Erotsko-ljubavna prica

Upoznavanje Srbija

Snijeg je škripao pod njenim opancima dok se lagano kretala ka štali. Stajao sam, laktovima oslonjen na bodljikavu žicu, pušio cigaru i posmatrao Petru. Vidno čiste vunene čarape skoro da su se stopile sa bojom snijega koji je preko noći izvršio aneksiju na naše selo. Debele, grube štrample, koje mislim da ne bi uspjelo probit ni najjače puščano zrno, bile su crne i većim dijelom skrivene od mog pogleda tamnoplavom suknjom. Petra me je ugledala.

Osobni oglasi

Osmijeh joj se pojavi na, od zime, zarumenjelom licu. “Kako je komšija? ” “Moglo bi biti i bolje” odgovorih, mangupski vrteći pripaljenu cigaretu među svojim prstima. “A ti Petro, kako si? ”, bacih cigaretu u snijeg i u oslanjajući se na drveni koc u jednom skoku preskočim ogradu od bodljikave žice. “Evo pođoh kravu napojit.

najlonke seksi carape stiklice

Hoćeš li sa mnom? ” Naravno da sam pristao. Hladnim je rukama namjestila maramu kojom je pokrila svoju dugu, kovrdžavu kosu, opet mi se osmjehnula i nestala u štali. “Pa dođi!”čuo sam joj glas. Petru sam znao tako reći od rođenja.

Pošto sam ja rođen u decembru a ona je bila ovca, to jest ovan, u horoskopu bila je tek nepune dvije godine mlađa od mene. Uvijek nasmijana, pričalica sa kojom vam nikada nije moglo biti dosadno. Roditelji su joj već godinama radili u Austriji i Petra je živjela u jednoj od većih kuća u selu sa svojim starijim bratom i njegovom ženom. Petra je s godinama stasala u lijepo djevojče, za mene lično, najljepše u selu.

Na žalost nije završila neke škole;Jedva osnovnu. Tačnije završila je 7 razreda, al’ joj je otac “uletio” razrednici i direktoru škole sa nekim poklonima iz Austrije koje naše selo do tada ne vidje, nit smo znali da neke od tih stvarčica uopšte postoje. Ja sam sada već bio 3. godina srednje mašinske koju sam pohađao u Brčkom i zahvaljujući tome uspijevao sam vidjeti i naučiti mnoge stvari koje u našem selu nismo mogli ni vidjeti ni znati.

To mi je dosta pomoglo u druženju sa Petrom. Kako me je samo znala gledat onim svojim tamnim očima kada bih joj pričao o velikom brodu na rijeci, u koji ljude ulaze bez straha i tamo sjede, piju, slušaju muziku kao što naši iz sela idu “Kod Orhana”. Petra je jedva čekala da dođem iz škole i uvijek bi me zaustavila kad bih uz brdo kraj njene kuće naišao gurajući očevo staromodno biciklo pored sebe. Znao sam skupljati pare koje bi mi stara davala za kifla kako bih kupio seksi humor u kojem je bilo mnoštvo bezobraznih viceva i pokoja golišava slika.

Čekali smo subotu i nedelju kada ne idem u školu a onda bi se ja i Petra našli na livadi okruženoj grabovom šumom kud je ona dolazila sa ovcama, sjeli na njenu toplu dekicu, koju je uvijek nosila sa sobom kada bi tjerala ovce na pašu, i ja bih joj čitao viceve jer ona čitati nije baš najbolje umjela, ali bi se zato na svaki vic glasno smijala. Pokazivao sam joj slike nagih žena i onda bezobrazno pogledavao ka njenim prsima nestalim negdje ispod toplog džempera, a ona bi stidljivo skrenula pogled u stranu te bi joj se ionako rumeni obrazi još više zarumenili da rumeniji nisu mogli bit. U štali je bila postavljena česma. Petra napuni crnu kofu vodom i malo zatim gurnu je pod kravu.

Stajao sam na vratima štale i gledao kako tapše tu svoju ljubimicu po vratu. Kako sam želio da ta njena ruka pomiluje i moj vrat. I ne samo vrat… “Je li ti brat kod kuće? ” upitao sam. “Nije, otišao je sa ženom kod njenih.

Valjda im se krava otelila, šta znam. Znam samo da će doći tek sutra. ” Oči su mi zaiskrile kao u ubice u krim filmovima s kraja 70 -tih. “Pa mogla si nam napravit kafu.

Imam cigara!” “Imaš? !” Petra je volila pušit. Ja sam je tome naučio, dok smo sjedili na livadi i pregledavali seksi humor izvadio bih kutiju cigareta, i nije mi bilo teško nagovoriti znatiželjnu djevojku da i ona povuče koji dim. Dim po dim sve ju je više osvajao, dok Petra nije postala strastvena pušačica. No nije smjela pušit pred bratom, iako bi mu ponekad maznula koju cigaretu iz načete kutije i krijući se uživala.

“Da, imam punu kutiju” odgovorio sam. “Idemo!” Ispijali smo kafu i smijali se riječima pjesama koje su dopirale sa radija. Naravno bila je to Petrina omiljena vrsta muzike – izvorna. Petra nikada nije čula za B.

Dugme, a ostale manje poznatije grupe da ne spominjem. No zato je imala nešto što me je toliko privlačilo njoj. Čak mi se učinilo da sam tek sada shvatio šta je to što me kao magnet vuklo blizu Petre; Pa ona je žensko ! I to lijepo i zgodno žensko, kada se lijepo obuče i začešlja kosu. Takvu sam je vidio prošle godine kada mi se pokojna baba Gospava po šesti, i eto Bogu hvala i zadnji, put udavala.

“Eto, ti sad hajde kući ja se moram kupat” rekla je kada smo ispili punu džezvu kafe i ispušili skoro pola kutije cigareta. “Je l’ ti to mene tjeraš? !” to je pitanje uvijek postizalo željeni efekat. “Ma kakvi ! Šalim se. Sjedi ti, eto mene brzo.

” “Samo ti, ne žurim ja nigdje” blago sam se nasmijao, razmišljajući u sebi da li da joj predložim pranje leđa. No ipak sam odustao. Petra uskoro nestade u kupatilu i začu se okretaj ključa u bravi. “Šta se zaključava, pa neće je niko silovat” pomislim u sebi.

Izašavši iz kupatila Petra je izgledala kao neka sasvim druga djevojka. Duga, još mokra, kosa se slijevala niz njena ramena. Tako je ta predivna crna kosa odudarala od bijele majice kratkih rukava ispod koje nije nosila grudnjak; To je zahvaljujući njenim napetim, tamnim bradavicama bilo toliko očito. Mali mi se istog momenta probudio.

Prvi put sam mogao malo bolje osmotriti Petrine grudi i ispod one bijele, tanke majice izgledale su mi savršene. Baš poput onih sa slika koje smo ponekad zajedno gledali. Rubove majice je zavukla u šarenu suknju koja joj je dosezala do članaka, tako da sam joj od nogu uspijevao vidjeti samo gola stopala. No ni ta duga i ne naročito uska suknja nije mogla sakriti njena moćna bedra i savršeno zaobljenu guzu.

Stolicu na kojoj sam sjedio primaknuo sam bliže stolu kako Petra ne bi mogla vidjeti moje međunožje i moju napetost tamo dole. Ponovo je sjela na stolicu naspram mene. Pokušavao sam joj gledati oči i povezati rečenice koje je izgovarala, ali bradavice na njenim grudima su toliko zaokupile moju pažnju da mi to nije polazilo za rukom. Neprimjetno, rukom pokušavam smiriti malog.

No, otima se. Ustao sam i prišao toj prekrasnoj djevojci koja je još uvijek brbljala nešto. Ma ništa je nisam konto. Prišao sam joj sasvim blizu.

Okrenula se i podigla pogled ka meni. Iskoristio sam to i spustio glavu te prislonio svoje usne uz njene. Uspjeo sam uvući vrh jezika između njenih usana, no tada sam na njemu osjetio blagi stisak njenih zuba. Zabolilo me ! Odmaknuo sam se od nje.

“Šta ti je jadna ? !” “Šta je tebi ? Šta me ližeš s tim jezikom k’o ćuko ? ” “Pa tako se ljubi seljanko jedna” uzviknuo sam. Nisam mogao sakriti svoj bijes. Prstima sam provjeravao jesu li svi dijelovi mog jezika na mjestu. “Ja se ne ljubim tako ! Možda se tako ljube one tvoje u Brčkom…” “Joj jesi zaostala !” “Neka sam” sada je bila uvrijeđena i morao sam brzo smisliti nešto pametno i lijepo da se ispravim.

Prije nego li sam uspio smislit nešto pametno Petra me tiho upitala: ” A je l’ se sad stvarno tako ljubi ? ” “Pa jest Petro duše mi, znaš da te ja ne bih na zlo nagovorio. ” “Ma šta znam, nešto si se ti meni mnogo uspalio u zadnje vrijeme”. Nasmijala se. “Hajd’ da probamo još jednom.

Hoćeš ? ” “Da” rekla je. Čim su nam se usne dotakle rukom sam uspuzao uz njenu majicu i lagano joj stisnuo dojku. Očekivao sam njenu žestoku reakciju, no nije je bilo. Doticali smo se vrhovima jezika a moje ruke su postajale sve hrabrije.

Uspio sam joj malo zadići majicu. Sasvim dovoljno da zavučem ruke ispod. Prelazio sam dlanovima po mekoj, glatkoj koži i zaustavio ih na njenim čvrstim grudima. Sasvim lagano sam ih stiskao kao da sam se bojao da bi prsnule kada bi ih čvršće stisnuo.

Kao da je tek tada postala svjesna svega, pokušala je skloniti moje ruke. “Neka Gorane !” “Šut’ ba erotika ” nisam se dao smesti. Spustio sam usne niže, na njen vrat, i nakon što sam ga 2-3 puta dotaknuo usnama nježno, lagano sam ga ugrizao. Trznula se, ali se nije bunila.

Dopustila je da joj povučem majicu preko glave i sada su moje usne doista imala nesputan put ka njenim grudima. Kao da je cijelo vrijeme to čekala, sklopila je dlanove iza mog potiljka i lagano mi potisnula glavu ka svojim grudima. Uživao sam u mirisu njenih dojki, naizmjenično ljubeći jednu pa drugu. Palcem lijeve ruke sam masirao mali napeti vrh njene desne dojke, a s drugom sam rukom skliznuo naniže i preko tanke suknje ispitivao čvrstinu njene guze.

Njen odgovor je bio munjevit; Spustila je ruku savim nisko i stegla mi penis koji je već prijetio da na silu iskoči iz uskih farmerica. “Ohoo, šta je ovo ? !” nasmijala se. Dok sam usnama vlažio napete vrhove njenih sisa, i već sa obje ruke čepao njene oble guzove, Petra mi ga je sve žešće i žešće masirala. Pod hitno sam ga morao pustiti na slobodu.

Napetost je bila neizdrživa. Spustila se leđima na dvosjed i povukla me na sebe. Bili smo potpuno nagi. Poljubio sam joj pupak i krenuo usnama naniže, ka malom crnom grmu.

Zaobišao sam ga i poljubio je baš tamo gdje je, barem se meni tako činilo, najviše željela. Nastavio sam je ljubiti i uskoro je stigao dokaz da sam bio u pravu. Petra se sve više počela vrpoljiti i ispustati tihe uzdahe. Tabanima mi je pritiskala ramena ne dopuštajući da mi glava napusti njeno međunožje.

No to mi i nije bila namjera. Barem ne još. Ruke su mi još uvijek bile na njenim grudima, lagano ih stiskajući. Petra me tjerala da ih stišćem snažnije.

Zahvaljujući mojim usnama i jeziku Petrina pica postala je neodoljivo topla i cudesno vlažna. Njeni sve brži uzdasi su mi davali poticaja na jos sočnije poljupce i detaljnije lizove. Počela je drhtati stiščući mi glavu svojim snažnim bedrima i dugim prstima mi prolazila kroz kosu. Odjednom me skoro odgurnula od sebe i povikala :” Daj mi ga !” Sjeo sam na dvosjed a Petra me opkoračila.

Prstima je namjestila moj penis na ulaz u vlažnu vaginu i nježno se spustila, dopuštajući mu da sklizne u njenu toplu unutrašnjost. Oboje smo lagano uzdahnuli. “Petro, pa zar ti nisi djevica ? ” upitao sam. “Jesam.

U horoskopu” nasmješila se. “Pa kako, kad, s kim ? postavljao sam pitanja dok se Petra u laganom ritmu nabijala na mene. “Znaš čika Tomu ? ” opet se nasmijala. Htjeo sam nešto reći, ali me je Petra spriječila jednim vrelim poljubcem.

“Šuti sada i uživaj” prošaputala mi je na uho. Petrina unutrašnjost je bila tako vrela da sam jedva izdržao nekih 5-6 minuta. Obukli smo se. “Uh Petro, pa ja sam mislio ti ništa ne znaš o seksu” Nasmijala se.

“Dok si ti čitao seksi humor ja sam išla na praksu”. Tu noć smo se poševili još dva puta. Petra mi je pokazala mnoge stvari o kojima sam prije samo čitao. Nije da prije nje nisam spavao sa djevojkama, ali Petra je pokazala da seks nije samo leći i raširiti noge.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Da li zelis da lizes

Don`t copy text!