izjebana u obe rupe

Ispunjenje Fantazija 6. Deo

Upoznavanje Srbija

„Hej, možeš li da joj raširiš guzove dok ne uđem?“

„Naravno“, rekao je Damir dok je puštao sise svoje supruge iz ruku i rukama joj širio guzove dok je Stefan počeo da ulazi u nju.

„O Bože! Ne! Ne! Ne!“ vrisnula je histerično Sandra vraćajući se u život. „Prevelik je! Prevelik!“

Sandra je izbezumljeno pokušala da se izmigolji, ali je bila zarobljena između njih dvojice. Stefan je vršio sve veći pritisak i na kraju mu se glava penisa probilaa unutar Sandrine analne šupljine. Sandra je počela da se trese poput lista na vetru. „O Bože! Molim te, prevelik je..aahhhhh“, cvilila je Sandra. Sandra je sada cvilila i držala se za ruke svog muža dok je polu uplašenim očima gledala u njegovo lice i suze su joj potekle niz obraze.

Stefan je nastavio dublje sondirati Sandru, dok je zavijala i preklinjala. „Oh, molim te, Stefane!“ molila je Sandra, gotovo histerično.

Kad je Stefan ušao u Sandrino dupe najvećim delom kurca, zastao je i pustio je da joj se anus prilagodi njegovom ogromnom organu. Sandra je nastavila da cvili i stenje, ali je prestala da moli dok se umesto toga fokusirala na kontrolu sopstvenog disanja.

Spreman za nastavak, Stefan je izvukao nekoliko centimetara, baš kao što je to učinio i s njenom pičkom, i polako ga ponovo ubacio dok je Sandra uzdahnula s olakšanjem. Par centimetara unutra, par centimetara van, opet i opet; i sa svakim potiskom i izvlačenjem Sandrino telo je počelo da se opušta dok je tiho stenjala.

Sandra je stenjala od zadovoljstva pri svakom novom naletu.

„O Bože, dušo! Tako me dobro ispunjavaš!“ progunđala je Sandra dok se osvrtala prema Stefanu. „Oh, molim te dušo! Jebi me! Jebi me! Napuni me! “

Stefan je nastavio polako tucati Sandrino dupe, na njeno zadovoljstvo. Ali sa svakim potiskom on se zabijao sve dublje u nju. Još uvek nije stigao do zadnjeg dela njenog rektuma tamo gde je želeo. Jednom kad bi on bio tamo, ona bi osetila još malo bola.

„O Bože, ušao si skroz unutra, ušao si!“ viknula je uzbuđena Sandra. Stefan je nakratko zastao kako bi pustio Sandri da se opusti i nije joj rekao da će biti još jedan veliki nalet. Kad je konačno nastavio, Sandra je zavapila. „Ne, ne, ne! O Bože, molim te, NE!“ vrisnula je još jednom izbezumljena Sandra. „Kidaš me! Uvukao si se najdublje što možeš! Molim te, ne više!“ izjebana u obe rupe

I opet, Stefan je ignorisao Sandrine molbe i gurnuo napred.

„Smiri se dušo“, rekao je Stefan umirujuće dok je nežno milovao Sandru po leđima. Hoću da uđem u dubine u kojima niko pre mene nije bio… i ti to želiš, zar ne dušo? “

„Da!“ – pokorno je zacvilila Sandra, a glas joj se tresao gotovo kao i telo, dok se osvrtala prema Stefanu. „Obećavaš?“

„Da, naravno“, rekao je Stefan mirnim, umirujućim glasom dok je gurao malo snažnije, naginjući se malo udesno i koristeći ruke na njenoj zadnjici.

„Uhhhh uspeva!“ pomislio je Stefan dok je osećao kako mu penis klizi dublje u Sandrino vruće usko dupe.

„O jebote! O Bože, TAKO SI DUBOKO!“ viknula je Sandra kad je odjednom osetila kako Stefanove stidne dlake dodiruju njene guzove. „O moj Bože! Ušao si skroz, TOLIKO DUBOKO! Sve do kraja! „Aahhhrrrr!!“ glasno je dahtala Sandra. „Ohhhh! Ja se … nikad … nisam osećala … ovako … PUNO!“

Sandra se izvukla u uspravniji položaj dok je savijala leđa, hvatajući obojicu i deleći poljupce sa njima. Stefan se izvukao što je dalje mogao, a zatim se zabio duboko unutra, do korena penisa, dok su mu stidne dlake snažno pritiskale Sandrino mekano, ali gipko dupe, a koža im je pljesnula uz glasan zvuk.

Damir je sisao i grizao jednu, a zatim i drugu Sandrinu bradavicu dok joj je Stefan obuhvatio dojke rukama. Jedna od Damirovih ruku našla je put do Sandrine pičke, masirajući je, dok je imala jedan intenzivan orgazam za drugim, a telo joj se treslo u blaženstvu.

„Jebi me! Duboko me jebi! O, da! Jebi mi dupe! Da! Da! Da!“ viknula je Sandra dok joj je Stefan i dalje razmrdavao dupe, a muž joj je kidao klitoris.

„Jesi li naša slatka mala analna kurva?“ zahtevao je Damir, dok je rukom udarao Sandrine velike dojke, ostavljajući trag.

„Da, o da, dušo!“ šiknula je Sandra. „Ja sam vaša slatka mala ANALNA kurva..“

„Da li ćeš od sada raditi svaku prljavu, gadnu stvar koju od tebe tražimo?“ pitao je Damir.

„O da! Šta god da pitaš! Ohhhh! Ahhhh!“ siknula je Sandra dok ju je obuzimao još jedan orgazam. „Učiniću sve droljave stvari na vaš zahtev. Biću najbolja kurva! Najbolja!“ obećala je Sandra dok su se njeni orgazmi nastavljali neometano, a Damir je i dalje zlostavljao njene grudi rukama.

Iznenada je Stefan legao na krevet, držeći penis zakopanim duboko u Sandrino dupe – „U tom slučaju, neće ti smetati da imaš oba naša kurca u sebi, zar ne?“

„O Bože, DA!“ viknula je Sandra. „Napunite me sa oba prelepa kurca. Napunite me! molila je Sandra, očiju punih požude i pohote, dok je gledala svog muža.

Damir je pogledao svoju ženu, gledajući kako ona grozničavo ljulja telo napred-natrag na ogromnom Stefanovom penisu, robu njene požude, dok je Stefan bez prestanka uranjao u nju i iz nje. Stomačni mišići su joj se stezali dok su joj jedan za drugim orgazmi zahvatali telo, čineći je nesposobnom za samokontrolu.

Sandra je široko raširila noge i prstima širila usmine pozivajući svog muža dok je Stefan nastavio da joj razbija dupe odozdo.

„Potrebna su mi oba kurca u sebi“, preklinjala je Sandra, drhtavim glasom od očaja dok je gledala svog muža, moleći ga. Damir je namestio ženu koja je i dalje bila nabodena na Stefanovu kurčinu dok je ležao ispod nje, gurajući se prema gore. Damir je svojim tvrdim penisom ukazao na vlažnu pičku između Sandrinih nogu, a ona je rukama vodila muževljev penis u mokru rupu.

Damir je spustio pogled na Sandrino drhtavo telo dok je ulazio u nju. „Oh daaaaaaaaa! daaaaaaaaa!“ vrisnula je Sandra, a glas joj je postajao kreštav kad ju je preplavilo zadovoljstvo.

„Osećam vas oboje u sebi! O Bože! Toliko mi je DOBRO! Osećam se tako puno!“

Damir je nastavio zabijati penis u klizavu rupu svoje supruge sve dok mu stidne dlake nisu čvrsto pritisnule njezinu golu picu. Što je dublje prodirao u nju, njeni jecaji postajali su sve češći i češći. Damir je mogao osetiti kako se Stefanov penis kreće kroz tanku membranu tkiva koja je razdvajala njihove kurčeve.

Postepeno su razvijali ritam – dok je jedan ulazio drugi se izvlačio. Sandra je bila u delirijumu od požude, osećajući svaki nerv u telu, dok je topli sjaj zračio njenim organizmom. Sandra je omotala noge oko muževih leša, s ispruženim prstima poput balerine. I još jednom, Sandra je agresivno uhvatila šaku kose svakog muškarca, dok je drsko ljubila svakog od njih iznova i iznova, gurajući jezik svaki put u njihova usta. izjebana u obe rupe

„O BOŽE! JEBI TE ME!!“ viknula je Sandra kad su dvojica muškaraca počela da povećavaju brzinu dok su orali u nju svojim kurčevima.

Sada su od Sandre dopirali samo režanje, siktanje i drugi životinjski zvukovi, dok su je preklapajući orgazmi proždirali. Sandraino telo pokidalo se i izmigoljilo dok su se njeno dupe i pička stezali na muškim kurčevima pokušavajući da isuši svaki užitak koji je mogla iz njih.

Konačno, Sandrino telo počelo je da se trese sa jednim poslednjim ogromnim orgazmom kad je osetila kako se njihova jaja skupljaju, a penisi počinju da pulsiraju počeći da izbacuju spermu duboko u njenu guzu i picu.

„Napunite me vrućom spermom… “, molila je Sandra dok je vikala.

Sandra je iskoristila svoju guzicu i mačkicu kako bi isisala svaku poslednju kap sperme iz dvojice muškaraca dok su se praznili u nju poslednjim kratkim, brzim potiscima. Damir se otkotrljao sa Sandre, a Stefan se prevrnuo na bok tako da je Sandra bila između njih.

Ležali su tako, ne govoreći, dok svi nisu zaspali.

Kad su se probudili, sveće su pregorele i svetla su se ponovo upalila niz hodnik i u dnevnoj sobi. Sandra se prva uskomešala i odmah se izvukla između dvojice muškaraca i otišla pod tuš kako bi isprala seks i spermu sa svog tela i razmišljala o smislu onoga što su upravo učinili.

Dvojica muškaraca probudila su se kad se Sandra izmigoljila iz kreveta i sačekali su dok se nije vratila sva okupana i mirišljava. Nisu rekli mnogo dok su se oblačili, ali složili su se da krenu u kuhinju po pivo, jer su obojica bili dehidrirani, posebno Stefan.

Oboje su pivo pili u tišini.

„Kako se osećate zbog onoga što smo upravo uradili?“ upita Stefan, konačno prekinuvši tišinu.

„Iskreno, nisam siguran“, rekao je Damir. „Pretpostavljam da to zavisi od toga kako je Sandra to prihvatila.“

„Na početku ste izgledali nekako neobično“, rekao je Stefan. „Da li smo ti i ja dobro?“

„Da, naravno“, odgovorio je Damir. „Dobro smo. Samo sam zabrinut za Sandricu … kako je to prihvatila.“

Oboje su podigli pogled kada su videli Sandru kako ulazi u kuhinju. Na njihovo zajedničko iznenađenje, kosu je podigla u peškir i bila je potpuno gola dok je prelazila sobu i sela za kuhinjski sto između muškaraca. Uzevši muževo pivo, popila ga je i odložila bocu, dugo gledajući obojicu.

„Da vam iskreno kažem, nikada se nisam postidela sebe kao sada kad sam ušla u kupatilo“, rekla je Sandra, svojim glasom vrlo mirnim. „Ali kad sam se istuširala i počela razmišljati o tome, palo mi je na pamet … čega se imam stideti?“

Ne rekavši ni reči, Sandra je ustala, uzela još tri piva iz frižidera i vratila se za sto. „O svemu što smo radili, svi smo prethodno razgovarali i podelili svoje fantazije“, nastavila je Sandra. „Dakle, osim ako se ne kaješ Damire, ja se slažem se svim ovim. Jesi li dobro sa onim što smo uradili?“

Sandra i Damir su se pogledali nekoliko sekundi pre nego što je Damir konačno progovorio. „Lagao bih kad bih rekao da u početku nisam imao problema s tim“, rekao je Damir. „Gledam te sa mojim najboljim prijateljem“. Damir je zastao i popio pivo. „Ali kako smo se svi umešali“, nastavio je Damir, „ljubomora je nestala“.

„Znači, dobro si? Nema problema sa tim što sam ti pojebala najboljeg prijatelja?“ pitala je Sandra.

„No problemo“, odgovorio je Damir. „Bilo je zapravo prilično vrelo i napaljivo gledati kako te Stefan tako jako tuca. Bila si jebeno zapaljena.“

„Da, bila sam“, priznala je Sandra, smešeći se. „Stvarno si potresao moj svet Stefane. Nisi se šalio.“

„Pa, moram priznati da si se sjajno tucala… vrhunski“, odgovorio je Stefan, ulazeći prvi put u razgovor.

„Pa kuda idemo odavde? pitao je Damir. „Mislim da niko od nas ne misli da se možemo vratiti na ono što je bilo pre, zar ne?“

„Ne“, rekla je Sandra.

„Ne“, složio se Stefan.

„Pa, šta onda?“ pitao je Damir.

„Dakle… proživećemo i neke naše druge fantazije“, rekla je Sandra dok su je obojica gledali kako bi bili sigurni da je ozbiljna.

„Jesi li sigurna u to?“ pitao je Damir, glas mu je zvučao zabrinuto. „Neke od njih su prilično … ekstremne. Jeste li sigurna da si za njih?“

„Pretpostavljam da ćemo saznati“, rekla je Sandra. – “Zar ne?”

 

KRAJ

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!