igranje uloga fetiš

Fetiši Od A-Z 4. Deo

O – Objekat seksualnosti

– takođe „fetiš“ – odnosi se na seksualni odnos (ili privlačnost) za neživi predmet. Mediji često prikazuju uživaoce ovog fetiša kao nakaze i čudake koji se zaljubljuju u stvari kao što su Ajfelov toranj, čamac ili njihov kauč. Međutim, takvo shvatanje je ograničeno. Po doslovnoj definiciji, fetiš – bilo koji fetiš – je privlačnost neživom predmetu. To uključuje donje rublje, stopala i seksualne igračke, pa ako ste ikada maštali o svom vibratoru, dobrodošli u svet fetiša. Zapravo, u doba brzog napretka tehnologije seksualnih lutki, svi se uskoro možemo pomalo baviti objektima. Takva perspektiva je presudna jer nam pomaže da razumemo i saosećamo sa onima koji zaista osećaju privrženost objektima oko sebe

 

P – Pregnant – Fetiš Oplodnje, Fetiš na Trudnice napaljena trudnica

Pored činjenice da orgazmi i seksualni odnosi blizu određenog datuma mogu pomoći u podsticanju porođaja, postoje i oni sa otvorenim fetišima u trudnoći: seksualna privlačnost prema trudnici. Neki partneri zaista mogu otkriti da ih loži kada su na ivici ili kada rade na oplodnji, ali druge privlači zakrivljeni trudnički stomak, bez obzira na to čije je telo ili beba. Budući da je, prema toj istoj strogoj definiciji koja je ranije pomenuta, fetiš privlačenje predmeta ili dela tela, trudnički fetišisti podivljaju gledajući natečeni okrugli stomak. Atrakcija takođe može uključivati interesovanje za laktaciju ili druge simptome trudnoće, ali to nije uvek slučaj.

 

Q – Quirofilia – Fetiš usmeren ka Rukama

-se može manifestovati kao privlačnost prema prstima, sjajan manikir ili jednostavno lepe negovane ruke. Ruke i jesu seksi. Koriste se za bezbroj seksi stvari, poput potcenjenog ručnog posla, ukazivanja prstima i masaža leđa. Iako kuirofilia može apsolutno koristiti drkice, pesnice ili prste (upotreba ruku za direktno stvaranje seksualnog užitka), neki fetišisti ruku mogu se prebaciti na ruke radeći svakodnevne zadatke, poput podizanja namirnica ili obavljanja poslova. Iako su fetiši inherentno seksualni, mnogo puta aktivnost ili predmet koji fetišist zanima mogu se predstaviti kao neseksualne prirode. Ono što je posao jedne osobe, poput pranja posuđa, vlažan je san ručnog fetišista.

 

R – Roleplay – Igranje Uloga

-je još jedan uobičajeni slučaj, koji uključuje ljude koji preuzimaju likove izvan svog svakodnevnog života kao deo seksualne scene. Ovo može biti jednostavno kao oblačenje u uniformu medicinske sestre i složeno kao konstruisanje čitave scene upotpunjene razvojem karaktera. Uobičajeni primeri uključuju lekara i pacijenta (medicinska igra uloga), šefa i sekretara, dečaka sa bazena i bogatu domaćicu ili studenta i profesora. Iako igranje uloga često dolazi s kostimima i predstavlja savršen izgovor za oblačenje, opsežna garderoba nije potrebna. Scene se mogu stvoriti prljavim pričama i čistom maštom.

 

S – Spektrofilija – Fetiš prema Duhovima (nevidljivi entiteti)

Oni sa spektrofilijom prijavljuju seksualnu privlačnost, veze ili seksualne susrete sa duhovima koji dolaze i imaju vrući seks sa njima noću. Succubus je duh u obliku dame koji, u folkloru, noću poseti svoj predmet želje za nekim vrućim vođenjem ljubavi sa duhom čoveka. Inccubus je muška sorta. Iako se o stvarnom postojanju duhova može raspravljati, seksualna je privlačnost za koju spektrofili kažu da je stvarna kao i svaki drugi fetiš.

 

T – Tentlaces – Pipci pipci kao fetiš

Prvo da raščistimo jedno: ne možete imati seks sa stvarnom hobotnicom ili čudovištem sličnom hobotnici – hobotnice su životinje i stoga ne mogu da daju pristanak. Ali čudovišta nalik na hobotnice u potpunosti postoje u pornografiji pipaka, koje možete apsolutno gledati i masturbirati na njih. Vruće je, ne samo zato što je toliko strano i zabranjeno, već, prema nekim stručnjacima, jer ispunjava neke prilično klasične druge fantazije, poput vezivanja i višestrukog prodora (DP, DV). A ako je vaš idealni penis zapravo džinovski plavi pipak, proizvođač seksualnih igračaka Bad Dragon može vam pomoći da ispunite svoje fantazije o čudovištima.

 

KRAJ 4. DELA

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!