posisala sam dva kurca u isto vreme

Igra istine 2

Zapalio sam cigaretu i napregao sluh da čujem početak Majine priče. Bili smo u braku tada dvanaest godina. Upoznali smo se kada je bila na zadnjoj godina fakulteta i brak nam je bio savršen. Bar sam tako mislio do te večeri. Maja je završila pravni fakultet i postala advokat. Karijera joj je bila sjajna, kao i moja uostalom, i dobro nam je išlo. Imali smo dvoje klinaca, a Maja je i pored dva porođaja zadržala vitku figuru, održavajući je u kućnoj mini teretani. Vitka i visoka, sa crnom, ravnom kosom, koja joj je padala na ramena i lepim braon očima, privlačila je poglede muškaraca. Kako sam se te večeri uverio nije ostajalo samo na tome. Maja je imala sjajnu, čvrstu guzu, a sise taman da stanu u ruku. Uvek elegantno odevena, visoke štikle su bile obavezan deo garderobe, pičić gotovo uvek izbrijan, ili sa tek malim žbunićem crnih dlačica iznad procepa. U seksu smo pomalo eksperimentisali ali nikada nismo zalazili na ekstreman teren.
“Bilo je to polovinom aprila meseca ove godine.”, počela je Maja, “Bila sam u Parizu na nekim pregovorima gde sam zastupala interese jedne firme. Sa mnom je išao neki matori, iz kompanije koju sam zastupala. U stvari nije bio toliko mator ali tako je izgledao. Proćelav, gotovo sed i mršav i stalno me je nešto odmeravao. Pokušavao je nekim jadnim pokušajima da me muva, ali sam mu jasno stavila do znanja da od toga nema ništa.
Našli smo se sa njihovim advokatima pre podne tog dana. Dva tipa, jedan stariji, oko četerdeset možda, ali je izgledao kao milion dolara. Ime mu je Marsel, dok se mlađi zove Nikolas. Marsel mi je i pored izuzetno teških pregovora slao uredne signale da bi me rado povalio. Nikolas je bio uzdržan ali sam primetila kako me povremeno odmerava. Uglavnom, ugovor je na kraju potpisan na zadovoljstvo obe strane. Marsel nas je pozvao na večeru, pošto je bio zauzet za ručak i zombi je to ekspresno odbio, rekavši da će u to vreme verovatno već spavati. Ja sam, naravano, prihvatila poziv. Marsel je rekao da će poslati vozača po mene u sedam te večeri i stvar je bila dogovorena. Celo popodne sam provela u šopingu i kupila sam nešto garderobe i gomilu donjeg veša. Čudan je april u Parizu moje dame. Prosto te mami nekom ludom atmosferom da budeš sa nekim. Bar sam ja stekla taj utisak. Obavila sam klistir i dugo se tušrala, spremajući se za veče sa Marselom. Obukla sam za to veče tada novi, crni, victoria secret donji veš. Znaš koji Ivana. Onaj za kojim si odlepila kako je dobar.“
“Stvarno je predivan. I stoji ti fantastično.”
“Hvala lepo. tome sam crne čarape, sa šavom pozadi. Crnu, suknju do kolena, sa nešto dubljim izrezom iza nogu i cipele na visokim štiklama. Obukla sam belu košulju i sako i pojavila se u restoranu gde su me, ne moje razočarenje, čekali Marsel i Nikolas. Očekivala sam da Marsel bude sam. Međutim, ispostavilo se da je to bilo prijatno veče. Njih dvojica su bili šarmantni i veoma pričljivi. Opustila sam se potpuno u njihovom društvu i učinila ono što zaista retko činim, a sve znate zašto. Popila sam jednu čašu vina uz večeru i dozvolila Marselu da mi natoči drugu.”
Najgore od svega bile je činjenica da sam i ja znao o čemu moja supruga govori. Maja nije pila gotovo nikada. Alkohol je slabo podnosila i brzo ju je hvatao. Jedno piće bilo je dovoljno da me spopadne bilo gde, a sa svakim sledećim postajala je sve pohotnija i slobodnija. Zbog toga je izbegavala alkohol kao kugu. Jednostavno nije mogla da se kontroliše.
“Ta druga čaša vina bila je dovoljna da ih na kraju večeri pozovem u svoju sobu hotelu, na još jedno piće. Prihvatili su iste sekunde, što i nije neko čudo jer sam još na polovini druge čaše otvoreno koketirala sa obojicom. U sobi sam skinula sako i otišla da im natočim piće. Vratila sam se sa dve čaše i zatekla ih kako sede na sofi, svaki na jednom kraju, ostavljajući prostor između njih. Videvši da nosim samo dve čaše Marsel je insistirao da sipam i sebi barem polovinu. Posle kraćeg ubeđivanja sam pristala. Vratila se sa punom čašom i sela između njih. Nazdravili smo i otpili malo. Već tada sam bila spremna da dam obojici.
“Nikolas i ja smo raspravljali o jednoj stvari večeras, u momentima kada niste bili prisutni Majo. Možda biste nam pomogli u tome ukoliko nismo suviše indiskretni?”
“O čemu se radi?”, upitala sam uz osmeh tipa: “otvorena sam za sve”.
“Nikolas tvrdi da večeras ne nosite donji veš, a ja tvrdim suprotno. U pitanju je simbilčna opklada između nas dvojice, pa bi samo to želeli da znamo.”
“Moram vas razočarati Nikolase. Marsel je u pravu.”
Odmerio me je i hladno rekao:
“Ne verujem vam.”
Nasmešila sam se i ustala. Okrenula sam se ka njima i skinula suknju. Odmah za suknjom skinula sam i košulju i stala pred njih.
“Šta sad kažete?” upitala sam.
“Kažem da bih vam rado skinuo i to malo krpica koje imate na sebi, iako u njima fantastično izgledate.”, odgovorio je.
“To može da se razmotri samo u slučaju da se i vas dvojica malo raskomotite.”
“Prepustio bih vama brigu o našoj garderobi Majo.”, ubacio se Marsel.
Slegnula sam ramenima i kleknula pred njih, milujući im izbočine na pantalonama. Nikolas mi je pomogao oko svojih i za dve sekunde njegova nabrekla kurčina mi je bila u ustima. Marsel je izvukao svog i ja ga prihvatim rukom. Počela sam da ih sisam naizmenično i mogu vam reći da se radilo o dva predivna primerka. Ne preterano veliki, ni mali, taman po meri. Baš onakvi kakve posisala sam dva kurca u isto vremevolim.
“Šta sam ti rekao?”, upitao je Marsel Nikolasa dok sam ga obrađivala, “Perverzna dama, zar ne?”
“Videćemo šta zna.”
Nikolas je već počeo da mi pomalo ide na nerve, pa sam odlučila da im pokažem šta znam. Rekla sam im da se primaknu jedno drugom i strpala oba u usta odjednom. To je izazvalo reakciju kod obojice. Stenjala sam i mumlala uz zvuke njihovih uzdaha i odobravanja, usta punih kurčetine, dok mi je iz mačkice već pristojno lilo. Nikolas me je naguzio na sofi i smestio mi ga od nazad, ne smarajući se da mi skine tange. Samo ih je smaknuo i počeo da me tuca, pljesnuvši me po guzi. Za to vreme sam sisala Marselu i potpuno im se prepostila. Nikolas je ubrzavao tempo i sve strastvenije i glasnije sam stenjala, ne puštajući Marselov iz usta. Svršila sam i bila spremna na još. Ma bila sam spremna na sve u tim trenucima. Nikolas je izašao iz mene i ja opkoračim Marsela okrenuvši mu leđa. Počela sam da ga jašem kao sumanuta i prihvatila sam Nikolasov ustima kada se popeo na sofu. Te noći sam prvi put imala dva kurca u sebi u isto vreme i nisam mogla da ih se zasitim. Nisam ni sanjala da me još mnogo toga očekuje. Lizala sam Nikolasu jaja i trpala njegov kurac tako duboko sebi u usta kako nikada nisam. Svo to vreme sam se nabijala na Marselovu batinu i stenjala kao izbezumljena. Svršila sam ponovo ne ispuštajući Nikolasovu kurčinu iz usta. Nisu mi dali ni trenutka predaha. Nikolas mi je dohvatio sise i pljesnuo me po bradavicama. Vrisnula sam ispuštajući njegov kurac iz usta i još jače se nabila na Marselov. Nikolas je sišao sa sofe i stao ispred nas.
“Povuci je malo unazad da vidimo može li da dobije još negde dva odjednom.”, rekao je Marselu.
Marsel me je uhvatio za kosu na potiljku i privukao me sebi. Osetila sam, na vlastito zaprepašćenje, kako pokušava da mi smesti svoj pored Marselovog.”
“Oba u pičić?”, upitala je Milijana šapatom i začuđeno.
“Da. Oba u pičić, koji mi je tada bio potuno razvaljen. Nije bilo jednostavno ali je posle nekoliko pokušaja uspeo je u tome. Uskladili su ritam i svršavala sam u serijama vrišteći kao u agoniji. Ne mogu vam opisati koliko sam uživala. Ako niste to probale savetujem vam da ne gubite vreme. Osećaj je fenomenalan. Razbijali su me tako sve dok Marselu nije ispao. Mislila sam da ću poremetiti pameću dok je trajalo. Nikolas je svršio i skinuo svoj kondom. Prineo mi ga je ustima i ja ga prihvatim, progutavši svaku kap koju je iscedio. Vratio je svoju mlohavu batinu u moja usta i ja počnem da ga silovito sisam u nameri da ga što pre vratim u život. Uskoro je svršio i Marsel. Skinuo me sa sebe i istresao sadržinu svog kondoma na staklenu površinu malog stola. Kao pomahnitala sam kleknula na pod i polizala je do poslednje kapi. Njih dvojica su sedeli na sofi i drkali gledajući me kako to radim. Okrenula sam se ka njima ponovo ih obrađivala ustima. Uskoro su opet bili spremni i ja uzjašim Nikolasa. Marsel mi je prišao sa leđa i smestio mi ga u guzu. Zavrištala sam kao na kolac da me nabija i okrenula se ka njemu u pokušaju da mu skrenem pažnju da bude obziran. Nije mi guza nevina, daleko od toga, ali nisam imala analni seks pre toga duže vreme. Nisam stigla ni usta da otvorim kada mi ga je sjurio do jaja i počeo da ubrzava tempo. Zabolelo je u početku, ali sam se brzo adaptirala. Jebali su me kao kobilu i postajali sve grublji. Urlala sam, vrištala, vikala i tražila još. Razbijali su me kurčevima kao mašine. A svršavala sam kako nikada nisam. Tresla sam se celim telom nabijena na ta dva palamara i želela da nikada ne prestanu. Marsel je svršio prvi. Samo je izašao iz mene i poprskao me po licu, zabivši mi ga na kraju u usta. Isisala sam ga do poslednje kapi, svo to vreme jašući na kurcu onog drugog. Nikolas me je skinuo sa sebe i spustio jedan od jastuka sa sofe na pod. Postavila sam jastuk ispod kukova i raširila noge. Podigao mi je noge još malo u vis, držeći me za gležnjeve i počeo da me tuca u guzu. Vrištala sam ponovo iščekujući novi orgazam, koji sam dočekala urlanjem koliko me grlo nosi. Uhvatio me je šakom ispod brade i stisnuo mi obraze, pljunuvši mi u usta. I dalje me je tucao nesmanjenim tempom, da bi nekoliko sekundi kasnije svršio po mom licu. Ležala sam tako ulepljena spermom nekoliko minuta potpuno razvaljena. Uspravila sam se i i dovršila svoje vino. Njih dvojica su se pozdravili sa mnom, obukli se i otišli. Skinula sam sve sa sebe i pošla u kupatilo kada sam čula kucanje na vratima. Pomislila sam da je neko od njih nešto zaboravio pa sam izašla i otključala, ne oblačeći se. Vrata su se žustro otvorila i ja na njima ugledam matorog. Stajao je u pidžami dve sekunde preda mnom i zatvorio vrata za sobom. Na donjem delu mu se jasno ocrtavala izbočina.
“Pa dobro kurvetino jel moraš toliko da sa dernjaš dok te jebu? Oka nisam sklopio od tvoje vriske kučko.”
Gledala sam ga preneraženo i nisam mogla do reči da dođem. Matori je to iskoristio i ščepao me rukama. Okrenuo me je licem ka zidu i prislonio me na šireći mi noge. Zavrnuo mi je ruku iza leđa u potpuno neprirodan položaj. Osetila sam da me može ozbiljno povrediti, ukoliko pokušam da se opirem. Svakako nisam očekivala da će nešto uraditi pa sam se prepustila. Htela sam da ga ponizim do te mere da mi se više nikada ne obrati. Osetila sam kako mi glavićem pritiska anus i bila iznenanđena njegovom veličinom. Stisnula sam se malo očekivajući da će mu uskoro pasti, spremna da mu se nasmejem u lice. Međutim, ništa nije moglo da me pripremi na ono što je usledilo. Na moje iznenađenje nije gubio ni malo na snazi. Smestio mi je glavić u guzu posle par pokušaja i polako počeo sve dublje da prodire. Stenjala sam glasno i bivala sve glasnija sa svakim novim centimetrom. Bio mu je ogroman i debeo. Tvrdim vam da ništa tako veliko nisam imala u sebi. Počeo je da me tuca u krakim, snažnim trzajima i svaki taj trzaj sam ispratila vrištanjem. Pravo iznenađenje usledilo nekoliko sekundi kasnije, kada sam shvatila da je tek odprilike polovina te kurčine u mom dupetu. Polako mi ga je smestio do jaja. Mislila sam da nikada neće stati da prodire.
“Sad se deri kujo.”, procedio je kroz zube, “Ima da te odvalim ovom kurčinom.”
Zabio se u mene još nekoliko puta i izvadio ga. Dahtala sam pokušavajući da dođem do daha. Uhvatio me je za kosu na temenu i odvukao do sofe. Bukvalno me je bacio na nju, postavljajući me tako da su mi noge bile na naslonu a glava visila sa sedišta. Brzo je obrisao je kurac mojom košuljom, ščepao mi je glavu obema rukama i smestio mi ga u usta. Tek tada sam videla tu batinu u punoj veličini. Imao je dobrih dvadesetak, možda nešto više, debele i na moje iznenađenje moćne kurčine, koja se nalazila u mojim ustima. Veliki glavić je krčio put između mojih krajnika i grcala sam gušeći se njime. Pokušavala sam da se skinem sa njega, da ga ispljunem nekako, ali nije mi dozvolio.
“Ajde, gutaj… Ima da te jebem u usta kurvetino kako niko nije… Da se nisi usudila da se povučeš…”, govorio je između uzdaha, “Ima da ga zgutaš celog… Ako osetim zube razbiću te.”
„Meni ovo liči na silovanje.“ – ubacila se Ivana.
„Ma kakvo silovanje kada mi je pičić lio potoke od samog pogleda na tu kurčinu. Bila sam na ivici da povratim kada sam vrhom nosa dodirnula njegova jaja. Glavić mi je bio u grlu i kada ga je izvadio lavina pljuvačke mi se slila preko lica. Hvatala sam vazduh i brisala lice širom otvorenih usta, što je iskoristo i smestio mi ga ponovo. Gurnuo mi ga je ponovo do jaja i ja se zakašljem, ponovo na ivici povraćanja. Izvukao ga je malo, sačekao dve do tri sekunde i ponovo mi ga sjurio. Tada je počeo ozbiljno da me tuca u usta. Nikada mi to nijedan nije radio ali jednostavno nisam mogla da se oduprem, a iskreno nisam ni htela, iako sam trzala nogama grcajući i izvijala se kao zmija sa svakim njegovim naletom. Lice mi je nekoliko sekundi kasnije bilo prekriveno pljuvačkom koja je lila iz mojih usta. Desilo se da umesto da ja ponizim njega kako sam planirala, kontrola pređe potpuno u njegove ruke. Koristio je znalački moju prepuštenost i zabijao mi ga je u usta sve silovitije. Izvadio je ga je nekoliko minuta kasnije, dok sam ja glasno dahtala, hvatajući vazduh.
“Kako ti se ovo svidelo kujo?”, uptao me je smešeći se, “Kladim se da ona dvojica svilenih nisu bili ni blizu ovoga.”
Bacio se na mene i raširio mi noge. Osetila sam kako ga tempira na ulaz u moj pičić i sledećeg sekuda ga je zabio do jaja. Tucao me je kao da ima dvadeset i nisam mogla da verujem da ima toliko energije. Uznemireni želudac me je još uvek terao na povraćanje, ali sam uspela da to potisnem i počnem da uživam u stvarno sjajnom tucanju. Svršila sam kao izbezumljena na tom palamaru koji me je razbijao. Nekoliko sekundi kasnije se ispraznio puneći me spermom. Skinuo se sa mene, brzo navukao donji deo pidžame i nestao brzo kao što se i pojavio. Gledala sam kao hipnotisana u vrata koja je zatvorio za sobom i pokušavala da se saberem. I nije mi to baš polazilo za rukom. Mislim da je bio pod vijagrom ili tako nečim. Mada sam kasnije saznala da nije mnogo stariji od mene. Dvanaest ili petnaest godina, tako nešto. Samo izgleda kao matorac. Nisam danima mogla da sedim kako treba. Toliko me je anus boleo. Ali vredelo je. Hajde vas dve. Izvlačite karte da vidimo koja je sledeća.”

Vruce sex poruke

1 thought on “Igra istine 2

  1. To macko ,istina kuna prava si što i treba tako da uživaš,jednog dana tko te bude imao za zenu kao loto da je dobio.Kurvicu za zenu imati je ponos onog muškarca koji te za zenu ima.iskreno odmah bih te ozeni i otvoren brak bih imali.Svakog koga bi zavela u krevet bih mogla ga dovesti ,date jebem s njim.Pusaaa!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!