erotske price fisting

Hercegovka

Upoznavanje Srbija

Priča se dogodila zaista.
Bilo je to pre deset godina, a našli smo se onlajn preko neke ljubavne spajalice, ne sećam se više koji sajt beše u pitanju. Ja ne volim mršave žene, pa takve nisam ni gledao, a kada sam naleteo na ovu crnku visoku metar devedeset, sa nogama „do poda“ odlučio sam: ova ili ni jedna! I pošaljem joj poruku, sve kulturno i fino. Ona odgovori, takođe kulturno i prilično damski. I tako to krene, dopisivali smo se nekoliko nedelja ne obećavajući jedno drugom apsolutno ništa. Naravno, nije bila iz mog grada već iz susednog ali ni to nije bitno osim što sam morao po nju i da je vratim kući ujutru, kako smo se i dogovorili. U tim dopisivanjima smo i o sexualnim fantazijama jedno drugome gotovo sve rekli, pa nam nije bilo ništa strano kada smo se napokon sreli.
Poljubili smo se čim je ona izašla iz svog stana i sela u moj auto. Ruke su odmah letele da dodirnu sve što je za dodirivanje, a moj kurac beše dignut već kod prvog poljupca.
Htela je da ga izvadi odmah tu koliko je bila napaljena ali sam joj rekao da se malo smiri i da će joj biti mnogo lepše kada stignemo u moju vikendaju.

erotske price fistingČim sam otključao vrata vikendice počela je da me hvata za kurac, a i ja nju za poprilično velike sise i okruglu ali veoma utegnutu guzicu. „Kuglana čini čuda“, reče mi kada sam joj pohvalio guzove. Nije nam trebalo ni minut da ostanemo goli i već sledećeg trenutka ležali smo na velikom krevetu, prethodno spremljenom za ovaj sex.
Dugo smo se ljubili pre nego što smo dotakli jedno drugom spolovila, ali kada mi je počela pušiti ja sam se pogubio i nakon par minuta joj sručio svu spermu u grlo, a ona nije prosula ni kap. Ostavila je malo sperme u ustima i onda me poljubila jer je to baš volela da radi, tako je u tom trenutku rekla. Nije mi to smetalo, naprotiv, već sam se tada primio posla i počeo da ližem njenu veliku pičku. Stvarno pičketina, moram to reći, velika cura, pa velika i pička. Uživao sam u toj pički velikih usmina, ljubio je izvana i iznutra, a onda počeo da guram prste. I što sam više prstiju gurao ona je bila više napaljena. Sa četiri prsta u njoj počela je jako da meša svojom guzom, a ja sam tada ugurao i jedan prstić u njen šupak, a ušao je bez ikakvog otpora. Pisala mi je da mnogo voli da se jebe u guzu i da joj je orgazam posebno jak kad tu ima kurac. Stoga sam joj ugurao još jedan prst u guzu. „Hajde, gurni i palac u moju gladnu pičku, znam da želiš“, rekla je i ja sam je poslušao. Moja šaka ušla je u njenu pičketinu bez većih problema, a u guzu sam joj ugurao još jedan prst. Onda je počela da svršava… Curelo je iz njene pičke kao da je neko prosuo kriglu piva. Znao sam da će tako svršiti, zato sam i pripremio krevet za to, ispod plahte bio je najlon. A ovo je tek njen prvi orgazam.

Kurac mi je ponovo bio u punoj snazi pa ga je zatražila u svoju pičku, a ja damama nikada nisam odbijao takve želje. Polako sam ugurao kurac u nju, a ona je mešala kao da ništa drugo u životu nije radila. Stezala me pičenim mišićima, lepo sam to na kurcu osetio, kada je ponovo počela da svršava. Prskalo je iz njene pičke kao iz fontane, a ja sam u tom trenutku počeo snažno da je ljubim. Bilo joj je krivo što tako svršava „ko krava“, a ja sam joj govorio da ništa ne brine i da je sve pod kontrolom i da slobodno svršava kako god hoće jer to meni pričinjava ogromno zadovoljstvo.
„Hoćeš li sada da me jebeš u guzu?“, upitala je sa molećivim pogledom. Stvarno, ne mogu ti opisati taj njen pogled, ali gotovo da joj je suza krenula od želje da joj ga što pre stavim u guzu. Lepo se naguzila, rukama raširila polutke i njen šupčić je već počeo da se otvara. „Gurni mi ga, molim te!“
Prislonih glavić, a ona svojim guzovima nasede na njega tako da je čitav ušao odmah.

Namestio sam se da mi bude udobno, bukvalno je zajašivši, a onda sam počeo silovito da je jebem u guzu. Iz nje je prskalo kao iz bušnog hidranta ali ja se više nisam obazirao, meni je orgazam nadolazio i hteo sam da joj napunim tu fantastičnu guzicu što više. Ubrzavao sam sve više i ne usporavajući ni za bmp počeo da joj punim guzu. Kada je osetila spermu u šupku, kunem se, ne mak’o se odavde, iz njene pičke poče da kulja! Ja toliko prskanje nikada video nisam, a ona se nekontrolisano bacala po krevetu.

Ja više nisam bio ni za šta, a izgleda ni ona jer je samo ležala dok su joj se noge nekontrolisano tresle. Moja jaja behu potpuno prazna, a verujem da je i ona propisno dehidrirala. Otišli smo pod tuš i tu se još malo mazili. Ni malo mi nije smetalo što ima malo stomaka, to se na njenu visinu uopšte nije primećivalo, a bila je niža od mene za pola mikrona, toliko smo bili slične građe, samo što je ona imala mnogo mekšu kožu bez dlačica osim malo urednog žbunića iznad pičke. Tu pod tušem smo se sapunjavim rukama još dugo mazili, pričali o tome kako nam je upravo bilo dobro i kako joj se mnogo dopao fisting, da je moja ruka savršena za njenu pičku, da joj je moj kurac savršen za guzu i da to dvoje sledeći put moramo istovremeno uraditi.

Pa recite da moja Hercegovka nije pička i po?!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 12 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!