uhvaćena mama u drkanju

Iz ugla mame i sina

Upoznavanje Srbija

Sin.

Sedeći u svojoj sobi i trudeći se da počnem da učim, više puta sam pokušao da razbistrim misli. Zgužvane maramice bile su na podu ispod mene i mnogo lubrikanta koji sam koristio danima unazad. Ali izgleda da ništa ne funkcioniše. Da, dobio sam pičke od pijanih devojaka tokom semestra, ali to nije bilo dovoljno. Zbog tih smetnji i jebenih hormona ja sam padao ispite i gubio koncentraciju. Sise i guzice svuda gde pogledam… uvek se nađe nešto što me napali. Od prodavačice u prodavnici zdrave hrane do komšinice koja se šetkala u uskoj suknji svaki dan sa svojim psom.

Ali nemojte misliti da se tu završava, čak i najgluplje stvari me napale. Ma čak i moja mama… da, dobro ste čuli, moja rođena mama! Toliki sam gubitnik! Živeći u malom stanu sa 2 sobe, viđajući je kako iz dana u dan postaje sve zgodnija koristeći bazen kao i teretanu skoro svakog dana, i kako prelazi sa trenerki na uske helanke i suknje… i menja svoje majice pa sportske grudnjake za izražene dekoltee… o Bože njen dekolte.

Nemojte me pogrešno shvatiti drago mi je da su se moji roditelji razveli, moj otac nije bio ono o čemu dete sanja, i da sam se ja pitao oni bi se razveli mnogo ranije, ali su hteli da sačekaju dok ja završim srednju školu misleći to je bilo bolje za mene. Činjenica je da moj otac i ja nismo imali dobar odnos, posebno od kad je otišao.

Ja sam srećan što imam barem jednog dobrog roditelja, samo je problem što je taj jedan roditelj jebeno zgodan. Gledajte, ona nije Kendra Lust, ali drži do sebe, a imajući u vidu da me uzbuđuje skoro svaka sitnica, onda uzmite da moja mama koja se oblači kao što se oblači, nije iznenađenje što trošim kutije maramica dnevno.

A u poslednje vreme je čak prestala da nosi gačice. Kako znam? Pa kada se sagne ispred mene da zgrabi tanjire i kada joj sunčeva svetlost pogodi u dupe, nema sumnje da nema ništa ispod tih uskih helanki. Jebiga, ne možemo uvek da kontrolišemo ono što će nas napaliti. Ali, da se vratim tamo gde je sve ovo počelo.

Bilo je oko 23h i pokušavao sam da učim, ali moj mozak nastavlja da se prebacuje na seks, incest, jebanje… Mislim da sam izdrkao 3 puta zaredom za sat vremena i još uvek sam bio prepaljen! U svakom slučaju, nisam mogao da se koncentrišem ne samo zato što sam napaljen, već moram i da piškim. Podižem svoje bokserice i krećem u kupatilo. Da bih stigao do kupatila moram da prođem pored mamine sobe. Ali to veče sam čuo nešto što je uhvatilo moju radoznalost. uhvaćena mama u drkanju

Zaintrigiran onim što sam čuo i više ne mareći za to što moram da piškim, nagnuo sam se bliže vratima u nadi da ću čuti još bolje. Čuo sam stenjanje, kao i mokar pljeskav zvuk. Jebote mama je masturbirala! U tom trenutku sam ušao u stanje nalik transu i počeo sam polako da otvaram vrata tek toliko da zagazim u njenu sobu.

Imajte na umu da to nisam uradio svesno, sve je to bio samo čisti instinkt. Zastajem i gledam mamu zatvorenih očiju kako stenje i zabija dildo u svoju pičku. Ne mogu da počnem da opisujem emocije i misli koje sam doživljavao u tom trenutku, nisam mogao da odem čak i da sam hteo. Čak i nakon što je širom otvorila oči videvši me tamo sa tvrdom kitom u ruci, ja sam joj brzo prekrio usta rukom, nagnuo se napred i rekao „Ššššššš…“ Kunem se da nije ni trepnula. Drugom rukom izvlačim dildo iz nje dok se njena ruka još uvek drži za njega i vodim ga sa strane njenog tela.

OPočinjem da se penjem na krevet koristeći ruke i kolena dok se ne nađemo licem u lice i vidimo ono što mogu da opišem samo kao potpuni šok. Šok do te mere da čak i ne reaguje kada sam uzeo svoj kurac i postavio ga na njen ulaz i bez oklevanja se nabio do kraja u nju. Tada je napravila svoj prvi potez od trenutka kada me je uhvatila kako buljim u nju. Podižući noge i privlačeći kolena uz grudi, ona počinje da pomera ruke i postavlja jednu iza moje glave privlačeći moja usta svojima, a drugom me hvata za dupe pokušavajući da me natera da idem dublje.

Mama.

Razmišljala sam u sebi – „trebalo bi da prekinem sa ovim!“ Znam da je ovo pogrešno na toliko nivoa, ali jednostavno ne mogu da se nateram da se zaustavim, a da ne spominjem da trenutno ne mogu ni da pričam. Ja u tom trenutku sve prihvatam… bukvalno sve. Već neko vreme mi je potreban pravi kurac, čak i pre početka razvoda nisam imala kitu u sebi mesecima.

Promenila sam se, redovno treniram, skidam višak kilograma, počinjem da se osećam seksipilnije i zbog toga postajem još napaljenija i jedino olakšanje koje mogu da dobijem je dildo koji sam dobila kao poklon od prijateljice. Ležala sam na svom krevetu i žestoko sam nabijala dildo u sebe sve dok nisam otvorila oči. Njegova ruka na mojim ustima tako da ne mogu ništa da kažem!

Dildo sklanja a kurac ubacuje u mene! Šokirana sam, ne dišem… ali čim skloni ruku ja ga privlačim i ljubim. Da li je ovo san? Da li je on zaista na meni.. u meni? Polizao me je po usnama, a zatim me uhvatio za guzu i počeo žestoko da me tuca. Njegov otac me jebao na divan način, ali udaranje koje mi je moj dečak priredio bio je nivo iznad! Intenzitet, izdržljivost, snaga… da je to njegov otac radio, svršio bi u roku od 30 sekundi, ali za razliku od svog oca, moj sin ne pokazuje znake da će se zaustaviti u skorije vreme. jebanje mamice

Znam da je trebalo nešto da kažem, znam da je trebalo to da zaustavim, ali ništa od toga se nije dogodilo i ne mogu njega da krivim jer je na meni bilo da to zaustavim. Ali moram reći da mi je drago što nisam, jedino žaljenje koje sam možda osetila u tom trenutku je što me nije ranije kresnuo.

Sin.

Ne znam šta me je spopalo, bilo je nešto iz porno filma gde tip ne pokazuje znake da će da stane. Mogu samo da pretpostavim da me je drkanje 3 puta u sat vremena učinilo izdržljivijim. Ovo je moglo da se odbije na mnogo različitih načina. Mogao sam samo da odem dalje, da piškim i da se vratim učenju. Mogao sam ući u sobu i samo je malo gledao. Mogla je da vrišti i pobegne. Ali činjenica je da se ništa od toga nije dogodilo i drago mi je da nije.

Bila je jebeno mokra, njena pica tako lepa, vrela. Jednostavno ne mogu da se kontrolišem. Mogla je da vrišti, mogla je da pokuša da se pomeri, ali ne, samo je zurila u mene i dala mi zeleno svetlo da je razvalim kurcem. Tako da sam na neki način izgubio svaki osećaj samokontrole. Jebem mamu a ona to želi i voli!

Mama.

Ne znam koliko je vremena prošlo od kada se moj sin nabio u mene zamenivši dildo svojom divnom, mladom i debelom kitom. Počela sam da osećam uzbuđenje orgazma koji mi je tako očajnički bio potreban. Prvo počinje kao trnci, koji se razvijaju i razvijaju, onda osećam kako se penje od moje pičke do ostatka mog tela, a onda počinjem da se tresem, ježim se, leđa mi se izvijaju, osećam kako mišići u mojoj pički počinju da se grče, a onda se bez upozorenja dogodi velika eksplozija u mom telu. zalio mamu

Priznajem – nijedan drugi orgazam koji sam imala nije bio kao ovaj. Nisam sigurna da li je to zato što sam već bila napaljena kada je on počeo, ili zbog načina na koji me je jebao, ili je možda to bio rezultat toga što me je SIN jebao. Bože, kakva sam ja to majka?

Sin.

Gledati moju majku kako svršava bilo je sjajno! Stvari među nama nikada neće biti iste i, iskreno, nije me briga. Doduše, možemo biti normalni majka i sin za spoljni svet, ali u našem domu bićemo ljubavnici. Znam da zvuči kao da donosim odluku za oboje, ali bio sam siguran da i ona deli moje mišljenje. Izvukao sam kurac i počeo da je zalivam svojim semenom.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 37 Prosek: 4.4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!