvije velike ležaljke i počeli se skidati. Stari se odmah skide gol i reče mami – ” Dođi ovamo, približi se da te skinem .

” Mama se približi okrenuta leđima, on joj otkopča gornji dio i pusti ga da sklizne. Ljubio je mamin vrat gnječeći joj sise. Svukao joj je haljinicu rukama do njenih koljena, mama svuče ostatak svojim nogama dok ju je on ljubio po leđima. Ostala je samo u donjem dijelu bikinija i stisnula se čvrsto uz njega trljajući dupe od njegov kurac.

I dalje okrenuta leđima pomakne se malo u stranu i uze nabreklu kurčinu u ruku, stade ga navlačiti. ” Opa, danas smo nešto posebno veliki .

Mmmmm” – razvuče svoj zadovoljni osmijeh dok joj je stari uvalio jezik u uho. Okrenuo je prema sebi i počeli su se strasno ljubiti, mama nije ispuštala kurac iz ruke, sve jače ga je stezala i drkala. On je dahtao i stenjao – ” Čitavo vrijeme mislim na tvoju guzu, razvaliću ti je

. Može .

Rasturiću ti guzu

Odmah . Nećeš nikako dobiti u pičku.

. Samo u dupe.

Moje lijepo dupe

. Daj dođi dole, sagni se .

”. Gurnu mamu prema dole da mu ga puši, ona ga odgurnu i odmakne se od njega. ” Polako, dobićeš, ne žuri

. idem se smočiti .

Neka te tu, lezi i diraj ga . Da te gledam.

” ” Idem i ja s tobom ” ” Ne ideš!”- naredi mu napaljena kuja – ” lezi tu i drkaj ako hoćeš u guzu. ” Drolja se poigravala s njim i uživala je u tome. Stari poslušno leže na sunce, mama ode i ulazeći u vodu skide gaćice i nemarno ih baci na stijene iza leđa. Bacila se u more i zaronila.

Plivala je vrlo kratko, ubrzo stade u plićak zureći prema starom. ” Hoćeš guzu? “- zaderala se. On ne odgovori ništa, samo ga stade malo brže navlačiti. Mama se okrenu, naguzi i raširi noge.

Drkali smo skupa, ja i stari, plazeći pogledima po njoj. Sa obe ruke mama primi guzove i raširi ih koliko god je mogla. Njena potpuno obrijana pičketina svjetlucala je na suncu, širila je i skupljala guzove sve se više saginjući. Stari je prestajao s drkanjem svako malo, otpuhujući kao bik, bio je gotov i nije htio ekspodirati prije vremena.

Mama se uspravila i okrenula. Prstima jedne ruke uzimala je bradavice, gnječila ih je i povlačila jako prema van uvijajući se od bola i užitka. Prste druge ruke je gurala u pičketinu, ukočila se u čudnom i divljem polučučećem položaju zabačene glave i širom otvorenih usta. Uživala je kučka u svojoj igri i svome tijelu, zaboravljajući na sve oko sebe.

Nas dvojicu je taj prizor potpuno raspametio, divljački smo drkali u gotovo istom ritmu. Siguran sam da je stari nije nikada vidio tako divlju i napaljenu. Prava napaljena kujica, izvila je tijelo prema naprijed jasno pokazujući kako gura tri prsta duboko u pičku. ” Dolazi ovamo.

Ne mogu više

. Puknuću .

Gotov sam, izlazi!!” Mama se napokon smiluje, izvadi prste iz pičke i krenu prema njemu. Samouvjereno i ozbiljno. ” Svršićeš kada ti ja kažem, ni slučajno prije. ” Dođe do njega, sagne se do torbice i pripali cigaretu.

On je pomazi po nogama krenuvši rukom prema gore. ” Ne diraj me, miruj. ” – mama se opet odmakne, uzme svoju ležaljku i stavi je ispred njegove. Kleknu i raščereči se nagužena, potpuno je spustila glavu na ležaljku, dupe joj je bilo visoko i potpuno spremno.

” Dođi gore i gledaj me! “- naredi mu uvlačeći veliki dim cigarete nakon čega je ugasi. Opet rukama raširi guzove, ovaj put sa očitom namjerom da joj se otvor dupeta vidi što bolje. Stari stade iznad nje sa ukrućenom batinom. ” Vidiš li guzu.

Je li dobra

. Hoćeš je napuniti .

” – stavila je srednji prst na otvor čmara i lagano ga uvlačila do pola. ” Ljubavi šta ti je danas .

Predivna si . Napuniću ti guzu živote, jebaću te jako.

. Odmah.

Hoćeš li odmah

. ” ” Danas sam drolja ljubavi .

Tvoja napaljena droljica

Koja želi tvoj kurac . u mom dupetu.

Daj navlaži mi dupe još malo

. da ne boli .

i jebi me živote!!!” Stari kleknu i ugura prste duboko u maminu mokru pičku, ona vrisnu. Sokove njene mokre pičke stade utrljavati u njeno dupe i svuda okolo, cijela guza joj se sjajila. Podiže se, pljunu u dlan nekoliko puta i navlaži ponosno svoj kvrgavi kurac i stade opet iznad nje. ” Digni dupe još malo gore i pomakni se niže.

Takooo

Sad si moja

. Droljo .

”- s njenim igricama je bilo gotovo, pomahnitao je i preuzeo kontrolu. ” Samo polako.Molim tee .

Lagano probaj ući

”- cvilila je mama. ” Ušuti i ne miči se! Kurvo napaljena!” Osloni se rukama o pod, isporuži natrag noge i namjesti kurac na otvor dupeta. Prstima ga još malo navlaži i pripremi, a onda ga stade luđački i bez imalo obzira gurati unutra. Mama je vrištala prstima grebući oko sebe tražeći za šta da se primi.

Uspio joj je ugurati samo vrh glavića, upinjao je svom snagom ali dalje nije išlo. ” Neeee.Boliiii.Ljubavii staniiii, molim teee, stani.” ” Miruuj! Začepi pičko jedna .

Kurvo . Ahhhh.

Hajdeee” – bio je crven kao rak, gurao ga je kao sumanut. Trenutak njegovog ulaska bio je nenadjebiv.

Odjednom i bez ikakva upozorenja njegova kurčina sliznu do jaja u maminu guzu uz predivan zvuk sabijanja vazduha u njenom dupetu. Ni stari to nije očekivao. ” Tooooooooo, ajjjjjjjj, hajdeeeee

. ” – vikao je koliko ga grlo nosi ponosan sam na sebe. Napokon je dobio ono o čemu je sanjao. Mama je zagrizla ležaljku i vrištala sa bolnom grimasom na licu.

Nakon prvog ulaska stari ga lagano izvuče van, uživao je gledajući njene mišiće kako stežu njegov kurac. Drugi ulazak je bio potpuno lagan, guza je već bila spremna i podatna. Počeo je guziti radeći sklekove na njoj, sjurivao joj je kurac do jaja ostavljajući ga duboko u njoj svaki put neko vrijeme. Mamini bolni krikovi polako su se počeli miješati sa krikovima zadovoljstva.

” Ahhhhhhh

Neee

Boliii. . Toooooo.

Jebi

Dupe

DubljeHajdeJačeeeee.”.

Sa svakim njegovim idućim ulaskom iz pičke bi joj štrcnuo vrući mlaz sokova uz prekrasan zvuk. Stari se više nije zadržavao u njoj, prepustio se i nabijao ga najjače, svom snagom dok su mu jaja udarala po njenoj guzi. Periodični mlazovi iz mamine pičke pretvoriše se u stalno štrcanje, ona prstima dođe nekako do svoje pičke i čitavim dlanom stade je ludo trljati. Sokovi su letjeli na sve strane, pička joj se pretvorila u divnu fontanu, svršavala je uz vrisak.

” DaaaajjjjSadaaaaa.Pucaaaajjj, puniii meee .

” ” Evo, evoooo, droljo mojaaa, evoooooo, kujo

Ljubavi

gotoooov saaam, aaaaaahhhhhhh . ”.

Trzao se i tresao, lupao je i grebao rukama po dupetu i leđima, vukao je za kosu i stiskao klateće sise. Dok je punio njenu guzu svojim vrućim mlazovima ja svršim kao nikada do tada, sperma je letjela užasno daleko. Kurac mi je pulsirao dugo nakon što sam izbacio sve iz sebe, nastavio sam svršavati bez pražnjenja, neopisiv osjećaj. Nakon što je iscijedio sve iz sebe u mamino dupe stari se lagano povuče i izvadi kurac iz nje.

Primi njene guzove i raširi ih, velika razvaljena rupa ukaza se pred njegovim i mojim očima. Gurao je prste unutra i naslađivao se – ” Predivno .

Dupe moje razvaljeno . Savršeno.

. Sada ćeš biti jebana u dupe svaki put ljubavi.

. ” ” Može živote.

. Svršila sam ko zadnja jebena kurva.

Divno je

Hvala ti živote

”- reče mu mama, okrenu se i nježno poljubi njegov mlohavi kurac. ” Gledaj kako izlazi iz njega, mmmmmmm.

. ” – čučnula je skupivši noge i gurala spermu van, bijela tekućina je klizila iz guze.

Stari je stajao iza nje i gledao. Kada je završila raširi noge i pogladi mačkicu uz uzdah zadovoljstva. ” Sada možemo skupa u more. ” – poljubi ga još jednom zahvalno.

A ja mogu polako natrag. Zadovoljan svojim ljetovanjem

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

erotski oglasi

Don`t copy text!