nabija ženi kurac u usta

Jebač

Upoznavanje Srbija

Moja mama je bila uistinu predivan komad žene. I dan-danas je, ali godine su ipak učinile svoje. Tada, u kasnim tridesetima, bila je prava bomba. Visoka, vitka plavuša duge prekrasne kose, nježnih crta lica, sa velikim čvrstim grudima, izazovnim nogama i po njenom mišljenju, koje bi svako malo čuo kada bi razgovarala sa starim misleći da ih ne čujem, prevelikim dupetom.

Bili smo uzorna obitelj srednjeg staleža, ja sin jedinac, živjeli smo u komfornom stanu sa dvije spavaće sobe koje su bile tik jedna uz drugu, dijelio ih je zajednički zid. Stari je bio u naponu snage, pravi rasplodni bik, krupan, naočit i zgodan. Mene su u tom periodu valjda smatrali malim koji po pitanju seksa ništa ne kuži i koji ide rano na spavanje. plavuša jebozovna mamica

Znao sam prepoznati svaku noć kada će se jebati. Imali su svoj čudni ritual zajedničkog odlaska u kupaonicu još dosta rano, dok nije vrijeme spavanja. S vremenom sam shvatio da im je to neka vrsta fetiša i predigre. Pustili bi vodu da teče na najjače i u kadi i u lavabou, ali se svako malo iznutra začuo zvuk pljeskanja ruke po golom tijelu. Trebalo mi je dosta vremena da shvatim da stari lupa naguženu mamu po dupetu. Katkad bi se toliko zanijeli da bi se odjednom čulo 5-6 jakih udaraca i njeno prigušeno dugo cviljenje na rubu urlika.

Nikada nisam smogao dovoljno hrabrosti proviriti kroz ključaonicu kupaone da vidim sve što rade, strah je bio prevelik. Ne toliko strah od kazne ili srama ako budem uhvaćen, koliko strah da će tu biti kraj mome uživanju u njihovim igricama. Nakon toga čina i maminih jecaja stari bi uvijek prvi izlazio iz kupaonice a mama par minuta za njim. Ja bih, kao, ubrzo bio umoran, pozdravio se s njima i otišao u krevet.

I tada- najljepši dio moga seksualnog odrastanja- iščekivanje nastavka. I tu je postojala ustaljena rutina. Nakon otprilike četrdeset minuta prvo lagano otvaranje mojih vrata i mamina provjera jesam li zaspao, pola sata nakon toga još jedna detaljnija provjera sa ulaskom u sobu i pokrivanjem mojih, slučajno otkrivenih nogu. I onda- uživanje.

Oboje odlaze u sobu, zatvaraju vrata i lagano kreću. Uvijek su razgovarali dok se jebu i to me posebno palilo. Ispočetka jedva čujan i nerazumljiv šapat koji bi polako prerastao u nekontrolirane uzdahe, naredbe i psovke. Stari je obožavao mamino pušenje, govorio joj je tačno šta da radi. ” Polako, lakše, samo po vrhu ga cuclaj, jooj”. Ja bi dotad već bio naslonjen na vrata s nabreklim kurcem u ruci, boreći se da ne mislim na lupanje srca u ušima što mi je ometalo slušanje.

” Lezi i otvori usta”- rekao bi joj već potpuno glasno i zapovjednički. Čuo bi kako joj ga stavlja i vadi, sve brže i brže dok se ona guši i grglja i svako malo duboko udiše zrak. Nabijao bi joj ga dugo i mlatio njime po njenom licu naređujući joj da drži usta otvorena. Onada, obično bez puno riječi, komešanje i namještanje u krevetu. I mamin poznati predivni uzdah dok joj ga prvi put zabija.

Nakon toga bi se čula samo ona, stari ga je zabijao, a ona stenjala, dahtala i prostačila. ” Jebi me ljubavi, too živote, nemoj nikada stati molim teeee!”- stenjala je i cvilila. Bili su savršeno uigrani, mama bi se potpuno utišala neko vrijeme dok je on pojačavao ritam, a onda bi prosiktala- ” Sada, sada, jakooo!”- i on bi joj ga počeo divljački zabijati tako jako da sam čuo svaki udarac njegovih jaja po maminim slabinama. A taj njen zvuk dok je svršavala… nešto neopisivo.

drka dok sluša roditeljeOstajala bi potpuno bez zraka, trebalo bi joj po nekoliko minuta da dođe sebi. A ona ispočetka, samo glasnije i žešće. Svršavala je sve češće kako bi jebanje odmicalo, stari ju je stvarno razvaljivao. A finale je bilo neopisivo.

Stari, već zadihan i pri kraju snage, naredio bi joj da se naguzi, ponekad bi je i bez riječi prestao jebati i sam je okrenuo u jednom potezu dok je mama glasno cvilila. I onda predivno, ritmično i sve jače lupanje njegovog dlana po maminoj guzi, nastavak onoga iz kupaone.

” Hoćeš jače”- uvijek isto pitanje i uvijek jednak odgovor- ” Jače, molim teee”. ” Hoćeš još jače?” ” Najjače molim teeeee!” Lupao bi je tako jako i žestoko dok nije počela plakati, a onda bi rekao- ” Okreni se, evo ti ga pičko moja, svršavam kučko, otvori usta, otvori ih jako kučko”, i tako nabijajući joj ga u usta do jaja svršio bi dok se mama gušila u njegovom kurcu i spermi. Ja bih do tada već bio svršio 3-4 puta, a zadnje svršavanje bi uskladio sa ovim od starog.

Ali, sljedeća stvar koja se desila je nešto što je u potpunosti promijenilo moje shvaćanje seksa, donekle i života općenito, i što je vjerovatno usmjerilo moje seksualno ponašanje sve do danas. Nešto što me toliko šokiralo i uzbudilo do te mjere da sam od tada u potrazi za tom vrstom uzbuđenja. Uzbuđenja od kojeg ti se povraća i zbog kojeg padaš u nesvijest.

Petak navečer, noć koju nikada neću zaboraviti. Znao sam da će se jebati, ali nešto je bilo drugačije. Previše ozbiljnosti, nervoze, prikrivenog uzbuđenja, bez ritualnog odlaska u kupaonicu na lupanje guze. Odlazim na spavanje kao i obično i čekam ustaljenu proceduru. Međutim, predugo vremena ništa se ne dešava, pomislim da sam se preračunao i da neće biti ništa te se lagano predajem snu. Budi me lagano otvaranje i zatvaranje vrata moje sobe, ipak prva provjera. Pa onda opet dugo, dugo, predugo vremena ništa.

Napokon čujem šapat u hodniku, i stari i mama su tu, još jedno otvaranje i zatvaranje vrata. Čujem starog kako joj govori u hodniku- ” Obuci ono i lezi “. ” Hoću li gaće oblačiti?”- upita mama. ” Nemoj, samo ono i spavaćicu i lezi”. Stari odlazi, zatvara vrata, čujem mamu kako se presvlači i liježe. Stari se ubrzo vraća, ulazi kod nje i uzbuđenim glasom govori- ” Da vidim, digni spavaćicu i raširi noge”. ” Jesam dobra?”.

” Diraj pičku, nemoj prestajati, diraj je, tako”. ” Jesam dobra?” ” Trljaj je, ne smiješ prestati dok se ne vratim, je li ti jasno?” ” Ide li?”- upita ga mama. ” Stiže. Jesi li čula šta sam ti rekao?” ” Aha”,kaže mama tiho i već lagano stenjući. Stari opet ode i zatvara vrata, mamu jedva čujem kako se povremeno namješta i uzdahne. Ništa mi nije jasno. Ali je moj tinejdžerski kurac nabrekao i sluti nešto specijalno.

Nakon valjda 5-10 minuta čujem lagano otključavanje i otvaranje ulaznih vrata. Nakon toga ništa, muk i tišina desetak minuta. Napokon, otvaraju se vrata hodnika, čujem lagano šaptanje i otvaranje vrata njihove sobe. Tajac. Nepoznat muški glas govori- ” Jebote koji komad, koja pička”. Mama se potiho smijulji i pita- ” Sviđa ti se?”. ” Jebote, uf”- kaže glas.

” Raširi još noge, digni ih gore i diraj je”- reče stari. ” Jesam, sva je mokra, pogledaj je, ne mogu više!”- prostenja mama. Začuh otkopčavanje hlača i skidanje, te starog- ” Nećemo ovdje, idemo ovamo u dnevni”. I šutke izađoše, zatvoriše vrata od sobe, pa nakon toga i vrata što vode u dnevni. Šok! Gaće su mi bile potpuno mokre, svršio sam a da ga nisam ni dodirnuo, sav sam se tresao u krevetu. Digao sam se, hodao po sobi, naslanjao uho na vrata i zidove u sobi u nadi da ću nešto čuti. mama mu se jebe sa klincem

Ali ništa, samo povremeni zvuk koji ne razaznajem. Sjednem i skupljam hrabrost. Otvaram vrata sobe što tiše mogu, prelazim hodnik u 5-6 koraka i dolazim do vrata. Već jasnije čujem meškoljenje i glasove, ali srce mi lupa tako jako da mi se muti u glavi i ništa ne razumijem. Saginjem se i virim kroz ključaonicu. A tamo, kao da su se namještali tako da ih mogu najbolje vidjeti kroz uski otvor ključaonice.

Mlađi, krupni momak mlati ogromnom kurčinom po maminom licu dok ona kleči na podu u raskopčanoj spavaćici, stari hoda oko njih i navlači svoj nabrekli kurac. Osjetim vrućinu u stomaku i glavi, oteturam se do sobe, pritvorim vrata i povratim na pod. A moj kurac povrati svoju porciju sjemena u ogromnim mlazovima, dotada nisam ni znao da može tako eksplodirati. Mislio sam da ću umrijeti, legao sam u krevet i počeo se tresti.

Srećom, prvi osjećaj zbog kojeg sam se pribrao bio je oprez. Što ako su me čuli? Čekao sam neko vrijeme, a kada sam vidio da se ništa ne dešava idući osjećaj koji je prevladao bila je znatiželja. Pa neću valjda ovo propustiti? Tek tada primjećujem da uopće nisam zatvorio vrata svoje sobe do kraja, opet skupljam hrabrost i ponovno izlazim u hodnik i saginjem se.

Gledam kroz ključaonicu i opet predivna slika. Mama je na leđima na podu, potpuno gola, samo sa kurvanjskim crnim halterima, stari je raskoračen iznad nje i drži joj raširene noge u zraku, a momak zabija svoju ogromnu kurčinu u njenu ljepljivu dlakavu pičku. Koje dobro tijelo, koje divne klateće sise, koja prekrasna dlakava pička u moje mame.

Momak stalno mijenja ritam, mama cvili i stenje, ispušta zvukove koje nisam čuo nikada do tada. ” KO-JI DO-BAR KU-RAC! KO-JI DO-BAR KUU-RAAC!”- mrmlja isprekidano i u ekstazi. Postaje sve glasnija i luđa, bliži se vrhuncu. Ostaje potpuno bez daha, samo vrti glavom lijevo-desno i mlatara nogama koje stari čvrsto drži u zraku. ” Sad je jebi, brže, sad je razvali, ne vadi ga”- galami stari. ” Svršiću, ne mogu!”- viče momak iskolačenih očiju.

” Svršavaj u nju, slobodno, ne staj, napuni je, sad, sad, jače!!” Momak pusti kočnicu i uz nenormalno dahtanje počne se sjurivati u nju svom snagom. Mama se bez glasa tresla i trzala, kada se momak počeo prazniti uz glasno stenjenje ispustila je takav urlik da mislim da se čitava zgrada probudila. Zabio joj ga je do jaja ali u laganijem ritmu još par puta, a ona ga izvadio.

Strašan, debeli, veliki kurac, kurac od mog starog je izgledao smiješno pored njega. Bio je sav bijel i ljepljiv od sperme i njenih sokova. Stari pusti mamine noge koje padoše na pod kao oduzete, mama se i dalje uvijala i stenjala, mislim da je još uvijek svršavala. Stari je okrenu na stomak i podiže je u klečeći položaj. Mogao sam jasno vidjeti njeno predivno čvrsto dupe za koje je govorila da je preveliko. Stari ga počne mijesiti i lagano udarati okrećući se prema momku koji je oduzet ležao pored njih.

” Dođi ovamo, udaraj je u jedno a ja ću u drugo”. Počeše je ritmično i jako lupati, momak je jako povuče za kosu, ona urliknu, a on ne puštajući je – ” Voliš li ovo kučko?” ” Volim, obožavam, kučka sam, pričaj mi!” ” Evo ti kučko, evo ti još jače, guzica ti je savršena i crvena, sviđa li ti se moj kurac kurvo, sve ti se cijedi iz pičketine od mog kurca!” ” Sviđa, savršen je živote, najbolji!” Stari je to slušao, sav se zajapurio, mislio sam da će eksplodirati.

nabija ženi kurac u usta” Okreni seee!”- naredi mami, ona se u sekundi okrenu i sagnu, on je primi za glavu objema rukama i zabi joj ga do jaja u njena usta. Svršavao je najduže do tada, mama je slinila i grgljala dok joj se sperma i slina cijedila iz usta. Još se par puta trznuo i izvadio ga i svi su legli na pod cvileći.

Digao sam se, ušao u sobu, zatvorio vrata, uzeo majicu koju sam skinuo i pobrisao svoju bljuvotinu i spermu koju sam izbacivao po sobi ranije, otvorio prozor, legao i pokušao zaspati. Samo pokušao. Bio sam previše uzbuđen da spavam. Ali i prazan. Bez obzira na svoje godine znao sam da sam doživio seksualno najuzbudljiviji trenutak života. Otada pokušavam ponoviti taj osjećaj. Bio sam par puta blizu. A opet, ni blizu…

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 4.3]

1 komentar na “Jebač

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!