Krotka napaljena Sladjana

“Drugovi” iz firme, sve moj do moga, nisu davali plate na vreme, ali su obezbedili da svakog letnjeg meseca po dvoje zaposlenih idu na more. Sedam dana u Sutomoru, o račun firme, propale, i bez kinte u džepu. Jebem ti logiku. Dobro. Pitali drugovi ko će.

Ja se javim. U redu, kažu oni, ti, Pele, nemaš para, nemaš sreće u životu, a nemaš ni pameti. Dobro će ti doći da malo promeniš sredinu i odmoriš. Može.

A ko drugi? Javi se neka ženska po imenu Slađana. I tako, Slađana i ja jedne subote uđemo u sindikalni voz i krenemo na sindikalno more. Drugovi nas isprate, mašu. Drugarice se kesere, cerekaju, gledaju me ispod oka.

Zezaju tu Slađanu. A ona neko mršavo čeljade, plašljiva i ružnjikava ženica. Prilepila se uz mene u vozu, pa ni makac. Vidim ja da će se vezati i više nego što treba, okači o vrat, zajaši na leđa.

Popni se onda i na kurac, mislim se. Jest da je bila ružnjikava, ali bilo je nešto simpatično, doborodušno u njoj. -”A da uzmemo zajedničku sobu kad stignemo? ”, pita me još u vozu. -”Znaš kako to ide.

Nismo muž i žena. Ima mnogo ženskog sveta, pa će žene u odvojene sobe. ” -”Ja ih ne poznajem. Ja bih sa vama, kolega.

” Stidljiva, uplašena, ogromnih očiju. Svet je za nju neprijatelj. -”Koleginice”, pustim uzdah. “Ako budem sa vama u sobi, plašim se, neću moći da se uzdržim.

Moraću da vas… znate. ” Mislio sam to kao šalu. Nju obli crvenilo sve do korena kose. Usnice joj malo zadrhte.

-”Do… dobro”, kaže. “Pristajem. Što da ne. Ali da nikome ne kažete… kod kuće, mislim.

U firmi. ” -”Taman posla”, a pomišljam na svoje blentave kolege što bi kurac zavukli i u grlić flaše kad zagore. Pa oni bi dali svako po jednu ruku za autentičnu priču o nekoj koleginici. Stignemo mi, a hotel lep.

Soba na spratu, pogled na šumu jela, borova i šta ti znam čega. Soba dvokrevetna, samo Slađana i ja. Ona uđe, spusti kofer. Pođe da vidi kupatilo, a ja iskorstim trenutak da zaključam ulazna vrata i skinem se go.

Kurac stoji uspravan i spreman; obožava koleginice sa posla. Slađana se vraća iz kupatila, smeši se zadovoljno. -”Joj, što je lepo. Ima tuš i sve…” Šok na njenom licu je komičan.

-”Upoznaj moga”, kažem. Glavić se crveni, kao da se stidi upoznavanja. Ona zuri, bez reči. Gleda u mene, pa u kurac koji hvatam i lagano nadrkavam.

Sporo, kao osuđenik na smrt, ona skida svoju odeću, naslaže je na ivicu kreveta. Izgleda kao da će se raspuknuti, kao da će otkačiti. A stalno me gleda u kurac. Oblizuje usne.

Gaćice, konačno, skida vrlo brzim pokretom i baca na pod. Gola, kao spomenik stoji predamnom. Obaram je na krevet, penjem se na nju. Ona ječi.

Bez odeće izgleda bolje; što je inače pravilo koje važi za većinu žena. Sisice male i pljosnate, bedra mršava, stomak ravan, a pička neobično maljava. Noge i guza su privlačni, guzovi visoki i obli. Širim joj noge i preodirem bez predigre.

Nije ukočena, kao što sam očekivao. Već je vlažna. Vrela je, takođe i tesna pa teško ulazim. -”Kolega… ja nisam često…”, dahće i cvili.

Ove me raspali. Gurnem joj ga tako da zavrišti, zavučem ga do jaja, a ona se grči ispod mene. Počinje da se dernja, a ja razbijam njenu mokru ribicu. Prevladava prvu bol.

Otvorila se, opustila, ja malo usporio. Na taj način, oboje smo više uživali. Ona jeca. Grči se.

Pravim sve dublje pokrete u njoj, ulazim u kanal mlohavog i ovlaženog mesa. Svršavam. Ispunim je. Vidim da ona nije.

Spuštam se dole. Sperma je ostavila jasne tragove po njenoj koži i čupavom žbunu stidnih dlačica. Ovo me dodatno uzbuđuje. Kurac se već ponovo kruti dok ga prinosim njenom zajapurenom licu.

Ona me gleda zaprepaštena. -”Radila sam to kao mala. Jedan moj ujak je…” Ne interesuje me njena ispovest. Gurnem ga u njena ustašca.

Stvarno. Ova je to i pre radila. Sisa. Dudla.

Cedi. Guta. Sperma klokoće niz njene obraze kao suze. Za to vreme, moj jezik u njenoj uspaljenušici radi posao.

Gore, dole, u krug. Unutra-napolje. Klitoris je sićušna, nemirna životinjica koju krotim jezikom; ja sam jedini krotitelj jezikom za koga sam ikada čuo. Uspešno se pozabavim njenim sikiljem i ona grca u naletu strasti.

Konvulzije u njenim mišićima, tenzija slasti u čitavom telu. Cedim poslednje kapi sperme na njene usne. Tokom noći, ona se primiče meni. Uzima ga u usta.

Voli ga. Mazi ga. Gricka, ljubi i lizucka. Zvalači ga u svoju šupljinu i jaše po meni cele noći.

Zaspasmo tek pred zoru, iscrpljeni. Napolju more, sunce, veselo društvo. Tri dana i noći smo u sobi. Jebačina, karačina.

Kao da nikad pre nismo tako žestoko i slobodno; barem ja nisam. Ova to hoće bez ustezanja, stalno. Gladna ga je, žedna ga je. Dajem joj neophodno.

Razradim joj pičku i usta. Trećeg dana izdeljem i onu manju, stisnutu rupicu otpozadi. Koleginica prvo ne dozvoljava, pa onda hoće. Brzo drka pičkicu dok se ja glavim u njenom dupetu.

Niz njene slasne guzove ubrzo klizi bogati slap lepljivog muškog mleka. Četvrtog dana, odemo malo i do plaže. Usput je izgubim, mada se prilepila za mene kao flaster. Nekako sam izbegao i obreo se u obližnjem kafiću.

Odmah naletim na jednog poznanika iz Beograda. Pa, gde si, brate? Kako žena? Razvod? Kresala se sa drugim? Sa kumom? I kumicom? Trio, a? C-c-c. Kud ide ovaj svet? Zasednemo pa udarimo po lozi. Predveče smo već pijani.

-”`Aj da jebemo”, kažem mu, pijan k’o letva. -”Šta, bre? ” prepliće jezikom. “Koga? `O’š ti mene, a ja tebe? ” -”Jok, vala. Ima koga.

`Ajmo. ” Pijane budalčine teturaju ka izlazu iz kafića, izlazu koji se mrda, poskakuje, i na čudnovat, želatinasti način gubi svoju postojanost. Padamo, deremo kolena i laktove. Stižemo pevajući u Slađaninu i moju sobu.

Erekcije već imamo. Spremni smo. Ona nas posmatra ogromnim, usijanim očima. -”Skidaj se.

Bićeš jebana”, naređujem. -”Jel ovu? ”, pita moj prijatelj. -”Aha. ” -”Pa, i nije nešto…” -”Ne seri.

” Slađana se skida, legne. On se popne na nju. Ja sjurim kitu niz njeno grlo. Poslušna je i krotka.

Moj prijatelj leži odozgo i kara je u pičku dok mi ona slasno cucla. Spermu ostavlja u njoj. Sada sam ja odozgo i žestoko se guram u pizdu, a Slađana kuka. Jeca jer joj je lepo.

Svršava. Osetivši njene trzaje, svršavam i ja, sve u nju. Pauza. Okrećemo je naopako.

Poslušna je kao lutka. Moj prijatelj mesi njene guzove, ona meni sisa zabačene glave i usana stisnutih oko stabla kurca. Kada mi se nadigne, sisa njemu, a ja je jebem u čmar. Kad svršim, drugar zavlači kratki, debeli ud u nju.

Potezi, jecaji. Njeni krikovi. Moj prijatelj nije nežan. Mnogo se raspomamio.

Slađana jauče. On svrši. Obojica smo kontuzovani na podu. Slađana je iznad nas.

Liže kite čas jednom, čas drugom. Kad mi se digne zajaši me po treći put trpajući moj kurac u svoju pičku te noći. Boli me koliko skače i đipa. Ukruti se čitavim telom, ječi, ubrzava spuštanje i podizanje.

Onda ustaje, a još je trese električno pražnjenje orgazma. Opkorači nas. Popiša se odozgo po nama. Sledećeg jura, budim se mamuran, a ona na drugom krevetu jaši mog prijatelja.

Kao da nisu prekidali cele noći. I preostala dva dana uglavnom smo upražnjavali seks u troje. Mnogo smo pili, jeli i jebali se. U Beograd se vraćamo potpuno beli, nedodirnuti suncem, uz glupavo obrazloženje da je vreme bilo loše.

Ali, svi znaju pravi razlog, čak i “drugovi” nove generacije. Neka znaju. Ja seks ne smatram za greh

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Usamljena mamica trazi pomoc

Don`t copy text!