mama me uhvatila kako drkam

Elizabeta

“Ovo je moj sretan dan” reče sama sebi Elizabeta dok se vozila ulicom Franje Tuđmana,

približavajući se kući. Uspjela je iz ureda izaći oko 10 sati izgovarajući se na glavobolju i sada je ostatak dana samo njen. Bio je tako topao dan da je pomislila otići na plažu sa svojim sinom Ivanom. Rijetko je imala priliku da provede dan sa njim. Obično je vikendom sve puno da bi se išlo nekud. I Ivan koji je sad u srednjoj školi imati će jako puno obaveza. Zaustavljajući se na prilazu kuće, sa zadovoljstvom je vidjela Ivanov bicikl – on je bio kod kuće. Bio je tu i drugi bicikl, koji ona nije prepoznala. Mora da je to jedan od njegovih prijatelja. Ulazeći u kuću krenula je reći da je došla, kad začuje zvukove iz dnevne sobe. Slušala je nekoliko sekundi, a zatim se nagnula i provirila. Slične zvukove je čula puno puta i sigurna je o čemu se radi. Sa mjesta gdje je stajala mogla je vidjeti Ivanov vrat. On je disao teško i govorio je niskim glasom.

“Oh tako je dobro…ti tako dobro pušiš kurac” zastenja Ivan. Elizabeta se nasmiješi i lagano zacrveni u licu kad shvati da je pretpostavila dobro. Njezinu šesnaestogodišnjem sinu upravo su pušili kurac.

“Pitam se tko je to?” zapita se Elizabeta u sebi. “Da li je to Sandra ili možda Maja?” djevojke sa kojima je Ivan hodao ovo ljeto. Misao da ih možda zatekne u nezgodnom položaju nije joj pala na pamet. Ona je već razgovarala sa Ivanom o životnim činjenicama. Znala je da kada dođe vrijeme ona neće moći spriječiti sina da postane seksualno aktivan. Isto kao što njeni roditelji nisu mogli spriječiti nju. Sve što je mogla učiniti je da bude sigurna da on dovoljno zna da donese pravu odluku.

Kako se povukla u hodnik primjetila je da može vidjeti kauč na kojem su oni iz kuhinje. Njezina znatiželja da vidi tko je ta djevojka pobijedila ju je. Kad je Elizabeta došla do kuhinjskog ulaza u sobu zastala je za trenutak. Osjećala se nekako čudno seksualno uzbuđena. Pomisao da vidi sina kako mu puše stvarno ju je napaljivala. I činjenica da se Ivan razvio u zgodnog mladića nije joj promakao. Istina, bio je malo mršav, ali sad kad je dostigao svoju punu veličinu počeo se popunjavati. Puno tjelesne aktivnosti biće garancija da se to pretvori u mišiće.

“Bruno…svršit ću…” zastenje Ivan.

“Bruno…koji Bruno?” zapita se Elizabeta u čudu dok se naginjala kroz vrata da vidi. Njezino crvenilo lica naglo nestane i pretvori se u bijelu boju dok je gledala dvoje ljubavnika. Usne koje su čvrsto bile omotane oko kurca njezina sina pripadale su nekom smeđokosom dečku. Po Ivanom teškom disanju moglo se zaključiti da će eksplodirati. Elizabeta je nijemo gledala kako se sperma izlijeva po Bruninom licu. Mladić je ponovo obuhvatio usnama Ivanov kurac i progutao sperme koliko je god mogao. Cijelo to vrijeme ona je čula svog sina kako stenje. Napokon jedva se kontrolirajući povukla se u kuhinju. Njeno disanje je bilo kao i Ivanovo nekoliko trenutaka prije. Stojeći uza zid slušala je razmijenu riječi između dva dječaka.

“Vidiš, rekao sam da će ti se svidjeti” reče mu Bruno dok je sa ručnikom brisao spermu sa svoga lica.

“Da, to je puno bolje nego kad drkaš” odgovori mu Ivan “čak je bolje nego kad si mi ti izdrkao”.

“Što misliš, da li si spreman da popušiš moj kurac” upita ga Bruno “tako je pošteno”.

“Znam Bruno, ali treba mi još vremena. Nemam toliko iskustva kao ti. Mislio sam da ćemo samo izdrkavati jedan drugom kao zadnji put”.

“Da to je OK. Ja mogu čekati. Nisam ja jedan od onih zakurac-navlačećih cura koje te uspale, a na kraju te odjebu”.

“Vjerujem da nisi.” odgovori mu Ivan “Nijedna djevojka mi nije htjela ni izdrkati ako joj nisam kupio nešto.

mama me uhvatila kako drkam“Točno. Znaš, kad sam prošlog ljeta radio kod gospodina Marka u željezari, to mi je bila najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi. On mi je pokazao da dečki ne trebaju djevojke da bi se zabavljali.Čak ti ne treba djevojka da bi ševio.”

” Misliš…”

” Tako je. Sve o čemu moraš voditi računa je da je dobro podmazano i on kaže da je to bolje nego pička.”

” Dopustio si mu da stavi kurac u tvoe dupe. ”

” Da, ispočetka je boljelo, ali kasnije je čak to i lijep osjećaj. A i svršio sam jako dobro. ”

” Dali si ti stavio kurac u njegovo dupe? ” upita Ivan zaprepašteno.

” Ne, on kaže da ima problem tamo iza, ali mi uvijek dobro popuši. ”

” Možda ću ti idući put moći popušiti, trebao bih razmisliti o tome. Da li je uredu da ti samo izdrkam? Ne bih te htio izgubiti kao prijatelja.”

” Ma da u redu je. Kad god ti želiš. ” reče Bruno stavljajući tvrdi kurac u Ivanovu ruku.

Vraćajući se do automobila Elizabeta se pitala. Koliko to traje? Tko je taj dječak Bruno? Zar je Ivan homoseksualac?

Upalila je auto i lagano se odvezla niz ulicu. Nije bila sigurna kuda ide i kome da se obrati. Nakon petnaest minuta našla se kod parka.Ostavljajući auto na parkiralištu, krenula je u šetnju parkom. Nije se to moglo dugo dešavati, mislila je ona. Ne ako oni samo izdrkavaju jedan drugom. Ona je čitala da dječaci ponekad drkaju sa prijateljima, ali to obično ne ide nikud dalje.U stvari njena ju je sestra naučila masturbirati kad su bile u tim godinama. Tko je taj dječak Bruno sad i nije bilo toliko važno. Svejedno je zapamtila Bruninu izjavu o gospodinu Marku iz željezare. Ako on stvarno ševi dječake trebalo bi nešto poduzeti glede toga.

Dali je Ivan homoseksualac? To je teško pitanje. Ako je, nema druge nego to prihvatiti kao činjenicu. Elizabeta je bila dovoljno obrazovana da zna da se ne postaje homoseksualcom već se takav rodiš. Ivan se uklapao u klasični stereotip miran dječak razvedenih roditelja koji je viđao oca 4 ili 5 puta godišnje.Uvijek je bio čudan sa djevojkama, dali je to razlog? Ali to su na kraju svega ipak samo stereotipi. Ne možeš reći samo po tome.

Pogledaj samo Vesnu – uzornu djevojku. Mažoretkinju, plesačicu koja je uvijek hodala sa najpopularnijim i najzgodnijim

dečkima na školi, pa i malo starijim. Poslije je postala gradski vijećnik i zastupnica u Saboru. Tko bi rekao da će u jednim dnevnim novinama izreći javno da je lezbijka.

Ne, ona nije mislila da je njezin sin peder – ona je mislila da je on samo uspaljen. Kad imaš 18 godina i nemaš puno prijatelja i nije važno što usne oko tvog kurca nisu ženske. Onda se sjetila nečega što joj je na fakultetu ispričala njezina cimerica. Katarina joj je rekla da je u 18. godini imala seksualno iskustvo sa sestričnom. Veza je završila čim je Katarina doživjela seksualno iskustvo sa muškarcem godinu dana kasnije. Možda je to to. Možda Ivan samo treba biti sa djevojkom da bi imao sa čime usporediti dosadašnje iskustvo. Opet, ako ova veza traje predugo bez ičega za usporediti, Ivan možda neće

željeti probati ništa drugo. Iz vlastitog bračnog iskustva ona je znala, ako ti je seksualni život odličan, spreman si zažmirti na mnoge probleme. ” Nikad nisam pomišljala da ću omati ovakve misli.” reče si Elizabeta ” Evo me majka stara 39 godina, nastojim smisliti način da sin ševi.” Smijući se ode do auta i krene kući.

Ivan je bio sam u kuhinji kad je ušla.Samo je jedan bicikli bio vani, pa je bilo očito da je Bruno otišao.

” Vratila si se ranije. Nije još ni 3 sata. ” reče Ivan.

Slagala mu je da je imala posla u gradu i da je izašla ranije sa posla. Promijenila je i vrijeme izlaska tako da izgleda da je

bila na poslu dok mu je Bruno pušio.

” I što si ti radio danas.” upita ga Elizabeta.

” Ništa posebno kao i uvijek.”

” Vidim. Planovi za večeras? Ipak je petak navečer.”

” Nisam planirao ništa. Možda pogledati par filmova na videu kod kuće.”

” Zašto ne pozoveš Sandru ili Maju pa možete zajedno gledati.? Ja ću vam kupiti grickalice. ”

” Ne zanimaju me više, mama. A ni ja njih više ne zanimam.”

” Shvaćam. Onda ostajemo samo ja i ti sine.”

– drugi dio –

” Toliko o planu “A” misli Elizabeta dok je raspakiravala namirnice koje je donijela iz trgovine. ” Čak i kad bih dovela neku od djevojaka čisto sumnjam da bi se nešto desilo. Mislim, ne mogu ih samo zamoliti da se poševe sa Ivanom. Neuspjeli sudar sa djevojkom samo bi ga odveo Bruninoj “filozofiji” bez djevojaka. Ona je nastavila sa gomilanjem ideja u svojoj glavi dok se penjala u spavaću sobu. ” Mogla bih unajmiti prostitutku, ali to bi se poklopilo sa još jednom Bruninom teorijom da moraš platiti djevojci za seks.”

Dok se tuširala Elizabet se osjećala frustriranom. Da bar njena prijateljica Monika još uvijek živi preko puta. Monika je uvijek voljela mlađe dečke. Nekoliko puta se i jebala sa dostavljačima i studentima kojima je davala instrukcije iz matematike. Jedno je vrijeme Elizabet zavidjela na Monikinoj “sklonosti” i sama se pitala kako bi to bilo sa mlađim dečkima. Sve što bi bilo potrebno je zamoliti Moniku i ona bi odvela Ivana u krevet dok kažeš keks. Ali ona je odselila prije godinu i pol. Odjednom, Elizabeta je počela da se samozadovoljava dok je mislila na Moniku i na sva ta mlada čvrsta tijela.

” Kad bih samo mogla biti kao Monika sama bih riješila taj problem.” pomisli ona.

Iznenadni drhtaj prožme Elizabetino tijelo dok je izricala misao na glas.

” Mogla bih problem riješiti sama??? Odakle mi je samo ta ideja došla?” zapita se Elizabeta.

Kad je izašla iz tuša ušla je ponovno u spavaću sobu. Kosu je sušila ispred ogledala za cijeli stas. Koliko god je pokušala odagnati prethodnu misao nije uspjevala. Slika njezinog golog sina i njegov čvrsti kurac još uvijek je bila živa u njenim mislima. Uzbuđenje slušanja njegovog svršavanja bilo je uzrok njezinog zamišljanja nje kao one koja mu pruža to zadovoljstvo. Gledajući svoje tijelo u ogledalu bila je i više nego zadovoljna. Njezina crvena kratka kosa još uvijek je bila bez ijedne sijede vlasi. Priroda je učinila njezine grudi malo opuštenijima, ali su još uvijek dobrog izgleda. Bilo je malo sala tu i tamo, ali još uvijek izgleda poželjno. Muškarci još uvijek gledaju za njom i kad bi poželjela kojeg i dobila bi ga.

” Što si ja zamišljam. Sama ideja je u suprotnosti sa prirodom.” Njezino prepiranje sa samom sobom prekinuo je telefon.

” Ja ću… ” čula je Ivana kako viče.

Nakon nekoliko sekundi čula je Ivana kako viče da je za njega. Normalno, nikad ne prisluškuje Ivanove telefonske razgovore, ali danas je sve samo ne normalno. Digla je slušalicu u spavaćoj sobi i počela prisluškivati.

” … da li si razmišljao o tome Ivane.” čula je Brunu kako govori

” Jesam, razmišljao sam o tome i još nisam siguran.”

” A, čovječe. Ja sam to učinio za tebe. Evo sjedim ovdje sa dignutim kurcem razmišljajući kako bi to bilo lijepo imati ga u tvojim ustima.”

” Pa, mislim da ti to dugujem. ”

” Znači, učinit ćeš to? ”

” Mislim da hoću… ” odgovori tiho Ivan.

” Odlično, možeš li doći večeras? ”

” Ne, ne večeras. Već sam rekao mami da ću ostati kod kuće. ”

” Onda sutra. Možeš li doći oko 23.00? ”

” Da. Mogu. ”

” Super. Jedva čekam. ”

” Da. Super…”

Kako je veza pukla Elizabeta je odlučila. Da učinit će to. Samo ima par stvari za obaviti. Elizabeta je rekla Ivanu da mora otići kupiti još neke stvari u dućan i da se neće vratiti do 18.00. Na brzinu je otišla do videoteke na drugom kraju grada i tamo je posudila pornić. Za pultom je radila neka žena i dok joj je stavljala kazetu u crni neoznačeni okvir na brzinu je pročitala naslov i široko joj se osmijehnula. ” Uživajte. ” rekla joj je.

Zatim se zaustavila u robnoj kući. Tu je tražila seksi donje rublje. Jedna od prodavačica pomogla joj je da izabere satenski zeleni grudnjak i komplet gaćica. Nakon što je napomenula da joj to treba za večeras, prodavačica je inzistirala da to isproba.

” Vidim dam vam to večeras puno znači i ne bih željela da vam se to ne svidi kad obučete kod kuće. ”

Elizabeta je probala sve i bila iznenađena da jedan seksi grudnjak i seksi gaćice mogu toliko promijeniti, pa čak i

pomladiti. Izlazivši van toplo je zahvalila prodavačici na trudu.

– treći dio –

Oko deset do šest vratila se kući. Ušavši u kuću brzo je zamijenila videokazetu iz videoteke koju je ona posudila sa onom koju je Ivan posudio. Bila je sigurna da on neće provjeravati naslov na njoj. Zatim je nazvala telefonsku centralu i rekla da ima problema sa telefonom i zamolila ih je da je nazovu da provjere. Kada je telefon zazvonio nekoliko trenutaka poslije, ona se ljubazno zahvalila operatorici i rekla da se možda kvar sam otklonio. Zatim je pozvala Ivana iz podruma.

” Loše vijesti, Ivane.Sada je zvao gospodin Marić i pita što je sa mojom glavoboljom. Rekla sam da mi je bolje i on me odmah zamolio, ako bi mogla izaći sa njim na poslovnu večeru sa partnerima. Zato se bojim da ćeš morati sam gledati filmove. ”

” To je u redu mama. Možda uopće neću gledati filmove, možda odem do prijatelja.”

” Žao mi je, ali ne može. Ja očekujem važan poziv od tvoje tetke Sanje. Ona je ovaj tjedan na putu i ne postoji način da ju pronađem. Ako me nazove zapiši njezin broj i zovi me na pager. ”

” Ma, dobro.Valjda to mogu odgoditi za sutra. ”

” Bravo, sine! ” nasmiješi se Elizabeta zadovoljna kako je uspijela pokriti sve opcije.

Onda se ispričala i krenula se presvući za ” poslovnu večeru “.

Četrdeset minuta kasnije pojavila se ispred Ivana u dnevnoj sobi. Postavila se između njega i televizije. A onda je zauzela sugestivnu pozu.

” Kako izgledam, momče? ” upita ona polu komično.

” Vou, mama…pa ti izgledaš…opako…mislim…”

” U redu je. Znam što misliš. I to ću uzeti kao kompliment. Prošlo je puno vremena od mog zadnjeg izlaska.”

Elizabeta je nosila haljinu sa velikim dekolteom i on je mogao vidjeti njezine grudi. Ona mu je dala puno vremena za gledanje i bila zadovoljna jer njegov pogled je stalno ” bježao ” prema njenim grudima.

” Nije loše za staru damu, ha? ” priupita Elizabeta.

” Nije loše za staru damu. ” odgovori Ivan zaboravljajući da govori o svojoj majci. ” Mnogi će mangupi da ti kupuju led usred zime. ”

” Nemoj ostati budan dokasno, srce. ” okrenu se ona i krene prema vratima. ” I da, uživaj u filmu. ”

Nakon što se odvezla od kuće vozila je točno dvije ulice dalje. Zatim je parkirala automobil i krenula pješice prema kući. Nazad u kuću je ušla na stražnji ulaz. Ako će se Ivan ponašati uobičajeno on će početi gledati video odmah nakon crtića. Elizabeta je bila nervozna od uzbuđenja. Ponašajući se uobičajeno Ivan je upalio video u 19.20.U 19.22 bilo je sigurno da ne gleda ” Forrest Gumpa “. Tom Hanks sigurno ne snima porniće. Videoteka je sigurno pomiješala filmove. Ivan je vidio samo jedan film za odrasle i to onaj put kad je Zdravkov tata zaboravio zaključati Playboyev kanal na satelitskoj. A i to je bio dječji film naspram ovim.

Čuvši da je film počeo Elizabeta je ušla u kuhinju i došla do mjesta sa kojeg je danas vidjela Brunu i svojeg sina. On je već petnaest minuta gledao film i nije pokazivao puno zanimanja za nj. Gledajući bolje u njegovo desno rame shvatila je da on drka na film. Definitivno korak u pravom smijeru. Udahnuvši duboko ušla je u sobu.

Stajala je iza njega nekoliko minuta diveći se njegovom mladom tijelu i njegovom čvrstom kurcu. Osijetila je škakljanje

između nogu, koje se pojačalo kad je pomislila na to da je on njen sin.

” To izgleda zanimljivo zar ne ! ”

” O, sranje…mama!!! ” Ivan je povikao dok je ispuštao kurac iz ruke.

Prošlo je nekoliko sekundi dok se nije oporavio od šoka, a onda se pokušao izvući.

” U videoteci su se sigurno zabunili…krivi je film u kutiji.”

” Vjerujem da jesu. Ali, film je veoma zanimljiv, zar ne? ” reče ona dok je sjedala kraj njega.

Sjetivši se da je gol do pasa, Ivan počne navlačiti hlače.

” Ne, nemoj… ” reče ona nježno dok je zaustavljala njegovu ruku.

” Nemaš se čega sramiti… ” reče ona i pomakne svoju ruku sa njegove i uhvati njegov kurac.

” O, sranje !! ” vrisne Ivan dok se njegov kurac ukrutio pod njenim dodirom.

” Lijepo je, zar ne? ” upita ona.

” Da…da…” odgovori Ivan ne mogavši nijekati kako mu je dobro.

” Želiš li da prestanem? Ako hoćeš ja ću prestati? ”

” Ne, molim te nemoj… ” reče Ivan jedva čujno.

Elizabeta nije ništa rekla sljedećih nekoliko minuta i nastavila je zadovoljavati Ivana. Lagano mu je jednom rukom drkala

kurac, a drugom milovala jaja.

” Vidjela sam te sa Brunom jutros..” reče dok se nastavljala igrati sa njegovim kurcem. ” Vidjela sam ga kako ti puši i znam da on hoće da mu ga ti popušiš. ”

Ivan je htio nešto da kaže, ali je ona stavila prst na njegove usne davši mu do znanja da samo sluša.

” Pokušavam da ne sudim o ovome. Želim da učiniš ono što će te učiniti sretnim. Uvijek sam se trudila da imaš ono znanje koje će ti omogućiti da donosiš inteligentne odluke. Mislim da sad donosiš odluke ne razumjevajući koje ti se druge mogućnosti dostupne. ”

Napravila je pauzu da bi on shvatio što ona govori.

” Ako hoćeš, ja ću ti pokazati kako je to biti sa ženom. Želim da zaboraviš da sam ti ja Majka i da me smatraš ženom koja žudi za tobom. Rzumiješ li to ? ”

Ivan je klimnuo potvrdno.

” Želiš li da nastavim ? ”

Opet potvrdno klimanje. Sa širokim osmijehom Elizabeta se sagnula i stavila njegov čvrsti kurac u usta.

– četvrti dio –

Ivan se naslonio na kauč i zatvorio oči u blaženstvu. Koliko god da su bila ugodna Brunina usta oko njegova kurca to nije ništa u usporedbi s ovim. Vlažnost maminih usta izgleda kao da su namjervala da ispuni cijelo njegovo biće. Njezin je jezik bio svugdje. Ližući ga po glaviću, škakljeći njegova jaja, masirajući njegov kurac ustima dok ga je cijelog strpala u grlo.

” O, mama… ” mumljao je.

To što ju je zvao, podsjetilo ju je da je to kurac njenog sina. Pojačala je ritam, što je Ivanov kurac još više ukrutilo. Mogla je osjetiti slanoću njegove sperme koja je dolazila. Istog onog okusa koji je jutros osjetio Bruno, sada je pripadao njoj. Čvrsto mu je stisla kurac ne dozvolivši mu da svrši. Mogla je osjetiti pritisak, znala je koliko jako želi da svrši.

” Moram svršiti…Molim te mama, hoću to. ” zavapi dječak.

Elizabeta je nastavila da mu snažno siše a istovremeno je jako stiskala kurac u korijenu. Zatim je naglo opustila stisak, a sperma je izletjela snažnim mlazom u njena usta. Instinktivno je polizala spermu i dopustila je da se cijedi sa njenog lica. Posegnula je jezikom i oblizala usne. Bilo je to najbolje što je ikad probala. Sa njenog lica se još cijedila sperma, a ona se primaknula dječaku. Poljubila ga je isprva nježno omogućivši mu da proba spermu sa njenih usana. Bez obzira što sutra donese, bila je to njegova Mama/Ljubavnica koja mu je dala da osjeti ukus sperme. Ivan je nastavio ljubiti i lizati svoju majku. Već je osjećao kretanje u svom kurcu, i neće proći dugo dok se ponovno digne. Nije ga bilo briga da li radi dobro ili ne, samo je znao da ne želi da prestane.

U Elizabetinom planu ni nije bilo da prestane. Digla se i skinula haljinu. Njezine grudi su se pokazale u onom zelenom

satenskom grudnjaku koji je kupila ranije.

” Primjetila sam da si im se divio malo prije… ” govorila je dok se lagano dirala po grudima. ” Mislila sam da ih želiš bolje pogledati.

” Oh, da…” reče Ivan dok je svojim rukama stiskao mekano meso. Njegovi su prsti skliznulii ispod mekanog zelenog materijala stišćući ukrućene bradavice. Sada je Elizabeta mekano stenjala dok se Ivan igrao sa njenim bradavicama. On je povukao njezine grudi i uronio je svoje lice u njih. Njegov jezik je polizao svaki djelić njenih sisa, ljubeći svaku dojku ponovno i ponovno. Zatim joj je otkopčao grudnjak i njezine grudi su se pojavile u svoj svojoj veličini. Posegnuo je za jednom dojkom i stao je sisati.

” Nježno… ” reče ona dok mu je pomagala staviti bradavicu u usta. Nakon što su se njegove usne zatvorile oko njene bradavice, osjetila je isto seksualno uzbuđenje koje je osjetila šesnaest godina prije kad ga je prvi put podojila. Par puta ju je ugrizao za bradavicu, ali ona ga nije pokušavala zaustaviti. To će uslijediti poslije. Sada neka uživa. Nakon što joj je on sisao bradavicu neko vrijeme, ona se sagnula do njegovih grudi. Jezikom je sljedila aureolu oko njegove bradavice, i zatim ju stavila u usta. Pokazujući kako i muškarac može doživjet isto seksualno uzbuđenje kao i žena. Ivan je bio zapanjen kako je to super osjećaj, jer nikad nije razmišljao o svojim grudima kao o seksualnom dijelu tijela. Dok mu je lizala bradavicu, naslonila se na njegov tvrdi kurac i stala se lagano trljati. Za čas su njezine gaćice bile mokre od njezinih vlastith sokova.

” Jesi li spreman da vidiš moj muf ? “šapnula mu je tiho u uho.

” Oh, da pokaži mi, molim te. ” s nestrpljenjem je odgovorio.

Elizabeta se nagnula na kraj kauča i raširila je noge. Zatim je skinula svoje zelene satenske gaćice i otkrila je svoj muf u svom njegovom vatrenom crvenilu. Ivanove oči su se raširile u čudu, dok je gledao svoju prvu pravu pičku. Pičku za koju je bio siguran da neće samo gledati, nego će i ući u nju.

” Želim da ju sad poljubiš. Želim da ju poližeš da vidiš kako je sladak njezin sok. ”

Ne čekajući da mu se dvaput kaže on je zaronio u nju. Ispočetka je pokušao da ju cijelu strpa u usta kao što je i bradavice. Zatim je počeo da ju liže gore pa dolje, koristeći ruku da bi otkrio što više ružičastog mesa. Posegnuo je za klitorisom sa svojim jezikom za što je bio nagrađen slatkim maminim uzdasima. Okus njezina soka ispunio je njegova usta, toliko različitoga od njegovoga- ali iznenađujuće lijepoga. Toliko o ribljim šalama koje je čuo. Njezin muf je svakoga trenutka postajao sve vlažniji. Ona je vodila Ivanov prst do njezine pičke i pokazala mu kako da prstom jebe ženu. Između njegovoga jezika i prsta bila je vlažna koliko je god mogla. Njezino tijelo je vapilo za njegovim kurcem.

” Ivane, želim te…Želim biti tvoja prva žena. ”

Ivan se nasmijao i stavio je svoj kruti kurac na ulaz njene pičke i lagano je uklizao u nju. U ruke je uzeo njene noge, kako je to vidio u filmovima i nastavio ju je jebati najžešće što je mogao.

” Oh, da !!! ” Elizabet je vikala dok ju je on ispunjavao. Tako se dobro osjećala. Zgrabila ga je rukama za dupe i snažno ga je privlačila prema sebi želeći ga što dublje u sebi. A, on joj ga je zabiao i trošio svaki atom snage iz sebe. Toliko se dobro osjećao da je bio 100% siguran da je Bruno u krivu, jer nijedan osjećaj se ne može usporediti sa ovim.

Znoj je oblio njihova tijela dok su se ritmički kretali napred nazad na kauču. Elizabeta je osjetila Ivanovu napetost, što je značilo njegovu eksploziju. Ona ga je zgrabila i povukla ga u sebe koliko je god mogla. Godine iskustva naučile su je da osjeti vlastiti vrhunac, a ona je željela da svrše istodobno. Njezina pička je eksplodirala osjetivši spermu vlastitog sina u sebi. Strujni udar je prošao njenim tijelom. Privila je njegovu glavu na grudi tako da može osjetiti znoj njenog tijela. Kada su drhtaji počeli jenjavati odmakla je njegovu glavu sa grudi i poljubila ga je. To nije bio poljubac majke, već ljubavnice.

Legli su zajedno goli i zaspali su jedno drugom u naručju. Ujutro su se istuširali i brzo obukli. Za doručkom su razgovarali o noći prije. Brzo su se dogovorili da ono što se desilo večer prije neće ponoviti. Sada je na Ivanu da odluči što će biti sa njim i sa Brunom, pa čak i da želi eksperimentirati sa njim barem ima sa čim usporediti.

” Neću te pitati što si odlučio, ali bez obzira što budeš odlučio ja ću te podržati. ”

” Hvala mama ! ” reče Ivan i poljubi je u obraz. To je bio poljubac sina i majke ” Ja ti želim reći što sam odlučio. ”

Elizabeta je odložila šalicu i posvetila punu pozornost sinu.

” Neću više imati seksualna iskustva sa Brunom. Sada shvaćam da je to samo druga vrsta masturbacije. Možda je to OK, ali bez osjećaja na kraju se osjećaš prazno. ”

Elizabeta se nasmijala, njezin sin je bio na pravom putu da postane muškarac u svakom pogledu.

” Mislim da ću pozvati Sandru da izađemo zajedno.”

desilo sinoć nama, da se tebi dešava sa svakom djevojkom s kojom hodaš – barem ne odmah. ”

” Znam mama. ” reče Ivan smiješeći se. ” Ali barem znam koja me nagrada čeka na kraju igre.To igru čini vrijednom”.

Sada je sve bilo jednostavno, stekao je novu dozu samopouzdanja nakon samo deset minuta telefonskog razgovora sa Sandrom.

” Kako ti se ovo sviđa? Ona je rekla da se nadala da ću je ja nazvati. Kaže da se ponijela malo glupo zadnji put i željela bi početi ponovno ako je to OK sa mnom ? ”

” I, što si joj rekao. ”

” Rekao sam joj da što se mene tiče, kao da prvi put hodamo. ”

” To je dobro za čuti, ali zar ne misliš dok si kod telefona da nazoveš Brunu i kažeš mu da nećeš doći ? ”

” U pravu si. Toliko mu dugujem. ”

” Da li si razmišljao što ćeš mu reći ? ” upitala je Elizabeta zabrinuto.

” Zapravo jesam, nadao sam se da ću ga moći pozvati ovamo poslijepodne, pa da mu ti daš istu poduku kao i meni. ”

” IVANE !!! ” Elizabeta je povikala u krajnjem bijesu. ” Kako si mogao na takvo što i pomisliti.”

” Pa, ako misliš da to nije dobra ideja… ”

” Naravno da ne, ovo poslijepodne mi ne odgovara. Reci mu da dođe oko 19.30. “Zatim su oboje prasnuli u smijeh.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!