opasna bivša tiba

Jasni Znaci da vas Bivša Želi Nazad 1. Deo

Muškarci i žene imaju veoma različite načine da pokažu svoju ljubav i brigu. Takođe imaju drugačiji način da pokažu da im nedostaje neko koga vole. Žene mogu na razne načine pokazivati te znakove umesto da svoja osećanja izražavaju rečima. Pravedna žena će jasno izraziti svoje misli, ali češće se to ne dešava tako. Verovatno neće biti direktna, posebno ako ste vi ti koji ste prekinuli vezu.

Možda će vam pokazati mešane znakove i nagoveštavati da sami to shvatite. Posebno kad joj nije jasno šta oseća prema vama, tada može biti vrlo frustrirajuće. Jednog trenutka možete osetiti da joj nedostajete, a trenutak kasnije osećate da vas je prebolela. jebozovna biša riba

U svakom slučaju, možda ćete prepoznati određene znakove da nedostajete bivšoj devojci. Moraćete da se potrudite da pročitate te znakove ako želite da se ona vrati u vaš život.

 

Želite da saznate da li nedostajete bivšoj devojci? Idemo na jasne znakove da to jeste slučaj:

1. Progoni vas na društvenim mrežama

Nedostajete joj ako vreba vaš nalog na društvenim mrežama. Možda će joj se svideti vaše slike, ili će ih čak i komentarisati. Želi da zna šta se dešava u vašem životu. Ona više nije deo toga i nedostaješ joj. Pita se da li ste našli nešto novo ili idete na sastanke. Ova pitanja je muče i sve što ona trenutno može da uradi je da preko vaših naloga na društvenim mrežama sazna šta se s vama događa.

Možda će proveriti vaše prethodne objave da vidi da li ste izbrisali stare zajedničke fotografije. Pretpostaviće da ste nastavili ako ste izbrisali stare fotografije, a u slučaju da niste, to će joj možda dati nadu da ponovo započne vezu. Ovo je znak da bivšoj devojci nedostajete i sve što ona trenutno može je da vidi stare slike i da se seća dobrih vremena.

 

2. Pokušava da vas učini ljubomornim

Još jedan od najvećih znakova da nedostajete bivšoj devojci je taj što će pokušati da vas učini ljubomornim. Ona će pokušati sve da dobije reakciju od vas. Možda će se družiti sa svojim prijateljima i objaviti na društvenim mrežama. Možda ide na spojeve sa slučajnim momcima. Možda čak izađe s nekim koga poznajete samo da vas naljuti. Pokušaće da vam pokaže da joj ne nedostajete, ali u stvarnosti je situacija obrnuta. tužna ostavljena cura

Žudi za vašom pažnjom, ali ne zna kako da vam pokaže. Zbog toga ona pribegava takvim metodama kako bi privukla vašu pažnju. Vaša bivša devojka misli da ćete, ako je vidite s nekim, pokušati da se vratite. Ovo je znak da bivšoj devojci nedostajete i nada se da i ona vama nedostaje.

 

3. Pokušava da ostane u kontaktu

Prekinuli ste vezu, ali vaša bivša devojka je i dalje u kontaktu? To je veliki znak da joj nedostajete. Ona vas može nazvati ili vam poslati poruku da vas pita kako ste. Pokazaće zabrinutost za vaše zdravlje i poželeće vam sve najbolje pre nekog ispita ili važnog sastanka. Vaša bivša devojka će naći izgovore da razgovara s vama. Tražit će svoje stvari natrag ili će pokušati vratiti vaše. Ali kad vas sretne, zaboraviće stvari i odrediće drugi datum da vas ponovo vidi. Ne brinite, raskid je nije učinio zaboravnom.

Sve su to znaci da jo nedostajete i pokušava vam dati nagoveštaj da preuzmete inicijativu da se ponovo spojite. Dakle, ako vas bivša devojka i dalje zove ili vam šalje poruke, znate šta treba da učinite po tom pitanju.

 

4. Tražiće sebi povratak “u igru” bivši sa novom ribom

Emocionalno je vaša bivša devojka pomalo nestabilna i ona ne zna kako da procesuira vaš raskid. Ići će na sastanke na slepo, imaće prolaznu vezu ili učiniti nešto da budete ljubomorni. Ponovo će početi da se zabavlja i neće previše razmišljati o tome. Neće razmišljati da li je taj momak pravi za nju jer ne traži posvećenost.

Ona samo želi da izađe s nekim da bi vas zaboravila i verovatno takođe učinila ljubomornom. Takođe ćete videti sličnosti između vas i njenog “momka”. Možda izgleda i / ili se ponaša poput vas. Ovo je opet jedan od najvećih znakova da joj nedostajete devojci.

 

5. Razgovaraće sa vašim prijateljima

Da li vaša bivša devojka razgovara sa vašim prijateljima u nadi da će joj oni reći o vama? Da li je i dalje prijateljica sa njima? Da li vas ona pominje bilo direktno ili lukavo svaki put kad razgovara s njima? Verovatno želi da zna o vašem emocionalnom stanju. Možda će se raspitati o vašem ljubavnom životu. Želi da zna da li se viđate sa nekim.

Možda će redovno održavati kontakt i družiti se sa vašim prijateljima. Ovo je jedini način da sazna sve o vama nakon raskida. Da je nastavila dalje, izbrisala bi kontakte vaših prijatelja iz telefona, ali ako to ne učini, to bi mogao biti jasan znak znate već čega.

 

KRAJ 1. Dela

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Vruce nevaljale matorke

Don`t copy text!