Hot devojke guzata

Hot devojke

Upoznavanje Srbija

One su Hot devojke, ali šta ih zapravo čini toliko hot? Nauka ima odgovor na sve, uključujući i večno pitanje šta uzbuđuje muškarce. Pa, pomislili biste da je to stvar ličnog izbora jer smo svi različiti i volimo različite stvari. Ali nauka kaže da većina muškaraca misli isto kada su žene u pitanju. Ovo je šokantno, zar ne? Hmm… ne baš. Svi znamo da većina muškaraca razmišlja isto kada su žene u pitanju, ali postoji jedna stvar koju verovatno niste znali.

Nauka kaže da muškarci traže potencijalne ženke sa kojima bi pravili bebe. Hot devojke sisePostoje određene fizičke karakteristike koje, u očima muškaraca, vrište: „Ona bi bila divna majka!“ Možda muškarci nisu svesni činjenice da su genetski usmereni da traže žene koje ih podsvesno privlače u svrhu rađanja. Dakle, nauka kaže da su osobine koje muškarci smatraju hot sledeće.

Hot devojke Kukovi i seksi Glas.

Kukovi. Naučnici tvrde da muškarce privlače hot devojke koje imaju uži struk a šire kukove. Naučno je dokazano da su ove žene boljeg zdravlja i da ih ova razmera čini da izgledaju mlađe i privlačnije. Kao da imaju magnetnu silu koja privlači muškarce iz nekog razloga koji niko ne može da objasni. Za muškarce, “visok“ seksi glas predstavlja opasan afrodizijak. To ih često podsvesno privlači iako to možda ni ne znaju ili ne primećuju.

Dugi pramenovi i sjajna kosa.

Neke osobine prosto vrište ženstvenost i tako je oduvek. Ali nema ničeg seksipilnijeg od lepe, sjajne, duge kose. Sjajna i zdrava kosa pokazuje da brinete o svom telu a to samim tim znači da ste zdravi. I to je ono što muškarci smatraju privlačnim, a da to ponekad i ne znaju. Dobro zdravlje podrazumeva dobru plodnost. Razmislite o tome i muškarci i Hot devojke.

Prirodna lepota i manjak šminke. Ovo niste očekivali zar ne? Nauka tvrdi da je prirodno uvek bolje. A kada malo razmislite, ima smisla. Žena je najlepša onakva kakva je rođena. Postoji razlog zašto je kosa tamna, a ne svetla, ili što su oči plave, a ne smeđe. Muškarci to vide. Ne trebaju ženama konture ili veće usne da bi bile lepše. Muškarci vole prirodan izgled i to je fakat. Naravno, nema ništa loše u tome da žene šminkaju. Ali u svemu treba biti umeren, pa i sa šminkom.

Hot devojke i Velike obline.

Ovo će vas sigurno šokirati! Pripremite se – muškarci vole velike obline! Sise, guzu – DA! Posebno u kombinaciji sa uskim strukom. Sprovedena su mnoga istraživanja gde su muškarcima pokazivane slike hot devojaka i praćeni njihovi pokreti očiju. Ispostavilo se da su prve stvari koje većina muškaraca vidi na ženi njihove grudi. Naravno, i velike zadnjice su oduvek bile u modi, što takođe nije nikakvo čudo.

Zubi i lepe sočne Usne. Lepi, beli i čisti zubi su pokazatelj dobre higijene. I to je Hot devojke lizanjejedna od stvari zbog kojih se momak može ludo zaljubiti u nju. Takođe, lepi i beli zubi idu uz lep osmeh a lepom osmehu niko ne može da odoli. Dakle, dame, ako želite da muškarci okreću glavu za vama, očuvajte te zube zdravim. Hot devojke, ponosno pokažite svoj osmeh jer zaista imate šta da pokažete.

Opšte je mišljenje da su pune crvene usne najpoželjnije, ali nauka je demantovala tu činjenicu. Istraživanja su pokazala da i muškarci i žene preferiraju usne srednje veličine. Smatraju da su one najseksipilnije i najpoželjnije za ljubljenje. Ali, naravno, ne možete samo uzeti u obzir faktor usana. Treba pogledati i ostale osobine lica i tela koje upotpunjuju celokupnu sliku lepote i onoga što muškarca privlači kod žene.

IZVOR: https://www.nevaljale.com

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!