sperma po licu

Gadura

Upoznavanje Srbija

Ovo je priča o mladojzgodnoj pički koja voli prljavi seks vise od ičeg sto ste ikada vidjeli u zivotu. Vrlo dobro zna da je drolja, no najvise voli biti kurvetina muskarcima koji misle da si nikada ne bi mogli priustiti takvu zensku. Tako je, jebe se sa sto ruznijim i smrdljivijim tipovima, i to ekstra bolesno…
Da vam prvo kazem nesto o Korini. Vjerojatno bi rekli da pati od nezasitne gladi za seksom. Nije to zelja za bilo kakvom sevom, vec nastranim i izuzetno prljavim jebačinama. sto je ogavnije, njoj je bolje. Iako sam je upoznao tek prije nekoliko tjedana, svaki dan s njom predstavlja novu seksualnu avanturu. Čini se da ne postoji nista sto ona bi napravila.
Jednog dana kupovao sam seks magazin s oglasima, i jedan od tih kontakata posebno mi je privukao paznju. Kasnije navečer pokazao sam ga Korini koja se isto zapalila, s gbzirom da je mirisalo na jednonocnu prostačku sevu, bas kako ona to najvise voli.
Nazvao sam da vidim o čemu se radi, i tip koji se oglasio, neki Stanko, rekao mi je da trazi djevojku koja ce zadovoljiti hrpicu frajera… koji, kako je dodao, bas i ne izgledaju kao Brad Pitt. Radi se o muskarcima koji praktički i ne seve, bas zbog svog izgleda… Bez i da je pitam, ugovorio sam redaljku za isto veče.

Pozvali smo taksi i odvezli se na adresu koju nam je tip dao. Nikada nisam bio u tom dijelu grada, jer, iako se radilo o centru, kuca je bila smjestena u nekoj maloj sporednoj uličici koja je ličila na bombardirano tvorničko dvoriste.
Organizator tuluma čekao nas je unutra. Točno u jedanaest sati usli smo kroz zahrdjala zeljezna vrata, a Stanko nam je rukom pokazao da se uspnemo na gornji kat. Kroz glavu mi je proslo da je cijela ova priča prilično jeziva, i da uopce ne sluti na dobro. Pogledao sam Korinu pitajuci se jesam li je mozda uvukao u nesto sto je mozda previse i za bolesnu kurvu njenog kalibra. No, ona bi se i sama javila; nastranosti i prljavstine trebale su joj kao voda. Često je i sama govorila kako zeli da je «sto vise odurnih tipova iskoristi i radi s njom sto god pozele.» U očima sam joj vidio da se nada kako je gore čeka hrpa bas takvih klosara, retardiranih bijednika, po mogucnosti bolesnih, koji nikada nisu sevili nista priblizno njoj.
Na kraju stepenica bila je velika soba, sasvim pristojno uredjena s obzirom na okolis koji je vodio do nje, a u njoj, od oka, 15 muskaraca nestrpljivo je čekalo moju Korinu. Osvrnula se oko sebe odmjeravajuci sevce. Bio sam prilično sokiran, jer kada smo ovo ugovarali Stanko je rekao kako se radi o grupi tipova koji vec duze vrijeme nisu jebali, a sada mi je postalo jasno zasto.
Bili su to najruzniji, najodvratniji i najogavniji pripadnici muskog roda koje sam vidio u zivotu. Na prvi pogled reklo bi se da su to jednostavno neobrijani debeli luzeri, ali izbliza… jedan je npr. imao veliki gnojni oziljak od uha do brade. Drugi, koji mi se činio i retardiran, nije imao crte lica; pristevi su ih pojeli. U kutu je drhtao anoreksični sedamdesetogodisnjak u popisanim hlačama vezanim oko struka običnom spagom. Dva cigana bez zuba glasno su se svadjala sve dok ih nije razdvojio ogroman tip tezak 200 kila, koji je tako snazno smrdio da se od njega nije dalo disati ni na drugom kraju velike prostorije. Sve u svemu, nesto najstravičnije sto sam vidio u zivotu.
Korina me pogledala i prosaptala, «Ovi ce se izbezumiti od moje pičkice. Kladim se da ovakvu mačku nikad u zivotu nisu ni vidjeli.»
Kao da joj čitaju misli, jedan je doviknuo, «Jebote, pa ona je komad! sta cemo TO trpati?! Jebemti mater!»
Tada joj je onaj smrdljivi div s drugog kraja sobe prisao, a ja sam sjeo na stolicu blizu vrata i počeo vaditi video kameru iz torbe. Dil je bio takav da oni tucaju moju zensku, a ja za uzvrat gledam i snimam cijelu akciju. Znao sam da cu to htjeti vidjet bar jos jednom, a sigurno ce i Korina rado imati tu kazetu.
Soba, kada se bolje pogleda, i nije bila toliko velika, kao neka mjesna zajednica. Uz zidove su bile poredane stolice na kojima su muskarci sjedili, a u sredisnjem dijelu stajala je razvučena sofa i jedna fotelja na kojoj ce se odigravati večerasnja karanka.
Kada smo vec kod seve, nije trebalo dugo čekati. Klosari su bili napaljeni ko pakao, a kada su vidjeli kakva pička ih čeka atmosfera je postala opasna. Onaj debeli div sada je stajao skroz do Korine; primijetio sam da se nije ni prao ni brijao tjednima.
«Svidja ti se ovo sto vidis?», pitala ga je. A ne, ne svidja… Duga tamna kosa slijevala joj se niz ramena, no ovi su buljili u njene duge, preplanule noge sapete u svilenim čarapama i crnim halterima, i guzu prekrivenu samo uskom mikro mini krpicom. Bijela prozirna majca nista nije ostavljala masti; velike, oble sise jasno su se vidjele kroz nju, bas kao i usiljene tvrde bradavice. Sve na njoj vikalo je, «Ja sam drolja, jebite me.»
«Maco, super si», odgovorio joj je. «Stvarno ces nam svima dati?» Primila ga je preko flekavih hlača od trenirke za karu i neskidajuci pogled s njegovih očiju drsko rekla, «Aha. I mozete mi raditi sto god vam padne na pamet. Sve!» Masirala mu je jaja i bez imalo dvojbe buljila u tu ruznu facu.
«Jel ti ikad ovakva ljepotica pusila kurac?», pitala ga je skidajuci prozirnu majicu preko glave.
«Ne», odgovorio je drogirano buljeci u njene sise. Stisnula je par puta sise, vise da im ih pokaze nego sto joj se to radilo, i skliznula iz minice. Sekundu poslije nestale su i čarape i halteri tako da je sada stajala samo u stiklama. Dobro im se pokazala i pitala debelog, «Hoces da ti ga ja sisam?»
Samo je kimao glavom mumljajuci «Jebeno si dobra.»
Korina je kleknula pred njega, uvukla prste pod gumu i povukla prema dolje.
«Bit cu ti najbolja droljica na svijetu.» On si je za to vrijeme sam skinuo majicu. Podignula je pogled i odmjerila debeli rezanj sala koji mu se objesio do jaja. Sada mu je skinula i gace. Smrad je bio prilično neizdrzljiv, oči su me zapekle na drugom kraju sobe. Zapravo, ne znam ni jednu zenu koja ne bi pokleknula pred tom trulezi i pokupila se, da je ne znam koliko nastrana ovaj je jednostavno toliko smrdio. Ali ne i moja Korina. Ona se napalila bas na to, znajuci kako svi ti uličari sada briju na njenu lijepu, usminkanu pizdu.
Prvo se malo igrala s njim, premetala ga je po rukama i nadrkavala dok se nije dobro napeo. Zakasljala se od smrada i gledajuci ga preko mjesine rekla, «Sad cu ti ga lijepo očistiti», i zatim je zgnjurila glavu u njegove prepone i stavila smrdljivo meso u usta. «Mmmm…Mmmmmm, bas je dobar… bas volim tvoj kurac.» Ostali su se počeli dizati sa stolica i primicati pljugi da bolje vide. Mislim da je svima bilo tesko vjerovati kako Korina zbilja uziva u sisanju smrdljive kite. Onda mu ga je pomaknula da dodje do jaja. Debeli idiot imao je prilično velika muda zarobljena u sluzavoj kozi koja se opako čula na pisalinu. Tu se raspadaju vjerojatno tjedni i tjedni znoja i pisake, a ona ih je oba strpala u usta odjednom. Jasno se vidjelo po pokretima jezika kako ih čisti, i uz vlazan zvuk pusta da joj iskoče iz usta.
«O Boze, kako su ti prljava», oblizala je usne, progutala očiscenu sluz i jezikom krenula prema ogromnom frajerovom dupetu. Malo mu je lizala kiselu brazdu pa ga pitala, «Jesam dobra prljava drolja?»
Ovaj je uopce nije slusao, bio je u nirvani. Moja djevojka mu je brzo drkala napaljeno si govoreci «Takva sam kurva… drolja, prljava drolja… ajde, svrsi mi u usta», pa mu stavila glavic medju svoje usne. Debelo strasilo se izbezumilo, «Kurac… mala droljo, djubre, djubre!», tresao se i praznio u njeno grlo. Kada je presusio, samo se odmaknula, oblizala usne i rekla, «Ovo je bilo dobro. Volim spermu. Tko je sljedeci?»
Vidjevsi pljugu koja se upravo odigrala pred njihovim očima, klosari su znali da ih sve čeka provod o kakvom nisu mogli ni sanjati. Korina je obradila jos nekoliko zasaljenih smradova na prilično sličan način. Jedan stokilas, visok jedva 160 cm, sjedio je rasirenih celulitavih nogu, a ona mu je pljugala jaja i čistila gorgonzolu kao onom prije, samo sto ih je ovaj put pokusala progutati. Ipak nije islo, zagrcnula se i instinktivno ih ispljunula, a ovaj se počeo derati «sta… droljo! Kako samo to znas?!» Korina se ponosno nasmijesila i objasnila situaciju, «Volim ukus tvojih zapečenih jaja», zatim ga je cijelog izlizala, uključujuci i supak.
Najdraze joj je ipak bilo staviti ga u usta, tako da mu je glavic velike kurčine stajao na samom ulazu u grlo, i bez pomicanja ga gledati u ruzno debelo lice. Luzer je trznuo dupetom i skliznuo joj ga do jaja. Ovaj ju je nazivao «Droljo», «Kurvo» i svim sličnim imenima, čupao kosu i bacakao se, sve dok ga nije prekinula pitanjem da li mu se svidja kako mu pljuga masnu kurčinu. Čuvsi te riječi iz usta super ljepotice, smrad joj se iztankao u usta.
Sljedeci bijednik bacio ju je na pod i kleknuo medju njene noge. Ovaj tip je bio jako visok, izgledao je kao student iz provincije koji nikada nije vidio pičku, vec je samo s mrznjom gledao zenske iz prikrajka. Jebao ju je nekoliko minuta, povremeno joj skupa s frendom samarajuci sise tako da se tresu na prsima poput tijesta. Taj nikako nije mogao vjerovat da jebe ovakvu pičku pa je stalno ponavljao drugom liku, «Kako je zgodna, jebote, daj ju pogledaj, gle te sise!» onda ju je skroz pokrio svojim dugim tankim tijelom i izbezumljeno joj ga trpao duboko u pičku, istovremeno joj drzeci lice s obje ruke i nespretno joj uvaljujuci jezičinu u usta. Koliko je uzivao toliko ju je ipak i mrzio, «Tako droljo, primaj ga, primaj ga! Primaj kurčinu pička ti materina!»
Ta spika posebno ju je napalila, počela je glasno moliti, «Daaa… jebi kurvu, jebi!»
«Dublje jebi, rasturi drolju, pokvarenu prljavu droljicu!» Kada ga je izvukao Korina mu je odmah počela drkati, naravno piljila je koncentrirano u njegovo ruzno, neiskusno lice, «Jel ti kad cura ovo radila?», no ovaj je bio tako izvan sebe da je samo pljuvao slinu i kolutao očima.
«Jesi kad sevio ovakvu cica macu?», cimala ga je znajuci sta mu radi. Samo je negativno kimnuo. Klizila je po njegovoj jadnoj zljundrici sve brze i brze, bio je kameno tvrd. «Ajde, svrsi», njezno mu je naredila. «Svrsi mi po licu, daj mi svoje mlijeko», drkala mu ga je sve brze. «No, pokazi mi sta si oduvijek htio raditi pravim komadima, zaspricaj me ko drolju.»
Mislim da taj lik mjesecima nije svrsio. Doslovno je eksplodirao zalivsi joj glavu kao iz smrka, ispalio je 6 – 7 gustih mlazova ravno na njeno prelijepo lice. Nesto je uspjela uhvatiti u usta pazeci da ju je vidio kako guta. «Mmm, obozavam gutati tvoju spermu.» Kad je spricnuo zadnji metak, sperma joj se vec slijevala po sisama.
sperma po licuRaspaljena masa najvecih smradova u ovome gradu sada ju je odnijela do sofe na kojoj su je namjestili u klečeci polozaj, ruku stisnutih uz bedra. Jedan klosar ju je torbao odostraga, duboko gurajuci smedju kurčinu u njenu isturenu pizdu. S prednje strane joj se namjestio cigan koji je imao samo dva zlatna zuba u ustima. Razvukao je usne u osmijeh pokazujuci zelene fleke na zubu koji se dobro vidio, a niz rupe mu je curila slina. Bio je to star i ogavan muskarac.
«Hoces i meni da pusis prljava kurva?», pitao ju je privlačeci joj usne svojima. Osjetila je snazan udar trulezi iz njegovih usta ali ipak ga je i dalje pohotno ljubila. Kada su im se usne razdvojile, senzualno je rekla, «Stavi mi svoju kurčinu u usta.»
U sekundi je spuznuo hlače i uvalio joj vec dobro tvrdu batinu medju usne. Brzo mu ga je popusila kombinirajuci sisanje s lizom sve dok joj nije nasapunao usta spermom, zatim je sve progutala. Prije no sto je stari cigo uspio otici, rekla mu je, «Okreni se da ti vidim guzicu.» Ovaj se okrenuo i natraske joj se priblizio tih nekoliko koraka sve dok nije zabila nos u ciganski supak. Kenjara mu je bila prilično dlakava, i nepotrebno je reci, katastrofalno je smrdila. Stavila je svaki dlan na jedan guz i lagano ih razdvojila. Čitava brazda bila je puna sitnih smedjih loptica koje su oko supka tvorile gusti vjenčic osusenog govna. Stari očito nikada nije brisao dupe. Deda ju je znatizeljno pogledao preko ramena. Korina mu se nasmijesila i pitala, «Mislis da sam lijepa?»
«Daaa, daa…», odgovorio joj je. «Prljava drolja, jako lepa!»
Očito nije bas naučio govoriti, ali je zato znao prepoznati komada kada ga vidi pred svojim supkom. «Hoces da ti lizem prljavo dupe?» Korina je izvukla jezik i počela se oblizivati. To ga je napalilo, počeo je glasno vikati, «DA! DA! Kurva lize dupe!»
I dalje je imala kurčinu u pički. Dvojica su joj se vec ispraznila unutra, a treci, koji je plivao u njihovoj spermi, bio je na pravom putu. Zbog toga, a i popaljenosti ovime sto ce upravo raditi, skoro je i sama svrsila. Osim toga kita koja ju je upravo trosila bila je prilično velika i zestoko joj je razbijala rupu.
«Pičkumaterinu…. Pičku…. svrsavam, svrsavam!!!», Korina je vriskala, «Drolja svrsava!!» Velika batina jos joj se jednom zakucala i kurva je svrsila. Nista joj vise nije bilo vazno. Samo je zeljela biti sto je moguce prljavija s tom grupom odvratnih muskaraca, a ciganovo pokenjano dupe i dalje joj je smrdilo pred očima. Zabila je usta na njegovu brazdu shvacajuci da je to najodvratnija stvar koju je ikada napravila. I prije je lizala supčine, ali nikad tako prljave. Sada nije bilo vazno. Svrsavala je, i bas joj je bilo dobro, a osim toga, nista se nije moglo mjeriti sa osjecajem da ovaj stari cigan nikada nije uzivao u nečem sličnom i jos ktome s ovakvom pičkom. Htjela je to. zeljela je tom starom govnu prirediti sou koji nikada nece zaboraviti.
Jezik joj je kao zmija vrludao po zakenjanoj rupi. Osjecala je suhe, hrskave komadice. Smrad je bio neizdrzljiv, ali lizala je sve dublje i dublje, dok je vlaga na njenom jeziku otapala skrutnute brabonjke. Osjecala je kako joj se na jeziku pretvaraju u kremu i zatim nestaju rastopljeni u slini. Mahnito se zabijala, lizala i lizala, samo joj je prelijepa sjajna kosa virila iz ciganovog prkna, sve dok mu se dupe nije sjajilo od čistoče. I ostali muskarci su se napalili na scenu postepeno joj naredjujuci sta i kako da radi ovome. Dobacivali su primjedbe tipa, «To kurvo, čisti dupe, mamu ti jebem, ili pazi prljavu drolju.» Ti komentari samo su jos vise produzili Korinin orgazam. Tako se dobro osjecala. Pička joj je bila poplavljena, a jos jedna kurčina dodatno ju je punila prosjačkom spermom. Napokon se odvojila od dupeta i progutala komadice dreka zaostalog na usnama. Nakon toga svi su zeljeli da Korina obradi i njihovo dupe.
Poredali su se u redovima po tri ispred nje i naprčili se. Odvratan prizor, sve te pristave bolesne zasrane duparde obradjivane njenim preslatkim licem. Neki vec očisceni komentirali su kako im se pripisalo i krenuli prema wc-u. Činilo se da je vrijeme za kratku pauzu, ali ona je viknula, «Čekajte me!» Bojala se da ce propustiti nesto sto ce ju napraviti jos bolesnijom i prljavijom. «Hocu gledati», rekla je.
Pratila ih je do zahoda, koji je, naravno, bio uzasno prljav. Voda u pisoaru bila je zuta i gusta od pisake. Očito ga nitko nije isprao vec neko vrijeme. skoljke su bile zakenjane, a pod poplavljen razvodnjenom pisalinom. Korina je kao kobac pratila tipa koji se priblizavao pisoaru. Bio je jako velik, zatvorskog lica, i obučen samo u gace. To je bio onaj sa gnojnim oziljkom na licu.
«Jako ti se piski?», pitala ga je.
Pogledao ju je, «Da, pisa mi se.»
«I meni», dodala je.
Zatim je presla rukom preko njegovih sivkastih gaca. «Das mi ih?»
«Molim? Moje gace?», zbunjeno je pitao.
«Da… molim te? Hocu ti mirisat guzicu s njih. Tako sam prljava zbog tebe.»
Brzo je izasao iz gaca i predao joj ih. Vidjela ja koliko su prljave, pune fleka od govna, pisaline i zakorene sperme, ali ipak ih je primakla nosu. «Jednostavno obozavam prljave guzice», duboko je udahnula vonj.
«Volis me gledati dok to radim?»
«Jebemti lutko, ti si najljepsa drolja koju sam vidio. Jebao sam i druge kurve, al ni jedna ne radi ove stvari kao ti.»
«Htjela bi svima vama, dečkima… biti dobra prljava kurvica», odgovorila mu je. Zatim je bacila gace od tipa na mokar pod i počela pisati po njima. U sekundi su bile skroz mokre, tako da su se kada ih je podigla s poda počele cijediti. «Mislila sam se malo poprati prije nego sto me nastavite seviti.» Onda ih je primakla licu i počela se prati. «Mmmmm, volim miris pisaline.»
U isti čas svi su muskarci povikali, «Prljava kurva!» «Koja napaljena kučka!»
Kada je zavrsila sa svojom predstavom, pogledala je tipa s oziljkom koji se upravo spremao isprazniti mjehur. Kara mu je bila velika i spustena, niz nogu mu je visilo gotovo 17 centimetara. «Duso, kad se vratimo nutra pojebat cu te u dupe», obecao joj je raspaljen demonstracijom nepostojanja njenih granica.
«Čemu čekati?», Korina je podigla obrvu, «Pojebi me ovdje.»
«Prvo moram pisati», odgovorio joj je.
Brzo je kleknula odgurnuvsi ga od pisoara. «Pisaj po meni. Pokazi mi sto stvarno zelis raditi ovako lijepim curama. Popisaj mi se u usta.» S tim riječima sjela je na mokar pod, rasirila noge, tako da on moze stati medju njih i naslonila glavu na rub pisoara. Nevjerojatan prizor, ona savrsena kosa upijala je gustu pisalinu iz pisoara. Tip se frajerski primio za kitu i stao ispred nje. Pogledao je njeno lijepo lice s razjapljenim ustima. «O jebemti!…. pogle kuju kako je savrsena!» I mlaz je potekao.
«O da, daj mi ga!», brzo se postavio u drugi polozaj i naciljao ravno u Korinina usta. Napunio ih je začas stvarajuci zapjenusanu zutu mlaku koja joj se prelijevala preko usana. Zatim joj je zasprejao i ostatak tijela, posebno obracajuci paznju na grudi, pa sve do mokre pičke. Čitavu priču zavrsio je vracajuci se natrag do lica. Pazila je da su joj usta cijelo vrijeme sirom otvorena kako bi on mogao dobro vidjeti svoju pisalinu, i dok ju je pozorno motrio, sklopila je usne i – progutala.
«Pičku… ti odvratna drljo», Doslovno je viknuo. «Čak si i popila, jebem ti mater nastranu, mala pisačka kurvo!»
Korina je bila odusevljena jer je znala koliko ga je ovo sto je učinila dodatno napalilo. «Hocu jos, ajde dečki, dajte mi!» Ostala dvojica iz vecea, vidjevsi sto se upravo dogodilo, bili su vise nego voljni da joj udovolje. «Ti si najljepsa i najbolesnija stvarčica koju sam vidio», obojica su se slozila. Zatim su naciljali svoje topove i počeli je zapisavati. Tusirali su je gotovo minutu, isto kao i predhodnik po cijelom tijelu, sve dok nije progutala i napunila zeludac pun sperme i pisaline jos jednom dozom. «Mmm, kako je dobro», počela je moljakati. «Volim vasu pisalinu, jos…, hocu JOs!!!!» I opet su je natankali.
Kada je sve bilo gotovo Korina je ustala. Kosa joj je bila natopljena pisalinom sve do vrhova. Cijelo tijelo sjajilo joj se od urina kada je usetala natrag u sobu gdje ju je čekao lik s oziljkom.
«A da te sad oderem u dupe, mala, ha?» Bilo je očito da od pauze nece biti nista. Trosit ce ju cijelu noc. Odveo ju je do sofe i gurnuo je, no prije no sto joj se centrirao iza supka stao joj se pred facu tako da moze dobro pogledati taj izobličeni oziljak i njegov slomljeni nos. Sasvim sigurno ovaj nije bio muskarac snova ni jedne zene.
«E u ovome cu zbilja uzivati, kujo. Tako si lijepa… ali jebas ga kad si bolesna drolja.» Onda joj je oblizao facu. «Uuuuu kurac! Pisalina! Imas okus po pisaki!» Hračnuo je ogavan okus pomijesan s gustom slinom koja joj se sada slijevala preko obraza u usta, a ona nije mogla odoljeti a da je ne oblize. Protrnula je od uzitka pomislivsi da ni najgora drolja to ne bi napravila.
Tip se malo odmaknuo i počeo drkati. Ona ogromna spustena kita iz zahoda sada se razvukla barem do 25 centimetara. Stao je iza Korine. «Ovo ce mozda malo boliti, ali vi drolje volite velike kurčine, zar ne?» Zatim joj se pozicionirao na supak i počeo gurati. «OOOHHHHH, BOzEEE!!!!» urlala je kada joj je kurčina počela razdirati kenjaru.
Uzak supčic brzo se prilagodio da prihvati batinu tako da je sada vec osjecala kako se cijelom duzinom uvlači u crijevo. zestoko ju je tucao, sto mu zbog zamaha kojeg je ta tjelesina stvarala nije bilo tesko. No, nije dugo izdrzao, svega za par trenutaka zajecao je, «U kurac…evo ga!», i počeo je gadjati u dupe natezuci joj sa svakim metkom zapisanu kosu. Sada mu se prljava kurčina nasla pred njenim licem, «Lizi ga, kujo, da vidim kako zderes svoje govno s moje kite!»
«Da, gospodine», odgovorila je voljna da napravi sve sto bi je trazio, pa ga usisala u grlo najdublje sto je islo.
Taman kada ga je očistila, drugi je vec bio spreman za djir u njenom čmaru. Polozaj u kome se nalazila, nagnuta preko naslona fotelje bio je jebeno izazovan. Njeno prekrasno dupe strsalo je u zraku moleci za novi kurac. Na kraju se nasla na sve 4, jer su se dečki jedan za drugim praznili u njenu guzu i pizdu.
Tu je bio i muskarac koji je očito prije nekoliko godina dozivio nesrecu – nije imao desnu ruku. Korina je pogledala preko ramena dok se on namjestavao klečeci iza nje i naciljao tim batrljkom ulaz u njenu pičku. Toliko su je sevili da joj se sperma iz pice slijevala niz nogu. Naravno da je skluzila sta planira, tako da je samo zaskvičala, «Ahhh…da…nabi mi to, ajde daj… samo daj!», a lik je ostatak ruke uvalio medju njene noge sve do lakta. «AAAAHHH!, vristala je ne vjerujuci da moze biti jos rasirenija no sto ju je ruka od bogalja parala.
Zavrtao ju je, gurao, nabijao sve dublje u njeno tijelo. «Jebote, nemoj prestati! Nemoj prestati!», vriskala je jer joj se taman blizio orgazam; nikada jos nije dozivila nista slično. Zatim je osjetila nesto jako čudno i vidjela kako se ovaj prebacio na supak i opet je, ali sada u drugu rupu, orao do lakta. U nevjerici je dahtala, ali i to je bilo dobro. «Ajde droljo, hocemo te vidjeti kako svrsavas», naredio joj je okrnuvsi batrljak duboko u supku sto ju je natjeralo da počne moliti i psovati kao najgora droljetina u svemiru, «KURRRACCC!!!!! JEBBBBOTTE!!! JEBBI MEEE!!!!» Nabijao je sve jače i jače, «Svidja ti se to kurvo? Hoces jos?»; urlao je.
«DAAA!!!:::JEBBBIII!!!!», nije imala apsolutno nimalo postovanja.
«JAČEEE!! RAZJEBI ME; ČUJEs!? DUBLJE!!!»
Orgazam je brzo stizao. Znala je da ce biti zestok, i kada joj je invalid zavaljao jos par udara u utrobu, to je bilo to. Izgubila je kontrolu.
«To je to… to je to… jebote!!! Svrsavammmm!!!…..»
Svrsila je tako jako da se za samo vrijeme klimaksa nabijala na njegovu obogaljenu ruku, nabijala si je pičku na taj komad kosti pokusavajuci produziti vrhunski osjecaj u raspaljenoj pički kojoj vise nista nije bilo dovoljno dobro, a najbolesnije stvari ostavljale je hladnom. «ISUSE!!! Kakva sam ja drolja!!!! Jebite me! Trpajte kurvu!!!!»
Čak i nakon tog svrsavanja nije bilo mira; deračina na supku se nastavila. Trosili su je dok joj čmar nije odrvenio, a tijelo joj visilo preko naslona sofe kao komad mesa. Povremeno bi pogledala preko ramena da vidi ko je u tom času kara; koliko je ruzan, star ili se radi samo o onom sedamdestgodisnjaku koji nije mogao kontrolirati mokrenje. supak joj vise nije uopce drzao tako da je jednim za drugim primala i najkuratije klosare.
Kada ju je zadnji rasturao sperma joj se cijedila u mlazu formirajucu mlaku medju njenim rasirenim nogama. Nekom ciganu palo je napamet da uzme času i prisloni je na sam čmar kako bi ulovio taj potočic. «Tiskaj!», zapovijedio joj je. Nesto sjemenja iscurilo je u času. «Ajmo, gdje je ta sperma, kujo, da je vidimo!» Korina je bila izmorena, ali ipak se napinjala pokusavajuci isprditi svaku kap iz crijeva, i bas tada, nosena zestokim vjetrom izletila je kompletna količina iz njenog dupeta. Uspjela je času napuniti gotovo do samog vrha, pa polumrtva sjela i pogledala sto je to učinila. Primila je času, i ne bez velikog osmijeha i značajnog pogleda svima koji su je guzili odpila, «Mmmmm, ovo ima okus po jebenoj prljavstini!», uzivala je.
Noc je zavrsila, ili bolje reci, jutro je doslo, s Korinom razvaljenom na stolicu. Svi su jos jednom dosli na red, sto je mnogima bila treca, četvrta seva te večeri, i isto toliko svrsavanja u moju djevojku. Uglavnom je bila u stereu; jedan bi joj derao supak ili pičku dok je drugome obavezno pljugala.
Nije se čak ni oprala. Samo je navukla majicu i suknju preko tankog filma pisaline i sperme koji joj je prekrivao tijelo. Tek kada smo izasli na svjezi zrak zapazio sam koliko smrdi po seksu. Odsetali smo do stajalista taksija, a negdje uz put, njezno mi se privila uz ruku i rekla, «Jebi me kad dodjemo doma… molim te.»

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!