jebozovna konobarica tucanje

Konobarica Milica

Upoznavanje Srbija

Evo me u sred ničega! GPS navigacija naravno crkla a sneg je postajao sve jači i sve dublji. Šta sad da radim? Ali dozvolite mi da vam prvo objasnim kako sam stigao do ovde…

Moje ime je Milan i vozio sam na totalno drugi kraj države da vidim svoju devojku. Nikada ne vozim ka tim predelima zimi, ali dugoročna prognoza nije najavljivala sneg, pa sam odlučio da rizikujem. Kada sam krenuo sve je bilo u redu, vreme je bilo sasvim korektno i prijatno… sve dok nisam stigao u Zlatiborski reon.

Vreme je toliko bilo drugačije, kao da sam sleteo na neku drugu planetu. Srećom, kroz najgori deo planine sam prošao dobro, ali kako sam krenuo dalje ka jugu sneg se pojačavao. Vidljivost je bila sve lošija a GPS mi je crko. Nekako sam uspeo da pronađem mali restoranom u jednom malenom selu.

Sneg nije usporavao i počela je jaka mećava. Izašao sam iz auta i ušao u restoran. Seo sam za slobodan sto i shvatio da sam jedina mušterija. Lepa konobarica se iznenada pojavila i pozdravila me. Izgledala je kao da je u kasnim tridesetima, sa crnom kosom, smeđim očima, građena sa divnim oblinama. konobarica seljanka

Predstavila se kao Milica i pitala me šta dođavola radim u ovakvoj snežnoj noći. Rekao sam joj gde idem i zašto.

„Slušaj, mora da si očajnički željan pičke čim si krenuo na toliki put po ovom vremenu.“

Bio sam naravno šokiran njenim iznenadnim i prostim komentarom pa sam se nasmejao i nastavio u njenom tonu: „Pa, da ti pravo kažem Milice, prošlo je previše vremena a ona jeste pička koja je vredna ovog puta.“

Milica se nasmejala, primila je moju narudžbinu i nastavili smo razgovarati. Pitao sam je ima li motela u blizini jer večeras više neću moći da vozim. Rekla je da u blizini nema žive duše a kamoli motela. Bio sam razočaran i smišljao sam svoj sledeći potez.

Nakon što sam se najeo, pitao sam Milicu: „Jel je u redu da ostanem parkiran ispred restorana tokom noći pošto ću da spavam u kolima?“

Pogledala me je i rekla: „Jesi li ti jebeno lud? Smrznućeš se pa posle ja moram da te nosim na duši.“

„To je moja jedina opcija.“

„Ne mogu ti to dozvoliti. Slušaj mladiću, moja kuća nije daleko odavde. Bukvalno nema ni sto metara. Dozvoliću ti da ostaneš kod mene preko noći, ako obećaš da ćeš se lepo i kulturno ponašati. Znam vas gradske momke sa severa, svi samo gledate kako da ućerate.“

Nekoliko minuta sam se trudio da je ubedim da ne želim da joj smetam i da se namećem, ali ona je insistirala. Nazvao sam svoju devojku i objasnio joj u kakvom sam kurcu. Rekao sam joj da ću ponovo nazvati ujutro kada saznam više.

Bilo je oko 22h kada je Milica odlučila da zatvori restoran. Uzeo sam mali kofer iz auta i ostavio auto na parkingu restorana. Prošetali smo nekoliko desetina metara do njene kuće. Bilo je zaista lepo doći na toplo mesto. Milica mi je pokazala gde mogu da stavim svoje stvari.

Bila je to mala spavaća soba, ali je bila sto puta bolja od spavanja u kolima. Dok sam se smestio, Milica se presvukla. Skuvala nam je čaj pa mi smo se opustili uz njen smederevac. Bilo je stvarno lepo i prijatno. Približila se ponoć kada smo odlučili da to je vreme za počinak. Pitao sam je da li bi bilo u redu da se istuširam i ona mi je pokazala gde je kupatilo.

Kupatilo je bilo povezano sa njenom spavaćom sobom tako da sam opet odustao od želje za remećenjem njene privatnosti ali ona je ponovo insistirala. Bila je dobra u tome da vas nagovori na nešto. Čak mi je i donela dodatne peškire. Zatim je rekla da ide u krevet i da ćemo se družiti ujutru.

Mora da sam proveo 20 minuta pod tušem, jer je osećaj bio božanstven. Konačno sam završio, osušio se, umotao u peškir i krenuo u svoju sobu. Toliko je bilo toplo da sam golišav uskočio pod jorgane i zaspao.

Negde oko 2 sata ujutru sam se probudio. Bešika mi je bila puna što je izazvalo i to da mi kurac bude dignut. Znao sam da je moram biti oprezan da ne bi probudio Milicu, ali toliko mi se pišalo da nisam imao izbora. Stavio sam peškir oko struka i krenuo u kupatilo. Trudio sam se da budem izuzetno tih ali dok sam se šunjao prema kupatilu, odjednom je Milica iskočila ispred mene iz kupatila, usled čega mi je peškir pao na pod ostavljajući mene i moj tvrdi penis otkrivene.

Brzo sam se sagnuo da uzmem peškir i da pokrijem genitalije. Izvinio sam se i pocrveneo od stida. Milica je počela da se smeje: „Miki Milane, da ja imam to dole, ne bih ga prikrivala. Želela bih da ga svi vide. Kladim se da tvoja devojka mnogo uživa u njemu.“

a li je govorila ono što sam mislio da govori ili je to bila moja mašta? Pogledao sam je i odlučio da vidim dokle mogu da idem: „Pa moja devojka se nikada nije žalila… veoma uživa u njemu.“

Milica me je pogledala sa osmehom: „Kod mene ne moraš da se kriješ. Ja zapravo mrzim da nosim odeću.“ – tada je podigla spavaćicu preko glave i bacila je na pod.

Osetivši se hrabrim, i ja sam bacio peškir u stranu. Milica je primetila moju erekciju: „Miki… jel ta tvoja devojka može celog da ga primi?“

„Naravno. Ona čak voli da ga primi i u guzu.“ jebozovna konobarica tucanje

Milicine oči su se zacaklile… video sam požudu u njima. Pali smo u krevet i počeli da se ljubimo i mazimo. Trudio sam se da budem sporiji, da uživam u njenom telu… ali ona je bila kao kučka u teranju. Kao da kurac nije videla mesecima. Dok smo se ljubili, njena usta su se širom otvorila, pokušavajući da me proždere. Njena ruka se brzo spustila do mog penisa kako bi ga snažno drkala.

Zatim se spustila niže i počela da glođe i guta moju kurčinu. „Jebi me Milane sa tim tvojim velikim kurcem. Nisam bila jebana jako dugo.“

Uzjahao sam je i divio se kako ima privlačnu pičku sa divnim tamnim dlakama. Započeo sam lep spori ritam, ali ona je htela brže i jače… želela je grub i brz seks. žestoko sam zabijao kurac u nju. Njeno telo pokušavalo je da se uskladi sa mojim udarima. Sise su joj letele na sve strane, vrištala je i svršavala već posle nekoliko minuta tucanja.

„Daj mi ga od pozadi Milane… daj mi ga u guzu kao što jebeš i tvoju devojku….“ – Ustala je na sve četiri i naguzila mi se.

Nisam mogao da joj odolim i prvom sam je jezikom celu oblizao – od šupka do dlakave pizde. Onda sam počeo polako da joj guram kurac u dupe. Video sam da se znoji, da joj nije baš prijatno… ali mi je naređivala da nabijem kurac u njen anus. Prošlo je par minuta pre nego što sam počeo da je polako jebem u dupe.

Moji udari su postepeno postali brži i ona se navikavala i nameštala mi se. „O Bože, jebi me jače u dupe. Svrši u moje dupe… napuni me Milane!“ analna jebačina sa konobaricom

Uz njeno ohrabrenje, svršio sam duboko u njena creva. Pao sam na stranu iscrpljen dok sam gledao kako sperma curi iz njenog dupeta. Za par minuta Milica je čvrsto zaspala. Nisam se vraćao u svoj krevet već sam ostao sa njom u njenom.

**

Bilo je oko 10 ujutru kada me je Milica probudila poljupcem. Malo smo se mazili pre nego smo ustali iz kreveta i proverili vreme. Prestao je da pada sneg što je bio dobar znak. Rekao sam joj da moram da idem. Dala mi je svoj broj telefona. Rekao sam joj da ću navratiti za nedelju dana. Pozdravili smo se a ja sam nastavio svoj put ka svojoj devojci.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 18 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!