zestoko me je pojebao totalni neznanac

IZ ŽENSKIH POSTELJA: KADA SU GAĆICE SPUŠTENE DO GLEŽNJEVA…

Udaljivši se od ostalih kupača, uputila sam se k udaljenom, opustjelom dijelu plaže. Pronašavši relativno visoku skupinu grmova, kao zaklon, za koji sam vjerovala da će me zakloniti od znatiželjnih pogleda, čučnula sam, i svukavši crvene gaćice kupaćega kostima počela piškiti.

Zagledana u mlaz  mokraće koja je curila iz međunožja, i padajući na pijesak između nogu  tvorila malenu lokvicu, nisam ni primjetila njegov dolazak.

Pojavio se niodkud.

Samo je stajao i promatrao me kako piškim. Bez riječi. Nepomičan. Kao statista u nijemome filmu. Nije djelovao prijeteći. Ni opasno.

Nije izgledao kao netko tko će nasrnuti na mene i brutalno me silovati tu u žbunju lavande privučen mojom golotinjom. Mada nisam baš sigurna da znam kako izgledaju osobe koje siluju žene spuštenih gaćica po grmlju. Samo je stajao i gledao moje pišanje. A koje su mu se, pri tome, sve misli vrzmale glavom i kolale maštom, e to ne mogu ni zamisliti.

Kada su zadnje kapljice  istekle iz moga međunožja došao je trenutak u kojem sam morala nešto učiniti. Ustati, obući gaćice, pri čemu bi ono najgore što bi mi se moglo desiti, bilo to da njegovom pogledu izložim još malo više svoje razgolićene intime i  pobjeći glavom bez obzira, posramljena što sam se olako i neoprezno izložila njegovom voajerstvu ili…

Uspravila sam se, ostavivši gaćice kupaćeg kostima i dalje spuštenima. Željela sam ih obući i pobjeći, razum i racio su mi govorili da to ultimativno moram učiniti. Trčeći pobjeći što dalje od tog nepoznatog čovjeka, skrivenih namjera i očiglednih primisli, koji me je promatrao očiju fiksiranih na moje međunožje. Koji je i sam bio odjeven samo u kupaće gaćice, koje su za razliku od mojih, za sada, i dalje stajale na svome mjestu. Htjela sam potrčati, bezglavo nestati, pojuriti nazad na plažu među ostale kupače, propasti u zemlju, htjela sam…

Zatim sam i sama spustila pogled na vlastito međunožje na ono isto mjesto gdje je neznanac fokusirao svoj pogled. I kao da sam tim pogledom na svoju stidnu zonu, ukrašenu kratkim tek izbijajućim, nakon nedavnoga brijanja, stidnim dlačicama, odobrila mu pristup, pozvala ga u tu intimu koju mu pokazujem, nudim, dajem do znanja da je pristupačna, dostupna, ponuđena…

zestoko me je pojebao totalni neznanacOnda se, opet javio imperativ bijega, ali se i dalje nisam micala s mjesta na kojem sam stajala. Tijelo nije učinilo niti jednu kretnju kako bih se udaljila od tog mjesta.

„ A zašto se ne bi poševila? Pa i onako trenutno nemam dečka. Idi odavde! Odlazi! Navuci gaćice i bježi.“ – Dvojeći, dva unutarnja glasa razglabala su vodeći grozničavi dijalog.

A ja, kao da sam nekako bila posve nesvjesna zbivanja oko sebe. Poput hipnotizirane osobe, samo sam piljila, pogleda prikovanog na kratke dlačice, kao da će mi one dati odgovor i prosvjetliti što mi je činiti.

„ Ljetovanje i služi za usputnu, neobaveznu ševu. Za nerazumne avanture, za ludosti u koje se ishitreno upuštamo. Šta to fali jednom brzinskom seksu, pa makar se radilo i o potpunim strancem? Nepoznaješ ga. Prvi put ga vidiš. Opasno je. Može ti se svašta lošeg dogoditi. „ – dijalog suprostavljenih mišljenja i dalje je tutnjao mojim mislima.

A kada sam, služeći se pri tome nožnim prstima, onako još uvijek stojeći, sa gležnjeva svukla gaćice, koje sam potom odbacila na pijesak pokraj sebe, znala sam da je odgovor na tu moju dvojbu donjelo tijelo, a ne mozak.

Da je prevagnula ona strana koja je željela avanturu i putene, tijelesne užitke a da pri tome uopće nije slušala ni uvažavala savjete i argumente zdravog razuma., već se isključivo povela zovu pohote.

Zakoračila sam prema tom potpunom strancu, i tek kada sam mu se skroz približila  zapazila sam strahovito nabreknuće u njegovim kupaćim gaćama.  Nabreknuće koje je prijetilo da će prsnuti, eksplodirati i izbiti preko ruba gaća.  I na posljetku biti zariveno u moju rupicu. Nisam mogla izbjeći zadovoljstvo činjenice da je toliko narastao od pogleda na moje tijelo. Te ispunjene gaćice ispunile su moj ego više nego što bi i jedan riječima izgovoren kompliment.

Stala sam tako gotovo gola, grudnjak kupaćeg kostima još nisam skinula, zagledavši se u zemlju ispred sebe dok mi je tijelo prožimala kombinacija seksualnog uzbuđenja i paničnog straha.

  • Poševi me. Uzmi me. – rekla sam tiho. Pretiho, da bi me uopće i mogao čuti i razumiti pod uslovom da govori moj jezik.

Prišao mi je, i zagrlivši me, počeo je lagano prstima prelaziti duž moje kralježnice, na šta mi se koža naježila, a razina uzbuđenja narasla na maksimum. A onda je otkopčao zatvarač na grudnjaku i samo pustio da padne na tlo između nas. Ostala sam gola u zagrljaju nepoznatog muškarca koji je mogao biti i kandidat za dobrog Samaritanca godine, ali i manijakalni bjegunac pred zakonom, dok su do nas dopirala bučna kakofonija glasova ostalih kupača udaljenih od nas nepunih trideset metara.

Osjećala sam stid. Osjećala sam požudu.

Osjećala sam silovitu želju da  jednostavno prekinem tu ludost. Osjećala sam silovitu želju da se pojebem s tim neznancem bez upoznavanja, bez spominjanja imena, bez riječi, u tišini. Da osim našeg stenjanja ništa neremeti tu tišinu.

Kao da je netko drugi zagospodario mojim tijelom i umom, kao da je netko tuđi ovladao mojim genitalijama svaku poru mozga i misli ispunila je samo želja i potreba za seksom.

  • Želim ga jako… između nogu… – prošaptala sam mu na uho toliko tiho da je dašak vjetra bio glasniji. Glas mi je i onako bio nabijen erotskim nabojom.

Svukao je kupaće koje su završile bačene na moj grudnjak s kojim su se ispreplela,  baš kao što će se, slijedeći trenutak i naša tijela naći isprepletena.

Našla sam se s leđima na zemlji a on je svojim udom prodirao u moju vlažnu pičku. Trpila sam težinu njegovog tijela polegnuto na moje pitajući se kako je moguće da mi je međunožje poprimilo takvu vrućinu. Njegova prsa pritiskala su mi grudi, rukama me je držao za vrat, za kosu i ulazio, ulazio, ulazio… silovito, snažno, priželjkivano.

Opasala sam noge njemu oko tijela, uzdišući neuobičajeno glasno, počinjući shvaćati koliko me je ona nijema predigra, dok me je posmatrao kako piškim gaćica spuštenih do gležnjeva, zapravo uzbudila. Kao da sam tom glasnoćom kompenzirala prethodnu šutnju i tišinu.

Sa svakim novim prodorom u unutrašnjost pice spoznavala sam koliko sam zapravo željela imati tvrdu kitu u sebi. Apstinencija je očigledno uzela maha, a on je tu probuđenu želju uslišavao turajući kitu sve dublje i brže.

Zabadao je u mene ud, čiju sam golemost s nasladom osjećala u rupici koja je bivala sve vruća. Mokrija i zadovoljnija. Nadirao je u ubrzanom ritmu, očito znajući što radi. Trudila sam se stezati mu kurac mišićima pice, ali uglavnom sam mu  prepustila da se gosti mojom uzbuđenom rupicom.

Ustrajno ju je punio, strmoglavo pikirajući u nju poput vojnog lovca, da bi se potom uzdizao pa opet žestoko unutra do kraja do dna. Kada se približio vrhuncu, oslonio je dlanove u moje sise tražeći uporište. Čvrsto ih je gnječio, drobio, stiskao ukrućene bradavice i punio pičkicu koja je izgarala od vrućine .

A onda je iz njega briznulo, šibnilo samo trenutak nakon što ga je izvadio iz mene. Okupao me je sokom špricajući ga po svuda, po cijelom tijelu. Nakon što je iz njega iscurilo sve što je imalo za iscuriti i on, klonulo, pade na moje grudi.

Čim je došao do daha odmah mi je zavukao ruku između nogu i potražio otvor pice,  koja je i sama obilato svršavala. Pronašao je klitoris i snažnim maženjem uljepšao svršavanje.

  • Mala, trebala bi puno češće piškiti uokolo. Možda opet budeš pojebana – rezonirala sam zadovoljno, suočena s ugodom koju je izazvala obilna količina soka koji je tekao iz mene.

Zatim je moj jebač glavu zavukao u otvor pice posvećujući se sočnom mlazu kojeg stade prikupljati s jezikom

Dado Jović

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!