cd transica u crvenoj haljinici

Ja i moja transica zajedno živimo

Upoznavanje Srbija

Nakon 10 dana od mog posjeta rodnom gradu , po dogovoru, Mira je došla sa dva ogromna kofera i nekoliko torbi, manjih, taxijem kod mene u veliki grad. Dogovor je bio da ćemo pokušati živjeti zajedno i ako njena transformacija prođe u redu da ćemo otići živjeti kao bračni par ili tako slično nešto u Švicarsku jer sam tamo mogao lako naći posao i stan jer sam imao već dosta rodbine u jedno gradu tamo.

Mira kad je došla bilo je oko 17 sati i ja sam ju dočekao na parkingu zgrade i pomogao joj unijeti kofere. Došla je kao muškarac obučena, bez perike ali sa dosta dugačkom kovčavom kosom . Perika joj skoro pa i ne treba da bi prikrila trenutnu muškost jer joj je prirodna kosa kovrđava i dosta gusta. Kad smo ušli u stan jedva donijevši kofere, zatvorio sam ulazna vrata i rekao joj – ljubavi, znam da je stan mali ali osjećaj se koliko god možeš kao kod kuće. Nasmješila se i poslije glasno g poljupca u usta mi rekla OK. ljubavi, jedva sam čekala ovaj dan. Nadam se da ti neću biti naporna i da je ovo sada drugačije nego prije kad smo se non stop samo jebali i ljubili. Da svakodnevni život nije takav. Rekao sam joj – slušaj ljubavi možda se nećemo sexati baš svaki dan pet puta ali sex očekujem često i nadam se da i i ti voliš kad se jebemo.

cd transica u crvenoj haljiniciOdgovorila je samo – naravno, pa zar bih dolazila kod tebe da ti ne mislim biti cura u svakom pogledu. Pošto ja nemam „one dane“ kao ostale žene tj nema menstruacije znači ljubavi 365 dana u godini moja rupica koja je za sada jedina ti je na raspolaganju a kad mi od penisa naprave vaginu i ako bude sve ok ljubavi moći ćeš birati koju hoćeš ubadati svojim prekrasnim kurce. Ostao sam bez teksta, poljubio je i rekao joj volim te budalo malo. Ona me uhvati za kurac i kad je osjetila da je krut rekla i ja tebe budalo malo veća ajmo se jebati- Podigao sam ju i odnio do razvučenog trosjeda jer spavaću sobu nisam imao u garsonijeri. Nježno sam ju ljubio i skidao dok smo oboje klečali na trosjedu. Kad sam joj skinuo majicu sise su joj bile fantazija. Ne velike ali dovoljne za poigrati se. Bradavice su joj bile jako osjetljive još dok su to bili muški sisići a sad od hormonskih tableta su sise bile dobre i baš osjetljive na dodir. Ljubio sam ih a ona je uzdisala i stenjala ispuštajući krikove kao prava žena.

Kad sam joj skinuo hlače ispod je imala ženske čipkaste bokserice i prošaptala mi je da je prije puta obavila klistir i da mogu slobodno jezikom i kurcom dolje koliko hoću. Opet sam ju strasno poljubio i upitao ju želi li pušiti jer deset dana skupljam spermu za nju, Odmah se spustila i samo rekla mmmmm, daj mi ga . Pušila je baš prelijepo i pošto ja nisam niti drkao niti jebao 10 dana svršio sam joj u grlo jako brzo. Nakon gutanja zadnje kapi samo me pogledala odozdo a ja sam joj podigao glavu i rekao daj vamo ta usta i zavukao sam joj odmah jezik u njena usta i strasno ju ljubio a ona je uzela moje ruke i prebacila ih na svoje guzove. Počeo sam ih polako mijesiti iobrađivati a kad sam primjetio da je njeno uzbuđenje dosta veliko polegao sam ju na stomak , rukama joj raširio guzove koji su stvarno bili prelijepi i ona je samo malo podigla guzu tek toliko da joj glavić uđe. Rekla je sad polako, želim te ovako tvrdog osjetiti dugo u sebi. Lagano sam joj ulazi i izlazio a ona se još malo meškoljila dok joj nije cijeli ušao.

U to položaju moja jaja su svaki puta udarala po njenim guzovima i to je bilo dosta glasno jebanje. Nju je to palilo i samo je cvilila od uzbuđenja i užitka i mrmljala to ljubavi, to jedini, ovo je raj. Pošto taj položaj brzo dovodi do vrhunca rekao sam joj lezi sad na leđa ili klekni na koljena. Ona je kleknula na koljena a glavu je spustila skroz na krevet tako da je njena guza kruškastog oblika bila preda mnom jedan predivan prizor. Opet sam joj ga zavukao cijelog do jaja i jebao ju još nekoliko minuta a ona je doživjela svoj čuveni orgazam. Šupkom mi je toliko stisla kurac da sam mislio da će ga samljeti, tresla se nekih deset do petnaest sekundi i onda glasno vrisnula. Kad je opustila šupak ja sam nastavio ubadati a ona je još bila neko transu i koljena su joj klecala. izvukao sam joj ga i okrenuo ju na leđa a ona je odmah svojom rukom namjestila kurac na ulaz u guzu i rekla ajde ljubavi, jebi me ali ovaj mlaz hoću u usta. Jebao sam ju još nekoliko minuta i onda joj kleknuo preko prsa a ona ga je ustima sisala bez pomoći ruku. Svršio sam opet obilno i ja sam ispustio glasan uzdah a ona je smješeći se gutala spermu. Kad je sve do zadnje kapi isisala rekla mi je – to ljubavi uživaj barem malo u meni koliko ja uživam u tebi i s tobom. Volim te do neba. Spustio sam se samo do nje. Ležali smo , ljubili se, milovali, smješili se zaljubljeno jedno drugome i nakon deset minuta sam ju pitao hoćemo u šoping ili želi još. Malo se zamislila i rekla, hajmo u šoping pa imamo sad vremena za jebanje koliko god želimo kad ti nisi na poslu.

U trgovinu se obukla u ženski garderobu, stavila periku i malo našminkala. Dok smo punili kolica često smo se dirali rukama, nekoliko puta se i brzinski poljubili a mnogi muškarci u trgovini su gledali u njenu guzu utegnutu u tajice. Bio sam ponosan taj dan što ovako zgodno stvorenje mogu praktički jebati kad god želim i još više što me je obožavala. Tu veče smo se jebali dva puta još i to ludo, žestoko, strastveno.

Nakon desetak dan smo po dogovoru porazgovarali o zajedničkom životu. Da bi to bilo bez seksualnih tenzija otišli smo na ručak u jedan restoran i sami za separeom tiho razgovarali. Upitala me – reci mi molim te otvoreno i iskreno, osim sexa, kako ti se sviđa život u dvoje. Ja sam joj rekao polako žvačući zadnje zalogaje:
– slušaj Miro meni je bilo realno gledajući lijepo. Na poslu sam bio miran, zadovoljan, uspješan i pohvaljen od šefova. Doma s tobom mi je bilo lijepo. Od 10 dana 8 dana sam jebao, nekad jednom nekad dv-tri puta, zadnji vikend subota i nedjelja 7-8 puta. Svaki dan sam imao ukusan ručak ili večeru. Garsonijera mi blista od čistoće. Veš mi je čist i uredan, opeglan. Bio bih idiot da ti nađem po tom pitanju zamjerku. Jedino me zanima odakle ti toliko volje da se svaki dan klistiraš i da si uvijek kad poželim sex spremna i čista.

Ona je pažljivo pijuckala pivo poslije ručka, slušala me i rekla mi a sad molim te slušaj moje mišljenje:
– Ja tebe toliko volim već zadnjih 6 godina, znači još prije nego si mi skinuo njufer. Od dana kad smo se prvi puta izjebali ja ne da te volim, ja te obožavam i jednostavno luda sam za tobom. Znala sam da ako ostanem samo peder da nikada nećeš samnom živjeti i zbog silne ljubavi prolazim ovu hormonsku terapiju, pretvaram se polako i fizički u ženu iako se tako osjećam oduvijek. Ovih zadnjih 11 dana mi je najljepših 11 dana u životu. Ostvarili su mi se najljepši snovi. Živim sa čovjekom kojeg obožavam a u zadnjih nekoliko mjeseci sam sigurna da i ti mene voliš. Sa guštom sam ti prala veš, čistila stan, kuhala ti i posebno mi je drago što si svjestan da sam ti stalno na raspolaganju za jebanje jer iskreno i ja se obožavam s tobom jebati i nisam ni slutila da je moguće doživjeti ove analne orgazme za koje znam da ti se sviđaju jer to je i tebi potvrda da me dobro jebeš. Molim te sam donesi odluku a moja je odluka ako mene pitaš da, da da i milijun puta da. Ja sam tebi već rekla da ne da te volim, ti si moj Bog, ti si moj život i ti si jedini zbog kojeg još uvijek volim živjeti i radujem se svakom danu provedenom s tobom. Nisam ni slutila da ćemo se ovako lijepo slagati, zajedno prati suđe, zajedno ići u šoping, zajedno uvečer šetati uz rijeku držeći se zaruke, voljeti se baš kao na filmu.

Tad sam joj rekao slijedeće: Slušaj ljepotice moja, što se mene tiče možeš otići do svojih roditelja na par dana pokupi što misliš da trebaš ako hoćeš, ako nećeš opet dobro, što ti treba kupit ćemo a ja ću polako pripremati teren za naš zajednički život u Švicarskoj kad ti obaviš sve te operacije a za to vrijeme želim biti s tobom jer to radiš zbog nas.
Rekla mi je ajmo doma , želim te više nego ikada do sada.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!