blažena od zadovoljstva

Goropadna gospodarica

Upoznavanje Srbija

S bivšim dečkima održavam veze prijateljske, poslovne, poznaničke…, u nedostatku kurca – ljubavničke, sve dok mi to odgovara. Znam, nisam fer, ali… S jedne strane ne mogu baciti iza sebe vrijeme provedeno s njima, kao da nikada ništa nije bilo, a s druge strane u tim novim odnosima uvijek se nauči nešto novo…

S Markom sam održavala prijateljsku vezu, koja bi zbog njegovih povratka u prošlost i želje za ponovnim početkom obično pucala na neko vrijeme. U tim prekidima našeg strastvenog prijateljstva namjerno bih ga izbjegavala izmišljajući razno-razne razloge, tipa prevelike zauzetosti ili izmišljenih bolesti. No, u vrijeme kada bi on bio “normalan”, kada bi se ponašao prijateljski prema meni, znalo je biti zabavno i zanimljivo. Za danas je najavio da će me posjetiti, a ja sam, naravno, uletila u svoj stan pet minuta prije njegova dolaska. Upravo sam bila razodjenula majicu i suknju kad me prekine zvono na vratima.

– Trenutak – oglasih se, dok sam se ogrtala svilenim ogrtačem skrivajući čipkasto, vrlo provokativno, crveno rublje.
– Hej – pozdravih ga smiješeći se. – Upravo sam došla – odmah opravdavši svoj polugoli izgled.
– Bok, ma nema veze – rekao je smiješeći se.

blažena od zadovoljstvaPo njegovom zadovoljnom pogledu bilo je više nego očito da mu to ne smeta. Otpratih ga do dnevne sobe, produžih u kuhinju i odmah mu donesoh njegovo omiljeno piće.

– Izvoli. Idem se presvući, odmah ću biti gotova.
– Nemoj – rekao je s onim čeznutljivim pogledom od kojeg mi odmah pada mrak na oči. Tu mi je pukao film, odnosno moje se raspoloženje drastično promijenilo.
– Bolje je da se presvučem – rekla sam odriješito.
– Nemoj, tako si lijepa.
– Molim te, poštedi me – rekla sam vidno nabrijana, jer znala sam kamo vodi cijela priča. Opet će cviliti, kumiti i moliti da ponovno budemo zajedno, a meni se to više ne da. Do zaključka da nemamo razloga započinjati vezu, došla sam odavno. Budući da on nije posustajao od svoje tvrdoglave namjere da me ponovno osvoji, svaki puta bi me sve više nervirala ta spoznaja beznadežnog slučaja.

– Dobro, što ti hoćeš od mene – nastavila sam u nabrijanom tonu. – Ti znaš da mi ne možemo skupa. Ta veza bi bila čisto mučenje.
– Pa, htio bih samo malo neobaveznog seksa – odgovorio je.
I tu se cijela priča okrenula za 360 stupnjeva. Zapravo, ostala sam frapirana činjenicom da on od mene više ne želi emotivno već samo fizički.
– Dobro, ako jesi za malo neobaveznog seksa, igrat ćemo moju igru – rekla sam ne sluteći kamo će me ta igra odvesti. Stavila sam čizmu na stol, svileni ogrtač je skliznuo s noge i otkrio visoke crvene čarape i haltere.
– Liži! – naredila sam i čekala u biti da odustane od svoje namjere.

No, Marko je poslušno počeo lizati sare mojih kožnih čizama. Gledala sam ga odozgo kao siroče, kao beskičmenjaka, kao… bijednog roba. Uglavnom, bilo mi ga je žao, a onda se on poput mačke počeo glavom maziti o tu čizmu, pa o bedro, zadirući prema mom obrijanom međunožju. Razvezala sam kućnu haljinu i tanku svilenu traku zabacila oko njegovog vrata napravivši povodac kao za psa.

– Idemo u spavaću sobu – naredila sam mu povlačeći improviziranu uzicu. On je pao na koljena i poslušno četveronoške krenuo za mnom. Bio mi je smiješan dok je gmizao po podu u svom besprijekorno skrojenom odijelu. Grleno se nasmijah cijeloj situaciji. Ova igra me je počela zabavljati.
– Sjedi! – naredih mu, kad smo došli u spavaću sobu. Poslušao je moju naredbu zadovoljno. Primijetih da i on uživa u ovom igri.
– Laj! – rekla sam misleći da pretjerujem, ali ne – on je počeo lajati i ja se nasmijah.
– Tiho! K nozi! – naredih mu, a on još jednom neposlušno zalaja.
– Zločesti dečko – ljutila sam se udarajući ga rukom po guzi. Zatim sam ga povukla za uzicu i odvela do kožne fotelje koja je stajala u kutu sobe. Udobno sam se zavalila i zapovjedila mu da sjedne ispred mene.
– Šta to ima tvoja gospodarica? – prolazila sam rukom preko čipkastih gaćica. On je cvilio i zabadao glavu u moju ruku.
– Ne! Dobar budi! – obratih mu se autoritativnim tonom, i on me posluša. Nastavila sam se maziti i cijela igra me počela paliti. Maknula sam gaćice, moja mačkica mokra od sokova bila je spremna. Gledala sam ga u oči i masturbirala, a njegov pogled je nemirno bježao s mojih očiju na moju uspaljenicu…
– Liži me! – naredih mu. On se baš poput psa nosom zabi u moje međunožje, zatim me nekoliko puta dugim lizom, od anusa do vrha klitorisa, polizao. Uhvatio je jezikom obrađivati moj klitoris, povremeno ga nježno grickajući, sve dok nisam svršila. Doživjela sam nevjerovatno jak orgazam.

Dok sam se odmarala udobno zavaljena u fotelju, on je sjedio ispred mene i zadovoljno me gledao. Čizmom sam prolazila po njegovim jajima, pristiskala njegovu nabreklu batinu, pripremajući ga za sljedeću igru.
– Sjedi! – rekla sam dižući se iz fotelje. – Dobar dečko! – pomazih ga po glavi, jer je u hipu izvršio moju naredbu.
– Miran! – rekla sam puštajući uzicu. Odšetala sam nekoliko koraka od njega i stala na tepih na sredini sobe.
– Dođi!¨- naredih mu i on poslušno dopuza do mene. Razodjenuh ga. Njegov klipan stajao je nabrijan, velik i provokativan. Namjestih se ispred njega u pseću pozu, okrenuvši mu svoju čvrstu guzu. Maknula sam tanku trakicu tanga gaćica oslobodivši mu put do moje ustreptale mačkice. Pogledala sam ga preko ramena i naredila:
– Ševi me!

Uhvatio je svog klipana u namjeri da mi ga smjesti, ali ja nisam htjela takvu igru.
– Ne! Zločesti dečko! Pusti to!

I on je shvatio što želim. Svojim nabrijanim klipanom pokušavao je pogoditi moju vlažnu rupicu. Nakon par neuspjelih pokušaja, zabio se duboko u mene. Osjetih laganu bol i blaženo zadovoljstvo kada me je počeo silovito ševiti. Nabijao se duboko u mene udarajući jajima po mom klitorisu. Stenjao je od užitka nabijajući se sve žešće u mene, sve dok nismo istovremeno svršili i klonuli na sredini sobe, osjećajući impulse doživljenog orgazma. Nakon kratkog predaha, vratila sam se ulozi gospodarice:
– Zločesti dečko! Što si to napravio? – vikala sam na njega hineći zadovoljstvo.
– Kupi te svoje krpice, odmah! – naredila sam mu, i on ih je u trenu pokupio.

Uhvatih ga za uzicu i izvedoh iz stana. Odvezah ga i pokazah mu prstom niz dugački hodnik:
– Briši sada! I da te nisam vidjela do sljedećeg četvrtka – naredih mu i zatvorih vrata sva blažena od zadovoljstva.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!