polu sestra cumshot

Krađa Gaćica Deo 2

Upoznavanje Srbija

„Brate krao si mi gaćice, misliš da ću ti dozvoliti da odmah svršiš?“

Uzjebao sam se, zgrabio sam Marijanu za ruke i podigao je a onda sam je bacio na krevet. Zakikotala se dok je širila noge i čekala da napravim sledeći korak. „Obrijana“, primetio sam, dok sam zurio u njenu slatku ružičastu picu. „Leps.“

„Mhm, uvek mi je obrijana pička. Šta hoćeš da radiš sa njom?“ upitala je. „Imam dobru ideju šta ćeš sledeće da uradiš, ali umesto da ti kažem, zašto mi jednostavno ne pokažeš?“

Nasmejao sam se, spustio glavu i počeo da joj ljubim pičku. Mogao sam da čujem kako je moja polu sestra stenjala dok sam prelazio toplim usnama i jezikom preko njene preukusne pičkice. Zaista je imala ukus savršenstva. Nežno sam zagrizao njene usmine usled čega je Marijana zadrhtala.

Ona je omotala noge oko mog vrata a ja sam uvukao jezik u nju žestoko, odlučan da joj pružim najbolji orgazam koji je ikada imala. Njeno telo se snažno treslo dok sam je prebacivao preko ivice. Kada je svršila počela je da luči velike količine sokova koje sam upijao kao žedan pas. Uhvatila me je za glavu, povukla me i počela da me ljubi i liže.

Marijana se nasmešila dok sam joj pomagao da skine gornji deo i baci ga na pod sobe. Onda sam pritisnuo usta na njene sise i počeo da ih ljubim. Tiho je stenjala dok sam joj stimulisao bradavice usnala i jezikom. Dok sam ljubio sise, zabio sam nekoliko prstiju direktno u njenu picu i pomerao ih okolo, nestrpljiv da je nateram da ponovo svrši. Davanje orgazama mojoj droljastoj polu sestri je bio zaista neverovatan osećaj i nisam želeo da prestanem.jebanje sestre stojeća poza

„Uffff…. Mislim da sam sada spremna da osetim taj veliki kurac u sebi. Samo se izvuci kad budeš spreman da svršiš“, rekla mi je.

„Sigurna si? Imam kondom u sobi…“ pitao sam.

„Napaljena sam, nabij mi ga u pičku braco“ stenjala je.

Uhvatio sam je za uske bokove i gurnuo svoj potpuno uspravan kurac u nju. Zastenjao sam kad sam osetio kako se zidovi njene vagine omotavaju oko mog pulsirajućeg penisa.

„Voliš grubo?“ Pitao sam je tiho.

„Jebeno DA“, potvrdila je.

Počeo sam žestoko da je jebem, snažno i brzo pomerajući kukovima. Marijana je spuštila ruku i počela da trlja svoj klitoris. Ovo je jebanje učinilo još intenzivnijim i ugodnijim za oboje. Bio sam prepaljen i za nekoliko minuta stigao sam do tačke kada sam trebao da svršim kada je odlučila da promenimo pozu.

Pobegla je od mene i otišla do zida. Okrenula se, postavila ruke na zid i istrćila guzu. „Nikada me niko nije jebao ovako… daj mi taj kurac!“ Ustao sam, podigao joj malo desnu nogu i gurnuo kurac nazad u njenu picu. Povećao sam intenzitet svog jebanja u stojećoj pozi dok se Marijana jedva balansirala jer sam je tucao još jače.

Moja polu sestra je sada vrištala! Osećajući želju da je disciplinujem kao tako nestašnu devojku, podigao sam desnu ruku i udario je po desnom guzu dok sam je jebao snažno koliko sam mogao! „O Bože!“ dahtala je. „Oh, jebote!“ Marijana je vrisnula dok je doživljavala orgazam.

Mogao sam da osetim kako i ja počinjem da svršavam, i nisam ni pomislio da se zaustavim i da izvučem kurac napolje! Seks je bio previše moćan i previše strastven da bih se mogao suzdržati! Morao sam da svršim u unutrašnjost njene pičke!

Čim sam se ispraznio u njoj, zgrabio sam je i spustio na kolena pre nego sam pritisnuo kurac uz njeno lice! Brisao sam kurac i ostavljao ostatke sperme i sokova na licu moje prelepe polusestre! Zatvorio sam oči i glasno stenjao kad je zinula i počela da ga prima duboko u grlo. Vrhunac je bio tako sjajan da sam zaista imao osećaj kao da će proći nekoliko minuta pre nego što prestanem da svršavam.

Moja sperma je curela iz njene pičkice i klizila niz njene noge. Kada se konačno završilo, otvorio sam oči i gledao kako ona gura prste duboko u sebe i liže moju spermu sa njih. Srušio sam se na krevet i nekoliko minuta pokušavao da povratim dah. Ovo je zaista bio vrhunac mojih tinejdžerskih godina. Imao sam seks sa svojom poprilično droljastom polu sestrom. Da, ona i ja tehnički nismo nikakvi brat i sestra, ali ipak… bilo je nečeg zanimljivog i zabranjenog u tome. polu sestra cumshot

A pritom je ona jedna od najboljih riba u srednjoj školi. U jednom trenutku ustao sam i otišao do fioke dok me je ona posmatrala sa iskrenom radoznalošću. „Šta sad nameravaš? pitala me je.

„Daleko od toga da ne volim tvoje gaćice, ali ja nisam ovde došao zbog toga“, priznao sam. „Branko, Srđan i ja smo se igrali Istina ili izazov. Bio je moj red i Branko me je izazvao da ti ukradem gaćice.“

„Zašto se ne čudim… klinci…“ Marijana se zakikotala.

Nasmejao sam se. „Ne znam baš… taj “klinac“ te je upravo žestoko jebao i napunio spermom.“

„A to što si svršio u mene… još ćemo pričati o tome“, odgovorila je.

„Jedva čekam. Ali kako ću momcima da objasnim zašto mi je trebalo toliko vremena da ukradem ove gaćice“, pitao sam se dok sam otvarao fioku.

„Pa to je lako“, odgovorila je. „Ova vrata su bila zaključana i morala si da sačekaš da odem i istuširam se.“

„Dobar plan!“

„Zapravo, ja sada zaista idem da se istuširam“, obavestila me je. Prišla mi je, pritisnula usne na moje i poljubila me. Otvorio sam usta i dozvolio da mi zabode svoj slatki jezik u usta i da se igra mojim vlažnim lepljivim jezikom.

„Jedva čekam da ponovo nabiješ taj kurac u mene… i napuniš me.“ namignula mi je i uz te oproštajne reči, Marijana je zatresla dupetom prema meni, izašla iz svoje sobe i krenula pod tuš.

Sa osmehom na licu, obukao sam se, stavio gaćice u desni džep farmerki i vratio se prijateljima. Mogao sam da čujem vodu kako teče i Marijanu kako stenje dok sam prolazio pored kupatila. Na licu mi se stvori ogroman osmeh. Očigledno je seks bio toliko dobar da je bila primorana da masturbira pod tušem. Jedva sam čekao sledeći put kada ću ja biti taj koji će izazvati njene uzdahe.

KRAJ!

 

Za deo 1. Klik OVDE.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!