pušenje u dvorištu oral

Erotski susret na Mesečini

Upoznavanje Srbija

Tup, tup, tup… ritmični udari o zid probudili su me iz dubokog sna. Prevrtao sam se u krevetu i pokušavao da usredsredim na san ali nisam mogao. Pogledao sam na sat na noćnom ormariću. Jarko crveni digitalni brojevi su mi rekli da je 2:30 ujutro. Od ‘Oh da’ do ‘Jebi me jače jače’, rekao bih da su moj cimer i njegova devojka bili u strasnom jebanju.

Nakon 20-ak minuta slušanja, sklonio sam pokrivače i ustao iz kreveta. Morao sam da odem odatle, slušanje je bilo skoro mučenje. Prošlo je dosta vremena (predugo) otkako sam učestvovao u toj vrsti druženja, pa sam bio i malo ljubomoran. Navukao sam šorts i patike za trčanje i krenuo niz ulicu.

Trčao sam i trčao neko vreme, izbijajući iz sebe frustraciju koju sam osećao. Nakon nekih kilometar dva usporio sam, a zatim stao, naginjući se da dođem do daha. Bacio sam pogled oko sebe na mračne kuće koje su se nizale niz prelepo naselje. Perifernim vidom primetio sam blagi pokret i ustao, posvećujući mu svu svoju pažnju. trlja pičku u dvorištu

Bila je to neka žena, ležala je na ćebetu u dvorištu svoje kuće. Oči su mi se raskolačile kada sam shvatio da je gola, a po položaju njenih ruku i pokretima tela, bilo je jasno da se jako lepo zabavljala pod vrelim noćnim nebom. Na jarkoj mesečini video sam njene ruke kako klize preko njenog golog mesa, gnječila je svoje prilično velike grudi i povlačila bradavice, prinoseći jednu ustima. Video sam odsjaj sjajnog jezika kako izlazi i liže preko otvrdnulog vrha bradavice.

Ruka mi je otišla do kurca, protrljao sam se kroz šorts, stežući erekciju dok nije narasla do svoje pune veličine. Ruke su joj pale i glava joj se okrenula, znao sam da me je videla dok joj se licem širio mali nestašni osmeh. Široko je otvorila noge; njene oči su gledale pravo u moje dok sam je posmatrao. Njeni sokovi su blistali na mekoj mesečini dok je prstima prelazila gore-dole po svojoj pičkici.

Približio sam se sve dok nisam stao pred njenu kapiju. Prešao sam očima od njene glave do nožnih prstiju, bila je jako lepo oblikovana, dugačka smeđa kosa, velike pune grudi, bradavice tvrde, ravan stomak, široki bokovi. Sve što mi se dopalo kod žena, ne previše mršava i obline tamo gde treba da budu.

Moje oči su ostale na njenoj obrijanoj pički dok su joj prsti klizili kroz njene nabore. Bacio sam pogled na praznu ulicu i malo spustio šorts niz butine, omotavši ruku oko svog sada kameno tvrdog kurca, gledao sam je kako se sve više približava orgazmu i drkao. Leđa su joj se izvila dok je uvlačila dva prsta u svoju vlažnu rupu, čuo sam divne tihe mokre zvukove. Stisnuo sam kurac jače, prelazeći palcem preko glavića i razmazujući pre-spermu svuda. pušenje u dvorištu oral

Uzdahnula je i pokazala mi da uđem u dvorište. I dalje drkajući kurac ja sam prilazio ovoj napaljenoj dami i po prvi put sam mogao da osetim aromu njene pičak koja se širila okolo. Pomerila se i kleknula ispred mene, a mi do kraja spustila šorts. Pogledao sam dole u njeno lice i osetio kako joj ruke polako prolaze uz moja bedra a usne se lepe za moj mokar glavić.

Sagnuo sam se i zamotao prste u njenu kosu, držao sam je uz sebe dok je otvarala usta i polako me primala unutra. Zaljuljao sam kukove napred, grublje ulazeći celom dužinom u njena usta. U početku mi ga je sisala sporo, a zatim postepeno brže. Držao sam je za glavu i kretao se s njom, usta su joj se osećala kao topli mokri tunel koji se zaključao oko mog penisa dok su joj se ruke igrale sa mojim jajima.

Osetio sam kako mi se orgazam gradi i povukao sam se. Gurnuo sam je i kleknuo na ćebe između njenih nogu. Prevukao sam njena bedra preko ramena i počeo da joj ližem pičku, uzdišući od slatkog ukusa njene veoma vruće, veoma mokre pice. Sisao sam joj klitoris dok nije zastenjala i savijala se uz moja usta. Gurnuo sam dva prsta duboko u nju i prosto gutao sve njene obilne sokove.

Njeni mišići su se čvrsto stegnuli na mojim prstima sve dok joj poslednji grč nije prošao kroz telo. Nisam mogao više da čekam i prevrnuo sam je na ruke i kolena. Uhvativši je za bokove nabio sam se celom dužinom duboko u nju. Skoro sam svršio kad se njena pica čvrsto stisnula oko mog penisa.

Postajala je sve glasnija ali srećom da je bilo prilično kasno i nikoga nije bilo na ulici. Pomerio sam ruku i gurnuo palac uz njen uzak šupak. Čekao sam njenu reakciju dok mi je palac polako klizio u njenu usku zadnju rupicu. Zastenjala je i gurnula se uz mene, primajući moj prst dublje u anus. Izvukao sam palac i izvukao kurac iz njene slatke pice. Protrljao sam mokri glavić preko njenog naboranog šupka i oprezno ga počeo gurati.

Zaljuljala se, nije to očekivala ali me nije odbila od sebe. Pogledao sam dole dok je kurac polako nestajao u njoj. Glasno sam zastenjao kad je njen šupak progutao moj kurac, čvrsto stežući i talasajući duž moje kurčine. Polako sam se izvukao, a zatim pritisnuo nazad. Svaki udarac se osećao kao da me vrela, mokra svilenkasta ruka lepo i čvrsto hvata za kurac dok sam jebao njen šupak polako i duboko. analna jebačina u dvorištu

Susrela se sa svakim mojim potezom, podižući kukove da mi olakša. Trljao sam joj klitoris dok sam je jebao, svršila je veoma brzo, čvrsto stegnuvši moj kurac. Moja jaja su se takođe stegla i napunio sam je svojim vrućim semenom. Moj kurac je pulsirao u njenom dupetu i ja sam se dugo praznio u nju, praveći takvu buku da sam siguran da su me moj cimer i njegova devojka verovatno čuli.

Pao sam nazad na kolena, disanje mi je bilo ubrzano a ona se prevrnula i bacila na ćebe. Nagnuo sam se i poljubio je, promrmljao nešto u znak zahvalnosti i ustao da se obučem. Navukao sam šorts i ćebetom omotao njeno golo telo. Lagano me je poljubila i uputila mi poslednji osmeh, a zatim me pogledala u oči: „Svakog četvrtka, otprilike u ovo vreme, znaš gde da me nađeš.“

Glas joj je bio tih i hrapav, suptilan i seksi. Klimnuo sam glavom, zatim se okrenuo i potrčao nazad niz ulicu, osmehujući se od uva do uva, jedva čekajući sledeći četvrtak i znajući da kakva god buka bila oko mene, sada ću moći da zaspim.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 12 Prosek: 4.9]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!