sex u troje

Ilona i Mira nadalje

Upoznavanje Srbija

I tako dalje

Prođe tak jedno dve nedelje, malo sa Miron, malo sa Ilonom koje veče. Kad jedno predveče Ilona predloži:
Kako bi bilo da večeras odradimo jedno zajedničko veče, recimo kod Mire, ona ima najveći krevet a i lepo kupatilo. Svako da ponese svoj peškir, prdloži ona.
Mira i ja se zgledasmo pomalo zbunjeni tako otvorenim pozivom na grupnjak, ali oboje klimnusmo glavama. Dogovor je pao.
Kod kuće znajući da treba obe dobro da zadovoljim, bar dva puta svaku, a da moj glavonja taj tempo teško može da održi, uzeh pilulicu pa šta bude.
Krenuh kod Mire. Kod nje je bila Ilona. Bio sam iznenađen, ali one su se već ljubakale. Sedele su na krevetu i cmakale se, zaprova, sve sa jezicima.
Kada sam ušao ostao sam stojeći pored njih dve.
A vi bez mene već krenule da se zabavljate, rekoh. Počeo sam da se skidam.
Kud si krenuo, upita me Mira.
Pa nećemo se valjda obučeni igrati, odvratih.
Nasmejale su se. Ustale su obe sa kreveta i počele da se skidaju, Mira je to brzo i lako uradila. Naravno kada sam ugledao njene punačke sise i okruglu guzu sa busenom ispod stomačića glavonje je odmah počeo da raste. Ilona se pomalo stidljivo skidala. Bila je vitkkija od mire i sise su joj pomalo visile, ali zato mi se činilo da iako proćelava mikica joj je nekako punija, usmine su bile punije.
Svi smo se nekako pomalo snebivali gledjući jedno drugo tako gole. Onda je Mira ugasila svetlo tako da smo imali skoro potpuni mrak.

sex u trojePopeli smo se na krevet, ali niko nikog još nije spopadao. Najzad sam ja napao Ilonu. Počeo sam da je vatam za sise i da ih masiram. Vrljao sam joj bradavice prstima, ljubio ih i sisao. I Mira se umešala, ljubeći je po vratu i uvlači joj jezik. Masirala joj je guzove i zavlačila ruku među noge tražeći prstima procep Ilonine mačkice. Ilona se latila mog glavonje i počela da ga nateže. Legao sam na leđa, Ilona me opkorači i poče da se navlači na glavonju. Prvo je malo trljala usmine i kliću sa njime a onda se spustila na njega. Mira je za to vreme opkoračila moje grudi i ponudila mi mačkicu. Uhvatila me je za potiljak i nabila mi lice na svoju mačkicu. Počeo sam da joj mesim guzove, te oble punačke guzove, istovremeno sam jezikom polako prodirao u njenu mačkicu, već je bila vlažna. Lizao sam joj zidove usmina i počeo da vrljam kliću. Ilona se latila Mirinih sisa i počela sa leđa da ih masira, stiska, vrti u krug i štipka joj bradavice, istovremeno je mešala kukovima sedeći na mom glavonji. Srkao sam Miri kliću i ljubio joj mačkicu, upijajući njene sokove. Prva je počela da svršava Ilona, osetzio sam to po stiskanju njenih nogu na moje bokove. Njeno stenjanje uz već čuveno Ištenem, postajalo je sve glasnije. Masirajući Miri guzove, jedna prst je dospeo do njenog čmara. Trljao sam ga i polako pritiskao. Kako je bio suv, prižio sam ruku do Ilonine mačkice i počeo da joj trljam kliću pored glavonje koji je vrludao u njenoj mačkici iz koje je curio sekret. Time sam ovlažio prs i vratio ga na Mirin čmar, trzala se pod pritiskom prsta i počela i ona da svršava. Ilona je bila već svršila ali se i dalje vrtela na glavonji. Opšte stenjanje i mrmorenje sve troje, šljapkanje Ilonine mačkice na meni ispunjavalo je sobu. Ja sam počeo da punim Ilonu mlazevima sperme. Mira je protisnula u orgazmu moju glave sebi o mačkicu da sam u trenu ostao bez vazduha. Orgazmi su su sustizali jedan drugog, sve troje smo svršavali. Jedva smo se smirivali, ali zbog pilulice, glavonja se i dalje držao. Ilona je sišla sa mene, iz nje je curila sperma i njen sekret. Mira mi je najzad pustila glavu, došao sam do daha. No kad je videla da je Ilona sjašila sa mene samo se premestila sa mog lica i uhvativši glavonju počela se trljati o njega. Spremala se da sedne na njega. No i ja sam se digao i izmakao ispod Mire. Postavio sam je na kolena i namestio se da je jeberm otpozadi. Nije se bunila. Ilona je sedela pored nas. Navlačio sam Miru držeći je za bokove. Masirao sam joj guzove i opetz sam počeo da joj uvlačim prst u čmar. Dovoljno sam ga uvukao da sam mogao njime da masiram glavonju u njenoj mačkici. Gledala je šta se dešava. Mira se spustila telom u potrbuške položaj. Ispao mi glavonja iz Mirine mačkice. Uhvatio sam ga tako musavog od njenih sokova i naslonio ga njen čmar, pritiskao sam ga.
Šta joj to radiš, upita Ilona gledajući nas, nećeš valjda u guzu da je jebeš.
Baš hoću, rekoh polako uvlačeći glavonju u guzu. Mira je stenjala ali se nije bunila jer nam to nije bilo prvi put. Ilona je bila zapanjena.
Šta si se sludila, doćeš i ti na red za ovo, rekoh Iloni.
O ištenem nećeš valjda i mene u guzu.
Hoću, hoću, samo polako.

Počeo sam polako da jebavam guzu, napred nazad, pa malo u krug. Pored glavonje sam spustio ruku na Mirinu mačkicu i počeo da je prstarim. Trljao sam joj kliću i stiskao zidove usmina oko prsta. Mira je toliko počela da stenje i mrmori da je bilo ošito da će opet imati orgazam. Tresla se svršavajući. Izvadio sam glavonju iz njene guce u stavio ga u njenu mačkicu. Trzala se pod njim. Tresla se u orgazmu.
Ovo još niasm videla, reče zapanjena Ilona.
Navlačio sam i dalje Miru držeći je za kukove. Meni orgazam nije bio ni u najavi. Sišao sam sa Mire i Oborio Ilonu na ledja. Raširio sam joj noge i fržeći glavonju počeo da ga trljam o njenu mačkicu. Od sbunjenosti nije stigla da reaguje. Savila je raširene noge u kolenima i čekala da uđem u njenu maćkicu. Uleteo sam do kraja u nju. Oslonivši se rukama iznad njenih ramena počeo sam da se nabijam. Počela je da vrti kukovima ispod mene. Za to vreme Mira koja se oporavila od orgazma pričla mi je sa leđa i uhvatila me za jaja. Počela da ih trlja o Iloninu guzu. Sve troje smo poludeli of seksa, ponašali smo se perverzno. Mira je jedam prst uvukla pored glavonje u Iloninu mačkicu i protiskala glavonju. Zatim je taj tako vlažan prst nalonila Iloni na čmar. Ova se trgla i stisnula, tako da je stisnula i glavonju u sebi. To je samo pojačalo nadražaje. Polako je kružila prstom po člmaru i sve više ga pritiskala, polako ulazeći u njegaa. Ilona se izdizala bežeći čmarom od prsta i time se sve viže nabijala glavonju. Uzdisala je i stenjala podamnom i pod prstom u guzi.
Ištenem, šta mi radite, joj svrši ću.
Osećao sam Mirin prst u guzi kako mi polako pritiska glavonju. Polako mi je rastao pritisak u mudima. Ilonin stomak počeo je da se grči, stegla me nogama i rukama pritiskala na sebe. Trzla se, a jam ponovo počeo da je punim spermom. Uz obostrano stenjanje svršavali smo.
Nisam se skidao sa Ilone. Glavonja je i dalje stajao. Mira se digla i otišla u kupatilo. I dalje sam bio u Iloni ali sada sam se kretao polako i više kružio nego da sam se nabijao. Sagao sam se i lizao joj bradavice. Uzela je obe sise rukama u trljala ih o moje lice. Iz njene mačkice curilo je niz guzu i čulo se šljapkanje. Ali oboje nismo prestjali sa kretanjem.
Šta još se jebete, upade Mira posle tuširanja.

Ne znam šta mu je, reče Ilona, ne prestaje i još uvek je čvrst a i lepo me polako jebava. Baš mi prija ovako lagano.
Mira leže pored nas. Kad sam ugledao njene sise kao štrče sveže od tuširanja zakrenuo sam se i počeo da ih ljubim i sisam bradavice. Kao novorođenče. Položila je jednu ruku na moje teme o blago upravljala mojim pokretima po njenoj sisi, malo jednoj, malo drugoj. I dalje sam bio u Iloni. Držala me je za guzu i nogama oko struka. Nije mi dala da siđem sa nje iako sam glavom bio na Miri. Pojačao sam malo ritam kruženja. Uskoro je počela ponovo da se trza. Ispružila je noge i podvukla ih pod mene, stzisla je glavonju u sebi. Stenjala je i ponovo srvšavala.
Ištenem, nikad nisam tri puta za redom imala orgazam, izjavi i najzad me pusti sa sebe. Sigao sam se i se i seo.
Mogu li ja sad da se malo tušnem, rekoh i odoh u kupatilo.

Kad sam se vrstio osvežen, njih dve su ležale okrenute jedna ka drugoj i smejuljile se, malo su se vatale, malo su se cmakale. Moj glavonja je i dalje dobro stajao. Gledale su u mene i pozvale da legnem između njih, što sam i učinio. Ilona se digla i ode u kupatilo. Mira je sa čuđenjemgledala mog glavonju. Uhvatila ga je rukom i stisla ga.
Šta si radio da ti još uvek tako stoji.

Pilulica, rekoh joj. Počeo sam da joj ljubim te njene pune usne, čupkao sam ih i povremeno ubacivao jezik između. Odgovarala mi je istom merom. Ruka joj je polako drkala glavonju. Moje ruke su bile na njenim sisama koje sam blago gnješio i masirao. Vrljao sam joj bradavice među prstima. Ljubeći me spuštala je glavu niz moje telo. Dospela je do glavonje. Svukla je kožicu sa glavića i počela da ljubi i licka. Njen rapavi jezik samo je povećao nadražaje i još više ga učvstio. Stiskala ga je okretala se telom tako da me opkoračila nogama preko grudi i ponudila mi svoju mackicu. Ob uhvatio sam je za guzove i počeo da ih razvlačim, otvarajući put mome jeziku ka njenoj pici. Nije ga uvlačila u usta samo ga je lickala i polako drkala. Moj jezik pronačao je mut u njenu mačkicu. Razvukao sam je usmine tako da se njeno vlažno rosikasto mesto sa klićom sijalo pred mojim jezikom. Poljubio sam taj otvor sočno kao najlepše devojačke usne. Jezik je napipao kliću i počeo da šeta po njemu, srkutao sam njene sokove. Ona mi je usnama štzipkala glavić i lizala ga. Drkala ga je polako jednom rukom a drugom mi je mesila jaja, pri čemu bi često prisisla koren glavonje ispod jaja, Prst bi joj kliznu niz otvor čmara. Trgnuo bi se od toga. Tada boh osetio njene zube ispod glavića, blago bi ih pritisnula, pomalo bi zabolelo ali je izazivalo neki čudan ugođaj. Jezik joj se trljao glavić, pustila bi ga tada iz usta i štipnula ga usnama uz stalno oblizivanje jezikom. Ja sam je polako lizao duž cele mačkice, na kraju sam jezikom došao i do njenog čmara. Trgla se na taj pritisak jezika. Sisama se trljala o moje telo. Ponovo sam je gurao jezik što dublje i potom bih ga vukao uz pritisak po celoj mačkici od kliće pa do kraja, a zatim i po čmaru. Njene noge pored mog tela su se tresle, tresao joj se i stomak, stenjala je kao pomahnitala, ubrzala je drkanje moga glavonje. Usmine su joj vibrirale od mog lizanja. Dolazio joj je orgazam. Uspravila se i sela mi na lice, drhtala je celim telom. Svršavala je nabijajući se na moja usta i jezik koji je treperio u njoj. Ali i ja sam počeo da svršavam, drkala ga je žestoko stiskavši ga, stegla mi je jaja da su me zabolela. Oboje smo bili u grču orgazma. Kakav je to oralni seks bio. Najzad je njen pritisak na moje cile popustio i drkanje se smanjilo. Nisam bio siguran da sam imalo sperme izbacio iz sebe. A onda me je pustila i sklonila se sa mene.

Ištenem, kakva je ovo orgija bila, reče Ilona koja je stajala pored kreveta. Nismo je ni primetili u ekstazi koju smo doživljavali.
Šta ste to vas dvoje sve radili, prst u guzu, pa lizanje guze, šta je to, upita.
Mira je pogleda.
Pa imaš priliku i ti da probaš sve to, rekoh ja. Glavonja je i dalje lelujao iznad mog stomaka.
Samo malo da odmorim pa ćemo ti ja da prođemo kroz to.
Mira je sišla sa kreveta i strovalila se u fotelju.
Evo ti ga pa se i ti nasladi, reče Iloni, još uvek je dovoljno snažan da te usreći.

Ilona sede na krevet pored mene. Gledala je čas u mene i mog glavonju, čas u Miru. Uhvatio sam je za ruku i povalio na krevet pored sebe. Samo sam je zagrlio. Morao sam malo da predahnem. Ipak smo orgijali više od sat vremena. Stavila je ruku na moje grudi i počela da mi masira bradavicu. Spustila je glavu na drugu i počela da je liže i čupka usnama. Potom je prešla na vrat koji je blago sisala, Najzad mi je uvalila jezik ali ja sam slabo reagova na njenu akciju. Nije se obzirala na moju pasivnost. Spustila je ruku na glavonju i stisla ga, zatim je počela blago da ga drka. Bio je pomalo mlitav ne čvrst kao na početku. Opkoračija me je i sela na moje butine. Držeći glavonju počela je da se trlja po usminama. Vukla je glavić gore dole po svojoj mačkici. Nije ga uvlačila u sebe, samo se trljala. Onda se malo pridigla i počela da trlja o svoj čmar. Naizmenično bi se trljala po mačkici pa po čmaru. U trenutku se spustila na njega i bio sam ceo u njenoj mačkici. Polako me je jašila. Gore dole, napred nazad. Rukama se naslanjala iznad moje glave. Uhvatio sam je za te njene sise koje su visile nadamnom. Stiskao sam ih i vrteo u krug. Sagla se i opet mi uvalila jezik, a ona se digla sa mene i sišla sa kreveta.

Ajd diži se reče mi, hoću da me jebeš kereći, reće. Sišao sam sa kreveta na koji se ona popela u klečeći položaj. Njena pomalo mršava guza sa mačkicom ispod bila mi je na izvolte. Stao sam iza nje uhvatio je za bokove i nasloni se glavonjom na nju. Uzela ga jednom rukom i namestila ga u svoju mačkicu. Polako sam ga ugurao u nju. Pumpao sam je držeći je za bokove. Sarađivala je u pumpanju natičući se sama na njega. Počeo sam da joj masiram guzive, šireći ih. Jednom rukom sam prstima počeo da masiram glavonju u njenoj mačkici, gurajući prst pored njega u nju. Kad sam dobro ovlažio prst, počeo sam da joj masiram čmar.
Nemoj još molim te, nisam spremna za to, upozori me. Vratih ruku na njen guz i nastavih da ga masiram. Mira ustade sa fotelje i priđe nam. Usput je uzela neku kremu sa ormarića i njome namazala sebi prste jedne ruka. Stade pored mene i spusti tu ruka na Ilonin procep izmedju guzova koje sam ja širio. Poče da joj masira otvor čmara. Drugom rukom je uhvatila sa jednu sisu koja je ljuljala u rutmu našeg navlačenja. I dalje joj prstom masirala čmar. Polako ga je pritiskala uvlačeći prst u njega. Ilona se izmicala od njenog prsta. Ja sam je i dalje navlačio držeći je za bokove. Prst je polako ulazio u čmar. Stiskala se i stiskala je i usmine oko moga glavonje. Mira je polako vrtela prst i uvlačila ga sve dublje u Iloninu mačkicu. Počela da prisika mog glavonju u mačkici. A onda je izvukla prst iz čmara i naterala me da izađem glavonjom iz Ilone. Uhvatila ga je rukom i naslonila ga njen čmar. Gurala ga je u njega. Ilona se stisnula. Mira je uporno gurala glavonju u guzu. Polako je ulazio. Srećom da nije bio tako trvd, te je lakše ulazi. Ilona je stenjala.
Boli me, reče.

Boli te dok ne uđe i dok se ne opustiš, uputi je mira, opusti se nemoj se toliko opirati.
Polako sam ulazi u nju. Mira skloni ruku sa glavonje i poče da joj trlja kliću odole gurajući joj prst u mačkicu. Držeći je za bokove ja sam pritiskao sve više ulazeći. Kad je prošao glavić stao sam. Pustio sam je da se malo navikve. Stenjala je ali sam osetio da se opušta. Ugurao sam ga još malo, pa sam opet stao. Kako je bila dosta suva i mene je pomalo peklo to nasuvo ulaženje. Od toga sam počeo da lučim lubrikat. Polako sam je pumpao guzu. Opuštala se. Što se viče opuštala ulazio sam sve dublje u nju nastavljajući da je pumpam. Mira je prstom u mačkici osetila glavonju i počela da ga pristiska odole. Ilona samo što nije zaplakala. Stenjala je što od bola što od zadovoljstva. Sad se već potpunao opustila i guza joj se prilagodila glavonji. Baš je bilo dobro jebati je u guzu. Mira me je opet uhvatila za jaja i povukla za jaja tako da sem ispa iz guze. Uhvatila ga je i ugurala Iloni u mačkicu. Malo se poigrala njime u mačkici pa ga izvukla i ponovo gurnula u guzu. Sad je mnogo lakše ušao. I tako sam jebavao Ilonu uz pomoć mire, malo guza, malo mačkica. Počela je da mrmori i sve brtže se nabija na glavonju bez obzira u kojoj rupi je bio. Stomak joj se tresao. Spistila je glavu i telo na krevet i ostala samo natrćena. Noge su joj se kočile ispod mene. Mira je uhvatila i okrenula je na bok tako da sam sada bio iza Ilonine guze. I dalje sam je jebavao malo vamo malo tamo. Mirina ruka je komandovala prtomenom rupe. Ja sam sada trljao kliću i gurao prst u mačkicu kada bi glavonja bio u guzi. Ilona je glasno stenjala i sva se ukočila u orgazmu koji ju je stigao. Tresla se. Svršavala je. Kad se stenjanje smanjilo prestao sam da je pumpam.

Mira ga je izvadila i počela da ga drka.
Pa i nije tako strašno, moraću ponoviti još koji put, možda će biti još bolje, reče Ilona, sišavči sa kreveta.
Znajući da ja nisam svršio Mira je legla pod mene i stavila ga sebi medju svoje krupne sise. Drkala ga je sisama. Ništa to nije pomagalo bio sam iscrpljen i potrošen za to veče, a i glavonja se opuštao bez obzira na sve te nadražaje. Bilo i previše za jedno veče. Pilulica je uradila što je trebalo za ovo veče.
I kako se sve to zavšilo, tako što su se jedno veče njih dve posvađale oko toga koja ima pravo na mene za to veče. Ja sam popizdio, a pravo da kažem bilo mi je dosta tog delenja i te pomalo prečeste jebačine. Umešao sam se u svađu i na kraju smo se sve troje razišli. Neko vreme se nismo sretali. Onda je Ilona prestala da dolazi na vikendaju. U to je došla i zima, pa se više nismo tamo ni sretali. Mira me je zvala u međuvremenu telefonom. Sa njom sam nastavio da se seksam, ali ne više tako često. Na kraju je i to prestalo.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!