pojebana ortakova mama

Kako Pojebati Mamu od Prijatelja 2. Deo

Put tajnog obožavaoca do tucanja mame prijatelja

Ova ruta funkcioniše samo ako je MILF koju želite neudata ili je u povremenim vezama. Ono što ćete želeti je da pozovete lokalnu cvećaru i kupite nekoliko ruža. Neka ih isporuče njenoj kući/na posao sa priloženom beleškom u kojoj piše „Za prelepu (njeno ime) – Vaš Tajni Obožavalac“ ili nešto slično tome. Nastavite tako nekoliko nedelja. Jednom kada dođete do tačke preokreta – izvedite je i priđite joj sa istim buketom cveća. cveće za milfaru

Tada ćete ili videti šok na njenom licu i sačekati da vidite pretvara li se u nešto drugo, ili biste joj mogli ostaviti cveće i ostaviti je samu da razmisli o svemu. Razmišljaće o svemu –  o svom životu, praznini braka, porodici, seksualnosti itd. To takođe nije baš prijateljska stvar; jebeš samohranu majku svog prijatelja, ali na ovom članku nema mesta molarisanju.

Pored ovog pristupa, postoji naravno i opcija slanja romantičnog pisma. Ništa vas neće brže uvući u gaćice odrasle žene kao nekoliko emotivnih ljubavnih pisama. To je ono što žene zaista žele u romansi i tako ćete dobiti priliku da saznate šta žene zaista žele u krevetu. Ako želite da ona nasmejano i srećno prihvati mlazove vaše vrele tople lepljive sperme, moraćete prvo da joj pokažete da ste u stanju da raspalite ljubav.

Sa toliko različitih pristupa u ovom odeljku, teško je izabrati, ali samo idite sa onim što vam se oseća prirodno.

 

Metoda očajnika

Okej, dakle ako ste stigli toliko daleko, prešli sve korake ali još uvek nemate dovoljno sreće da uskočite u krevet sa mamom vašeg prijatelja, pokušajte ovo; zove se Metoda Očajnika. Ova famozna metoda ima veoma malo koraka, ali oni su rizični.

Pre nego se odlučite na ovaj riskantan potez, možda biste želeli da prvo ispipate vaš odnos sa prijateljem. Ako je dotičan ortak kul i izgleda da bi mogao da bude dobar prijatelj za ceo život, verovatno ovaj korak ne biste smeli da radite. Međutim, ako je on neki kreten kojeg zovu Kizo i koji ne poštuje žene i koji svakog zajebe za kintu i koji… kontate poentu 😀 dakle, ako je u pitanju poprilično smeće od čoveka, onda nastavite i pratite. vino za milfaru

Pokucajte na njena vrata kad znate da je ostala sama kod kuće – možda najbolje između 8 i 11 uveče kada je popila nekoliko čaša vina i oseća se opuštenije. Budite, da tako kažemo – pristupačni, a opet odrasli. Retke su one Milfare koje svako veče maštaju o tome da se jebu sa nekim krotkim 18-godišnjakom koji jedva ima dve dlačice na bradi.

Budi muško! Sve kul sve odmereno, i zatražite čašu vina. Još bolje – ponesite sami neku dobru flašu ne baš onu najjeftiniju. Sada je vaša prilika da je naterate da se topi za vas. Sve što treba da uradite je da delite zajedničko stanovište, pokažete neku vrstu ranjivosti u sebi i gledate kako ona odjednom uranja u svoje majčinske naklonosti i svoju razdraganost.

Ako ovaj pristup ne uspe, onda ste u osnovi sjebani. Vaš prijatelj će vas zauvek mrzeti bez obzira da li ste to učinili ili ne. Ako je vredno prijateljstva, pokušajte. Orgazmi su privremeni, ali prijateljstvo traje zauvek.

 

KRAJ

 

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Usamljena mamica trazi pomoc

Don`t copy text!