lepa pametna zgodna mlada devojka traži savršenog

Kako da Pronađem Savršenog?

Upoznavanje Srbija

Učili su me u detinjstvu da ne treba težiti savršenstvu jer isto ne postoji. Govorili su mi da treba da prihvatim i mane a ne samo vrline drugih osoba i da ih volim tako NE savršene. Kloni se bajki i princa na belom konju sa savršenom kosom, snažnim telom, prodornim očima, savršenim osmehom i mudrošću… ne, takav ne postoji… e to su njihove reči bile.

Još kao klinka sam osetila da pričaju gluposti. Da je njihova priča o ne postojanju savršenog zapravo bajka. Nikada se nisam opredelila za tu njihovu izmišljotinu i od starta sam krenula svojim putem. Uostalom, ako neko ima pravo na to – imam ja! lepa pametna zgodna mlada devojka traži savršenog

Zašto baš ja, pitate se. E pa dragi moji da vas upoznam sa mnom. Danijela, 1995. godište. Crnka koja ima sve, pa i više od toga. Pre svega ja sam veoma zabavna i duhovita osoba što (složićete se) većina nije. Ja sam mlada, lepa, prezgodna. Uvek odlična učenica i studentica, uvek prva u svemu.

Ja sam pametna, inteligentna… a o svom telu ne bih trošila reči. Ne želim javno da postavljam svoje provokativnije slike ali svako ko me poznaje zna koliko sam seksi iz svakog ugla. Moja strast je rad na sebi i traženje savršenog koji me je jedini vredan.

Da mi je neko rekao koliko je teško pronaći Mr Perfect-a ne bi mu verovala. Moji bivši nisu ni vredni pomene i oni to vrlo dobro znaju. Oni su u početku delovali kao frajeri bez mane ali ubrzo su pokazali svoje pravo lice i koliki su prosek.

Zar je zločin ako savršena traži savršenog? Jesam li toliki egoista i narcis ako želim ono što mi po pravilu pripada? Ako smatraš da sam u pravu i da imaš da mi ponudiš ono što zahtevam, onda mi se javi. Moj oglas je OVDE i molila bih da ne trošiš moje vreme ako si samo željan nečega što realno ne zaslužuješ!

Ja sam pomalo drska kao što se da primetiti. Ali ja sam iskrena, ja se ne foliram i nemam dlake na jeziku. Mane nemam i neću ih nikada ni imati. Ja sam savršena i takva ću i ostati. Toliko od mene. Pozdravljam vas i ljubim :*

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!