jebe se pred mužem

Ispunjenje Fantazija 5. Deo

Upoznavanje Srbija

„Okreni se na sve četiri i suoči se sa mužem“, rekao je Stefan dok je postavljao telo. „Želim da gledaš svog muža dok se ja jebem sa tobom. Baš kao što smo razgovarali.“

„Da!“ žustro je uzviknula Sandra dok se postavljala na kraj kreveta, hvatajući ivicu dušeka za oslonac. Stefan je sada klečao iza nje i rukama raširio usmine Sandrine pičke.

„Raširi noge i nagni se dok ti sise ne dodiruju krevet“, naredio je Stefan. Oči Sandre i Damira bile su uprte jedne u druge. Kad je Sandra osetila kako se glava Stefanovog penisa trlja o osetljive usmine, njena se pica trznula i Sandra je uzbuđeno uzdahnula. Sandra je svoj pogled zadržala uprto u svog supruga dok joj je Stefan ulazio u njenu macu.

Stefan je polako prodirao u Sandru dok su se zidovi njene pičke protezali kako bi se prilagodili. Kada je glavić konačno bio u njoj, Sandra je uzviknula ushićeno. Ali dok se Stefan gurao sve dublje i dublje u nju, oči su joj se raširile od straha, a njeni jauci postali su hitne molbe. Što je Stefan dublje ulazio u nju, to joj se telo više počelo tresti i lupala je nogama gore-dole po krevetu dok je Stefanov ogroman penis istezao pičku sve šire i šire. jebe se pred mužem žestoko

Damir je zadivljeno gledao, a njegov penis se jako ljuljao dok je gledao suprugu kako se bori da primi Stefanov ogromni penis.

„O Bože! Tako je velik!“ viknula je Sandra. „O Bože! Prevelik je, prevelik je. O Bože, molim te. Izvadi ga! Izvadi ga!“

Stefan se čvrsto uhvatio za svaku stranu Sandrine guze i nastavio je da gura dublje, ne obraćajući pažnju na njene molbe.

„Ma molim te!“ preklinjala je Sandra dok su joj se oči još širile i suze su joj se kotrljale niz obraze. Tražila je saosećanje od svog supruga Damira, ali on je milovao penis, uživajući u pogledu na svog prijatelja koji je osvajao pičku njegove supruge. Konačno, Stefan je prestao da gura kad je mogao da oseti Sandrin ulaz materice i nakratko je zastao dok je ona nastavila da neudobno stenje.

Na kraju se Stefan povukao nekoliko centimetara pre nego što se vratio unutra i ponovo spustio dole. Ovog puta Sandra je ugodno uzdahnula. Tada se Stefan povukao pre nego što se vratio unutra i ponovo pronašao Sandrin grlić materice. Ovog puta Sandra je ispustila ugodno stenjanje dok je dizala dupe u zrak kako bi ušao bolje i dublje.

„O Bože! Da, dušo!“ vrisnula je Sandra sladostrasno, a glas joj je promukao od strasti. Ponovo se Stefan povukao šest ili sedam centimetara i odmah zabio svoj penis u Sandru, koja je zacvilila u ekstazi. „O dušo! DUŠO!“ viknula je Sandra, glasom izbezumljenim od požude. „O Bože! Jebi me Stefane! Jebi me jako! Oh molim JAČE!“

Sa svakim od poslednja dva naleta, Sandra je mlatila dupetom gore odgurivajući se u susret Stefanovom velikom penisu. Sandru je prožela požuda dok su joj grudi skakutale s jedne strane na drugu i gore-dole sa svakim potiskom dok se odmahivala unazad u susret. Gledajući prema svom mužu, Sandra je i u njegovim očima mogla videti životinjsku požudu i pre-spermu kako curi niz njegov penis, a to ju je samo još više uzbudilo.

Damir je mogao videti pomahnitali gotovo divljački izraz Sandrina lica dok se nabijala na Stefanov veliki penis. Sad je Damir jedva čekao dok ne dođe na njega red da svoju ženu iskoristi kao gadnu, razvratnu kurvicu. Damir je video ranije neslućene mogućnosti u njihovoj budućnosti.

Stefan je izvlačio celu osovinu, osim glave penisa, i sa svakim prodorom brže je zabijao i izvlačio. Sandra je stenjala vrišteći i mahnito vapila za još, dok je Stefan nemilosrdno lupao u njenu macu dok je divlje mlatarala guzom.

„Ma jebi me! Jebi me! Jebi me, dušo! O dušo, jebi me jako!!“ preklinjala je Sandra svojim promuklim sladostrasnim glasom. „Napuni moju pičkicu! Napunite moju picu svojim velikim lepim kurcem! O, dušo, dušice! Tvoj veliki divni penis! Napunit me! Jebi me jače! Opet, opet, opet! O, molim te, dušo! Toliko mi je potrebno! “

jebe se pred mužemStefan je nemilosrdno udarao po Sandrinoj pički dok ga je molila za još. Što je jače orao u nju, ona je više bezvoljno mlatila dupe gore-dole i napred-nazad u susret svakom od njegovih snažnih udaraca. Sandra je sada bila u delirijumu od požude. Njeni krikovi i vriskovi izrodili su se u životinjsko gunđanje i režanje dok je iznova i iznova doživljavala orgazam.

Telo joj je kapalo od znoja, a kosa joj je bila zalepljena za lice, sa ludim pogledom u očima, dok se potpuno predavala svojim životinjskim potrebama. Sokovi su se slivali niz njenu butinu formirajući lokvu na krevetu.

„Jesi li sada naša mala drolja?“ zarežao je Stefan dok je zgrabio šaku njene kose podigao joj glavu u susret uhu. „Jesi li ti sada naša mala kurva?“

„Da da!“ zacvilila je Sandra, spremna da kaže bilo šta kako bi osetila kako Stefanov penis udara u nju i daje joj još jedan izvrstan orgazam.

„Onda reci kučko!“ zahtevao je Stefan dok je šamarao levu, a zatim desnu stranu Sandrine guzice, ostavljajući crvene otiske. „Reci kučko! Ja sam tvoja kurva! Ja sam tvoja kurva! Ja sam tvoja mala kurva! Vaša Drolja!“

„O Bože! Da! Da!“ dahtala je Sandra, izbezumljena zbog novog orgazma. „Ja sam tvoja drolja! Ja sam tvoja kurva! Ja sam vaša kurvetina!“

„Nedovoljno dobro“, rekao je Stefan dok joj je ponovo šamarao obe strane po guzici. Ovog puta zvuk udara bio je još glasniji.

„Da da da!“ viknula je Sandra. „Ja sam kurva! Ja sam tvoja kurva! TVOJA SAM DROLJETINA! KURVA! KURVA!“

„Dobro“, rekao je Stefan kad je počeo da štipa obe Sandrine bradavice. „Sad možeš i ti da sisaš penis svog muža dok ja još malo jebem tvoju pičku. Hoćeš li, kurvo jedna?“

„Da, da, još, još!“ preklinjala je Sandra. „Da, dajte mi oba svoja prelepa kurca!“ Damir se prebacio preko sobe i divljački je uhvatio kosu s obe strane Sandrine glave i zabio joj penis niz grlo. Tada se počeo suočavati s njom jednako zlobno kao što joj je Stefan karao pičku. Vriskove i jauke Sandre prigušio je penis njenog muža dok ju je neumoljivo jebao u usta. jebe se pred mužem

Njeni vapaji i jauci ionako su postajali sve slabiji, jer su njeni stalni orgazmi iscrpili Sandrinu svu energiju, a telo je počelo da kloni.

„Uhvati je za sise i drži je“, rekao je Stefan dok je gledao Damira. „Želim da je prilično dobro podmažem.“

Stefan se izvukao, a čak i s ustima punim muževog kurca, mogli ste čuti njeno stenjanje nezadovoljstva što je na trenutak lišena velikog Stefanovog penisa. Posegnuvši kažiprstom i srednjim prstom desne ruke u Sandrinu mokru macu, razvalio ju je okolo kako bi prste temeljito smočio. Zatim ih je ubacio u njen anus najdublje što su išli i kotrljao ih napred-nazad, istežući je.

Nakon što je još nekoliko puta ponovo stavio svoje prste u njenu mokru mačkicu i iznova je džarao, Stefan je ponovio čitav postupak još dva puta, dodajući treći, a zatim četvrti prst. Dok je širio Sandrino dupe sve šire i šire, Stefan je mogao čuti njene bolne jauke čak i dok joj je muž nastavio puniti usta.

„Bolje da se povučeš sada, pre nego što počnem“, rekao je Stefan. „Jednom kad joj počnem puniti dupe, mogla bi ti odgristi kurac.“

„Dobro je znati“, rekao je Damir dok se izvlačio.

„Osim toga, poželećeš to da sačuvaš za veliko finale“, rekao je Stefan sa osmehom kad je uperio svoj još uvek ukočeni penis u Sandrin zjapeći anus.

 

KRAJ 5. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 3.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!