Jutrenje sa mojom Žanom

Probudim se pored nje u krevetu ujutru, a ona je sva vrela. Dodirnem prekrasno telo pod pokrivačem, kliznem rukom niz tu svilenkastu kožu. Žana spava bez spavaćice, uvek gola. Njeni mekani, obli guzovi preoblikuju se kao sunđer u mojoj šaci. Krenem rukom među noge, napipam pičku.

Razmakla se, ovlažila, odebljala. Razjapljene usmine put su do mesnate unutrašnjosti koja prosto kipti. Zavlačim joj prst i osećam kako se prsten vagine blago steže. Ona se budi.

Polako se promeškolji, istegne leđa, zatrepće očima, a onda me pogleda snenim, kao u magli skrivenim plavim očima i kaže glasom koji ujutru i ne zvuči tako mazno, već više nervozno i promuklo: -”Opet tvoje jutarnje teranje. ” Nije joj teško da izvede ovakav zaključak, spavamo u istom krevetu već šest meseci, šest prekrasnih meseci ispunjenih divljim i čulnim doživljajima. Konačno, i ja da imam ono što se zove stabilna veza. Čudo, zapravo, s obzirom na to kako živim, s obzirom na libido koji nema obzira ni prema jednom ljudskom biću koje ima rupu za jebanje.

Žana se okreće iz bočnog položaja na leđa. Pokrivač se povlači sa njenih ramena; voli da spava u fetusnom položaju, pokrivena i ušuškana poput male, nestašne devojčice sve do vrha brade. Otkrivaju se njene male, okrugle grudi sa sitnim, crvenkastim bradavicama, dve prekrasne kiselo-slatke jabučice koje toliko često volim da degustiram. Odmah se saginjem i počnem da grickam jednu, pa drugu.

-”Rano je čak i za takve stvari”, kaže ona. -”Ne mogu da se uzdržim”, dahćem. -”Barem da smo kafu popili. ” -”Ne ljuti se, nisam stigao da skuvam, ali spreman sam da ti natočim krem za kafu pravo u usta.

” -”Budalo. ” Pod prstima osećam kako joj klitoris raste i buja. Trljam ga, kotrljam. Vrelina njenog međunožja raste.

Kažiprst zagnjurim duboko u mesnatu cev vagine, u žitko meso, oklembešen nabore. Žana malo izdigne kukove, izdajnički trzaj slasti pređe njenim lice; tik koji je produkt iznenadne navale napaljive jeze u njenom telu. Uvlačim jednu njenu malu sisicu u usta i jedem je. Moji zubi ostavljaju otiske na nežnoj površini kože.

Zarivam sekutiće skoro sadistički, jer tako ona voli. “Dobro”, kaže glasom koji se menja, postaje mekši i strasniji. “Kad nema kafe, nije loš ni šlag. ‘Ajde malo natoči tvojoj Žanici.

” Njena ručica klizne niz moj stomak do kite. Drven sam u tom delu tela. Erekcija je ogromna, tvrda, nalik na dugački harpun sa smrtonosnim namerama. Topla se ručica spušta, stiska, navlači kožicu i ja osećam kako u meni maršira vojska prijatnih žmaraca, kako teče reka meda i mleka umesto reka krvi.

Tela nam se spajaju ispod pokrivača, vrelina se pretvara u šumski požar. Ljubimo se, zavlačimo jezike jedno drugom u usta. Grickam joj bradu, oprobavam opori jutarnji ukus njene pljuvačke, dok sa dva prsta širim i grejem njenu picu. Njene se duge, glatke noge poput pipaka oktopoda obavijaju oko moga struka, pokreću se, trljaju sa mojom kožom.

Ona me drži i vuče kurac ka svojoj pičkici, ali ja neću odmah tamo. Oslobađam se stege njenih nogu, izdižem, vadim prste iz te halapljive pičkice i opkoračujem Žanino lice. Ona otvara usta i isplazi jezik, uz prekoran pogled. -”Ne zaboravi na šlag”, kažem i gurnem kitu niz njen isplaženi jezik.

Osećam kako se usta sklapaju oko moje muškosti, kako mali jezičak nemirno i nervozno palaca niz donji greben nabreklog uda, kako sitni, porcelanski zubići grickaju stablo presvučeno kožnom futrolom, a hrapav svod nepca trlja ogoljeni, osetljivi glavić. Čvrsto stežem Žaninu glavu šakama i guram kurac u njeno ždrelo sve dok se ne zagrcne i promeni boju. Raskrečen sam iznad nje kao kraba, jebem je u usta tako da ovisnuta muda lupkaju o njenu bradu, ona krvnički zariva svoje duge i negovane nokte u kožu moje zadnjice, bori se za vazduh, menja boju lica; čas je crvena, čas zelena, a onda bleda. Pokušava da se oslobodi, grebe i para noktima tako da pušta krv (već nosim na desetine sitnih ožiljaka svud po bulji zbog ovakvih avantura) i nastavlja da grca sa ždrelom ispunjenim mojim palamarom.

Nemam nameru da ga vadim, ona to zna, sve dok ne razvalim njene vilice i sve dok ne natočim slatko seme. -”Evo ti šlag, na, na, gutaj sve to ti mala… ti, kravice… lepoto… svetice…”, gugučem, krkljam u mešavini neopisive slasti i bola koji stvaraju njeni oštri nokti. Iz mene se provali. Šlag za kafu na njenom jeziku, krvave ogrebotine po mom dupetu.

Splasnuta kita ispada, isklizava sa njenih usana. Žanine vilice su nekoliko sekundi otvorene, kao da ne može da ih sastavi koliko sam ih razdrndao. Kad to konačno učini, pogleda me besno. -”Svinjo!” dreči.

Stojim iznad nje, na krevetu, i cedim poslednje kapi sperme iz kurca na njeno lice. Ekstaza se kotrlja kroz moje telo, poput vrtloga vetra huči i zavija, uzburkava krv i napaja čitav organizam prijatnom senzacijom. -”Odmah da si se iskupio za ovo, budalčino jedna! Umalo me nisi ubio tim tvojim odvratnim kurcem! Klekni!” Skačem sa kreveta i brzo padam na kolena. Ona razmiče noge.

Vlažna, poplavljene pice, ulepljenih stidnih dlaka bezbojnim sokovima, otvara se ka meni. -”Sve da si ovo polizao, odmah!” naređuje, a nekoliko krupnih, belih kapi slivaju se niz njene obraze. Na kolenima pred Žanom, na kolenima pred gospodaricom, sa glavom zagnjurenom među njena topla i pohotna stegna, dosežem potpunu transformaciju od gospodara do roba, osećam generacijsko poniženje francuskih muškaraca koji svojim ženama svakog jutra i večeri moraju da oližu smrdljive ribice. Žanina pizda je velika sluzava raspuklina u koju moram da gurnem lice.

Usmine otežale od sokova, sapunasti ukus tog đusa koji ne pijem baš rado, ali što mora da se uradi voljenoj ženi, ne pada teško. -”Zabijaj jezik unutra! Sve da si popio i olizao, mater ti jebem!” Ona me čupa za kosu. Izgleda stvarno besna. Moram da se povinujem.

Liznem usmine, zavučem jezik među zaobljene ivice, opipam njegovim vrhom toplo, klizavo meso ispod, a onda se zagnjurim, odjednom srećan što sam tu, odjednom ushićen i svestan da nije mala stvar roniti ženskim međunožjem, tako lepim i ogoljenim. Ližem, žvaćkam, grcam, jedem sve što iz Žane izlazi i ispada. Ona izdiže kukove pa mi nagura dupe na nos. Ulazim među te slatke guzove i pronalazim malu rupicu.

Poljubim je, oližem, navlažim pljuvačkom. Žana prdne nekoliko puta da mi se osveti, a ja napravim mentalnu zabelešku u glavi da to isto učinim sledećeg jutra njoj. Ona mi ponovo podmeće pičku i njen je nabrekli klitoris ona bombonica koju rado sisam, stežem usnama, poliram jezikom. Žana sve jače vrti kukovima.

Skoncentrišem se na klitoris, snažno ga meljem. Moram to dugo da činim, lica umrljanog sekretom pičke, sa kažiprstom zabijenim u njen čmar. Dovodim je do orgazma koji je potresa nekoliko dugih trenutaka. Onda se opuštamo, oboje.

Ljubi me u usne i proba malo same sebe na njima. “Baš si nevaljao”, kaže. “Ali ja te volim takvog. ‘Ajde, spremiću nam doručak.

” Pržena jaja, slanina, jogurt. Ona je zaista prava domaćica. Jedem potpuno go, ona ima svoj bade mantil, a ispod samo svoje telo. Jedemo sa slašću, kad završimo, ona dođe do mene, razgrne bade mantilčić, pokaže svoju prekrasnu nagost.

Moja kita stoji već spremna, ali ja ostajem da sedim i puštam je da me pojaše. Pičkicom se nakači na kurac. Jebemo se, konačno

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Usamljena mamica trazi pomoc

Don`t copy text!