sisala mi je kurac

Izjebah je pored živa muža

Kroz posao turističkog vodiča desile su mi se razne lepe stvari, kako u poslovnom tako i u seksualnom planu, a bilo je mnogo i ludih. Događaj koji ću opisati spada u jedan od najluđih koje sam doživeo, a koja se dešava nekoliko godina nakon što sam počeo da se bavim poslom turističkog vodiča, kada sam već bio iskusan u poslu a i u muvanju dobrih pičaka i matorki.

Mislim da dobro procenjujem ljude, posebno svoje putnike – već na prvi pogled, ili najkasnije nakon nekoliko rečenica, mogu da procenim ko je potencijalni problem, ko je zahtevan a ko ne, a ko je došao da se odmori, šopinguje ili se dobro pojebe.

Bračni par Marinković iz Beograda sam tako lako provalio – oboje u pedesetim ali dosta različiti, po prvi put su došli u Egipat. Muž, Predrag – prosedi brka sa puštenim stomakom, zaposlen u državnoj firmi, došao je u Hurgadu sa tonom enigmatskih časopisa i spreman da u potpunosti iskoristi all inclusive – da što više pojede i popije. Odmah je na aerodromu pitao „gde je njegova narukvica kojom može da uzima piće“ i delovao je kao težak smarač koji misli da za 500 evra može da bude kralj Egipta.

Sa suprotne strane, njegova žena Borka izgledala je bar 7-8 godina mlađe i bila je potpuno različita – i ona je radila u državnoj firmi ali se videlo da je ozbiljno cepa klimaks i da je došla da osunča dupe i odmori se od Beograda, ali da ne bi odbila mlad kurac ako se nađe u prilici da ga uzme.

Za nju ne mogu da kažem da je lepa žena, ali joj je faca definitivno bila seksi – imala je kosu do ramena i guste crne šiške na čelu, krupne, mačije oči, veliki nos, oblika kao sečivo za burek, i lepa, velika usta ispod njega. Verovatno ne bi mogla da se slika za časopis ali mi je njen nos nekako pokazivao da se ozbiljno dobro jebe i da je veoma strastvena po tom pitanju – izgledao je baš jebozovno.

Iako niska – ne viša od 165 cm – u telu je bila veoma zgodna i to se videlo iz aviona – doletela je kratkoj suknji i majici sa dekolteom, iz koje su kiptele velike sise. Ispod sisa nazirao se stomačić ali nije bio posebno veliki – taman za damu od pedesetak godina. Bila je niska ali bombastična – noge su joj bile malo jače ali lepo oblikovane, a u korist njenog seksipila i velike seksualne želje govorili su mi sveže urađeni nokti bele boje – na rukama su to bili veliki ioštri, vampirski veštaci, dok je na nogama bio lep pedikir. Uz to, iznad gležnja imala je tetovažicu koja joj je super stajala bez obzira na to što je očigledno da je imala bar 50 godina. Tetovaža je privlačila pažnju na njen lepo izvajan list i mala, slatka stopala. Videlo se da drži do sebe.

Borka je po izlasku sa aerodroma natakla velike naočare za sunce na oči, koje su se lepo naslanjale na njen veliki ali seksi nos i mirno gledala okolinu kroz prozor dok smo se vozili mini-busem, dok je Peđa sa gospodinom sličnog profila komentarisao kako mu je kolega pričao o obilju hrane i viskija i kako može da se uzima „koliko ‘oćeš“.

Uveče, na sastanku u hotelu u kome su Marinkovići bili smešteni, osim njih bila je prisutna još jedna porodica sa decom i mlađi par. Pitao sam goste za utiske i Peđa je glasno oduševljeno pričao kako je mladom Egipćaninu dao dva evra i ovaj mu je ceo dan donosio viski, a Borkin izraz lica bio je malo podsmešljiv prema mužu – kao da je želela da mi pokaže da ona nije sa tim smaračem. Sedela je naspram mene u kratkoj suknjici i beloj majičici ispod koje se video roze kupaći i gledala me svojim velikim očima nekako provokativno. Sve više sam sticao utisak da ima ogroman seksualni apetit i mogao sam da zamislim koliko se udara u Beogradu dok njen muž igra boćanje ili šah.

sisala mi je kuracRekli su da će razmisliti o izletima, pa sam otišao i rekao da se vidimo sutra.

Sutra sam preko dana svratio u njihov hotel – malo da obiđem goste, a malo da vidim Borku u kupaćem, jer me je strašno zanimalo da li je bomba kao što sam mislio da jeste.

Našao sam ih pored bazena – Peđa je pod suncobranom bio udubljen u ukrštene reči i viski, kojeg je čaša bila puna, dok je Borka bila na suncu, na ležaljci je ležala na stomaku i čitala neku beletristiku. Snimila me je kako prilazim i malo se pridigla, tako da su sise visile na dole. Auh, kakve lopte!

Ovog puta bila je u belom dvodelnom kupaćem koji joj se sjajno slagao uz bele nokte i crn ten na kome je sigurno radila i u Beogradu. Nasmejala mi se, skinula naočare za sunce i pokazala mi da sam dobrodošao.

„Samo sam došao da vidim kako ste, da li vam nešto treba“, rekao sam, na šta me je ona pozvala da sednem na praznu ležaljku do njih.

„Dobro smo, stvarno je divno i mirno ovde“, rekla je Borka, dodavši da bi volela da možda bude čak i malo življe, na šta smo se nasmejali.

„Sigurno si došao da vidiš da li ćemo na izlete, da nam uzmete još koji dinar“, rekao mi je džangrizavi Peđa, koji je ostavljao utisak čoveka koji stalno sumnja da će neko da ga prevari, a sigurno bi prvi ostavio pare kod Jezde i Dafine ako bi se ponovo pojavili.

Dok sam smišljao odgovor, Borka je odgovorila umesto mene.

„Sram te bilo, đubre matoro, kako optužuješ dečka“, rekla mu je polu-šaljivo, namignula mi i nastavila: „Došao je da nam ponudi neku zabavu, da ne umremo od dosade u ovom dvorcu“.

Nasmejali smo se svo troje, a ja sam gledao u njene sisurde kako se njišu dok se smeje. Đubre matoro je delovalo potpuno nezainteresovano za bilo šta osim ukrštenice i viskija i prosto nisam mogao da verujem da ima takvu ženu, stvorenu za jebanje, a da ne radi ništa po tom pitanju.

Još malo smo se šalili, objasnio sam im neke osnove Hurgade i otišao, sve više siguran da Borka želi mlad kurac i pored toga što je na letovanju sa svojim matorim mužem.

Nastavio sam dnevne obaveze, a kada sam uveče došao u sobu i nakačio se na internet, stigla mi je Viber poruka sa nepoznatog broja.

„Izvini zbog mog muža danas… Nekad zna da bude baš neprijatan.“

Zumirao sam sliku i video Borku – na slici je bila ispred nekog zelenila, okrenuta sa strane kako bi joj se videla tetovaža, u visokim štiklama, miniću i lepom sakou gore. Ceo dan sam razmišljao da li je glupo da joj prvi pošaljem poruku ali su međusobni pogledi na bazenu i višak slobodnog vremena i nju naterali na slično razmišljanje.

Preneću dopisivanje:

Ja
O, Borka, ne brinite, stvarno ništa strašno. Hvala vama što ste stali na moju stranu 🙂

Borka
Ma ne… To je najmanje sto sam mogla, ziv me blam pojeo… Ti posteno radis svoj posao, tu si da nam pomognes a on tako.

Ja
Pa hvala vam puno, stvarno ste divni. 🙂 Kako se provodite?

Borka
Pa dobro… Bas sam se lepo odmorila danas i izlezavala, mada je malo dosadno, ne znam kako cu ovako jos 9 dana…

Prosto nisam mogao da verujem – sama je navodila priču, bukvalno nisam morao da se trudim. Njene tri tačkice u svakoj poruci govorile su mi da joj je dosadno, da želi da priča i samo sam se nadovezivao na nju. Kurac mi se digao do kraja. Odlučio sam da krenem u napad.

Ja
Pa to je lepo. Pa hajde da vam učinimo letovanje zanimljivim. 🙂 Ja ću učiniti sve što mogu. 😉

Borka
🙂

Ja
Pretpostavljam da nemate problem sa bojom? Već vam je crn ten, svaka čast. 🙂

Borka
O pa hvala sto si primetio, malo sam se suncala u Beogradu, da ne izgorim ovde…

Ja
Primetio sam, naravno. 🙂 Stvarno svaka čast. A beli kupaći i nokti ga samo dodatno ističu.

Borka
🙂

Borka
Ju, pa ti si mene bas odmerio… od glave do pete 🙂

Ja
Još na aerodromu. 🙂

Borka
Bila sam crna ali sam danas pocrvenela od sunca…

Ja
Ne verujem dok ne vidim sliku. 😉

Nakon dva minuta, stigla mi je slika. Zinuo sam kad sam video Borku – bila je u WC-u, podigla je telefon iznad glave i uslikala selfi. Bila je u onom istom belom kupaćem, a zbog ptičje perspektive sise su joj izgledale još veće – velika linija se ocrtavala između njih, a lice joj je bilo izazovno, iako matoro, a lepa usta bila su malo otvorena, što me je dodatno napalilo. Odlučio sam da pređem na ‘ti’.

Ja
– 3 smeška sa otvorenim ustima –

Ja
Pa ne vidim baš da si pocrvenela…

Borka
Ne vidis? 🙂

Ja
Pa da, mislim da bih morao uživo da te pogledam… Izbliza…

Borka
🙂

Borka
Pa ajde…

Ja
Kad se vidimo? Možeš odmah?

Borka
Joj ne mogu odmah… Pedja mi je zaspao ali ne mogu da ga ostavim sada… Ajde sutra ti se javljam, moze?

Smorio sam se, jer mi je kurac bio tvrd kao kamen i već sam video sebe kako grizem te ogromne sise. Ali naravno, rekao sam da može.

Ja
Može, ali pod jednim uslovom…

Borka
Kojim? 🙂

Ja
Da mi pošalješ još koju lepu sliku. 🙂

Borka
Moze… Drago mi je da smo prešli na ti 🙂

Poslala mi je još tri sličice, nije se znalo koja je bolja – jedna je bila selfi od tog dana, sa bazena, gde joj se osim lepih šiški i nosa koji me je sve više palio videlo i njeno malo veće, ali neverovatno seksi dupe, a ostale dve su bile od ranije i videlo se da su napravljene za nekog potencijalnog jebača – takve slike ne pravi žena od 50 i kusur, ali se videlo da Borka nije standardna žena od 50+ i da puca od seksipila.

Još malo smo se dopisivali, sve vreme koketirajući oko seksa. Nastavio sam da joj delim komplimente, videvši da joj prijaju, ali sam pazio da ne izgledam kao paćenik i držao sam nivo. Iako nismo spominjali jebanje, bilo je jasno da će se to desiti među nama. Silovito sam ga izdrkao, prepaljen do koske, gledajući sliku Borke matorke, njenog seksi izraza na ružnom licu i njenih ogromnih duda.

Sutra sam ceo dan bio na iglama. Sa pola mozga sam izvršavao obaveze, non stop proveravajući Viber da vidim da li mi je možda pisala.

Negde oko 16h, malo posle ručka, stigla mi je poruka od nje.

Borka
Jesi tu?

Ja
Tu sam 🙂

Borka
Sta radis?

Ja
Evo, upravo završio neke obaveze, imam vremena za piće ako si za. 🙂

Borka
Jesi blizu naseg hotela?

Ja
Za 10 minuta mogu da budem tu.

Borka
Za 15 minuta dodji u sobu 107. Kucaj 3 puta polako. OK?

Ja
OK 🙂

Malo su me zbunile kratke poruke ali sam shvatio da je akcija počela i nisam hteo da se pravim pametan – pustio sam je da povede. Brzo sam se spremio, spakovao paket kondoma i uhvatio taksi.

Ušao sam u hotel, namignuo nasmejanim Egipćanima za recepcijom i popeo se na prvi sprat. Kako sam prolazio sobe 101, 102 i tako dalje – uzbuđenje mi je raslo. Dođao sam ispred 107, udahnuo duboko i pokucao polako – Tri puta, po dogovoru.

Vrata su se tiho otvorila i video sam njene šiške kako vire.

„Ajde.“

Ušao sam i u tesnom hodniku se našao sa njom licem u lice. Na sekund smo se nasmešili i krenuli da se ljubimo sa puno strasti. Uhvatio sam je oko struka i osetio da preko kupaćeg ima samo neki tanak ogrtač, i privukao sam je sebi, osetivši velike sise na svojim grudima.

Prihvatila je i krenula da se sve više približava, pokazujući mi veliku napaljenost.

Prekinuli smo poljubac da bi se pogledali.

„Pa gde si Borkice?“

Nasmejala mi se, na šta sam je opet poljubio. Osećao sam njen veliki nos kako me ovlaš dodiruje i to me je strašno palilo.

„Ovaj moj se napio i spava na bazenu. Tenk ga ne bi probudio, popio je 20 viskija minimum. Namerno sam mu donosila čašu za čašom, da se što više nalije“, rekla je i nastavila da me strastveno grli i ljubi.

Išli smo ka krevetu, na kome je bio aranžman koji su vešti egipatski sobari napravili od peškira i latica ruža. Brzo ga je brzo sklonila u stranu i legla na leđa, čekajući me da se pridružim. Skočio sam ka njoj i nastavio da je ljubim, lako joj svlačeći ono malo odeće što je imala – ogrtač je ostao u hodniku zajedno sa japankama, pa sam razvezao kupaći i spustio ga na pod pored kreveta.

Gledao sam ogromne, bele sise i nisam mogao da verujem kolike su. Bradavice ogromne „kao opštinski pečat“ savršeno su legle na dve velike bele lopte, koje su savršeno legle na pocrnelo zgodno telo. Zrela koža na pocrnelim grudima imala je dosta malih pegica koje su joj savršeno stajale. Pocrneli stomačić i velika bela glatka guza dodatno su doprinosili njenom seksipilu. Bila je sitna ali dinamitna – mala po visini ali sa ogromnim atributima.

Među crnim nogama videla se bela, glatko obrijana mesnata pička. Pogled na nju me je raspametio.

Zagnjurio sam u sisetine a ona je tiho ciknula i oštrim noktima mi prošla kroz kosu.

Sise su imale ukus soli, od morske vode koju još nije sprala sa sebe. Grizao sam ih sve jače i jače, osetivši da ona uživa, istovremeno joj gurajući prst u pizdu iz koje su već cureli sokovi. Povukla mi je majicu preko glave, pa sam sam skinuo bermude i gaće. Lizao sam velike bradavice i ljubio pegice na grudima, od čega mi se kurac maksimalno ukrutio.

Kada je videla kurac, Borka se odjednom potpuno promenila. Do tada je bila dominantna, upravljala je mojim ponašanjem, a tada je postala potpuno podređena i poslušna. Njene krupne oči gledale su me kao da traže dozvolu za pušenje kurca, a ja sam shvatio igru i rešio da se uključim.

„Dolazi vamo“ rekao sam i seo na suprotni kraj kreveta.

Podigla se na sve četiri i polako, kao lavica krenula ka meni.

Uhvatio sam je za glavu i spustio je ka kurcu. Krenula je da puši polako, pa sve brže i brže. Podvlačio sam ruke ispod nje da osetim masivne sisetine i davao joj podršku.

„Bravo, bravo pušačice“, na šta je ona pozitivno mumlala.

„Kako ga pušiš, kao prava, dobra… kurva“, rekao sam, ne znajući šta da očekujem, na šta je ona još lepše zamumlala. Shvatio sam da želi da nastavim da joj govorim takve stvari.

„Uhhh, kurvetino… Bravo… Puši mi kurčinu dok tvoj mužić spava pijan…“, rekao sam napaljen, na šta je skoro pa vrisnula, neviđenom brzinom i strašću sisajući moj kurac.

Uhvatio sam njen veliki nos između svoja dva prsta i zapušio ga, pričajući joj da je kurvetina, a levom rukom sam joj nabio glavu na kurac. Nastavila je još žešće da puši, pokušavajući da dođe do daha. Ubrzo sam joj pustio nos i pridigao joj glavu, gledajući je kako se bori da dođe do daha. Oči su joj suzile, iz usta su joj curile bale ali je izgledala baš srećno i napaljeno.

„Pa ti si najjača drolja na svetu“, rekao sam joj i privukao je ka sebi, hvatajući je za veliko dupe. Pridigao sam je i od dole joj još malo ljubio i grizao sise. Dahtala je, a pička joj je bila strašno vlažna.

Onda sam je skinuo sa sebe, ustao i rekao joj da se okrene. Namestila se za pozu otpozadi, savršeno se naguzivši sa kolenima na krevetu i jedva je dočekala da joj ubacim kurac u mesnatu pičku koja je sada bila jarko roze boje.

Navukao sam kondom i od starta krenuo da je jebem jako, pa onda sve jače i jače.

„Šta si ti?“

„Ja sam jedna kurvetina“, rekla mi je, okrećući glavu ka meni. Šiške su joj bile znojave, a veliki nos palio me je da nastavim još jače. Dominantna uloga koju nikako nisam očekivao, u kombinaciji sa kondomom, dala mi je ogromnu snagu i nisam bio blizu svršavanja iako sam bio napaljen kao zver.

karao sam je, sve vreme stiskajući to veliko dupe. Okrenula je glavu i gledala me u oči, glasno dahćući i bodreći me da nastavim. Odlučio sam da promenimo poziciju.

„Dolazi vamo, kurvo“, rekao sam, i podigao je na noge. Oslonila je svoje golo telo na moje i zagrlila me. Poveo sam je za ruku i postavio je tako da gleda kroz terasu, sa koje se video hotelski bazen. Ponovo sam joj prišao otpozadi, podvukao se ispod nje i uvalio joj kurac.

„Aaah“, prostenjala je srećno i krenula da meša.

Uhvatio sam je za sise i jako joj ga nabijao, uživajući u njenom stenjanju. Podigla se na prste kako bi mi bila pristupačnija, a njeni napeti listovi i stopala su me dodatno napalili.

„Jebi me… Uništi me…“

„Vidi napolje, jel vidiš svog Peđu? Jel te on ovako jebe“

„Ne, ni blizu“ rekla je, češkajući mi jaja oštrim noktima.

Ni mene ni nju nije zanimalo da li nas neko gleda.

„Ti si najveća drolja koja postoji“, prodahtao sam, dižući joj glavu da pogleda napolje.

„Gledaj, droljetino.“

Bila je u potpunoj ekstazi. Malo je dirala mene, malo je dodirivala svoje sise, stenjući i ponavljajući da je kurvetina.

„Ponovi, šta si.“

„Ja sam droljetina… Peđa ne može ni blizu tebi da me jebe jer mu se ne diže kurac… Nismo imali seks 10 godina“, pričala mi je u trenucima kada dođe do daha.

Nisam mogao da procenim koliko je seks trajao – bilo je toliko strastveno da je moglo da bude i 5 minuta i sat i po vremena, a njen droljasti stav doveo me je do ludila. Osetio sam da sam blizu.

„Dolazi vamo“, rekao sam, i povukao je ka krevetu. Hodala je za mnom, kao da ne zna gde je. Skinuo sam kondom i namestio je da legne blizu ivice i krenuo da ga drkam iznad njenih velikih sisa.

Rukama ih je pribila i gledala je vrh mog glavića svojim poluzatvorenim očima, plazeći jezik ispod velikog, oštrog nosa.

Ispolivao sam ogromnu količinu sperme po njenim sisama i vratu, sve vreme joj govoreći da je droljetina i kurva.

Nabio sam kurac među njih kako bih ga obrisao, a prste koji su bili u njenoj mindži stavio sam joj ispred usta, a Borka je odmah počela da ih sisa.

„Bravo, droljo, najjača si.“

Mumlala je, sisala mi prste i rukama razmazivala spermu po sisama.

Kada je došla sebi, kao da joj se ličnost povratila.

„Oblači se i briši, brzo“, rekla je, na šta sam kao oparen skočio sa kreveta na koji sam seo da odmorim i gledam to lepo, jako telo sa ogromnim sisama. Ustala je za mnom i krenula u WC. Oblačio sam se, i kod WC-a je ponovo navatao sa leđa, držeći je za sise.

Nabila je dupe ka meni, dižući glavu, a ja sam krenuo da je divljački ljubim po vratu.

„Dosta, dosta… nastavićemo ovih dana, nemoj sad… možda mi dođe muž“, mumlala je, a mene je to obećanje nekako obuzdalo.

Poljubili smo se strastveno, pletući jezike, ja obučen a ona skroz gola i umazana spermom.

Pogurala me je ka izlazu i uhvatila za dupe.

Znojav i izgužvan, iskrao sam se iz hotela i navatao taksi ispred. Taksista mi se smeškao, kao da je znao odakle idem.

Izvalio sam se na krevet tako obučen i zaspao potpuno iscrpljen.

***

Probudio sam se i video lampicu na telefonu koja obaveštava o novim porukama.

Između niza poruka video sam Borkino ime i odmah otvorio nju, na šta mi se kurac odmah nadigao.

Borka
🙂

Video sam da je na mreži, pa sam napisao neodređenu poruku, u slučaju da je muž blizu telefona.

Ja
Kako ste?

Borka
Ti si sou… Opet mi persiras?

Ja
Ma ne, izvini… Rekoh za svaki slučaj, ako ti je muž pored telefona 🙂

Borka
Ma ne brini, njega ne zanimaju moderne tehnologije 🙂
Bilo mi je mnogo lepo danas.

Ja
Jaoj, i meni, fantastična si. Moramo da ponovimo. 🙂

Borka

Naravno… Nadam se da i sutra sluze viski na bazenu.:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!