Letovanje sa mamom 1

Radovao sam se njihovom odlasku na ljetovanje, trebao sam drugu godinu zaredom biti opet sam i slobodan sedmicu dana. Prošle godine tih sedam dana kada su starci otišli na ljetovanje bilo mi je najljepše u životu. Meni 17 godina, izlasci, tulumi u stanu, prvi pravi seks sa vršnjakinjom…jedva sam čekao da odu.
Dan prije planiranog odlaska šok. Dolazim doma i čujem njihovu svađu.
” Ti i tvoj posao, uvijek isto. I šta sad? Da ja sjedim u kući i kupam se u znoju umjesto na moru. Pa zar nisi od danas na odmoru?”- galami mama.
” Daj se smiri. Misliš da je meni drago što je ovako ispalo? Znaš koliko mi je bitan ovaj projekat, od ovoga zavisi poslovanje čitave firme. Stvari su se danas zakomplicirale i moram ostati. Daj, smisliću već nešto.”
” A šta to? Koji će nam kurac novci ako ih ne stignemo potrošiti! Već sam sve stvari spakirala, šta sada da radim?”- viče mama već histerično i kroz suze.
” Uzmi lijepo auto, meni svakako ne treba, odeš ujutro sama, ja ću doći čim se sve na poslu smiri. Aranžman sam uplatio unaprijed, šteta da novci bez veze propadnu. Lijepo se opustiš i uživaš. Ili još bolje povedi nekoga sa sobom da ti pravi društvo.”
” Koga? Sve su mi prijateljice već odavno sa muževima na ljetovanju. Koga da povedem?”- bila je ljuta kao ris, hodala je iz prostorije u prostoriju lupajući vratima.
Ja sam nakon prvotnog razočaranja već vidio svoju divnu sudbinu. Svi planovi padaju mi u vodu, ostajem s posvađanim starcima doma. Ili još gore, sam sa ocem ako mama ipak ode sama.
” Ja ću ići s tobom mama. “- bubnuh pokunjeno.
Zastadoše bez riječi obadvoje. ” Mislim, ako ti neću smeteti. Svakako sam slobodan, s frendovima idem na more tek za 15-ak dana. Samo se nemojte svađati. Ako tata u međuvremenu dođe ja ću se vratiti, snaći ću se za prevoz.”
” Ljubav mamina.”- dođe do mene i poljubi me u čelo. ” Jesi li siguran, neće ti biti dosadno s mamom? Bićemo skupa u sobi, nećeš imati društvo, nemoj se mučiti zbog mene bez veze.”
” Ma neće. Bolje biti u hotelu na moru s tobom nego ovdje s tatom “- podrugljivo rekoh namigujući krišom starom.
” Dogovoreno. Spakiraj stvari, krećemo sutra ranije.”- reče izlazeći iz prostorije ne pogledavajući starog. Ali već je bila mirnija.
” Hvala ti za ovo, znam da smo ti poremetili planove.”- uzdahnu iskreno otac. ” Drži, uzmi love da imaš dok si dole ” – baci oveći svežanj novčanica na stol koji sam bez puno razmišljanja spremio u džep.
Nije mi se dalo ići vani tu noć. Iskreno, nisam znao šta bih rekao frendovima zašto me neće biti nekoliko dana. Smisliću već nešto kad se vratim… Tu noć pao je njihov klasični pomirbeni seks, već po običaju sve sam slušao i drkao, stari je jebao malo duže i jače nego inače, valjda da se iskupi. Mama je ispočetka bila nezainteresirana, ali kada se zagrijala postala je glasna kao i obično, prostačila je i svršavala u valovima. Već sam bio navikao slušati ih dok se jebu, čak se više nisam previše ni uzbuđivao. Ali ipak bi ga svaki put kvalitetno izdrkao.
Krenuli smo po dogovoru, rano ujutro, oko 7 sati smo već bili u autu. Stari nas je ispratio, bio je raspoložen. ” Čuvaj mamu, pazi na nju.”- reče poluozbiljno. ” Aha, hoću, ne brini…”- uzvratim u istom tonu.
A imao sam šta i čuvati. Predivan komad žene, u ranim četrdesetima je izgledala puno jebozovnije nego sve moje vršnjakinje. Divna, samouvjerena plavuša, bez ijednog kilograma viška, čvrtih grudi, sa malo jačim bokovima i predivnom velikom guzom. I odlična jebačica, uvijek je bila raspoložena za seks,uživala je u kurcu moga starog. San svakog muškarca, siguran sam da stari nije bio potpuno svjestan kakav komad ima za ženu.
Nakon nekih 5 sati manje-više dosadne vožnje stigli smo pred hotel. Isti onaj gdje ljetujemo zadnjih par godina, sa starcima sam tu bio zadnji put prije dvije godine. Jedan od najboljih na Jadranu, tik uz more, sa privatnom pješčanom plažom. Prijavili smo se i smjestili u već poznatu prostranu i luksuznu sobu sa velikim bračnim krevetom.
” Izgleda da ćemo spavati skupa mama.”- rekoh pomalo zbunjeno. ” Hoćeš da odem na recepciju da zatražim odvojene krevete. Ili dvije sobe ako budu slobodne pa da im nadoplatimo razliku u cijeni?”
” Ma daj ne kompliciraj, meni ne smeta. Krevet je dovoljno velik za oboje. Jedino ako ti mama ne smeta, možda si planirao nešto uloviti…”- smijuljila se. ” Ako budeš trebao sobu za sebe samo reci, mama će se snaći, nemoj da ti ja smetam.”
” Daj mama ne gnjavi.”- odbrusim joj. ” Idem na plažu, jedva čekam da se bacim u more”- reknem joj, spremim se i krenem van. ” Zauzmi nam dobre ležaljke, brzo ću i ja.”
Izletim van, zauzmem nam mjesto, bacim oko da vidim sastav ekipe na plaži. Prema očekivanju, ekipe nigdje, sve stariji parovi ili mlađi bračni parovi sa djecom, ništa meni zanimljivo.
Na sreću, nekih 500 metara dalje bila je stjenovita nudistička plaža koju sam već prije otkrio, natkrivena gustom borovom šumom. Voajer u meni je već znao da ću opet krišom ići poznatom okolnom stazom kroz šumu,prići što bliže i sakriven promatrati. Kao i prije dvije godine kada sam promatrao mamu kako ga puši starom, ogledajući se i pazeći da ih niko ne promatra. Stari je ležao na boku, mama je ležala spuštena među njegovim nogama, sa naočalama na licu i cuclala. Prekidala bi pušenje svako malo, ustajala i gledala okolo. Onako gola, napaljena, željna kurca, sisata, dok rukom prolazi kroz mokru kosu – bila je božanstvena. Kada se uvjerila da nema nikoga u blizini došla je iznad starog, raskoračila se, jednom rukom primila kurac i namjestila ga na otvor svoje izbrijane pičke i lagano skliznula na njega. Znali su da nemaju vremena za maratonsku jebačinu, mama se odmah potpuno prepustila, namjestila se u čučeći položaj, potpuno raskoračila noge i nabijala se do kraja. Pognute glave gledala je kako njena pička proždire kurčinu dok se čuje ritmično lupanje njenog dupeta po tatinim bedrima. Naglo je ustala s njega, kleknula nagužena prema moru, i spustila opet glavu među njegove noge. Držala je kurac u ustima ali nije radila nikakve pokrete glavom, primila je kurac rukom i drkala ga dok se stari grčio. Iscijedila je i progutala svaku kap iz njega. Koja jebačica. Nakon još malo maženja i njenog mačkastog uvijanja na ležaljci bilo je vrijeme da se i ja, iscijeđen i zadovoljan, povučem.
Dok sam stajao u plićaku i razmišljao o tom događaju nisam ni primijetio da se mama spustila na plažu. Naravno, savršeno jebozovna, u bijelom bikiniju. Prvi dan je prolazio po planu i uobičajeno, kupanje, ručak, kupanje, izležavanje, večera, šetnja, spavanje. Bilo mi je neobično spavati u krevetu sa mamom, za divno čudo zaspao sam vrlo brzo uz upaljen tv dok je ona čitala knjigu.
Drugi dan je prošao u istom ritmu, bez veze i dosadno, pravi odmor. Čak mi je takvo ljenčarenje i odgovaralo. Mama i ja smo stalno bili skupa, zezali se i uživali.
Trećeg dana, nakon doručka, kažem mami da ću ostati u hotelu na bazenu.
” Dobro, ja se idem malo sunčati, vidimo se poslije na ručku. Zovi ako šta trebaš, mobitel je uz mene.” To sam čekao. Znao sam da ovo idem se malo sunčati znači idem se skinuti gola na staro mjesto i sunčati svoje dupe da ne ostane skroz bijelo. A voajer u mojoj glavi odmah je znao da to znači da idem i ja gledati.
Promuvam se po hotelu par minuta, pogledam s terase na plažu. Mame, naravno, nema. Vrijeme je da krenem. Izlazim na glavni put koji vodi do hotela, hodam sve do skretanja na glavnu magistralu. I onda okrećem kroz šumu, uskom i gotovo neprohodnom stazom prema moru. Nakon desetak minuta probijanja približavam se poznatom mjestu. Postajem tiši, mada sam siguran da se od šuma valova ništa ne može čuti. Kroz gustiš već nazirem stijene, nakon ovoga pređenog dijela ostaje sve rjeđa borova šuma. Oprezno se približavam najviše što smijem i gledam. Ispred mene u maloj uvalici okruženoj stijenama stariji par, kupaju se. Blizu njih, sa druge strane stijene jedna zgodna crnka srednjih godina sunča se ležeći potrbuške. Ništa previše zanimljivo. Tada u daljini primjećujem maminu ležaljku dosta bliže šumi, u hladovini. Sranje, pomislim, moram se premjestiti. Ponovno se vraćam dosta duboko nazad u šumu i pravim veliki krug kako bi se neprimjećen što više približio. Izbijam na savršeno mjesto, tačno poviše ležaljke, na nepunih desetak metara udaljenosti. Namještam se i mirujem. Moja predivna mama upravo izlazi iz mora. Pažljivo hoda po ošrim stijenama saginjući se i pridržavajući se rukama. Njene velike sise se slobodno klate pri svakom njenom saginjanju, jasno vidim divne, ukrućene bradavice i slane kapi koje klize niz njih. Dolazi do ležaljke, malo je povlači na sunce i liježe tako da joj je samo glava u hladovini. Tek sada vidim koliko sam blizu, klečao sam i nisam se smio ni pomaknuti. Mamina pička ovaj put nije bila potpuno izbrijana. Bez obzira što je prirodna plavuša dlake na pički su joj bile više smeđe nego plave. Nemarno se izležavala, širila i skupljala noge, povremeno rukom prelazeći preko dlačica popravljajući pičkinu frizuricu. Pripalila je jednu od onih svojih tankih, ženskih cigareta. Izgledala mi je strašno napaljeno. Okrenula se na stomak, na suncu je bljesnulo njeno veliko, bijelo, čvrsto dupe. Namještala se na ležaljci, lagano podizala i spuštala guzu šireći povremeno noge. Definitivno je bila napaljena! A onda odjednom shvatih i zašto! Na par metara ispod mene iz hladovine ustade lik kojega do tada nisam ni primjetio. Bio je u dubokoj hladovini tačno ispod mene. Zgodan frajer, dosta visok, potpuno taman i preplanuo. Bio je svega par koraka od moje mame, cijelo je vrijeme znala da je on tu. Potpuno gol, sa napola ukrućenim velikim tamnim kurcem, lagano i oprezno se približi mami sa cigaretom u ruci. Ona i dalje leži potrbuške licem okrenuta prema njemu. Stade iznad nje, kurac mu je visio tačno nad njenom glavom.
” Oprostite ako smetam, mogu li dobiti vatre?”- klasični kretenski upad. Bio sam siguran da će ga mama otkantati. Ma kakvi!
” Naravno!”- milozvučno i uz razvučeni osmijeh odgovori. Okrenu se, dohvati upaljač i pruži ga strancu. On pripali i nastavi- ” Primijetio sam da pušite te tanke cigarete. Je li uvijek tako ili volite pušiti i nešto deblje?”
” Kako kada. Kada sam raspoložena jako volim pušiti deblje.”- odgovori mu grizući donju usnu i zureći u njegovu odjednom potpuno tvrdu kurčinu.
” Jeste li sada rapoloženi za nešto puno deblje”- upita je lagano savinuvši noge u koljenima i stavivši kurac tik do njenog lica. Nisam mogao vjerovati, prestao sam disati. Izbacio sam svoj nabrekli kurac sa strane kupaćih gaća i navlačio ga kao da muzem vime. Čekao sam šta će mama napraviti, ne znajući ni sam šta želim da napravi.
Gledala je u kurac desetak sekundi, a onda kao zadnja kurva zinula i stavila ga čitavog u usta, ostavljajući trag mesnatih usnana na njemu dok ga je polagano vadila van. Stranac zadrhta uz uzdah uživanja, uvlačeći i otpuhujući veliki dim cigarete. ” Mmmmmm, ovo je stvarno puno deblje… i bolje…. ali ja volim dugo pušiti kad je ovako debelo….”- prostenje kurva, kleknu pred njega, zabaci natrag kosu, uzme ga u ruku i stane ga gutati radeći glavom naprijed-nazad i u istom ritmu rukom ga navlačeći. Lijevu ruku spustila je u svoje međunožje i nenormalno brzim pokretima trljala klitoris. ” Pazi… da…neko ne…. naiđe….molim …te…”- mumljala je dok ga je gutala. Stranac diže pogled- ” Idemo ovamo gdje sam ja, još uviše gore, tamo nas niko niotkuda ne može vidjeti”. Prestao sam ga navlačiti i pretvorio sam se u drvenije drvo od ovoga bora kraj mene. Mama ga izvadi iz usta, ustali su i krenuli prema meni. Došli su na strančevo mjesto, koje sam slabo vidio, i pomaknuli se još par metara prema šumi, prema meni, samo malo sa strane. Sada stvarno više nisam smio ni disati, već me hvatala panika, bio sam preblizu.
” Ovdje je dobro.. super… klekni i nastavi …”
Mogao sam čuti njeno disanje dok ga puši, čuo sam i zvuk mljackanja njene pičke koju je trljala raširenih nogu. Divljački je zabacivala glavu u brzom ritmu gurajući ga do grla. ” Šta je ljepotice, jesi se umorila. Daj da ti pomognem, skloni ruku, spusti je…”- stranac je lagano gubio razum. Uhvati je obema rukama za glavu i stane je jebati u usta svom snagom. Mama se nije odupirala, potpuno se prepustila. ” Evo ti nešto deblje kurvo, najdebljee… voliš pušiti deblje kurvetinooo…..dobra si…dobra siii….”- zabijao joj ga je do jaja dok se mami slina cijedila niz obraze. Grgljala je i balila po strančevoj kurčini pred mojim očima. Trzne se natrag, izvadi ga i poče halapljivo lizati od korjena do glavića. Stavila je usne sa jedne strane kurca i povlačila glavu čitavom njegovom dužinom. ” Je li ti dosta pušenja….želim gaaa….u sebi duboko, gotova sam….trebaš mi unutra….odmah….molim teeee….”- prostenja mama i bez čekanja njegovog odobrenja se diže, okrenu se licem prema meni a nagužena prema njemu, raširi noge, sagne se rukama se primivši za gležnjeve i stade lagano uvrtati guzom. Bila je spremna za rasturanje. Stranac je ostavi nekoliko trenutaka tako- ” Predivna si, pogledaj ovo…kurvo prekrasna si….”- drkao je kurac mazeći maminu guzu i gurajući prste u njenu vruću pičku. ” Kurac… molim teeee….kuraaac….”- vrištala je nagužena kroz stisnute zube i izobličenog lica. Stranac se približi, primi je za bokove, stavi kurčinu na otvor njene pičke i sjuri joj ga u vruće grotlo. Mama je siktala neke samo njoj znane riječi, zgrčila se i svršila u trenu. Pička joj je proizvodila divne zvukove, eksplodirala je. Kada je izvadio kurac van iz nje su suknuli mlazovi sokova na sve strane, bila je razvaljena od jednog jedinog njegovog ulaska u njenu pičku. Noge su je izdale, pala je na koljena u ekstazi. Dugo se tresla i svršavala. Na trenutak sam uhvatio njen pogled, suze su joj se slijevale niz obraze, zijevala je hvatajući zrak. Stranca je ova scena potpuno raspametila, podigao je, primio za kosu i počeo je divljački i dugo guziti. Mama je svršavala u valovima, njeno lice je bilo predivno, njeni zvuci dok svršava neopisivi. Nije više bilo nikakvih riječi i razgovora, samo zvuci njene razvaljene pičke, njegovo dahtanje i njena vriska i cviljenje. Stranac je bio gotov, potoci njegovog znoja pomiješani sa maminim sokovima slijevali su se niz njegove noge. Odjednom prestade sa nabijanjem, potpuno iscrpljen i bez riječi okrenu mamu, gurnu joj glavu prema dolje, primi je jednom rukom za lice i stade joj nekontrolirano gnječiti usne, obraze, vući je za kosu. Približi svoj kurac njenom licu i čitavog ga zali ogromnim mlazovima svoje vruće sperme. Kada je završio sa oba dlana razmaza spermu svuda po maminom licu i kosi, bila je sva pokrivena. ” Dobra si ljepotice….dobra si jebačica….prava kurva…”- reče, ode i baci se u more. Mama se polako podiže i lagano, jedva, drhtavim korakom ode do svoje ležaljke i spusti se i ona u more. A ja? Ne znam ni sam kako sam se uspio pomaknuti, bio sam potpuno ukočen. Na pola puta natrag sam hodajući svršio nekoliko puta, bilo je dovoljno da samo jednom nategnem svoj kurac i već sam svršavao.
Vratio sam se u sobu, popio hektolitar vode i legao. Mama je stigla nekih sat vremena iza mene, vidno iscrpljena i umorna.
” Totalno sam izgubila pojam o vremenu. Sunce me opalilo i zaspala sam. Jesi se ti lijepo proveo. Nekakav si mi čudan i umoran.”
” Ma nisam, bez veze, dosađivao sam se.”
” Otac ti je upravo zvao, dolazi ujutro, sve je riješio pa si ti onda sčobodan. A možeš i ostati s nama ako želiš.”
” Ma vidjeću ujutro, dogovorićemo se. Idem do plaže”.
Jesam li ostao s njima? Naravno. U sobi do njihove. Želio sam ih slušati dok se jebu i gledati ih na starom mjestu. Znao sam da će mama biti posebna za starog. Zbog grižnje savjesti. A još više zbog toga što je kurva.

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!