kuma jaše kuma

Kum je moja zabranjena fantazija

Upoznavanje Srbija

Pogledala sam kroz prozor i videla ga. Goran se igrao sa svojim psom i odmah sam počela da se sećam našeg druženja od pre neko veče. Ruka mi je skliznula na moju napaljenu nedojebanu picu. To veče bili smo u bazenu. Kao dugogodišnji prijatelj, komšija i naš budući kum, Goran je često dolazio kod nas na druženje i uživanje u bazenu. Moj verenik je bio zauzet na poslu, a Goran i ja smo imali žestok trenutak između nas.

Brčkali smo se u bazenu uz koktele a seksualna energija između nas je bila jebeno jaka. On je bio tvrd kao kamen dok smo se pipkali i mazili pod vodom. U jednom trenutku me je uhvatio oko struka, držala sam noge oko njega, a on me je prikovao uz ivicu bazena. Mogla sam da osetim njegov dah u uhu dok je kurac trljao o moje međunožje. Spustio je šorc za kupanje, moj bikini sklonio u stranu, i trljao kurcem moje usmine. Nije ušao u mene ali je bilo tako blizu. Trljala sam svoju picu o njegov penis želeći da prodre u mene. trlja joj pičku pod vodom

Njegovi prsti su ušli u mene i bio je iznenađen što sam bila tako neverovatno mokra. Znam da je bilo tako pogrešno ali sam žestoko trljala pičku dok sam ga gledala kroz prozor. Igrala sam se sa sobom, zatvorenih očiju, sećajući se događaja u bazenu od pre samo nekoliko dana. Obećala sam sebi da ću ipak imati kontrolu. Nisam nameravala da prevarim svog verenika – trebalo je da se venčamo za svega par meseci!

Ipak, nikada u životu nisam imala tako snažnu seksualnu privlačnost prema drugom muškarcu. U početku našeg druženja pre mnogo godina, nisam imala fantazije o njemu. Ali u poslednje vreme moj verenik je imao previše obaveza na poslu, dolazio je umoran i bila sam frustrirana.

Dok sam ga gledala uzela sam svoj vibrator. Postojala je mogućnost da ga vidim večeras i nisam želela da budem toliko napaljena da ne bih mogla da se kontrolišem. Zamišljala sam kako me grabi u bazenu i tuca me do vrhunca. Olizala sam svoj mokri vibrator nakon vrhunca i pribrala se.

**

To veče sam se opuštala u svom velikom dvorištu, izgubila sam se u mislima. Pola flaše vina već sam popila i uživala sam u blagom zujanju alkohola. U tom stanju, jedva sam ga čula kada mi se prišunjao iza leđa.

„Kumo? Šta to radiš?“ Pitao je sa flašom skupog viskija u ruci.

„Zdravo kume. Reko si da ćeš možda svratiti, ali nisam te očekivala.“ Odgovorila sam, odmah osetivši kako mi leptiri u stomaku lepršaju.

„Zar da ostavim svoju buduću kumu da sama uživa u ovoj divnoj večeri? Mogu li da se pridružim?“ Upitao je.

„Naravno.“ Odgovorila sam.

Nekoliko pića kasnije flert je otvoreno počeo. Ušli smo unutra da nam bude udobnije i smestili se na kauč. Kada sam se sagnula da dohvatim flašu on me je nežno zgrabio za guzu. „Izvini ali… guza ti je prelepa… uvek sam bio očaran njome“, prokomentarisao je. Samo sam se nasmešila rumenog lica. Kada sam se vratila i sela, on je kleknuo ispred mene i bez pitanja otvorio moju bluzu da otkrije moje sise u grudnjaku.

Brzo sam pogledala oko sebe da se uverim da nema nikoga napolju, a onda sam se naslonila i dozvolila mu da ljubi i liže moje grudi i dekolte. „Hajde… sedi na mene…“ seo je pored mene i primetila sam divnu izbočinu na njegovim pantalonama. Rekla sam sebi da ću se kontrolisati ali taj prizor me je totalno izbezumio i sela sam mu u krilo. Nisam planirala to, ali sada nisam mogla da zaustavim.

„Ne bi trebali ovo da radimo…“ šapnula sam. „ali molim te, nemoj prestati.“ kum joj liže pičku

Počela sam da ga skidam kako bih otkrila njegove isklesane trbušnjake. Spustio je sam svoje bokserice i počela sam da buljim u njega. Bio je apsolutno najseksi muškarac kojeg sam ikada videla. Položio me je na kauč raširivši mi noge. Osetila sam njegov dah na svojim čipkastim tangama. Poljubio mi je butine i povukao moj donji veš u stranu. Brojala sam zvezde dok je stavljao cela usta na moju picu ližući me i stenjajući dok je to radio.

Bila sam potpuno u ekstazi. Mogla sam da osetim kako mi se orgazam prikrada. Počela sam da stenjem, a on mi je brzo stavio ruku na usta da me zaustavi. Prestao je da me jede, ponovo je ustao i zgrabio me za kukove. Kauč koji sam delila sa svojim verenikom sada je bio meste moje prevare. Ovo je bilo tako neverovatno pogrešno….. ali više me nije bilo briga. Goran me je grubo prikovao uz kauč jednom rukom zabijao prste u mene a drugoim je drkao svoj predivan kurac.

Nije me bilo briga šta želi da mi uradi – želela sam svaki njegov centimetar. „Šta hoćeš da ti radim?“ šapnuo mi je na uho. Nisam rekla ni reč, ali sam zgrabila njegov penis rukama i dovela ga do svoje pice. Gotovo da sam očekivala da će se povući, ali bila sam prijatno iznenađena kada sam osetila kako se zabija u mene bez oklevanja. Zabijajući se duboko u mene, osetila sam koliko je njegov kurac bio veći u poređenju sa mojim verenikom. Moja pica nije navikla na veličinu, ali sam bila toliko jebeno mokra da je on klizio sa lakoćom.

„Tako si jebeno glatka i mokra“, rekao mi je dok se žestoko nabijao u mene. Čvrsto me uhvativši za sise on me je koristio kao kučku. Počeo je da zabija kitu sve dublje i jače dok su mu ruke putovale pa mojim sisama. „Ustani“, rekao je iznenada. Ustala sam i okrenula se videvši ga kako drži kitu. Ovaj put me je poljubio, čvrsto me uhvativši za glavu svojim rukama. Seo je na kauč i pokazao mi da sednem na njega.  kuma jaše kuma

Odmah sam ga opkolila i sela na njegov kurac! Ruka mu je došla do mog klitorisa i počeo je da ga trlja dok sam ja jahala i odskakivala na njegovoj kurčini. Nisam mogla više da zadržim orgazam i počela sam da plačem kada sam osetila kako mi sokovi teku iz pičke. Taman kada je moj orgazam bio skoro gotov, osetila sam kako se grči u meni.

Ako mislite da smo se zaustavili – nismo! Iako nismo koristili zaštitu, moj kum je počeo da svršava i da puni moju pičku. Tada me je pogodio još jedan orgazam i sada sam vrištala ali je on spojio svoje usne sa mojima kako bi umanjio moje krike. Posle par minuta, shvativši šta se desilo ustala sam i krenula u kupatilo. Morali smo da se sredimo pre nego što se moj verenik vrati kući.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 25 Prosek: 4.4]

2 komentara na “Kum je moja zabranjena fantazija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!