Kako je Ubediti da Snimite Sex Zajedno

Planirate da napravite seks snimak sa partnerkom? Evo stvari na koje biste trebali paziti!

Zahvaljujući svim seksi videima sa poznatima u glavnoj ulozi, ideja o snimanju perverznih strasti nije toliko taboo kao nekada (hvala Kim Kardašijan, Severina, Pamela Anderson…). Ali ono što još uvek može biti uznemirujuće je ako snimak nekako uspe da vam nađe put iz ruku. Dakle, ako se odlučite na to, pročitajte ove savete kako bi vaši pokreti iza kulisa ostali sigurni:

 Kontrola Partnera

Prvo, ne možete samo tražiti od neke devojke ili žene (posebno ako niste u vezi/braku) da sa vama napravi seks filmić. Ona vas mora dobro upoznati, a i vi je morate zaista dobro upoznati. Jednom kada se oboje razumete i utvrdite faktor poverenja koji oboje delite (trebalo bi da bude stvarno!), razgovarajte i još malo razgovarajte o pravljenju ove intimne trake. snimanje jebačine

Ako vam ona implicitno veruje, ali odustane od te ideje – ne vraćajte se na to. Ako je voljna i željna kao i vi, uspostavite nekoliko osnovnih pravila. Započnite tako što ćete predložiti određene granice pre nego što izvadite kameru. Jednom kada napravite kratak probni snimak, pogledajte ga zajedno, ali nemojte snimati ništa više dok sigurno ne saznate da li joj je prijatno da se vidi na filmu.

Taj filmić treba da bude izraz zajedničke bliskosti, ali vladajuće pravilo je poverenje. Nikada to nemojte kršiti.

 

Razgovor o Tehnologiji

Što se tiče snimanja, ako ne možete da razlikujete iCloud i iPad, najbolje je da se držite dobrog starog mobilnog telefona. S tim u vezi, ne zaboravite da zaštitite telefon lozinkom i na taj način zaštitite i ove inkriminišuće datoteke na telefonu. Sve što vam treba je znatiželjan prijatelj koji će vam pregledati telefon dok ste u kupatilu, i eto vam belaja 😀

Takođe, ne delite lozinke ni sa kim i nakon pravljenja snimka, najbolje je da resetujete lozinku tako da ćete samo vi biti jedini koji ćete joj moći pristupiti

 

Pogledajte i obrišite

Najuspešniji način pravljenja sigurnog seks snimka je gledanje odmah nakon što je snimite i zatim izbrišete. Zauvek. Iako mislite da bi to moglo pobiti celu svrhu snimanja seks snimaka, zapravo je sam proces zabavniji, a ne krajnji rezultat. Naravno, možete i pogledati još jednom, kada se dogovorite, kao predigra pred sex, ali potom obrišite.

Takođe, vaša memorija ima super moć automatskog uređivanja svih klimavih i neugodnih delova, ostavljajući vam srećna sećanja na vas i ljubav vaše dame.

jebanje sa maskama 

Prepoznavanje

Verovatno imate prepoznatljiv madež na zadnjem delu, dok vaša devojka možda ima ožiljak na butini, ali jedini stvarni faktor koji vas može otkriti jeste vaše lice! Pa, zašto jednostavno ne uhvatiti vas i vašeg partnera tako u kadar da vam se ne vide lica?

Na taj način ga i dalje možete držati na uređaju (naravno zaštićen lozinkom), pa čak i ako se nekako iskobelja i dalje možete poreći da ste to vi i sačuvati svoju reputaciju netaknutom.

 

Budi džentlmen

Ako recimo jednog dana vaša veza pukne, prirodno je da bi ona želela da se seks snimak izbriše kako se kasnije ne bi vraćao da je proganja. Ovo je naročito tačno ako je došlo do gorkog prekida i ona je nervozna što možete da otpremite njen video na internet, u žaru svađe. Najbolje što ovde možete učiniti je da zajedno izbrišete video. Da, iako ste napravili nevaljali seks filmić, vi ste i dalje gospodin i garantovaćete da će vaša dama (čak i bivša) imati mira.

 

 

LinkIzvor: https://economictimes.indiatimes.com/magazines/panache/planning-to-make-a-sex-tape-here-are-things-you-should-watch-out-for/articleshow/48388517.cms

besplatan sms

2 thoughts on “Kako je Ubediti da Snimite Sex Zajedno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!