Gas do daske

Bila je to lijepa večer. zavučena u krevetu čekala sam ga spremno da se vrati s poslovnog putovanja Zvao me i rekao da dođem po njega na aerodrom iako je let kasnio sat vremena. Čim sam ga ugledala pohrlila sam mu u zagrljaj.

. I gurnula mu jezičinu da sam se tako napalila.

Upalila sam svoj bjesni đip i zaputili se doma Dok sam žustro mijenjala brzine osjetila sam lagane dodire po nozi. Njegove dodire koji su mi prijali, i to ubrzo su mi jako počeli prijati kad mi je lagano dignuo usku crnu suknju koja je ocrtavala moje sexy tjelo.

Osjetila sam kako mi lagano sklanja tangice u stranu, počela sam se nenormalno vlažiti. Počeo je trljati moju pičku, nisam više mogla nego nagaziti na gas. Otkopčao mi je košulju i uvukao svoju ruku u moju grudnjak i na dodir bradavice su mi nabreknule. Počeo me žustro zadovoljavati i naravno nije mi dao da svršim, nije mi dozvolio da postignem svoj orgazam.

Maknuo je ruke, a ja sam rže bolje već bila doma. Ušli smo u san i već na vratima smo se počeli skidati, opako se žvaleći , ljubiti. Digao me i stavio na stol, stiskao mi grudi i lagano došao do moje obrijene ribice i polako počeo lizati iako sam osjetila da sam već pri kraju, makla sam ga sa svoje ribice i otkopčala njegove pantalone i njegov nabrekli kurac našao se u mojim rukama

Počela sam ga milovati po njegovim jajima i dahtati po njegovoj kurčini, počela sam ga pušiti, lizati po vrhu glavića onako kako on najviše voli. Ubrzo se počeo znojiti te shvatila da je pri kraju. Ostavila sam ga kao i on mene u želji da što prije umoči u moju vlažnu ribicu. Došli smo do pozicije 69 i oboje se zadovoljavajući, ližući jedno drugom svršili smo skupa.

Dignuo je sa stola i polegnuo potrbuške i napokon uvalio tu svoju ogromnu kurčinu. Jedva sam dočekala, uhvatio me za grudi i počeo jebati. Derala sam se: Jače, jače

. !! Naravno on je tako i radio. -Jebi me, Jebi me

Znaš onako kako ja najviše volim. Okrenuo me prema sebi i pogledao.

stajala sam ispred njega raširenih nogu i čekala da me napuni. Uvalio ga je i jebao me. S zadovoljstvom sam se derala i napokon kad sam shvatila da će svršiti čvrsto sam ga primila za sebe i rekla: -Npuni me dragi. Onako napaljujuće me pogledao i osjetila sam toplinu u sebi onako svršavajući skupa s njim.

Nagovarala sam ga da me jebe u dupe, ali nije htio. To ga je bolilo. Ali ja sam navaljivala. Ubacio mi je prst, a zatim dva prsta.

Zatim mi je vrškom glavića počeo nabjati u dupe lagano baš onako kako ja volim i počeo me napokon jebati u dupe. Mogu reći da mu se svidjelo. Digao me sa stola i bacio na zid i počeo jebati u dupe, zatim me okrenuo prema njumu i jebao me je u pičku. Rekao je da voli to mirno i vlažno mjesto.

Počela sam se znojiti, bilo je kao u paklu. Shvatio je da ću svršiti i počeo me lizati. I napokon svršila sam po treći put. Moji sočni sokovi bili su po njegovom licu.

Snažno me primio te odveo do kreveta . To be continued.

Gresnice iz Srbije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!