jebanje sekretarice u prkno

Korporativna Drolja 5. Deo

Upoznavanje Srbija

Penjanje na korporativne lestvice
Dani su prolazili i Marina je ponovo mirno sedela u kancelariji gospodina Jezdića dok je pregledavao još jedan skup dokumenata. Nije imala osećaj neprijatnosti dok je gledala novine. Osećaj u prostoriji je bio opušten i Marina nije rekla ni reč.

Osobni oglasi

„Danas ne pričaš mnogo“, rekao je, i dalje gledajući u dokumente.

najlonke seksi carape stiklice

„Čekala sam da nešto kažete.“

„Znam. Ali činilo se da si bila raspoloženija i motivisanija tokom našeg poslednjeg sastanka. Danas ćutiš kao zalivena.“

Marina je na trenutak razmislila. „Da budem iskrena, počela sam da sumnjam u ovaj posao ovde, iz očiglednih razloga. Ali sada sam potpuno posvećena, više nego ikad.“

„Šta ti je promenilo mišljenje?“

„Kratak telefonski razgovor sa mojim tatom. Shvatila sam koliko želim da uspem u korporativnom svetu i postanem uspešna poslovna žena.“

Gospodin Jezdić se nasmejao. „Zaista? I da li si rekla ocu šta smo radili zajedno?“

„Nisam mu rekla. Bio bi izuzetno uznemiren kad bi znao.“

„To se može očekivati od oca. On je dobar čovek. Siguran sam da si nasledila njegove najbolje osobine. A ako si iole poput njega, bićeš još uspešnija nego što je on ikada bio.“

„Hvala vam“, Marina je pocrvenela.

„Moram reći, zaista si me impresionirala u poslednje vreme, iako nisi dugo ovde. Nisam neko ko se lako impresionira.“

„Dajem sve od sebe.“

„Drago mi je što to čujem“, odgovorio je. „Sviđaš mi se, kao osoba i kao moj zaposleni. Da li se ja tebi sviđam?“

„Da. Mislim da ste fini“, rekla je krotko.

Nasmešio se: „To je dobro. Ovde si uradila dobar posao, čak i za svoje godine. Veoma sam iskusan u ovom poslu i znam talenat kada ga vidim. Poslednje što želim je da pobegneš i daš svoj talenat nekom drugom “.

„Ne razmem?“

„Nudim ti trenutno unapređenje. Da li si zainteresovana?“

Marinine oči zasjaše. „Da. Naravno, mislim, ovo je potpuno neočekivano.“

„Ne promovišem ljude na osnovu radnog staža. Promovišem ljude na osnovu kvalifikacija i rezultata. U tebi vidim više potencijala.“

„To je tako sjajno. Hvala vam puno gospodine Jezdić. Ne znam šta da kažem. Ovo je bilo poslednje što sam očekivala.“

„Pa nemoj ništa još reći, jer ništa nije potvrđeno. Vidiš, sa unapređenjem dolazi i veća odgovornost. Naše odeljenje se bavi milionima evra u novcu klijenta. Štaviše, da bi dobila unapređenje, ja se moram uveriti da između nas postoji hemija. Moram da se uverim da si savršena za posao? “

„Na šta konkretno mislite?“

Duboko u sebi, znala je o čemu se radi i osetila da joj se refleksno steže anus. „Ne sumnjam u tvoje sposobnosti. Bićeš plaćena mnogo novca i tvoj put u karijeri će biti beskrajan. Ali mi ćemo blisko sarađivati. Moram znati da li si zaista prava osoba za posao, i ako možeš da se nosiš sa svojim dodatnim dužnostima “.

Marina je duboko udahnula. „Da, mogu sve da podnesem. Želim unapređenje.“

„U redu. Stani pored mene.“ Mlada žena je ustala i nervozno se uputila ka svom šefu, znajući da će ono što je danas planirao biti ekstremnije od pukog udaranja po guzi.

„Hoćete li ponovo koristiti drveno veslo?“ upitala je nervozno, stojeći ispred njega.

„Ne. To je sada ispod. Sada imaš veće odgovornosti.“

„Koje?“

„Otkopčaj mi pantalone“, rekao je bez oklevanja.

Marina se na trenutak ukočila, pa se u deliću sekunde odlučila. Spustila se na kolena i otkopčala šefove pantalone. Nije mogla da se natera da ga pogleda u oči, samo je nastavila da radi svoj zadatak. Nije se razlikovalo od zahteva da radi sa kancelarijskim papirima. Za nju je to bio isključivo posao. Tako je bar sama sebi rekla.

Kad su mu pantalone bile otkopčane i šlic otvoren, Marina je podigla pogled prema njemu, čekajući svoje naredbe.

„Da li razumeš kako ovo funkcioniše?“ upitao je, sa podignutom obrvom. Kimnula je kao dobro štene.

„Shvatam.“

„Pa šta onda čekaš?”

Marina nije pokazivala nikakav izraz lica, nije se kajala, vraćajući svoju pažnju ponovo na njegovo međunožje. Spustila mu je pantalone i uhvatila ga za penis, koji je već bio polu ispravan. Nakon što ga je pogledala nekoliko trenutaka, mlada službenica se sagnula i uzela ga u usta. Sisala je i sisala, zbog čega se gospodin Jezdić naslonio na stolicu i odmah zastenjao.

sekretarica mu sisa kuracOralni seks nikada nije bio nešto što joj se dopadalo, ali uvek je to činila za ljude sa kojima je izlazila. Nju nije bilo briga za gospodina Jezdića lično, ali to je bilo zbog njenog posla i unapređenja. Glava joj se klatila gore -dole na tvrdom kurcu. Jezik joj je povremeno lizao glavu i telo.

Njena ruka je dala još nekoliko poteza, nadajući se da će njen šef konačno ejakulirati i da će ponižavajuće iskustvo uskoro biti gotovo. Umesto toga, nastavila je da siše bez kraja. Gospodin Jezdić je nastavio stenjati dok ga je mlada žena oralno servisirala i posegnuo je da joj protrlja kosu.

„Izgledaš tako lepo ovako“, rekao je. „Trebalo bi da se vidiš. Tatina devojčica.“

Htela je da zaplače čuvši te reči. Ali nije dozvolila da se njena osećanja pokažu. Imala je posao koji je trebala obaviti i nameravala ga je završiti što je pre moguće kako bi mogla otići. Dodatno stenjanje njenog šefa ulilo joj je lažnu nadu da će konačno doživeti orgazam. Lupnuo ju je po bradi, što joj je bio signal da prestane sisati.

„To je bilo dobro“, rekao je. „Dobro ćemo se slagati. Ali za sada mi trebaš da ustaneš i sagneš se na moj sto.“

Ustala je. „Šta ćemo da radimo?“

„Uveravam te da neće biti vesla. To je završna faza. Ako ovo dovršiš do kraja, dobićeš unapređenje.“

Marina se okrenula i sagnula na sto. To je bio položaj na koji je navikla. Lice joj je bilo pritisnuto o sto, a zadnjica joj je bila u vazduhu. Nije imala pojma šta može očekivati, osim što će na neki način biti degradirana. Osetila je kako joj podiže donji deo kancelarijske suknje. Zatim joj je povukao gaćice nadole. Pažnju joj je privukao poznati zvuk otvaranja i zatvaranja fioke.

Gospodin Jezdić je izvadio nešto iz svog stola i ona nije znala šta je to. To ju je učinilo nervoznom. Osetila je kako su joj snažne ruke šefa neočekivano raširile zadnjicu. Njena privatna mala rupa bila je potpuno otkrivena. Zatim je usledio neobičan osećaj vazduha koji prolazi kroz širenje. Mogla je da oseti kako njen šef bulji u njen sićušni šupak.

„Šta ćete da uradite?“ upitala je licem na stolu.

„Jesi li ovde nevina?“

„Da.“

„Ne zadugo. Smatraj ovo poslednjim testom svoje poslušnosti Marina. Ne mrdaj. Ovo će uskoro biti gotovo.“

Pažnju joj je privukao zvuk otvaranja male bočice. Bilo je jasno da otvara bocu lubrikanta, sa obzirom na okolnosti. Osetila je kako joj je još jednom raširio dupe, ali ovaj put je osetila da se oko prstena anusa nanosi supstanca nalik želeu. U početku je bilo hladno, ali brzo se navikla.

Mazivo je naneseno na njen anus kružnim pokretima, a zatim su mu dva prsta pritisnula njenu rupicu. Bilo je pomalo bolno, ali je izdržala. Posle snažnijeg guranja, podmazani prsti ušli su u nežni rektum.

„Ahh“, kratko je zaplakala.

„Budi strpljiva draga. Tek smo počeli.“

Prsti su se nastavili vrteti duboko u njenom rektumu, koliko su mogli. Prsti su joj masirali unutrašnjost zadnjice u jednu svrhu – da je potpuno namažu. Uzdahnula je s olakšanjem u trenutku kad je izvukao prste. Deo nje se nadao da će to biti kraj, ali nije bila te sreće. Marina je osetila kako joj je šef ponovno raširio čmar, ovaj put, pritisnuvši vrh svog tvrdog kurca uz njenu rupicu.

Bio je to trenutak koga se bojala. Prethodni dečki su joj tražili analni seks, ali je to uvek odbijala. To je bio čin koji je smatrala prljavim i znala je koliko će to biti bolno. Upravo je htela da sazna kako će se osećati. G. Jezdić gurnuo je glavu svog kurca u njeno dupe. Vrisula je i rukama se uhvatila za ivice stola. Noge su joj se grčile, ali je pokušala da ostane mirna. Osećaj da joj u šupak prodire nešto strano bio je izuzetno neprijatan i gospodin Jezdić je dao njenom telu vremena da se prilagodi.

Držao je samo glavu svog penisa u njenom dupetu dok ju je rukama milovao po guzi. Nakon što je prošlo nekoliko trenutaka, nastavio je da gura dalje. Plakala je, a lice joj se iskrivilo dok je prodirao u njen devičanski šupak.

„Uživaš u ovome, zar ne?“ upitao je sadističkim tonom glasa. „Tatina devojčica. Kladim se da bi tvoj tata voleo ovo da gleda. Voleo bi da zna koliko si posvećena. Zar ne?“

Suze su joj se pojavile u očima. Ako sodomija nije bila dovoljno ponižavajuća, verbalno ponižavanje je pogoršalo stvari. Nju su te reči povredile. To je bila strana njenog šefa za koju nije znala da postoji. Najgore od svega, ako bi njen otac ikada saznao šta radi za posao, znala je da bi bio slomljen.

Marina je jače stisnula rubove stola, dok je gospodin Jezdić nastavio gurati do kraja. Da nije bilo podmazivanja, stvari bi bile mnogo bolnije. Kad je njegov tvrdi kurac bio skroz unutra, zastao je. Njen uski mali rektum dobio je vremena da prilagodi neprirodnom prisustvu muške erekcije.

„Reci mi da ti se ovo sviđa“, rekao je sa požudom u glasu. „Reci mi da želiš ovo.“

„Ja … ovo mi se sviđa … želim ovo …“

Gospodin Jezdić ju je čvrsto držao za bokove i polako je počeo da klizi. Količina podmazivanja učinila je izlaz jednostavnijim. Zatim je polako počeo da ga gura nazad, radi sopstvenog seksualnog zadovoljstva.

„Ti si sada moja kurva, Marina. Učinićeš sve što ti kažem sve dok si sa mnom. Reci to. Reci mi da si moja kurva.“

„Ja sam tvoja kurva“, odgovorila je dok joj je penis klizio unutra-i-van iz dupeta. „Uradiću šta god želite u ovoj kancelariji.“

Nije prošlo dugo dok nije osetila da šef pojačava ritam. Čvršće je stisnula sto dok joj je gospodin Jezdić lupao po devičanskom dupetu. Plakala je, ali to je bilo beskorisno. Nije ga bilo briga kako se oseća. Brinuo je samo o svom seksualnom apetitu, koji je bio snažan. Lice mlade žene postalo je gotovo neprepoznatljivo jer se lice iskrivilo i okrenulo od bola.

Čvrsto ju je stisnuo za bokove i bez milosti je sodomizovao. Povukao joj je kosu i stavio usta blizu njenog lica. „Volim kako si uska“, rekao joj je u uho. “ Navikni se na ovaj osećaj. Korporativna drolja. Ponovi to. Ti si moja korporativna drolja. Uživaćeš što sam ti u guzici.“

„Ja … ja sam vaša korporativna drolja, g. Jezdić. Uživaću u tome što ste u dupetu u kancelariji … u vašoj kancelariji …“ jebanje sekretarice u prkno

Nakon što joj je pustio kosu, Marinino lice ostalo je na stolu dok ju je jebao. Čvrsto joj je stisnuo bokove i podigao joj uski mali rektum. Čula je gospodina Jezdića kako gunđa i stenje. Ispuštala je iste zvukove. Znala je da je blizu završetka.

„Idem da završim“, zastenjao je. „Gde to želiš moja mala korporativna droljo? Tvoja usta ili dupe.“

„Dupe. U dupe“, odgovorila je, prestravljena idejom da proba kurac koji joj je već bio u rektumu.

Tempo kojim ju je tucao povećao se, a zatim je usporio. Čula ga je kako stenje i glasno gunđa. Njegov tempo se usporio dok se nije zaustavio. Zatim joj je prislonio telo na leđa. Osetila je kako joj gusti trag telesnih tečnosti teče niz butine.

„To je bilo čudesno“, rekao je, teško dišući joj u uho sa omekšanim penisom u zadnjici. „Hvala. Hvala ti puno, Marina.“

Talas olakšanja obuzeo ju je dok se gospodin Jezdić izvlačio iz njenog tela. Nastavila je da leži na stolu i čula je šefa da koristi nekoliko maramica da obriše penis od sperme. Kada je ustala, gospodin Jezdić joj je dodao nekoliko ubrusa.

„Za tvoje noge“, rekao je. „Ne želim nikakve mrlje na tvojoj skupoj suknji ili mom tepihu.“

„Hvala, gospodine“, pocrvenela je.

Marina je uzela papir i obrisala spermu između gornjih butina i zadnjice. Kad je bila čista, bacila je maramicu u kantu za smeće i povukla gaćice nazad.

„Izvinjavam se na nekim od onih izjava“, rekao je dok je zatvarao pantalone. „Ponekad se zanesem. Ali mislim da si neverovatna devojka. Misliš li da možeš to da radiš kao moj zaposleni?“

Razmislila je na trenutak i klimnula glavom. „Mogu to da radim.“

„Dobro. Kad odeš, moja sekretarica će ti dati papir sa detaljima vaše nove uloge. Očekujem da ćeš biti potpuno zadovoljna znatnim povećanjem plate koju ćeš primati, kao i dodatnim pogodnostima. Sutra ćemo finalizovati dogovor za tvoju promociju, pod pretpostavkom da si i dalje zainteresovana. “

„Veoma sam zainteresovana.“

Ponudio je rukovanje. „Čestitam na unapređenju Marina. Ne mogu da zamislim zaslužnijeg zaposlenog od tebe.“

Marina se nasmešila i stisnula mu ruku. „Hvala vam gospodine Jezdić. Radujem se bliskoj saradnji sa vama još mnogo godina.“

Napustila je kancelariju i još jače pocrvenela suočivši se sa razdraganom sekretaricom, koja je znala i razumela sve što se upravo dogodilo. Sa bolnim šupkom, Marina je prišla, znajući da miriše na vruću spermu i preuzela koverat.

„Srećno“, nasmešila se sekretarica. „Radujem se što ću vas češće viđati. Oh, i biće mi lakše. Vidim tu poteškoću u vašem koraku. Navići ćete se na to i uskoro ćete izaći iz te kancelarije poput modela na pisti. “

Marina je stisnula usne. „Nije da vas se to tiče.“

Čvrsto stisnuvši noge, vratila se u svoju malu kancelariju da završi svoj dan. Sada kada je znala kako je biti jeban u dupe, osetila je novootkriveni osećaj poverenja. Karijera je sada bila njena!

KRAJ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljali oglasi

Don`t copy text!