posisala mi je kurac na zadnjem sedistu

Igra istine 4

Zapalio sam novu cigaretu i nastavio da slušam, nadajući se da se niko od muškog dela ekipe neće vratiti iz provoda i pokvariti im zabavu. Sanrdina priča me je posebno zanimala. Pravo ime joj je Aleksandra, ali su je svi zvali Sandra. Prirodna plavuša, visoka oko sto i sedamdeset centimetara i ako bih morao da odaberem najbolju od njih četiri, odabrao bih nju.
Plave oči, predivan osmeh, duga, plava kosa i telo boginje. Imala je daleko najbolje noge i dupe od ostatka ekipe za stolom, i ne samo od njih. Svesna toga, gotovo uvek je bila na visokim štiklama, što je njene atribute još više isticalo. Na plaži su muškarci prosto zverali u nju, često se zaboravljajući pred svojim lepšim polovinama. Isto je bilo kada bi izašli negde. Obučena ili u bikiniju, uvek je bila atratktivna. Ruku na srce grudi je povećala implantima, što je činilo još jebozovnijom. Ranko, njen suprug, i ona nisu imali dece, ali su zato imali brdo love, što je omogućilo da implante uradi u Nemačkoj, kod nekog vrhunskog hirurga. Ne treba ni da napomenem da su joj sise izgledale kao prave. Maja mi je pokazala jednom njene fotografije, na kojima je pozirala gola na plaži. Na moje pitanje odakle joj te fotografije, Maja mi je rekla da ih je napravila svojim mobilcem, na obližnjoj nudističkoj plaži. Nisam je tada pitao kako je došlo do toga da fotografiše Sandru potpuno golu. Kako se kasnije ispostavilo, bio je to još jedan moj propust. Bilo ih je svega četiri fotografije i sve su bile praznik za oči. Samo na jednoj se video mali trougao žutih dlaka iznad njenog pičića. Na ostalim fotkama se nije videlo međunožje, ali je sve ostalo bilo dovoljno da mi pomuti razum. Sandra je držala do svojih manira i uvek se ponašala kao dama. Zamišljajući je u nekoj perverziji bilo je dovoljno da osetim komešanje u svojim gaćama.

posisala mi je kurac na zadnjem sedistu“Desilo se to u hotelu.” – počela je Sandra i odmah bila prekinuta od Maje.
“Znala sam da ćeš to ispričati.” – rekla je moja supruga.
Sandra se nasmejala i upitala:
“Kako si znala? Pa nije taj seks jedini koji sam imala u nekom hotelu.”
“Polako sad.” – rekla je Ivana – “Hoću da čujem šta se desilo u tom hotelu i kako Maja zna za to?”
“Zna zato što smo u to vreme nas dve malo ekperimentisale. Da ne dužim, bile smo u vezi i bilo nam je lepo.”
Posle nekoliko zaprepašćenih pitanja i Sandrinih i Majinih potvrdnih odgovora, sve su se smejale i čulo se ponovo kucanje čašama. Uspeo sam brzo da se priberem i uključim tonsko snimanje na svom mobilcu. Mozak mi je radio trista na sat, te sam počeo da razrađujem neke ideje. Zažalio sam što se toga nisam ranije setio.

“Maja i ja smo otišle da provedemo vikend na Zlatiboru. Ranko i ja smo kupovali tada kuću tamo i izgovor je bio da mi Maja treba zbog nekih pravnih saveta. Ranko je bio zauzet i prepustio kupovinu kuće meni. Bila je to sjajna prilika za nas dve da provedemo vikend zajedno, daleko od svih koje znamo. Stigle smo u Petak popodne, istuširale se i završile na velikom krevetu, mazeći se do kasno u noć. Bilo je predivno.”
“Još uvek imam onaj dildo koji sam nosila oko pojasa.” – nadovezala se Maja i nastavila – “Za mene je malo prevelik, ali svakako je nešto što se ne treba propustiti.”
“Ma da.” – rekla je Sandra sarkastično i nastavila – “Nisam primetila da ti Borkov bio prevelik. Ili možda Dejanov? Koliko sam videla dobro si se snalazila sa tim dimenzijama. Obojica imaju batine preko dvadeset centimetara. Dobro sad, oko dvadeset. Nisam ih merila pa da tačno znam.”
“Imaju preko dvadeset bez da ih meriš.” – rekla je Maja – “Nema šansi da su manji.”
“Mislim da ti se mora verovati.” – odvratila je Sandra – “Jebo te skoro si uspela da progutaš Borkovu kurčinu, a veći mu je od Dejanovog. Ne mnogo, ali je veći.”
“Mislila sam da će me zadaviti. Zamalo sam povratila kada mi je prvi put prošao kroz krajnike.”
“Uglavnom, da ne dužimo.” – nastavila je Sandra – “Izašle smo te Subote uveče na večeru i tamo srele Borka i Dejana. Borko je poslovno partner mog Ranka, a ujedno i moj povremeni, da kažemo partner, ali druge vrste. Nisam ga videla neka tri meseca pre toga. Obe smo bile maksimalno montirane. Kratke haljinice, visoke štikle, full šminka i frizure. Priključili su nam se za večerom i muvanje je krenulo gotovo istog trenutka. Tokom večere Borkova ruka je često bila na mojoj butini, da bi kasnije završila pod mojom haljinom. Skupila sam noge i šapnula mu da sačeka dok ne odemo u sobu. Maja se iz prve držala rezervisano, ali posle prve čaše vina se, kao i obično, odmrzla i… Reci šta si radila Dejanu za stolom.”
“Ništa posebno. Izvadila sam mu ga i drkala ga malo.” – rekla je Maja.
“Tako je. Borko je vozio kada smo završili sa večerom. Sedela sam do njega, dok je Maja sisala Dejanov na zadnjem sedištu. Borko im je jasno stavio do znanja da ne želi nikakve fleke nazad. Maja mu je rekla da ne brine i samo dva do tri minuta kasnije čula sam Dejanovo glasno stenjanje. Ne treba da napominjem da o flekama nije bilo ni reči. Je li tako Majo?”
“Malo je falilo. Svršio je kao fontana. Ja volim ukus sperme i volim da je gutam, ali on me je nafilovao kao niko do tada.” – odgovorila je.
“Pokupili smo neko piće i otišli u sobu. Borko je primetio dildo na fotelji i nasmejao se.
“Vidim da vas dve ne gubite vreme. Možemo li da vidimo malo od toga?”
Nas dve smo samo izmenile poglede i prišle jedna drugoj. Brzo smo se oslobodile to malo odeće i počele da se ljubimo i milujemo, pored velikog kreveta koji smo delile. Nekoliko sekundi kasnije Borko i Dejan su nam se priključili, potpuno goli i spremni za akciju. Popele smo se na krevet, prvo nas dve, pa njih dvojica. Legli su na jedan pored drugoga, te sam se ja dohvatila Borkove batine, a Maja Dejanove. Nisamo očekivale da će se to pretvoriti u grupnjak, ali nismo ničim to pokazale. Samo smo se prepustile novom iskustvu i ispostavilo se da nismo pogrešile.
Sisala sam Borkovu kurčinu sve predanije kako je postajala čvršća i primala je sve dublje u svoja usta. Maja je bila obuzeta Dejanovim i nisam mnogo pažnje obraćala na njih dvoje.
“Bilo je odprilike isto kao i kod tebe.” – nadovezala se Maja – “Samo se vraćao sporije u život jer je svršio samo pola sata pre toga.”
Borko je bio spreman i zatražio je da promenimo mesta. Obe smo se uspravile na kolena, nasmejale se i počele strastveno da se ljubimo iznad njih dvojice. Promenile smo mesta i nastavile sa obrađivanjem njihovih, tada već potpuno dignutim batinama.
“Tu je Borko počeo da me forsira da mu ga zgutam celog.” – upala je Maja – “Uhvatio me je za kosu i nabijao mi taj palamar kroz grlo. Nije bilo prijatno u početku, ali sam se brzo navikla. Pored mene je Sandra krkljala, pokušavajući da zguta Dejanovog.”
Nije bilo to ni malo lako, rekla je Sandra i nasmejala se. Nekoliko minuta kasnije opkoračila sam Dejana i smestila ga u moj uzavreli pičić. Polako sam se spuštala i osećala ga kako prodire, do dubina koje je malo koji dotakao. Borkov svakako, i još možda par njih pre njega. Zastenjala sam kada sam ga primila celog i videla kako Maja seda na Borkovu kurčinu. Počela sam da jašem Dejanov i sve glasnije stenjala. Mešala sam kukovima osećajući tu predivnu kurčinu celom dužinom i pokušavala da odložim svoj orgazam što je više moguće. Čula sam Borka kako govori Maji da se nabije do jaja, u stilu: “Primi ga celog kujo”, ili tako već nekako. Pogledala sam udesno i videla da prodire sve dublje u nju. Nekoliko sekundi kasnije obe smo ih jahale u bržem tempu i sve glasnije stenjanje. Čula sam kako Borko pljeska Maju po dupetu. Obožava to da radi i zna ponekad da bude grublji nego što bi trebalo. Ja sam se bližila orgazmu i ubrzavala sam tempo. Potpuno me je ispunio tom kurčinom. Maja pored nije bila toliko glasna ali je jahala Borka kao da je na rodeu. Bila sam blizu da svršim kada mi je Dejan rekao da se skinem sa njega i naguzim se. Brzo sam to uradila i on se namestio iza mene. Sjurio mi ga je sa lakoćom i kratko sam vrisnula pod silom penetracije. Držao me je rukama za guzove i nabijao se sve brže i silovitije. Nagnuo se preko mene oslonivši se rukama na madrac ispod nas, u poziciji kao da radi sklekove i ubrzao tempo, nabijajući se najdublje do tada. Počela sam da svršavam bulazneći glupost tipa: da me jebe jače, dublje i brže. Bodrila ga da ne prestaje, da me razbije i takve stvari.
“Nemate pojma kako ona glasno vrišti dok se tuca.” – čuo sam ponovo Majin glas – “Kada svršava to vam je vriska, jecanje, napali mene da razbijem od tucanja, a kamoli prosečnog mužjaka.”
“Ja znam da budem glasna kada je dobar seks.” – nadovezala se Ivana.
Svršila sam i videla da je Maja sjašila sa Borka i da je se postavila u misionarsku pozu. Borko joj ga je smestio postavljajući joj noge na svoja ramena, dok me je Dejan i dalje tucao u nešto sporijem tempu. Držao me je za gležnjeve i tucao polako, brže, pa opet usporavao. Osetila sam kako mi se bliži novi orgazam i čula Maju kako svršava pored mene, prosto cvileći pod Borkovim naletima. Nekoliko sekundi kasnije su se promenili na nama. Borko je rekao da legnem na leđa i smestio mi svoju debelu, dugačku alatku. Obe smo tada bile u misionarskoj pozi. Dejan je tucao Maju, uvalivši joj jezik duboko u usta, dok sam se ja prepuštala novom orgazmu. Borkova kurčina mi je priređivala neverovatna zadovoljstva i pre toga, ali toga dana sam bila na sedmom nebu. Glasno sam stenjala i gotovo vrištala, dok mi se mutilo u glavi od siline orgazma. Osetila sam kako me Borko puni svojim semenom i grči se iznad mene. Nakon nekoliko kratkih i žustrih uboda izašao je iz mene i smestio mi sluzavu kurčinu u usta. Lizala sam sa te batine svoje sokove, pomešane sa njegovim semenom, trzajući se sa zadnjim varnicama orgazma. Još uvek sam oblizivala taj predivni kurac kada sam čula Maju kako svršava i Dejana nekoliko sekundi kasnije, dok joj je punio razvaljen pičić.
Ležali smo gotovo na gomili i dahtali, dolazeći sebi i milujući se. Drkala sam Borku dok mi je on milovao desnu sisu. Njegova sperma mi se slivala niz butine i ja je obrišem plahtom sa kreveta. Nekoliko minuta kasnije osetila sam ga kako se polako budi u mojoj ruci.
“Znaš li šta bih hteo sad?” – upitao me je.
“Znam” – odgovorila sam. Hteo je da me tuca u guzu, kao toliko puta pre toga.
“A šta ćemo sa Majom?”
Na to je Maja rekla da neće da se tuca u guzu, jer su preveliki za nju.
“Da, ali sam zato bila spremna da tebe pojebem onim dildom u sve rupe.” – rekla je Maja i nasmejala se.
Dodala sam Borku tubu Vazelina i on ga razmaže po mom anusu. Dejan je bio spreman i pitao je da li može da bude prvi. Borko se odmah složio i Dejan me privuče držeći me oko butina na ivicu kreveta. Ležala sam na leđima i on mi raširi noge. Osetila sam njegov veliki glavić na anusu i pokušala da se opustim što je više moguće. Počeo je polako da prodire i svakim centimetrom slatka bol se pojačavala. Dobro sam razrađena na toj rupi i nije mi problem da primim zaista veliki, uključujući i naš dildo, ali dimenzije Dejanovog su ipak bile više nego ozbiljne. Smestio mi ga je polako do jaja. Stenjala sam i pokušavala da smirim iziritiran anus. Uspela sam u tome kada je počeo da me tuca i ubrzava tempo. Stenjala sam i ohrabrivala ga da mi ga nabije do jaja. Tucao me je ipak u laganom tempu, predpostavljam zato što je hteo da produži užitak i ne svrši brzo, jer ipak je u pitanju uža rupa. Izašao je iz mene a da nije svršio, nekoliko minuta kasnije. Videla sam Maju kako sa dildom oko struka kako prilazi krevetu. Legla je pored mene i Borko mi reče tada da je uzjašim. Smestila sam dildo u svoju razvaljenu macu i spustila se polako. Borko mi je prišao od nazad i počeo da mi ga smešta u guzu. Nije išlo jednostavno i nestrpljivi Dejan mi zabije svoj palamar u usta. Oprao ga je pre toga u kupatilu, što je bilo veoma lepo od njega. Borko je napokon uspeo da mi ga smesti u guzu i počeo polako da hvata tempo. Ispustila sam Dejanov iz usta i počela da glasno i strastveno da senjem, uz uzvike:”Da, jebi me, to…” i te fore. Dejan je smestio svoju kurčinu Maji u usta dok je dildo oko njenog struka bio duboko u mom pičiću. Borko me je razvaljivao od nazad. Tucao me je žestoko, zabijao se u mene i kružio kukovima, dok sam vrištala svršavajući u serijama. Napokon me je napunio od nazad i ostao zabijen duboko u meni nekoliko sekundi nakon toga. Zamenio ga je Dejan i nabijajući svoj kurac u moj anus, pun Borkovog semena. Maja mi je lizala bradavice i potpuno zaboravila na dildo koji je ispao iz moje razvaljene mace. Dejan je svršio nekoliko sekundi kasnije, dodajući novu dozu sperme u moj anus. Izašao je iz mene i bukvalno se sručio na krevet, dolazeći do daha. Maja se izvukla ispod mene i prišla mi sa leđa. Iz mog razvaljenog anusa je kapala njihova sperma i sledeće što sam osetila bio je Majin jezik i usne na njemu. Hoćeš li ti da nastaviš ovaj deo?
Upitala je Sandra moju suprugu.
“Što da ne.” – rekla je Maja i nastavila – “Olizala sam spermu sa njene guze i čak pokupila nešto jezikom iznutra. Pa nije bio prvi put da joj obrađujem guzu jezikom, kao ni njoj u obratnom smeru. Napunila sam usta spermom koliko god sam mogla. Bila je to prilična količina, mogu vam reći. Obišla sam je i ona se podigne u klečeći na kolenima. Prislonila sam svoje usne na njene i pustila odprilike polovinu sperme u njena usta. Progutala ju je dok smo se ljubile. Ja sam, naravno, progutala svoju polovinu.”
“Veoma pervrezno drage moje. Veoma.” – zaključila je Milijana.
Borko i Dejan su otišli nakon još jednog pića – nastavila je Sandra.
Nas dve smo se istuširale i zaspale iscrpljene jedna pored druge, potpuno gole, puneći baterije za jutarnju akciju samo za nas dve.

Razgovor se nastavio za stolom, dok je voice recorder na mom telefonu i dalje bio uključen. Shvatio sam da me je pomalo palilo dok sam slušao Majine priče kako se jebe sa nekim drugim. Odlučio sam da ništa za sada ne govorim.
Saznao sam da Ivana ima aferu sa Vladanom, čudnim tipom, koji je bio neki muljator. Imao je neki svoj posao i dugovao mi je hiljadu i pet stotina evra. Tucala se sa nim više od godinu dana, svaki put kada bi došla iz Italije, a on je često odlazio tamo da bi se video sa njom. Rešio sam da porazgovaram sa njim prvom prilikom. Jednostavno, ne bih propustio da pojebem Ivanu ni za šta na svetu. Ma barem jednu od njih tri.
Milijana se tucala sa strane povremeno i često je zalazila u razne klubove kada bi odlazila u posetu sestri koja živi u Holandiji. Njena sestra i njen suprug su bili svingeri i Milijana nije propuštala te žurke, ukoliko je mogla da uzme učešća kao solo član.
Sandra je imala biseksualnu vezu sa svojom kozmetičarkom i njenim dečkom. O heteroseksualnim izletima iz njene bračne postelje se, po svemu sudeći, mogao napisati roman.
O mojoj supruzi sam saznao i više nego što sam hteo da znam.

Čuo sam kako se muški deo ekipe vratio iz provoda. Isključio sam snimanje, na brzinu oprao zube, skinuo se i legao. Sve četiri su bile u mojim rukama. Razmatrao sam šta bih mogao uraditi uz pomoć tih snimaka. Čuo sam Maju kako je ušla u našu sobu. Sela je do mene u krevet i dozivala me šapatom. Uvek je to radila kada je htela da proveri da li spavam.

Naravno da nisam odgovorio.

1 thought on “Igra istine 4

  1. Ae brate napravi još neki nastavak ako je bilo nesto posle toga da li si iskoristio te snimke i rekao, si i dalje sa ženom neka bude i pola kraća od ovih nema veze bas je interesantna prica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!