dvostruka penetracija u butiku

Fensi Gaćice

Upoznavanje Srbija

Gordana Zorić je vlasnica butika donjeg veša „Fensi Gaćice“. Ja sam bila jedna od njenih stalnih mušterija otkako je otvorila u mom gradu pre tri godine. Često sam kupovala seksi negliže, grudnjak ili neke tanke gaćice da začinim svoj seksualni život. Njene stvari nisu bile jeftine, trošila sam i do 85 evra na grudnjak, ali bi bio senzacionalan.

Svake godine neposredno pre Dana zaljubljenih Gordana je pravila koktel žurku za džentlmene. Uvek je trajalo do ponoći i imala bi mlade lepe devojke modele samo za mušterije, momke i muževe koji svojim ženama kupuju poklone. Butik bi bio ispunjen sa momcima.

Te godine me je Gordana iznenadila pitajući da li bih ja bila jedan od njenih modela? Rekla je da ako pristanem da mogu da izaberem bilo koji komplet za sebe. Prihvatila sam sa oduševljenjem. Nikada nisam to rekla svom mužu jer znam da mu se ne bi svidelo što sam maltene gola pred gomilom stranaca.

Ta famozna noć je konačno stigla i ja sam se pojavila u butiku sat ranije, kako je Gordana tražila. Radnja je bila zatvorena zbog priprema za modnu reviju. Upoznala sam Gordaninog muža Igora koji je došao da pomogne. Igor je bio ljubazan čovek, u ranim pedesetim, kao i njegova žena. Pored Igora, bila je još jedna žena prodavac i dve devojke koje su bile u svojstvu kao i ja. zgodna milf plavuša

Dijana je sedela ispred ogledala noseći samo par gaćica nesvesna Igorovog prisustva. Bila je brineta ranih dvadesetih sa malim grudima i sitnom figurom. Dona je takođe bila samo u gaćicama. Dona je bila zgodna plavuša, koja je gurala četrdesetu. Donine sise su bile ogromne sa ružičastim bradavicama.

„Zašto ne isprobaš neke od novih modela?“ predložila mi Gordana.

Samosvesno sam počela da skidam svoju odeću u kojoj sam stigla. Bila sam svesna da me Igor posmatra dok se svlačim. Prvo sam skinula pantalone, zatim džemper i na kraju grudnjak. Stajala sam pred njim u paru belih gaćica i usiljenom osmehu. Ubrzo sam se navikla da budem skoro gola pred ovim strancima i krenula sam da isprobavam razne odevne kombinacije. Kada je došlo vreme za otvaranje vrata, bila sam spremna.

„Okej dame, vreme je da se skinu gaćice!“ Gordana je objavila pre nego što je pustila gospodu da uđu.

Tog popodneva sam se pažljivo obrijala i moja pica je bila potpuno glatka. Igorove oči su bile prikovane za mene dok sam skidala gaćice i oblačila druge. Bilo je 15ak momaka koji su čekali da uđu kada je Gordana otvorila vrata. Izabrala sam beli providni negliže do poda kao odeću dobrodošlice. Ništa nije skrivao, a moje gole grudi i ćelava maca su se jasno videle kroz prozirni materijal.

Dijana i Dona nosile su podjednako otkrivajuću odeću. Ubrzo je nastala ludnica. Probaj ovo, isprobaj ono, zahtevi su bili beskrajni. Mala radnja bila je preopterećena tako da smo počele da menjamo odeću pred svima, a kupci su nas posmatrali kako skidamo jednu odeću da bismo obukli drugu.

Gordana je opremila sto za vino i hranu za uživanje kupaca. Dato mi je nekoliko čaša šardonea, koje sam na brzinu ispila da bih mogla da obavim svoj zadatak. Ubrzo su svi postali veseli i počela je prava žurka. U početku je bilo ležerno, a zatim je postalo sve promiskuitetnije, pipali su moje grudi i milovali moju guzu. Ignorisala sam to kao deo atmosfere.

Ali ubrzo su razni prsti počeli da ulaze u moju ribicu. Postajalo je kasno i nikada više stranaca nije videlo i dodirnulo moje telo nego tada. Igor mi je prišao: „Zaključaću, ali neki od nas će ostati da se zabavljaju.“ Obavestio me je. „Da li bi ti ostala još malo?“

Znala sam da je moj muž uveliko spavao i uživala sam u centru pažnje, nije bilo potrebe da žurim kući. „Naravno!“

Igor je pozdravio većinu muškaraca, ali je dobar deo njih ostao. Dijana je takođe mudro odlučila da ode. Vrata su bila zaključana sa desetak momaka, Gordanom, Donom i sa mnom od žena. „Vreme je da se malo opustimo i uprljamo!“ Igor se nasmejao. jebanje s guza sa strancem

U šta sam se uvalila? Imala sam jasan utisak da će me pojebati više od jednog muškarca! Osećala sam se veoma ranjivo… ali i jebeno napaljeno! Na sebi u tom trenutku praktično nisam imala ništa osim mrežastih čarapa. Moja pica je bila potpuno otkrivena. Prišao mi je momak 20ih godina koji me je prvi poveo za ruku. Poznala sam ga, gledao me je i pipkao celu noć.

Odgurnuo me je u ćošak i osetila sam kako njegov kurac širi moje usmine. Jedan pritisak i moja pička se otvorila za njega dozvoljavajući mu da sklizne u moju rupu za jebanje. Sva noćna aktivnost dovela je do toga da sam bila prilično mokra, tako da se mogao osećati dobrodošlo. Zgrabio me je za guzi i nabio mi kurac duboko uza zid.

Osetila sam kako mi se pička nehotice trzala, dok me je tucao žestoko. Prošlo je više od nedelju dana otkako me muž jebao i bila sam spremna i željna. Kukovi su mi se pokretali uz njegove pokrete. Pogledala sam na drugu stranu radnje i videla Donu kako se tuca sa dva momka. Bila je na podu primajući kurac od jednog momka u pičku, sa ustima punim Igorovog kurca. Gordana je bila u ćošku sa svojim masivnim sisama koje su visile oko dve kurčine.

Moj jebač me je naterao da svršim za rekordno kratko vreme. „Ohhh jebote, da!“ Plakala sam kad sam osetila kako ejakulira u mene. Ostali smo nepomično zaključani dok sam uživala u njegovim sokovima koji su se slivali u mene. Bila su još dvojica momaka pored koji su čekali kada je kurac prvog momka iskočio iz moje pice.

Jedan je bio ogroman, napucan i mišićav. Podigao me je pravo sa poda i spustio me na svoj kurac. Moja težina me je naterala da skliznem dole zakopavajući penis duboko u moju natopljenu macu. Bila sam bukvalno nabijena na njegovo debelo koplje. Drugi tip je bio iza mene i bockao me u šupak svojim kurcem. Osetila sam kako njegov vlažni vrh prsta otvara moj sfinkter da bi mu dozvolio da uđe u moj kanal. dvostruka penetracija u butiku

Glavić se iznenada pojavio i ubrzo sam bila u vazduhu nabijena na dve kite. Počeli su da se kreću kao dve divlje životinje u meni odvojene samo tankim zidom između moje pičke i creva. Nikada u životu nisam bila tako uzbuđena. Vapila sam za milost dok me je kurac u mom dupetu razbijao i rastezao me do neverovatnih granica. Pravila sam toliku buku da su ostali stali da gledaju kako me usred radnje dva tipa razvaljuju.

Kada su obojica istovremeno počeli da me pune svojim semenom vrištala sam kao najveća droljetina. Potom su me obojica spustili na pod butika. Sada sam bila u centru pažnje, gola, osim mojih čarapa, sperma curi iz mojih otvora. Bilo je divno, ali nisam očekivala ostale momke da mi priđu i drkaju iznad mene pre nego su redom počeli da svršavaju na moje lice i telo.

Bilo je posle 2 sata ujutru kada je Gordana te noći konačno zaključala radnju. Rekla je da je to bila jedna od najboljih Noći koje je ikada imala. Gordana je predložila da ima uvedemo „posebnu noć“ svakog meseca kako bi njeni kupci mogli da probaju novu robu. Naravno da sam dobila ponudu da budem jedna od modela.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 19 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!