svršio kolegici na sise

Kolegica Uske Pice

“Dobro jutro. Marina (pseudonim), drago mi je.”, reče mi dok se njena nježna šaka gubila u mojoj u znak pozdrava i formalnog upoznavanja. Iako sam predhodne noći dobrano popio, a još kasnije zaspao, glava mi se razbistrila od spoznaje da sam dobio novu radnu kolegicu, koja stoji tu ispred mene, a o čemu naravno nisam imao pojma.

Ja sam se glupavo osmjehnuo i dao klup komentar kako mi je drago da sam dobio tako simpatičnu kolegicu, i da ću se potruditi da joj adaptiranje na novom radnom mjestu bude što ugodnije. Naravno, sa svojih 25 godina pojebao bih sve živo, pa mi je kroz glavu odmah prozujalo kako bi dobro bilo pojebati i ovu guzatu pičku ispred mene, za koju sam kasnije saznao da je od mene starija nekoliko godina.

Od dana upoznavanja, odnos između mene i Marine je bio drugarski, ali sam koristio svaki momenat da joj dam do znanja da me privlači. Inače, radi se o pički od 27-28 godina, sa povećim dupetom, ali tako izvajanim da ga na regiji nema, osrednjim sisićima, taman u šaku da stanu, ne pretjerano lijepom facom, ali izrazitim seksipilom.

Kroz svakodnevne razgovore sam saznao da je ona u nekoj labavoj vezi, ili više njih, dok sa ja bio u već ozbiljnoj vezi sa djevojkom. Kroz svu našu komunikaciju, bezazlene šale i flert, kao i njene tematike o ljubavnom žiovu, moj subjektivni sud je bio da voli kitu i da je dobra jebulja. Nakon nekog vremena dogovorili smo i zajednički izlazak na kome smo se dobrano nacugali, ali osim malo fatačine u autu ništa se konkretno nije desilo.

Nakon toga, cijelih godinu dana smo bili više nego u hladnim odnosima, ni sam ne znam zašto, možda zbog mog revolta što je nisam povalio, ali tako je bilo. Elem, jedne prilike na poslu, tokom više nego neobaveznog razgovora između nas dvoje, u glavu mi je došla ideja da ju ponovo pokušam pojebati.

Bez imalo ustručavanja, počeo sam joj šupljirati kako me povrijedila svojim postupcima, kako ja već godinu dana prema njoj imam emocije, skrivene doduše, kako to više ne mogu držati u sebi i tak dalje, na šta je ona iznenađeno, iskreno ili ne ne znam, reagovala u smislu da sam joj to prije trebao reći, da je ona mene smatrla ženskarošem i da me zato ignorisala i sl.

U krajnjem, dogovorili smo se da dođem do nje na kafu, jer je sama stanovala u stanu, kako bi navodno porazgovarali o nama. I da, naravno da sam rekao da je veza između mene i djevojke toliko labava da je pitanje dana kada ćemo prekinuti.

utegnuta pičkicaDogovorenog dana, spicanio se, jednom izdrkao kurčinu kod kuće kako bi bio spreman za jebačinu zbog koje sam i išao kod Marine, i uputio se put mjesta u kome je stanovala. Dočekala me u uskoj trenerci koja je ocrtavala njenu sočnu pičkicu i majičici na bretele.

Pila se kafica, dimilo se, vince, neobavezna priča. Njeni folovi su bili kako se ne može opustiti sa mnom tek tako, pa ne znamo se dovoljno, bla, bla, bla. Samo po sebi došlo je da padne poljubac, nakon čega je nastala opšta fatačina i žvalenje.

Kurac samo što mi nije iskočio iz farmerica. Lagano sam je ljubio po vratu i gornjem dijelu leđa od čega se stresala, očigledno joj je godilo.Iz majice sam joj laganu izvadio sisu i počeo žvalaviti po ukrućenoj bradavici, dok me milovala po kosi i lagano uzdisala zabacujući glavu.

Jednom rukom sam kružio po pičkici preko trenerke, a njenu šaku stavio preko ukrućene kurčine kako bi ga osjetila. Uzela me je za ruku i povela u spavaću sobu, gdje sam legao na leđa na velikom bračnom krevetu. Polako mi je ljubila torzo, otkopčavajući kaiš, i iz gaća je izletilo mojih 17 cm mesa.

Lagano ga je drkala, pa ga dotakla usnama i oblizala jezikom, gledajući me kao prava kurva. Vidjela je da uživam, pa ga je zdušno počela pušiti oblizujući ga jezikom, što me dodatno popaljivalo. Pomogao sam joj da se skine, nakon što mi je svukla hlače, bokserice i majicu. Opkoračila me i namjestila vrh glavića na svoju uzavrelu pičkicu, lagano se spuštajući na njega, propraćajući sve dubokim uzdahom. koleginica jaše kitu

Kurac je jedva ulazio iako je bila potpuno mokra, nisam mogao da vjerujem da ima tako usku pičkicu. “Aaaahhh!!”, uzdahnula je kad joj je ušao cijeli, i poečlo zdušno da se nabija. Ja sam je stiskao za oble guzove i žvalavio po sisama, povremeno joj uvaljujući jezičinu u usta. “Dobro jebeš, dobro me jebeš!!”, govorila mi je uspaljeno dok je primala kurčinu u svoju usku pičkicu.

Opet kažem, nisam mogao vjerovati da žena od 28 godina, koju je jebalo ko zna koliko kurčeva, ali sugurno, ima tako usku pičkicu, što me još više popaljivalo.Nakon njenog jahanja na kurcu, prešli smo u misionarksu pozu, koja mi je odgovarala, jer sam mogao još jače da je jebem.

Svaki put kad bi joj se u pičkicu zabio do jaja, izbezubljeno bi me pogledala uz glasan uzdah “Ahhhhh!!”, i ono uvlačenje vazduha kroz zube karakteristično za uživanje u jebačini, proizvodeći zvuk “Ssssssssss!!!”. Vidjelo se da voli kitu, da zna uživati u dobrom kurcu.

Kako bi je što bolje rasturio, digao sam joj noge na moja ramena, a ja stao u čučanj, nastavljajući rasturanje njene pičkice. Ovakav način i tempo su joj očigledno odgovarali, što je potvrdila glasnim uzdasima i vikom:”Toooooo ljubaviiiii, aaaaahhhhh, jeeebbiiiii meeee, faaaaakkkk, faaaaaakkkk!!!!”

Glavu dajem da su komšije sve čule, ali boli me kurac, niko me ne zna, živim odatle 30 kilometara. Počela je da stišće pičkicu, znao sam da joj dolazi orgazam, što se ispostavilo tačnim.”Saaad, jačeee, toooo, toooo, aaaaaaajjjjj, svršavvaaaaaaaaam!!!”, drečila se dok je iz njene sad već rasturene pičkice bukvalno prskalo, žena je svršavala za poželiti.

Izvadio sam kurčinu iz nje, a sve je bilo poprskano njenim sokovima. “Sve je mokro”, reče umiljatim, i pomalo iznemoglim glasom, onako kroz blaženi smiješak. “Nema veze, okreni se da te guzim, da i ja svršim” rekoh joj. Namjestila se na ivicu kreveta, tako da sam mogao stojeći da je guzim.

Ispred mene su bili njeni toliko poželjni guzovi. Lagano sam joj zabio kurac u još uvijek mokru pičkicu, držeći je rukama za uski stručić, i počeo je jebavati. Znao sam da u ovoj pozi ne mogu dugo tucati, posebno tako usku pičkicu. Istvoremeno sam je jebavao i gledao u zidno ogledalo pored kreveta.

Slika je bila izvanredna, kao iz porno filmova. Nekoliko puta sam je šakom lupio po guzovima, sviđalo joj se. Počeo sam jače da je jebem i osjetio da mi se približava orgazam. Izvadio sam kurac iz pičkice, a ona se okrenula sjedajući na ivicu kreveta, dok sam ja stojao. Drkao sam kurac i sperma je pošikljala po njenim sisama.

“Aaaahhhhh, toooooo, toooooo, aaaahhhhhhh”, derao sam se svršavajući, lijepeći je vrelom, gustom spermom. Ona je digla glavu i uvalio sam joj jezičinu u usta, dok je ona spermu razmazivala po sebi. Prava jebulja, vidjelo se. Te večeri se nismo više jebavali, ali je ona još jednom svršila drkajući pičkicu preda mnom, a i meni je popušila i izdrkala kurac. Bilo je fenomenalno. svršio kolegici na sise

Nakon toga smo se pojebali još oko 10-ak puta, što u mom, u njenom autu, u njenom stanu, fatačili se po poslu, bez jebačine doduše. Nekoliko puta sam i svršio u nju uz predhodni dogovor da pije antibaby pilule. Svaka jebačina je bila zadovoljstvo za sebe. Sve je postalo besmisleno kada je ona shvatila da ja neću raskinuti sa djevojkom.

Posle te spoznaje smo se još jednom pojebali, meni je jasno da uživamo jedno u drugom, više i ne radimo zajedno, ali prvom prilikom ćemo se opet neobavezno pojebati, u to sam siguran. U svakom slučaju, jedno divno iskustvo!

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Vruce nevaljale matorke

Don`t copy text!