mamica sexy jebanje

Kako Pojebati Mamu od Prijatelja 1. Deo

Očigledno je da jebanje mame svog prijatelja nije oličenje bratske ljubavi, ali ponekad nam moralni aspekt izmakne iz ruku. Recimo, u ovom slučaju, da je vaš prijatelj jebao vašu mamu i morate mu se osvetiti što je pre moguće. Ovo naravno ne mora biti slučaj, možda je on potpuno nevin u celoj priči, ali pokušavamo da vam nađemo opravdanje 😀

 

Dakle, postoji nekoliko različitih načina da se to uradi. U zavisnosti od starosti dotične, možda prolazi kroz neke hormonalne promene u telu koje bi mogle promeniti njeno stanje napaljenosti u bilo kom trenutku. Ovo je prvi od pregršt mogućih pristupa. jebozovna ortakova mama

 

Jebite prijateljevu mamu iskorištavajući menopauzu

Za početak, šta je to menopauza? To je posebno vreme u ženskom telu kada ona polako postaje neplodna. Tokom tog procesa njoj je (na sreću) libidoveoma pojačan i želi seks više nego ikada. To znači da će biti više napaljena oko svoje pedesete godine (ovo varira od osobe do osobe, i može da bude nekoliko godina kasnije ili čak ranije), i to je najbolje vreme za pokušaj jebanja vruće milfare jer će morati da se preda svom visokom seksualnom nagonu. Samo napred bacite svoju najfiniju odeću, skockajte se, napunite rezervoar komplimentima i krenite u akciju.

 

Neka radna akcija kod njih kući je uvek poželjna. Ako sve bude u redu, ortakova mama bi trebalo da vas pažljivo posmatra s prozora dok vam se znoj skuplja na grudima na vrelom suncu. Tako je, budite vredni, pohvalite je kad vam donese ledeno piće za osveženje, recite da izgleda sjajno, posebno u toj haljini, suknji, šta god.

 

Pitajte je potom da li joj radi tuš, mnogo ste se umorili pa bi vam prijalo da se plahnete 😉 Ako se uskomeša onako kako treba, tuširanje zajedno je zagarantovano. Znam da ovo nije skup nekih porno scena, ali bilo koju od ovih situacija možete pretvoriti u fantaziju ako pristupite sa pravim stavom.muvanje ortakove mame

 

Ako je njen suprug kod kuće, pitajte je da li želi recimo da pogleda vaš novi bazen. Čak i ako nemate bazen, ona će to primetiti i možda ćete uspeti da zaključite posao pokazujući joj svoju kadu. E sad, svi ovi pristupi su direktni i trenutni jer koristite njenu povećanu želju za seksom, ali nisu čvrsti i stabilni. Međutim ne brinite, preći ćemo taj most kad dođemo do njega. 

 

Neformalan Opušten pristup jebanju mame vašeg prijatelja

Neće se svaka mama mučiti s hormonima poput mame u menopauzi, pa ćemo morati da pronađemo novu metodu. Prvo ćete želeti da se sprijateljite s mamom – budite joj iskreni i nikada, NIKADA ne razgovarajte sa sinom o njoj. Ako vaš prijatelj nanjuši trag, onda vam nikada neće dozvoliti da budete nasamo sa njom.

 

Idite da ćaskate sa njom kad god možete, ali idealno je to učiniti kad nikoga nema u blizini. Iznenadili biste se koliko seksi ležeran razgovor može biti kada ste sami sa nekom osobom i ako joj pružite punu pažnju – kontakt očima, ne napadni ali diskretni dodiri i sve ostalo.

 

Zaista, pokušajte da se ugradite u njeno domaćinstvo. Čak i ako muž kaže nešto o tome da ste stalno u blizini, onda morate biti ljubazni i izviniti se. Muškarac uvek treba da zna da bude kulturan i da koristi reči “izvinjavam se”, i to će vam verovatno dodeliti neke poene od MILF-are na koju pokušavate da kresnete. Tada će biti i situacija da je pojebete negde dalje od njene kuće. jebanje ortakove mame

 

Ali ponavljam – jedan od direktnijih pristupa uključuje često druženje u kući prijatelja. Ako vam neko pridikuje zbog toga, nije problem, udaljite se. Ali već sledećeg dana trebalo bi da pokušate da usred dana uhvatite mamu samu i pozvonite joj na vrata. Budite iskreni i recite joj kako vam je žao što se toliko upuštate u njihovo porodično vreme, ali onda je pitajte da li možete da uđete, popijete možda kaficu itd. Prilično je podlo, ali takav je i ceo ovaj scenario.

 

KRAJ 1. Dela

 

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Usamljena mamica trazi pomoc

Don`t copy text!