grubo jebanje

Grub Prvi Sastanak

Upoznavanje Srbija

Anđa je nervozno sedela na njegovom krevetu i čekala dok je bio u kupatilu. Bila je uzbuđena jer već neko vreme je tražila novog Gospodara i pronašla je potencijalnog kandidata. Dugo su ćaskali online i shvatili da su jedno za drugo. Ovo je bio prvi put da su se sreli uživo. Svoju tamnu kosu do ramena nakovrčala je u slatke lokne tako da je uokvirila lice i dodala malo nevinosti. Znala je šta muškarci vole. Dodala je malo maskare da se njene oči još više ističu.

Odabrala slatki krop top, helanke i upotpunila svoj izgled jednostavnom ogrlicom. Htela je da ga namami. Bio je džentlmen. Bio je zabavan. Bio je opušten. Osetili su hemiju. Anđi se veoma dopao, a sada je bila u njegovom stanu. Nervozno se vrpoljila. Htela je da idu polako.

Čula je otvaranje vrata kupatila. Nagnuo se prema njoj i ona se nasmešila očekujući poljubac. Ali onda ju je zgrabio za bokove, lagano je podigao i bacio na pod. Sa 155cm i sitnom građom mogao je da manipuliše sa njom kako god je hteo. Anđa je delovala iznenađeno, a on je već bio na njoj. Njegov poljubac se srušio na njene usne, agresivan i zahtevan. Njegova ruka je čvrsto držala njen potiljak, a jezikom joj je ušao u usta.

To se dogodilo tako brzo, i ona se ukočila, sve dok njegova ruka nije povukla njen top da otkrije njene sise. Pokušala je refleksno da pokrije grudi i odgurne ga, ali njegova težina je bila poput kamena.

„Rekli smo polako!“

Poljubio ju je ponovo snažno. Povukao se i posmatrao njeno zajapureno lice, a njegove prodorne plave oči bile su pune požude. Njegovo držanje je bilo potpuno drugačije nego ranije. „Tako si jebeno slatka. Tako si izazovna, nevaljala i zavodljiva.“ Anđa se popela na krevet da stvori razdaljinu između njih, ali ju je lako povukao nazad ka sebi. Zatim je zgrabio njene ruke i odmaknuo ih od njenih grudi, bio je tako jak. kurčina pred licem

Kada su joj se ruke konačno oslobodile, pokušala je da pokrije grudi, ali su njegove ruke već kidale njene uske tanke helanke. Ustao je da skine košulju, otkrivajući svoje zategnute mišiće i tvrdo telo. Njegova erekcija je bila očigledna kroz farmerke i pre nego ih je skinuo. Anđa je postala skamenjena kada je ugledala tu debelu kurčinu. Zgrabio ju je i bacio, pala je na mekani krevet kao krpena lutka.

Onda je ponovo bio na njoj. Bez upozorenja se pomerio gore i prikovao joj ruke svojim kolenima, a njegov penis je bio pravo pred njenim licem, tvrd i pulsirajući. Ovo je možda bila greška! – pomislila je. Nije trebalo da dolazim ovamo!

Tada umesto u njena usta, on se pomerio i gurnuo kurac među njene sise. Gledao ju je kao da je plen, neposlušni plen. Ošamario ju je po licu i tada je stegnula noge koliko je mogla. Bol je bio nešto u čemu je uvek jebeno uživala i njena pička je to pokazivala. Anđa je zurila u njega sa strahom ali strahopoštovanjem.

„Hoćeš li se smiriti?“

„Ho… hoću…“

Nežno se sagnuo i poljubio je u usne. „Prestani da se boriš inače ću morati da te kaznim.“

Kada je to rekao osetila je ogromno uzbuđenje koje joj se širilo po stomaku. Poljubio ju je ponovo, i zahtevao: „Poljubi me.“ Ona je poslušala i pustila da njegov jezik zadirkuje njen. Dok ju je ljubio protrljao je svoj tvrdi penis o njene usmine i našao je natopljenu. „Uuuh, jebeno si mokra.“ Anđa je odmahnula glavom kako bi bez reči poricala, posramljena.

Osetila je kako je vrh njegovog penisa širi. „Zar ti ne treba… kondom?“ grubo jebanje

Njegova ruka je stisnula njena usta dok je ulazio u nju, svih 19cm zakopanih u njenu pičku. Iz Anđinog grla dopirao je visok krik. Njena pica se stegla oko njega. „Oh, jebote“, progunđao je i počeo da je jebe. Sa prikovanim rukama i ustima prekrivenim njegovom rukom, Anđa je bila seks lutka u njegovoj milosti.

Svaki potez je bio dubok i snažan; zastenjala je uz njegovu ruku, njeno telo je zadrhtalo, bol i zadovoljstvo su se spojili u jedno. Nije navikla na ovakvu veličinu ali mogla da oseti kako joj pička postaje sve vlažnija, gladna njegovog kurca. Zadao joj je strastveni poljubac u čelo pre nego što ju je uhvatio za bokove i jače počeo da je kara.

Anđa je zacvilila. Osećaji su bili neodoljivi i ona više nije mogla da izdrži. Svršavala je žestoko i molila ga da uspori. Ignorisao ju je. „Reci da ti se sviđa.“

„Šta štaa?“

„Reci da ti se sviđa ova gruba jebačinu i ponovo ću bicti fin“ njegovi udari se nisu usporili.

„Da… da… sviđa mi se.“

Potpuno se povukao, dajući joj prostora za disanje. Ponovo ju je nežno poljubio i to joj se dopalo. Ali pauza je trajala svega par sekundi kada ju je prevrnuo, podigao guzu i ušao u nju s leđa. „Tako si jebeno uska“, zastenjao. Njegov penis nije mogao da se zasiti ove mlade pičke. Anđini jauci postali su jasno droljasti dok je jebao njenu osetljivu pičku sa leđa. Odjednom su njegovi udarci postali plitki, namerno plitki, a posle nekog vremena ona je bespomoćno mrdala guzu želeći dublje.

On se nasmejao. „Sviđa ti se.“ Opet ju je zgrabio i jebao je brzo i duboko. Nakon par minuta žestokog karanja izvukao je svoj penis iz njene sada zjapeće pičkice. „Tako si jebeno zgodna. Pogledaj se.“ Držao joj je lice da pogleda u ogledalo na zidu. Bila je postiđena, ali izuzetno uzbuđena. Njeno sićušno telo pritisnulo se uz njegovo snažno. Jebao ju je otpozadi dok je stenjala u ekstazi. Njene okrugle sise su se ritmično njihale. grub seks od pozadi

Postala je potpuno zaluđena ovim dominantnim čovekom i njegovom velikom kurčinom. „Molim te, svrši svuda po meni tatice“, glasno je molila. Naglo je izvukao kurac iz nje, prevrnuo je i počeo da je jebe u usta. Gušila se i davila u debelom mesu ali je uživala i sa nestrpljenjem čekala svoju toplu nagradu.

Ubrzo ju je i dobila – vruća sperma je prskala malo u njena usta a potom i na njene sise i stomak, obeležavajući njeno telo. Anđa je ležala ponižena i iskorišćena. Dao joj je poljubac, a zatim i peškire da je očisti.

„Dođi ovamo.“ Zauzeo je udoban položaj u krevetu i gestikulirao joj da priđe, a ona se povinovala kao pod čarolijom. Uzdahnuo je zadovoljno osećajem njenog mekog tela uz svoje. Bila je savršena. Sitna, pokorna, mazohistička i slatka kao šećer. „Nije loše za prvi sastanak?“ šapnuo joj je na uho. Nije odgovorila, ali joj se pica trzala od oduševljenja i osmeh joj se polako pojavio na licu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!