razvaljuje usta ortakovoj ženi

Ispunjenje Fantazija 4. Deo

“Ma daj, Sandra. Zašto iznenadna skromnost?” podstakao je Stefan. “Sigurno ste se već videli goli. Ili je nešto drugo u pitanju?”

Osobni oglasi

Sandra je pokušala da se otrgne od Stefanovog stiska i okrene se, ali on je ponovo okrenuo prema njenom mužu. Ovog puta držeći je na mestu uz njene grudi dok ih je mazio rukama. Potom joj je levom rukom prekrio obe dojke, čvrsto je zgrabio za desnu dojku i pustio kažiprst i srednji prst na desnoj ruci da pronađu prorez na njenoj goloj mokroj pički dok je nesvesno širila noge kako bi smestila njegove napadačke prste.

najlonke seksi carape stiklice

Sandrino telo nehotice je pulsiralo od strasti dok su Stefanovi prsti nalazili svoj cilj. Što se više pokušavala izmigoljiti, postajala je sve uzbuđenija.

„Eto, pogledaj svog muža“, šapnuo je Stefan u Sandrino uho tako da je samo ona mogla da čuje. “Vidi koliko je postao tvrd i napaljen dok me gleda kako te jebem prstima. Vidi mu požudu u očima kad sam počeo prstima gnjaviti tvoju mokru picu. Zamisli koliko će mu postati “teže” kad te nabijem na kurac i kad budeš molila za još “.

Stefan je sada snažnije zabijao prste u Sandrinu pičku i masirao joj klitoris … Odveo ju je na put bez povratka i ona je eksplodirala. Sandra je zacvilila i zastenjala dok se njeno telo grčilo u Stefanovim rukama. Jednom kada se Sandrino telo više nije grčilo u orgazmu, Stefan ju je pustio da se spusti na pod na sve četiri, dok su joj grudi divlje poskakivale dok je pokušavala doći do daha.

“Pogledaj svog muža Sandra”, reče Stefan. “Pogledaj mučni izraz njegovog lica. Tako je blizu. Pokaži mu malo milosti i pomozi mu da jebeno eksplodira kao i ti malo pre. Primi ga duboko u grlo i pobrini se za njega u ovom trenutku strasti. Hajde! ” – Stefan je zaista umeo sa rečima i nije joj trebao dvaput reći.

Sandra je puzala do svog muža i pogledala u njegove oči. Ne dobivši nikakvu reakciju, Sandra se odjednom osećala nelagodno, ali ipak ga je počela strastveno sisati. Pretpostavila je da oseća muke ljubomore. Upozoravala ga je na to mnogo puta kad bi je nagovarao da krenu u trojku sa Stefanom.

muž joj svršio po faciRekao joj je da to ignoriše, ako se dogodi, da će to preboleti. Sad se mogla samo nadati da hoće. Na Sandrino olakšanje, nedugo zatim Damir je izvio leđa i osetila je kako joj pulsira u ustima i grlu dok je eksplodirao u ogromnim talasima sperme.

Uhvatio ju je za glavu, gurajući se dublje u njeno grlo. Uvek je to činio. Snažno ga gutajući, Sandra je uzela svu njegovu spermu, dozvolivši samo malo da joj kapne niz usne. Brzo ližući kapi sa penisa svog muža, Sandra je ponovo krenula u vaskrsavanje njegovog mišića, raskošno ga obasipajući svojom pažnjom.

Kada je ponovo postao uspravan, Sandra je pogledala svog supruga i spremala se da progovori kad ju je Stefan preduhitrio. “Vrlo lepo”, rekao je Stefan, prekidajući je. „A sada dopuzi ovamo i učini isto za mene.“

Sandra se okrenula i polako puzala prema Stefanu s prljavom mačijom gracioznošću. “Još mi nije potpuno tvrd”, nastavio je Stefan dok je puzala prema njemu. “Ali nekoliko nabijanja u tvoje divno grlo trebalo bi da me podigne do kraja. A onda ću zaljuljati tvoj svet.”

Kada se Sandra okrenula, videla je da se Stefan preselio na donji deo kreveta i naslonio se na laktove sa svojim masivnim kurcem koji je visio preko ivice raširenih nogu. Sandra je odmah počela da se uzbuđuje pri pogledu na to čudovište, ali takođe je imala i tremu zbog bojazni kako će sve to da unese niz grlo.

Uzbuđenje i strepnja prostrujali su Sandrinim telom dok je puzala prema Stefanu. Jednom kad se Sandra našla u podnožju kreveta, nagnula se napred i senzualno protrljala obraz o Stefanov rastući penis. Sandra je prvi put pustila ruke da istraže svu dužinu Stefanovog masivnog alata dok je ispuštala jecaje uzbuđenja.

“Znači, sviđa ti se tvoja nova igračka?” upita Stefan.

Sandra je protrljala obraz o Stefanov rastući mišić dok je klimala glavom. Damir nije mogao čuti šta govore, ali prizor njegove supruge koja pokorno kleči između nogu drugog muškarca dok je s ljubavlju trljala lice o njegov ogromni penis bila je slika koju Damir neće uskoro izbaciti iz uma.

Činjenica da su se seksualni sokovi njegove žene slivali niz unutrašnjost obe butine poput kučke u teranju samo je ojačala mentalnu sliku. Bila je to gorka tableta za progutati, ali Damir je počeo da veruje da je Stefan bio u pravu, pod pravim okolnostima bilo koja žena bila je sposobna da bude drolja i kurva, čak i njegova supruga.

Damir je nastavio da gleda dok se Stefan igrao sa njegovom suprugom.

„Dobro, onda me moraš opasno, žestoko napaliti, da budem tvrd kao jebeni kamen“, šapnuo je Stefan. „Na taj način ću moći da popunim mesta u tebi za koja nisi znala da postoje.“

„Dragi… Nikada nećeš uneti celo ovo čudovište u moju pičku“, uzdahnula je Sandra kad je počela da liže i ljubi Stefanove testise i mesi ih rukama.

“Ali uzeću sve što mogu. A sada obriši rukama sav onaj fini glatki sok od pičke koji curi iz tebe. Zatim ga utrljaj u moj penis i sisaj ga… nabij ga u svoje predivno grlo”, rekao je Stefan dok je rukom prolazio kroz Sandrinu kosu.

Sandra je učinila kako joj je rečeno, a ruke su joj klizile gore-dole po Stefanovom vratilu dok je sve više utrljavala svoje glatko mazivo u njegov rastući mišić. Ubrzo, Sandra je hrabro pokušala da izruči Stefanov penis niz grlo. Bilo je gotovo jednakog obima kao pivska boca i ona se u početku borila da uvuče čak i natečeni glavić u usta, istežući vilicu dokle je mogla.

Na kraju, Stefan je podigao Sandru na kraj kreveta i ustao, dozvolivši jednom od njegovih stopala da odmara na krevetu pored nje, dok ju je hvatao za glavu i polako počeo da prodire u njeno grlo. Namestio ju je na krevet i Sandra je shvatila da je to tako da bi njen muž može gledati. razvaljuje usta ortakovoj ženi

Pogledala je, a on je izgledao kao da se opet stvrdnuo i polako je mazio penis. Uspostavili su kontakt očima i Sandra je s olakšanjem videla da su mu se oči oživele i da su sada pune požude, kao i njene. Stefan je polako nabijao penis u Sandrina usta omogućavajući joj da diše kolko tolko.

Ali odjednom joj je jednim brzim pokretom uneo gotovo celu dužinu kurca niz grlo i nastavio ga zabijati, dok joj se celo telo počelo nekontrolisano tresti jer nije mogla disati. Njeni mahniti jecaji jedva su se čuli dok je rukama gurala njegovo telo da se pokuša osloboditi.

Konačno, Stefan se izvukao i Sandra je pokušavala da očisti dušnik i udahne. Jednom kad se Sandra pribrala, podigla je pogled i videla da je Stefanov penis potpuno uspravan i jeza ju zahvatila samo misleći da će uskoro takva gromada biti u njoj.

 

KRAJ 4. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hot oglasi

Don`t copy text!