Jutro sa ocem

Svanulo je. Ti si u krevetu sa svojim ocem, svojim moćnim muškim jebačem. Zadovoljno predeš u njegovom krilu. Zgužvana posteljina i velike fleke sperme po njoj, svedoče o tvom bludničenju sa svojim roditeljem-ljubavnikom.

Meškoljiš se naboden na njegov kurac, koji je slatko ostao u tvom čmaru, po tvojoj želji, nakon noći prepune strasti i orgijanja, vrištanja, parenja I bezbrojnih svršavanja. Blago pulsiranje njegovog kurca je najlepše budjenje za tvoju pohotnu guzicu, i siguran znak da je i tvoj jebač budan.

U glavi odmotavaš film od prošle noći, siguran da si se “navukao” na njegov kurac. Svidja ti se kako te je otac jebao prošle noći, i kako se njegov mačo kurac zabijao u tvoju pohotnu zadnjicu.

Pri pomisli da će otac u vaš krevet sad dovesti svog novog partnera, Geru, sav si se ponovo pretvorio u bulju i čmarom počeo blago stezati očev kurac, koji je krenuo da se kruti u tvojoj bulji. Celu noć si proveo na njegovom kurcu, uživajući u divljoj jebačini, a tvoju maštu otac je još više raspaljivao pričom, kako će tvoja droljasta bulja napokon biti nepopravljivo razjebana kad je dohvati Gera, koji se juče vratio sa dugog puta i jedva čeka da nešto nabode na kurac. Ali i ne samo to.

Tvoj otac kao da je znao o čemu razmišlja njegova muška droljica, dok si mu se blago nabijao na već dignuti kurac. Počeo je jače da prodire u tebe. Dahtao ti je na uvo, dok si ti već osećao njegov tvrdi kurac u punoj veličini, kako rovari po tvojoj utrobi terajući te da počneš jebozovno stenjati od užitka.

Mešaš u njegovom krilu, nabijen na kurac, dok njegova kita postaje sve tvrdja, a njegovo zabijanje svaki put jače i brže. Počinješ sve jače da stenješ, primajući sve jače ubode očevog kurca u bulju koja je istovremeno bridela od sinoćnje jebačine i debelog kurca.

Nisi dugo čekao da čuješ ono čime ti je “pretio” cele noći, dok te je žestoko nabijao na kurac: “Pičko mala kako ćemo ti samo večeras napuniti ta tvoja vulgarna bezobrazna usta. Kako ćeš se samo najesti dugačkih, debelih smrdljivih govana pravo iz naših čmarova!“

Tebi se celo telo pretvaralo u kurac koji svršava. Isturio si još više svoju oblu bulju prema ocu, nabijanjući se svom snagom na kurac i počeo mu bezobrazno uzvraćati: “Oh, Gospodaru, jedva čekam! Poješću svako govno, isisaću svaki brabonjak i prdež iz tvog i Gerinog čmara! Hoću i da me rasturate, na redaljku, kao pravu droljetinu!”. Osetio si da nadolazi još jedan ludački orgazam, a očevo divljačko nabijanje i ko kamen tvrdi kurac, govorili su ti da će to biti još jedno zajedničko svršavanje. Stenjao si, sve ti je u glavi zvonilo. Otac te je navukao na kurac do kraja, i zaboden u tebe počeo da svršava, da filuje spermom tvoja creva, dok si se ti u svom orgazmu nekontrolisano tresao, ejakulirao na posteljinu ispod, i čmarom stezao očev kurac koji se praznio u tebe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sex sa sisatom

Don`t copy text!