kako sam postao rogonja i to me lozi

KAKO POJEBATI MOJU ŽENU

Da, istina je, želim biti rogonja. Uzbuđuje me pomisao da mi ženu jebe drugi muškarac ili drugi muškarci. Ovdje ću napisati jednu priču, a vjerojatno i dvije ako ne i tri, kojima ću pokušati objasniti kako ja zamišljam, priželjkujem i nadam se da uz pomoć i suradnju drugog muškarca (ili para) napokon doživim ono o čemu maštam. Osobno ne robujem nikakvim predrasudama i iskreno ne zanima me to što ima onih koji misle da to nije normalno.

No, red je da napišem nešto o sebi a i o mojoj supruzi. Oboje smo prešli 40 godina života. Ona, zovimo je ovdje Linda, ima 45 godina a ja 48. Živimo u neposrednoj blizini Zagreba. U braku smo skoro 20 godina. Oboje izgledamo prilično mladoliko, pogotovo ona. Živimo životom običnih ljudi. Imamo riješeno stambeno pitanje a što se financija tiče mogu reći da uspijevamo krpati kraj s krajem. Rekao bi da spadamo u onaj tzv. srednji sloj. Neću sada gubiti vrijeme opisujući neke detalje koji vas moguće zanimaju. Kroz moje priče saznati ćete sve ono što je bitno.

Vrlo dobro znam kakvi muškarci privlače moju Lindu. Isključivo crnoputi (crnokosi) i solidno građeni. Prosjedi su joj šarmantni. Ćelavi i oni koji spadaju u kategoriju prilično debelih nisu joj privlačni ali to ne znači da je eventualno ne bi mogli privući no šanse za to su jako male. Ona je vrlo privlačna i elegantna žena pa to cijeni i kod muškaraca. Voli elokventne i zabavne muškarce koji su uz to, ono kako se to kaže, macho tipovi. Pouzdano znam da je tomu tako jer vrlo dobro sam je upoznao kroz sve ove godine našeg braka.
Bitna stvar u čitavoj priči je i to da je taj i takav muškarac financijski i materijano situiran. Znam da će sad na prvu mnogi od vas pomisliti kako se ovdje radi o nekakvoj financijskoj koristi ili, preciznije rečeno, finacijskom iskorištavanju. No, vjerujte nije tako zato nastavite čitati.

Zašto je važno da eventualni ljubavnik moje žene bude financijski situiran? Ne zato da bi plaćao seks i druženje s mojom gospođom. To mi nije cilj. Da bi realizirali zamišljeno važno je imati vremena. Dakle, kada bi potencijalnog muškarca upoznao sa svojom ženom nužno je da isti pokaže galantnost, osobinu koju moja žena kod muškaraca jako cijeni. Što to točno podrazumijeva?

To znači da ju taj muškarac može izvesti u prvorazredni lokal na piće ili u fini, otmjeni, restoran na ručak ili večeru. Da ju može iznenaditi nekim poklonom, raskošnim buketom cvijeća i sl. Nadalje, da može platiti apartman ili sobu, ukoliko nema na drugi način osiguran adekvatan prostor za eventualne, povremene, susrete. No detalnije ću stvari pojasniti kroz priču koja slijedi.
Možda ste primjetili da nisam spomenuo godine koje bi bilo poželjno da ima muškarac kojeg ću, ili bih, upoznao s Lindom. Godine nisu toliko bitne a ni presudne. No, ukoliko bi baš inzistirali da se izjasnim onda bi osoba, pod uvjetom da zadovoljava ranije spomenute kriterije, mogla biti starosti od 25 do 55 godina. Također nije bitno je li u braku ili slobodan, to je posve nebitno. Stroga diskrecija i zdravlje se podrazumijevaju pa se time neću posebno baviti.

Priznajem da sam čitajući priče na ovom, ali i na nekim drugim blogovima, “posudio” neke elemente te ih uvrstio u moju priču. Neke sam možda malo modificirao i uobličio po svom ukusu ali bilo je u pričama i onih elemenata koji su se gotovo u potpunosti podudarali s mojim razmišljanjima.
Iskreno se nadam da ste iz ovog, relativno opširnog uvoda, shvatili da sam ozbiljan, iskren, dobronamjeran i otvoren za razne kombinacije, opaske, sugestije i primjedbe koje ćete mi, nadam se ostavljati u svojim komentarima ispod priče na ovom blogu ali i na mojem e-mailu.

PRIČA:

-Siniša je zadovoljavao u većini onoga što sam tražio i čemu sam se nadao kada sam tražio muškarca koji bi poševio moju Lindu i “nabio mi rogove”. Visokoobrazovan, star 39 godina, financijski i materijalno situiran. Bio je oženjen i želio je pouzdano poznanstvo zgodne žene za povremene susrete i seks. Nikako nije želio ugroziti svoj brak baš kao što ni ja nisam želio ugroziti svoj brak. Nakon nekoliko opširnih prepiski putem e-maila, i slika koje smo razmijenili, dogovorili smo susret na piću.

Kada je ušao u lokal gdje sam ga čekao odmah, na prvu, je ostavio pozitivan dojam. Svidjele su mu se moje ideje a imao je i on nekoliko svojih opaski. Otvoreno smo razgovarali i na kraju zaključili da bi se sav trud mogao izjaloviti ukoliko Linda, iz nekog razloga, ipak “ne padne”. Nije ga to brinulo a ni smetalo jer, zaključio je, biti će zabavno i uzbudljivo bez obzira na krajnji rezultat. Primarno je bilo to da iskreno i u potpunosti surađujemo te da Linda nikako i ni na koji način nešto ne posumnja i ne shvati našu igru.

Kako se mojoj ženi i meni bližila godišnjica braka odlučio sam je izvesti negdje na piće i večeru. Kada sam joj objasnio da idemo u jedan fini i skupi restoran bilo joj je jasno da se mora vrhunski srediti. Dan prije posjetila je frizera i kozmetičarku. Odjenula je elegantnu crnu haljinu koja joj je dosezala malo iznad koljena. Sasvim dovoljno da otkrije ljepotu njenih nogu. Crne štikle dodatno su pojačale taj dojam. Bio sam više nego zadovoljan. Elegantna plavuša, lijepih nogu, vitke linije i mladolikog izgleda morala je privući pažnju muškaraca. I bio sam u pravu. Većina muškaraca okretala je glavu za njom, ili u njenom smjeru.

Nakon lagane šetnje centrom grada i pića u jednom lokalu otišli smo do restorana gdje sam unaprijed rezervirao mjesta. Linda je bila dobrog raspoloženja a očito su joj godili i imponirali svi ti silni muški pogledi. Dok smo nazdravljali, ispijajući aperitiv, u restoran je ušao Siniša. Prolazio je kroz restoran ne obračajući posebno pažnju na nas. Prošao je pored nas kao da nekoga traži. Tada sam Lindi tiho dobacio kako ovog tipa poznajem. On se već vraćao ponovo prolazeći pored nas. Dozvao sam ga imenom. Glumeći iznenađenje pogledao je prema našem stolu. A onda je kao shvatio da sam to ja, netko koga on poznaje. Prišao je i srdačno nas pozdravio. Ovaj uvodni dio jako dobro smo odglumili.

Upoznao sam ga sa svojom ženom. Siniša je na sebi imao elegantno tamno plavo odijelo koje mu je izvrsno pristajalo. Objasnio je kako traži neke znance. Očekivao je da su u ovom restoranu jer tu često zalaze. No kako ih nije bilo odlučio je otići i mobitelom ih nazvati. Ponudio sam ga da sjedne. Najprije je odbio uz obrazloženje kako ne želi smetati. No uvjerio sam ga da ne smeta pa je prihvatio ponudu uz opasku da će on platiti piće. Ja i on razgovarali smo kao stari znanci. Usput me je pitao za neke ljude koje sam samo ja poznavao ali trebalo je izgledati da ih i on poznaje jer te ljude sad je poznavala i moja supruga.

Nakon što nam je konobar donio piće nazdravili smo a nakon što smo malo otpili kazao je kako sam pravi srečković jer imam tako lijepu ženu. Linda je pogledala u pod diskretno se nasmiješivši. Godio joj je taj kompliment. Moja Linda je inače vrlo elokventna žena tako da se bez problema uključila u razgovor. Ispričao sam se rekavši kako moram na taolet. Namjeno sam ih želio ostaviti nekoliko minuta same.

Dok me nije bilo Linda ga je pitala odakle se nas dvojica poznajemo. Za tu priliku već smo unaprijed pripremili priču koje se Siniša sad držao. Siniša je pohvalio Lindine naušnice i ogrlicu koji jako dobro pristaju uz tu elegantnu haljinu. Time ju je dodatno šarmirao. Vratio sam se iz toaleta. Siniša me pitao bavim li se još fotografijom jer, kazao sam mu kako sam se u mladosti dosta aktivno bavio fotografiranjem, što je bila istina. Odgovorio sam mu kako sad mnogo manje ali to mi je još uvijek hobi. Tada se on sjetio kako bi mu trebao jedan fotograf, u vezi jednog posla, pa bi mu ja mogao učiniti uslugu ako želim. Naravno, nisam imao ništa protiv.

Mi smo odlučili naručiti večeru a on je pogledao na sat i brzo ustao rekavši kako nažalost mora ići. Onda se sjetio kako moramo razmijenti brojeve mobitela. Osim broja mog mobitela dao sam mu i fiksni broj. Dobacio sam kako neka upiše i Lindin broj mobitela za svaki slučaj. Linda se nije protivila što je bio dobar znak. Pozdravio nas je a dok se rukovao s Lindom malo dulje je njenu ruku zadržao u svojoj gledavši je u oči i obratio se meni rekavši kako sam ovdje s najatraktivnijom ženom u sali. Mahnuo je i brzim korakom krenuo k izlazu. Linda je teško mogla skriti smiješak koji joj je titrao na usnama.

Prošla su tri ili četiri dana kada je Siniša nazvao. Naravno, ja i on smo se u međuvremenu čuli. Rekao sam mu da je ostavio jako dobar dojam na Lindu što je bila istina. Još tijekom večere, onako kao uz put, propitkivala me o Siniši. Pretpostavljao sam da će biti tako pa sam se dobro pripremio. Bio sam kod kuće kada je mobitel zazvonio. Kod kuće je bila i Linda. Siniša i ja glumili smo kako razgovaramo o poslu. Kada sam završio razgovor rekao sam Lindi da ju je Siniša pozdravio. Vidjelo se da joj je drago.

Prošla su još dva-tri dana kada je Siniša ponovo nazvao. Tempirali smo da to bude u vremenu kada je Linda kod kuće a ja na poslu. Nazvao je na fiksni telefon. Linda se javila. Predstavio se i rekao kako me pokušava nazvati na mobitel ali iz nekog razloga ne može me dobiti. Ja sam isključio mobitel a kasnije sam Lindi rekao kako mi se mobitel ispraznio. Siniša joj je kazao kako se on i ja moramo naći pa neka mi prenese poruku i neka ga nazovem kad stignem. Nastavio je razgovor pitajući je kako je ona. Tako je razgovor, između njih dvoje, krenuo i razgovarali su gotovo pola sata. Naravno, tijekom razgovora Siniša joj je diskretno nabacio nekoliko komplimenata na koje moja Linda nije ostala ravnodušna.

Kako bi dogovorili detalje oko fotografiranja predložio sam Siniši da dođe u naš dom. Naravno, to smo veće unaprijed dogovorili. Kada je Linda čula da Siniša dolazi k nama teško je mogla prikriti zadovoljstvo. Primjetio sam da se za tu večer lijepo sredila, a razlog je bio Siniša. Pravio sam se da to ne primjećujem. Siniša je stigao taman na večeru. Pojavio se na vratima s raskošnim buketom cvijeća za Lindu i bocom kvalitetnog vina. Naravno da se Linda oduševila vidjevši cvijeće koje joj je Siniša donio na poklon.

Nakon večere krenuo je razgovor o fotografiranju. Siniša je prodao priču kako za jednog poslovnog partnera u inozemstvu ovdje u Zagrebu unajmljuje kuće i stanove koje onda iznajmljuju poslovnim ljudima koji dolaze u Zagreb i borave ovdje određeno vrijeme. Stoga je trebao nekoga da fotografira te kuće i stanove kako bi izradio katalog ali i stranicu na internetu. Pokazivao mi je neke kataloge i objašnjavao kako bi to otprilike izgledalo. Linda se aktivno uključila u naš razgovor ni ne sluteći da je sve ovo samo gluma. Kada smo napokon dogovorili sve detalje Siniša je predložio da se nađemo kroz koji dan, svi troje, negdje na večeri. On časti. Sutradan je kao morao otputovati u inozemstvo, susresti se s već spomenutim (izmišljenim) poslovnim partnerom a za dva dana vraća se u Zagreb pa nas časti večerom.

Kroz tri dana Siniša se javio telefonom. Dogovorili smo večeru u jednom otmjenom zagrebačkom restoranu. Linda se dotjerala vrhunski. Siniša nas je već čekao za stolom. Ispričao je izmišljenu priču o putovanju. Priču je začinio podatkom da je posjetio jednu modnu agenciju za koju je poslovno vezan taj njegov znanac i njegova žena. U toj agenciji dobio je na dar nekoliko poklon paketa. Jednog je odlučio darovati mojoj ženi, pod uvjetom da ja nemam ništa protiv. Nisam se, naravno, protivio. Potom je uzeo veliku papirantu, lijepo ukrašenu, vreću koja je stajala pored stola, te je dao Lindi. Linda je bila ugodno iznenađena i zahvalila je Siniši. Zavirila je u vreću ali unutra su bili umotani paketi. Siniša joj je sugerirao da ih odmota kod kuće. Zanimalo ju je što je unutra ali Siniša joj je uz smiješak objasnio kako to neka bude iznenađenje. Ako joj se ne bude svidjelo može poklone vratiti. Potom se Siniša obratio meni rekavši kako je samo za žene dobio poklon pakete ali je meni zato donio bocu dobrog vina.

Večera je protekla u ugodnoj atmosferi a na kraju nas je Siniša odlučio odvesti na još jedno mjesto. Otišli smo do lokala gdje je svirala plesna glazba. Popili smo nekoliko pića a naravno da smo i zaplesali. Otplesao sam jedan ples s Lindom a onda sam je na plesnom podiju prepustio Siniši. Siniša je u razgovoru spomenuo kako je pronašao jednu lijepu kuću za iznajmljivanje u Remetama. Rekao je kako bi od nje mogli krenuti s fotografiranjem. Potom me pitao znam li nekoga tko bi otprilike dva puta tjedno dolazio u kuću. Prozračio je i obrisao prašinu, Naravno, dok se kuća ne iznajmi. Inače bi trebao jednu ili dvije žene koje bi obilazile takve kuće dva ili tri puta tjedno, što ovisi o veličini kuće. Kazao je kako to nije neki zahtjevan posao a mjesečni honorar iznosi 400-500 kuna, što nije mnogo ali ni posla nema mnogo. Pogledao sam Lindu rekavši kako bi ona mogla prihvatiti taj posao. Inače radi kao medicinska sestra u smjenama pa tijekom tjedna može izdvojiti dva dana za sat-dva posla, a novac će joj dobro doći da natanka gorivo u auto. Kratko je razmislila i rekla kako to uopće nije loša ideja. Siniša se složio. Odlično smo odigrali igru.

Rastali smo se već debelo iza ponoći. Prije nego smo ušli svatko u svoj auto Siniša je rekao kako bi bilo dobro da onda oboje, Linda i ja, dođemo u razgledavanje i fotografiranje kuće u Remetama. Dogovorili smo dan kada je Linda bila slobodna. Lagano opijeni dobrom atmosferom i vinom stigli smo kući. Linda je s nestrpljenjem krenula razmotavati kutije. U vreći su se nalazile elegantne ženske cipele, rozi prozirni kombine, kratka spavaćica, haljina, grudnjak, gaćice i samostojeće čarape. Uz to bila je mala kutijica u kojoj su se nalazile naušnice. Linda je bila iznenađena ali i oduševljena.

Dan poslije na njezin mobitel, dok sam ja bio odsutan, nazvao je Siniša. Zanimalo ga je da li su joj se pokloni svidjeli. Linda mu je još jednom zahvalila na prekrasnim stvarima ali pitala ga je odakle one naušnice. Tada joj je Siniša rekao kako je naušnice on osobno odabrao i kupio ih baš za nju te ih priložio uz sve ostale stvari. Pitala ga je zašto je to učinio i rekla kako bi da je to znala odbila poklon jer nema smisla da troši novac za nakit. Očekujući takvu reakciju Siniša se već pripremio i s nekoliko odbranih i rafiniranih komplimenta odmah ju je smekšao.

Linda mi nije spominjala taj razgovor a to znači da nije mi nije ni rekla kako joj je naušnice kupio Siniša. Bio je to dobar znak. Dan prije odlaska u fotografiranje i razgledavanje kuće u Rematama Siniša je opet nazvao Lindu. U srdačnom razgovoru proveli su gotovo pola sata. Na kraju ju zamolio da, ukoliko to nije problem, obuče na sebe ono što joj je donio kao poklon. Želio je vidjeti kako joj pristaju te stvari kao i naušnice.

Došavši kući Linda me dočekala odjevena u haljinu koju joj je poklonio Siniša. Također je obukla samostojeće čarape i cipele iz tog paketa. Na ušima je imala Sinišine naušnice. Izgledala je besprijekorno i do bola jebozovno. Tako sređena, zrela plavuša, mladolikog izgleda, putenih i našminkanih usana izmamila bi uzdah svakog muškarca na ulici. Pohvalio sam njen izgled bez da sam išta više komentirao. Mogao sam primjetiti laganu napetost kod nje zbog toga što bih eventualno mogao pitati kako to da je odjenula na sebe ono što joj je Siiniša donio na poklon. Kako ja ništa nisam pitao njoj je vidno laknulo jer nije trebala smišljati razlog i opravdanje.

Siniša je, u dogovoreno vrijeme, došao po nas svojim autom. Linda i ja krenuli smo prema autu a onda sam se ja sjetio da sam zaboravio mobitel koji je ostao u mom autu parkiranom u garaži. Bio je to dio plana jer sam tako želio ostaviti nekoliko minuta nju i Sinišu same. Dok sam ja tražio mobitel u garaži Siniša je pokazao neskriveno divljenje spram Lindinog izgleda. Zadovoljan smiješak koji je titrao na Lindinom licu jasno mi je dao na znanje kako su joj Sinišini komplimenti godili.

Stigli smo ispred spomenute kuće u Remetama. Siniša je daljinskim upravljačem otvorio ogradu i ušli smo u prostrano dvorište. Tu kuću ja i Siniša iznajmili smo specijalno za ovu prigodu. Kada smo ušli Siniša mi je dao neke savjete i sugestije glede fotografiranja unutarnjeg prostora. Razgledali smo prizemlje i dok smo bili u prostranom dnevnom boravku ja sam otvorio staklena klizna vrata koja su vodila na terasu i travnjak iza kuće. Izašao sam na terasu dok su Linda i Siniša još bili u sobi. Glumeći kako se divim lijepo uređenoj terasi i travnjaku pravio sam se da nisam čuo kada je Siniša rekao kako sad idemo na kat. Linda i on već su lagano krenuli ka stepenicama koje su vodile na kat kada me je Siniša ponovo pozvao. Odgovorio sam mu neka oni krenu a ja ću još malo razgledati vanjski dio pa ću doći za njima. Krajičkom oka pomatrao sam ih kako su se krenuli penjati stubama. Nije mi promaklo da je Siniša svoju ruku stavio oko struka moje žene, kao ni to da se ona zbog toga nije bunila.

Siniša je znao da ima dobrih desetak minuta na raspolaganju. Baš kako smo se dogovorili. Na katu su se nalazile tri sobe, kupaonica i toalet. Siniša je Lindi pokazivao sobe s posebnim osvrtom na veliku spavaću sobu u kojoj se nalazio veliki krevet i čitav zid pokriven ogedalima. Kasnije mi je ispričao kako je u jednom trenutku ponovo pohvalio Lindin izgled i izrazio zahvalnost što je na sebe odjenula ono što joj je poklonio. Potom je pogledavši kroz prozor rekao Lindi kako sam ja još uvijek dolje na travnjaku. Zamolio ju je neka malo zadigne suknju kako bi bolje vidio svjetlucave čarape. Nasmijala se poput nekakve šiparice, glumeći nelagodu. Uz malo oklijevanja ipak je podigla suknju. To je bilo dovoljno da joj Siniša otvoreno kaže kako ima prekrasne noge. Potom je sjeo na krevet rekavši Lindi neka isproba i vidi kako je madrac na krevetu fenomenalan. Linda se smiješila, malo oklijevala ali na ponovni poziv Siniše da sjedne pristala je.

Lagano je guzicom poskakivao na krevetu komentirajući njegovu udobnost i elestičnost. Ponovo ju je obgrlio oko struka rekavši joj da sada probaju zajedno poskakivati guzama. Linda se veselo nasmijala a kada joj je rekao kako bi udobnost i elastičnost madraca violio isprobati i na neki drugi način, Linda se blago zacrvenjela. Potom je ustao i pružio joj ruku kako bi pomogao i njoj ustati. Ne ispuštajući njenu ruku iz svoje krenuli su k izalzu iz sobe kako bi vidjeli gdje sam ja. S vrha stepenica dozvao me imenom. Odazvao sam se doviknuvši mu da fotografiram terasu i travnjak iza kuće.

Spuštajući se stepenicama ponovo je lagano oko struka zagrlio Lindu spustivši ruku malo niže, toliko da je vrhovima prstiju dodirivao njenu guzu. Nikakve reakcije protivljenja s Lindine strane nije bilo. Nekoliko stepenica prije nego su sišli maknuo je ruku.

Zatekli su me na terasi ukrašenoj cvijećem. Komentirali smo sveukupni izgled kuće a u jednom trenutku Siniša je predložio da fotografiram njega i Lindu ispred gomile prekrasnog cvijeća. Uzeo je Lindu ispod ruke i poveo je na naznačeno mjesto. Ja sam zauzeo mjesto i namještao fotografski aparat. Zagrlio ju je oko struka i privio skroz uz sebe. Linda nije reagirala ali vidjelo se da osjeća nelagodu zbog moje eventualne reakcije na Sinišino grljenje.
Jedino što sam ja rekao bilo je pitanje jesu li spremni. Fotografirao sam ih dva puta. Linda je vidno odahnula vidjevši da s moje strane nema nikave reakcije. Potom ju je Siniša izveo na travnjak zamolivši me da ih i tu fotografiram. Uzeo je Lindinu ruku i stavio je oko svoga struka. Pogledao je kako su snimke uspjele. Bio je zadovoljan i rekao kako mu moram izraditi te fotografije jer jedva čeka vidjeti reakciju svojih poznanika kada budu vidjeli u društvu kakve se atraktivne ljepotice fotografirao. Linda je na tu opasku uz smiješak pogledala prema meni. Ja sam se pravio kao da ništa nisam čuo i bio sam zaokupljen fotografiranjem. Siniša je za to vrijeme svima u čaše natočio piće.
A onda je slijedio završni dio plana. Mobitel mi je zazvonio. Pogledao sam tko zove i napravio ljutu grimasu. Javio sam se. Vodio sam razgovor a da na drugoj liniji nije bilo nikoga. Naime, Siniša je jednog svog znanca zamolio da nazove u točno određeno vrijeme. Kada se ja javim on će prekinuti. Pravio sam se da razgovaram s nadređenim iz svoje firme. Malo sam se udaljio od Linde i Siniše ali još sam bio dovoljno blizu da bi me oni mogli čuti.

Objašnjavao sam mu (mome nadređenom) kako mogu i bez mene smanjiti pritisak u pumpama. Potom sam mu rekao kako nažalost ja ne mogu doći jer nisam kod kuće a nemam i ni svoj auto. Rekao sam kako se nalazim u Remetama. Desetak sekundi sam šutio praveći s eda slušam sugovornika. Na kraju sam rekao onako nevoljko;-pa dobro, može… Što mi preostaje”. Odmaknuo sam mobitel od uha pitajući Sinišu koji je ovo kućni broj. Kada mi je odgovorio ja sam taj broj ponovio izmišljenom, i ne postojećem, sugovorniku s druge strane. Spremio sam mobitel u džep i nezadovoljno zaklimao glavom.

Siniša me pitao što je bilo? Objasnio sam kako su na poslu nastali problemi i kako ću morti otići srediti taj problem. Dodao sam kako mi je šef rekao da se nalazi blizu Remeta i kako će za par minuta doći autom po mene. Siniša se tada ispričao rekavši da mora nekoga nazvati. Taj “poslovni” razgovor trajao je vrlo kratko, možda desetak sekundi. Siniša me potom pitao što nam je onda za činiti. Pravio sam se da razmišljam nekoliko sekundi. A onda sam rekao kako nema druge. Ja ću otići do firme a kako znam da problem koji je nastao nije veliki vratiti ću se kroz otprilike sat ili najviše sat i pol. Za to vrijeme njih dvoje, Linda i on, neka još razgledaju kuću i okućnicu. Uostalom nismo vidjeli potkrovlje kao ni vinski podrum. Također mogu razgledati travnjak, sjenicu i cvjetnjak. Osim toga neka objasni Lindi što bi ona trebala raditi ona dva dana u tjednu. Ukoliko se ja do tada ne vratim čujemo se mobitelom pa se nađemo u obližnjem kafiću. U svakom slučaju nazvati ću Sinišu čim završim posao.

Siniša je slegnuo ramenima rekavši kako on nema ništa protiv te ideje. Pogledao sam Lindu. Linda je također lagano slegnula ramenima i odgovorila kako ni ona nema ništa protiv ako ja mislim da bi tako bilo najbolje. Tek što smo završili taj razgovor ispred kuće je netko zatrubio kratko nekoliko puta. Ustao sam rekavši kako je došao šef i krenuo ka izlazu. Pozdravio sam ih i izašao. U stvari ispred kuće me autom dočekao isti onaj Sinišin znanac koji me nazvao na mobitel. Kaad je Siniša rekao da mora telefonirati, nazvao je njega i u tih destak sekundi mu dao na znanje da dođe ispred kuće, zatrubi i odglumi mog šefa.

kako sam postao rogonja i to me loziPo Sinišnoj priči, nakon što sam ja otišao Linda i on dovršili su piće. Usput joj je objasnio što bi ona trebala raditi kad dođe ovdje u ona spomenuta dva dana. Potom ju je poveo u kuću kako bi joj objasnio na što posebno treba obratiti pažnju. Linda je već bila, više nego napola, spremna za krevet. Primivši je za ruku odveo ju je najprije do vinskog podruma. Stepenicama su se popeli do potkrovlja. Spustili su se na kat. Siniša je pogledao na sat i rekao kako imaju na raspolaganju još skoro sat vremena a možda i više. Zavodnički ju je pogledao i nasmiješio se. I Linda se smiješila nevino ga pitajući zašto joj to govori.

Uzeo ju je u ruku i poveo prema onoj spavaćoj sobi s velikim krevetom. Iz vitrine je izvadio bocu i dvije čaše. Nazdravili su i otpili. Uzeo je njenu i svoju čašu te ih stavio na stolić. Stavio joj je ruke na bokove i gledajući je u oči još jednom je ponovio koliko je atraktivna i ljepa žena. Poljubio ju je u vrat i ona je lagano ustuknula. Nastavio ju je ljubiti po vratu a ona se opirala više reda radi nego stvarno. Kada ju je polegao na krevet lagano ga je odgurivala rukama govoreći kako ovo nema smisla i kako bi se ja mogao vratiti. Siniša ju je smirio rekavši joj kako ću prije nego krenem nazvati a osim toga ne mogu ući u dvorište dok ne pozvonim. Ruku je gurnuo između njenih nogu na što je ona reagirala tako da ga je svojom ruku uhvatila za ruku. Usne je spustio na njene i uskoro su im se jezici isprepleli. Stisak njene ruke je popustio i Siniša joj je preko gaćica trljao pičku. Uskoro joj je bez imalo otpora svukao gaćice. Zadigao joj je suknju iznad bokova. Ispod glave joj je položio jastuk. raskopčao je hlače i izvadio svoj kurac. Opkoračio ju je i sjedeći joj na sisama ugurao joj svoj kurac u usta. Njene putene i pune usne obavile su glavić njegova kurca… Uskoro su njene prekrasne noge bile na njegovim ramenima a njegov kurac duboko u njenoj pički.

Nakon što je svršio i obilno joj pičku ispunio svojom spermom ispričao se Lindi rekavši kako mora telefonirati. U stvari nazvao je mene. Linda je mislila kako zove nekog od poznanika ili poslovnih partnera. Iz već unaprijed dogovorenog razgovora shvatio sam da je Linda pala pod Sinišina jaja. Nekoliko minuta kasnije nazvao sam ja Sinišu, baš kako je to bilo i dogovoreno. Siniša je potom objasnio Lindi kako ipak neću dolaziti u Remete. Još malo i gotov sam s poslom pa će me moj šef odvesti ravno kući. A njega, Sinišu, sam zamolio da doveze Lindu.

Na taj način dao sam Lindi dovoljno vremena da se u miru i bez žurbe istušira, sredi frizuru i popravi šminku. Usput su otišli na još jednu kavu kako bi malo popričali i sredili dojmove. Linda je došla vidno dobro raspoložena a ja sam vrlo dobro znao što je razlog tome. Sada Linda dva, ponekad čak i tri, puta sedmično odlazi na dva-tri sata kako bi prozračila kuću i obrisala prašinu. No ja vrlo dobro znam što se iza tog posla krije.

Dakle ispao sam rogonja i ženu mi jebe drugi muškarac. To me istinski uzbuđuje. Da bi ispao još veći rogonja dogovorio sam sa Sinišom kako ću dovršiti fotografiranje kada Linda bude išla brisati prašinu. Prije toga Siniša se čuo s Lindom i nagovorio je da dođe bez gaćica. Dok sam ja fotografirao travnjak i cvjetnjak ona je na katu bila oslonjena na prozor i kroz zavjese me promatrala a Siniša ju je straga, držeći je za bokove, jebao. Ona i Siniša ozbiljno su razgovarali. Oboje su se složili kako će se nalaziti jednom do tri puta tjedno, ovisno o situaciji, poslu i obavezama. Nalazit će se isključivo zbog seksa a jedno drugome ni na koji način neće ugroziti brak.

Sada Siniša i ja radimo na tome kako da Lindu jebe u mojem prisustvu uz moje eventualno uključivanje u igru. Imamo već neke planove i ideje.Do tada se zadovoljavam detaljima koje mi prepričava Siniša. Za sada je Linda uvjerena kako ja ništa ne znam i kako ona samo odlazi odraditi posao za koji je plaćena.

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!