Hired help

Još je noć bila sveža i neka čudna izmaglica gurala se kroz usku dolinu, na koju se pružao pogled. Mislio sam da je zora još uvek daleko, ali se poneka iskra svetla šunjaka preko šiljatih brda u daljini. Nisam bio umoran, čak ni sanjiv. Lagano sam ljuštio pomorandžu koja me zagolica svojim jakim mirisom. Nespretno sam oljuštenu koru držao u šaci dok sam pokušavao da je  u isto vreme njome pridržavam dok sam je dalje skidao. Naposletku uzeh delić i slatko kiseli hladni sok me još više razbudi. U kupatilu je dobovala voda i para se uvlačila u sobu kroz odškrinuta vrata.Videh njene stvari prebačene preko kreveta koji je uredno čekao, dalek i ogroman, pomalo hladan sa debelim plavim prekrivacem, ali opet dovoljno primamljiv da utonem u njegovu svežimu. Čuo sam je kako oblači veliki pufnasti bade mantil okačen iza vrata kupatila i kako mi dovikuje nešto nerazumljivo. Pojavila se sićušna, mokra, sa velikim širokim osmehom sa čudnim kontrastom teške, dugačke crne kose na svetlom tenu svoje kože. Prišla je tiho i uzela parče pomorandže.

– Ovo ti je prvi put da se družiš sa mojom vrstom?

Upita, zavodljivo se smeškajući.

– Tvojom vrstom?

Nasmejah se dok sam joj prebacivao kosu iza leđa, otkrivajući dugački tanani vrat.

– Koja je to „vrsta“ malena? Ne izgledaš mi drugačije od ostalih žena.

– Ma znaš na šta mislim. Na nas, noćne dame, da ne upotrebim teži izraz. Ta vrsta.

– Ne nisam. Ovo je prvi put. Veruj mi, bio sam potpuno pretrnuo kada sam stao kraj tebe. Pomislio sam da sam pogrešio i da ćeš mi zavaliti šamarčinu. Drago mi je da sam pogrešio.

– I meni što si imao hrabrosti.

Podiže se na prste da me dohvati i utisnu mi slatko kisele usne od narandže. Imala je neverovatne oči. Neobično krupne na malom okruglom licu, savršeno skladne sa malim punim ustima. Nije nosila šminku, nije joj bila potrebna, godine nisam mogao ni da naslutim, izgledala je suviše mladoliko da bih mogao da se upustim u procenu, a i nije me bilo briga.

– Imaš slatke usne.

Dobacila je dok je išla ka krevetu polagano skidajući bade mantil, kao kakvu krletku koja služi da nervira gledaoce sa strane. Teatralno ga odbaci, sve vreme me gledajući preko ramena. Zanjiha zdnjicom pre nego što se pruži preko plavog prekrivača, ostavljajući me da uživam u prizoru. Smešak joj je i dalje igrao na licu dok se igrala sa vrškovima malih lepo oblikovanih grudi. Povuče se do uzglavlja, blago rastavi noge pokazujući procep, oko koga su se nazirale retke dlačice i spusti prstiće na nju.

– Hajde, dođi…

Reče i dalje me dozivajući osmehom dok sam joj prilazio. Igrala sa melenim ispupčenjem na vrhu dok su sokovi vidno cureli iz nje. Naposletku uvuče dva prstića unutra i izmami sebi glasan uzdah. Bio sam bar tridesetak kilograma teži od nje. Izgledala je kao da ću je svakog trena slomiti ako legnem na nju. Uronio sam u njenu mokru mačkicu jezikom dok me je hvatala za uši dublje me uvlačeći unutra sebe. Stenjala je, podvlačeći se ispod mene izvijala leđa bacakajući se, puštajući me da joj radim šta sam hteo. Sama me je navodila unutra, na otvor koji mi se učinio toliko mali da neću stati. Pokušao sam što nežnije da uđem ali joj i to izmami bolnu grimasu i uzvik…

– Polako…

Ulazio sam lagano, sve dok me nije uzela u celoj dužini. Malena je tesna i vrela kao crveno ugljevlje i nemirna ispod mene. Nisam se oslanjao celom težinom držeći se na kolenima hvatajući je ispod struka i uvlačeći na sebe. Ubrzo je stenjanje prelazilo u glasove, a glasovi u vrištanje i malena se podignu sedeći na meni žestoko skačući dok je orgzam tresao celim telom. Grizla mi je uvo i obraz još uvek blago stenjući i radeći da mi udovolji. Maestralno se uvijala dok mi je jednom rukom blago stezala jaja sa onim istim smeškom od ranije.

– Hajde matori, šta je… ne ide…

Pitala je unoseći mi se u lice… Jedan nagli njen trzaj jedno stezanje i prosuo bih se unutra, ali je to osetila i brzo se spusti dole dok sam već prskao. Glasno se smejala dok je onako ulipana skidala seme prstima sa lica.

– Dodaj mi peškir molim te… kako si se samo prosuo…

Dohvatio sam jedan sa ormarica pokraj kreveta i sam je obrisah.

– Sačekaj da se umijem, odmah se vraćam.

Vrckavo poskoči iz kreveta, hitrim pokretima odskakuta u kupatilo i posla poljubac sa vrata. Taman dok se umila i sredila dala mi je vremena da predahnem… da premotam film.

Izađe iz još uvek parom ispunjenog kupatila i skoči do mene gurajući mi glavu u grudi.

– Životinjo jedna, još te osećam dole, skoro si me pocepao.

– Haha, pa nisam primetio da si se pobunila.

– I neću… matori…

Utisnu mi usne i mali šiljati jezičak nađe put da se ispreplete sa mojim. Ruka joj se prišunja i poigra sa mojom mekanom kitom.

– Hajde matori, nemoj mi reći da ne možes više?

– Hahah, daj mi par minuta malena…

– Evo, da ti pomognem…

Spusti se dole, i mekane tople usne se obaviše oko poludignutog koji se polako napumpavao..

 

     CRTAČ

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Usamljena mamica trazi pomoc

Don`t copy text!