bdsm bič

Fetiši Od A-Z 5. Deo

U – Urofilija/Urinofilija

Urofilija je otmeno ime za tzv. vodene sportove, zlatne pljuskove ili direktnije ime, igranje sa pišaćkom (urinom). Ovim kinkom ljudi mokrenje smatraju seksualno uzbudljivim. Postoji mnogo stvari koje možete učiniti sa urinom, mada je najčešći način uživanja u mokrenju davanje ili primanje zlatnih tuševa. Ako želite da isprobate, krenite sami sa sobom, polako, u tuš kabini. fetiš pišanja

 

V – Voajerizam

Voajer je neko ko oseća seksualno zadovoljstvo gledajući kako drugi imaju seks. Kada govorimo o voajerizmu iz perspektive kink-a, govorimo o voajerizmu uz pristanak. Veoma važna razlika! Egzibicionisti uživaju kada ih gledaju, a voajeri gledaju, što čini ova dva kinka uobičajenom stavkom u meniju na seks zabavama ili kink događajima. Stvari postaju zbunjujuće u svakodnevnom životu, jer posmatranje nekoga bez njegovog znanja ili pristanka apsolutno nije u redu. Ako imate voajerske fantazije, pobrinite se da ih upražnjavate sa voljnim egzibicionistima (ili prosto gledajte porniće). Na taj način svi pobeđuju (i svršavaju).

 

W – Whip – Bič

-se obično koristi kao krovni termin za sve alate za igru udara, mada se tehnički odnosi na predmet tanjeg tela koji proizvodi više „škrtog-oštrijeg“ osećaja (poput vesla). Najnapredniji bič na tržištu je jednorepi, koji izgleda kao zmija i može stvoriti zvuk pucanja kada se pravilno koristi. Jednostrani repovi su kožni i mogu se omotati oko tela, ALI povređuju i mesta u kojima borave organi, i trebalo bi da ih koriste samo profesionalne domine sa dugogodišnjim iskustvom. Čak će ih i neke domine koristiti samo za zastrašivanje, umesto da stvarno utiču na telo njihovog pokornog. Ako želite da probate bič, odlučite se za opciju prilagođenu početnicima.

 

fetiš voskomX – Wax Play – Voštana Igra

Svetlost koju proizvodi sveća je fantastično osvetljenje za seksualno raspoloženje, ali rastopljeni vosak možete koristiti i za bolno seksualno zadovoljstvo. Naravno, igranje sa vatrom (i voskom) je opasno, pa je dobro što su nam industrija seksualnih igračaka ovde čuva leđa. Postoje sveće koje mogu da gore na temperaturi koja je savršena za telo, tako da ne morate da brinete o slučajnim opekotinama. Masažne sveće takođe postoje. Dolaze u divnim mirisima poput burbona ili vanile. Kako sveća gori, vosak se pretvara u ulje za masažu. Uživajte!

 

Y – Yoni Jaje

Joni jaje je uređaj u obliku jajeta koji se nosi unutar vagine, obično u sklopu vežbi za dno karlice. Joni jaje se ubacuje u vaginu dok se mišići dna karlice stežu da bi zadržali jaje na mestu. Mogu biti prilično lepe – kompanija za seksualni wellness Chakrubs prodaje ih u kristalima kao što su ružičasti kvarc, žad i crni opsidijan. Takođe je uključen duhovni element za mnoge korisnike Joni jaja, pogotovo jer uključuju kristale. Postoje neke rasprave oko toga da li postoje zdravstveni rizici, zato obavezno pročitajte da li je to nešto što želite da uključite u svoju rutinu.

 

Z – Zappers – Elektro Štapić  joni jaje fetiš

„Zapper“ je slatki nadimak za elektro-štapić koji se koristi kao deo elektrostimulacije. Tipično izgledaju poput čarobnog štapića koji bi Harry Potter koristio, osim što se koriste za slanje strujnih udaraca po telu. Zappers se često koriste kao deo predstave DS u kojoj dominantni šokira podanike. Iako zvuči zastrašujuće, zapersi se osećaju kao mali ubod, kao blago peckanje. Naravno 100% je u redu ako su na vašoj listi zabranjenih. Uostalom – bio bih šokiran da vas nisu makar malo uplašili.

 

 

KRAJ

LinkIzvor: https://www.glamour.com/story/a-to-z-kinks-and-fetishes

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!