lezbo trojka u kancelariji

Lezbo Sex sa Starijim Gospođama

Upoznavanje Srbija

Zovem se Ivana, imam 24 godine, visoka sam, zgodna i dobrog izgleda. Radim u jednoj računovodstvenoj firmi kao pripravnica. Nisam nikad imala lezbijski odnos niti sam bila sklona tome, ali sve to promjenilo jednog dana. Kako u firmi isključivo rade žene, često sam u razgovoru slušala priče koja je kada i s kime imala sex, šta koja voli i ostale ženske priče.

Meni je to bilo sasvim normalno, ali pažnju su mi privukle dvije kolegice koje su bile najstarije i sa najdužim stažem u firmi. Zvale su se Dragana i Marija, bile su to gospođe u pedesetima, obje su bile udate, godine su se vidjele na njima, ali i dalje su držale do svoga izgleda, uvjek dotjerane u skladu sa svojim godinama.

Privukle su mi pažnju s time jer jedino njih dvije se baš nisu hvalile i pričale o sexu. Nije mi bilo čudno jer sam mislila kako su one sigurno prošle puno toga u životu pa im je svega bilo dosta, međutim nakon nekog vremena počela sam primjećivati kako me njih dvije odmjeravaju kada god bi došla kod njih u kancelariju i kako me obasipaju komplimentima kako sam zgodna i kako dobro izgledam. Ti njihovi komentari su mi jako godili, jednog dana sam i shvatila zašto je to tako.. .

lezbo koleginice se ližuTog dana za vrjeme pauze ostala sam u firmi jer sam svoju užinu nosila od kuće. Krenuvši prema toaletu i prolazeći kraj njihove kancelarije začula sam uzdahe kroz malo odškrinuta vrata. Bila sam znatiželjna i htjela malo proviriti da vidim što se dešava. Pogledala sam u nutra i u ogledalu na ormaru jasno sam vidjela kako Dragana leži na stolu raskopčane bluze sa sisama van grudnjaka i mjesi ih svojim rukama dok Marija glavom među njenim nogama jezikom liže njenu pičku gurajući si vibrator.

Htjela sam se maknuti, ali prizor koji sam gledala lagano me počeo uzbuđivati, počela sam osjećati kako mi moja pičkica postaje sve vlažnija te sam počela osjećati toplinu u svojoj unutrašnjosti. Počela sam se sve više napaljivati i nesvjesno sam počela da se trljam preko hlača.

Malo sam glasnije zastenjala i tada sam primjetila da me je Dragana ugledala, ali ništa nije rekla već je nastavila uživati u Marijinom lizanju. Ja sam se malo trznula i na brzinu se odmakla s vratiju. Nekoliko dana ništa se nije događalo niti mi Dragana nije ništa govorila, sve dok jednom nisam došla u njihovu kancelariju noseći nekakve spise.

Zatim je Marija prva progovorila;“Voliš da gledaš“ bilo je njeno pitanje. „Ne bilo je slučajno, nisam imala namjeru gledati“, odgovorila sam joj. „Vidjela sam da si uživala dok si nas gledala“, ubacila se Dragana. Malo sam se zacrvenila u licu. Marija se ustala sa stola i krenula da zaključa vrata kancelarije, a Dragana mi je došla s leđa i položila ruku na moj bok te mi šapnula na uho;“Jako si slatka i sexy, želiš li malo da uživaš s nama“.

Nisam se ni snašla i već sam osjetila njene usne na mome vratu i njenu ruku kako me lagano miluje primičući je sve bliže mojim sisama. Instiktivno sam se ukočila, a Dragana mi je samo rekla da se opustim, i lagano stisnula moju sisu. Došla je do mojih usana lagano ih ljubeći i ja sam se sve više počela opuštati, a naši jezici počeli su se ispreplitati te smo se počele strasno žvaliti.

Svojim rukama primila je moje i namještajući ih na njenu suknju, shvatila sam šta želi i ja sam je počela dizati i polako rukom dolazila do njene pičke i počela je trljati. Pridružila nam se i Marija te su njih dvije počele da otkopčevaju moju bluzu i zadižu moju minicu. Marija je počela da mi liže bradavice koje su počele da se sve više ukrućuju pod Marijinim jezikom.

Dok se Marija zabavljala mojim sisama Dragana je pomaknula moje gaćice u stranu i počela prstima da miluje moju pičkicu i klitoris kao i ja njoj, počele sam tiho stenjati uživalući u našem milovanju, a iz moje pičkice krenuli su potoci…

Dragana je sjela na stolicu, a mene je posjela u svoje krilo, Marija se spustila na pod raširila moje noge i počela da liže moju totalno mokru pičkicu, a Dragana je lizala i sisala moje bradavice. Marija je počela da gura svoje prste u moju pičkicu, najprije jedan, zatim i drugi da bi na kraju gurnula i treći i počela da me žestoko prstenjači neprestano mi ližući klitoris, tako je to vješto radila da sam u jednom momentu osjetila takav nalet ekstaze te sam se počela nekontrolirano tresti i svršavati kao nikad u životu. lezbo trojka u kancelariji

Marija je sisala i lizala svaku kap mojih sokova dok sam obilato svršavala. Kada sam se malo smirila pomakla sam se u stranu, a Marija je iz svoje ladice izvadila dupli gumenjak i sjela na stolicu te se približila Dragani, namjestule su se i svaka je u svoju pičku gurnula jedan kraj dilda i počele se nabijati na njega. Ja sam klekla između njih i drkala njihove klitorise te povremeno lizala njihove pičke sišući njihove sokove.

Nakon nekoliko minuta takve igre počele su i one da svršavaju, a ja sam se trudila da poližem i posišem sve njihove sokove. Kada smo sve tri dobro svršile, sredile smo se te sam ostala da razgovaram s njima gdje su mi sve rekle i objasnile koliko su već dugo ljubavnice i kako je sve to počelo. Iako volim kurac i svoga sadašnjeg dečka, često uživam sa Draganom i Marijom u našim intimnim druženjima.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 5]

1 komentar na “Lezbo Sex sa Starijim Gospođama

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!