Drugarova devojka Maja

Upoznavanje Srbija

Studirali smo u Novom Sadu. Drug Bojan i njegova devojka Maja su živeli zajedno. U Novi sad su došli iz jednog malog mesta da studiraju na Pravnom fakultetu. Upoznali smo se preko mog cimera Bore, kada smo počeli da idemo kod njih u stan na druženje. Njen dečko je bio dobar momak i brzo mi je postao drug. Druženja u stanu su postala sve češća, od dnevnih kafa do večernjih okupljanja.
U samom početku sam diskretno Maju odmerio pogledom. Bila je to lepa devojka, prosečno građena, moglo bi se reći relativno zgodna. Po kući je uglavnom nosila pamučnu trenerku, koju bi u gornjem delu blago popunjavala njena guza. Moj drugar, a njen dečko Bojan, nije bio ljubomoran. Voleo je da ide poslepodne na trčanje.
Jednog dana sam se zadesio kod njih na kafi u momentu kada je on trebao da krene na stadion, Maja i ja smo ostali sami. Kada je poslužila kafu, sela je do mene i srdačno smo razgovarali o svemu. Bilo nam je baš zabavno i znao sam da me ta devojka simpatiše. U trenutku naše osamljenosti meni je bilo u glavi samo jedno…sex sa Majom. Gledam je u oči dok pričamo i zamišljam kako je jebem. Dok pričamo ja polako spuštam ruku na njenu nogu i počinjem da je mazim. Vidim i njoj je interesantno i ne buni se. Malko se postidila i počela je glasnije disati. Kad je krenula da nešto kaže, samo sam joj prislonio svoj kažiprst na njene usne i dao znak da ćuti i da je najbolje da tako i ostane. Dao sam joj rukama znak da se naguzi prema meni na trosedu na kom smo sedali. Uradila je to zbunjeno i sporo. Njena guza je u tom položaju zategla njenu sivu pamučnu trenerku, dok su joj na stopalima bile sportske čarape. U trenerci je bila utrpana bela ženska body majica. Svukao sam joj trenerku dole do kolena i na guzi ugledao obične bele pamučne gaćice. Moj se kurac skroz ukrutio jer je prizor njene guze bio jako izazovan. Zatim sam joj svukao i gaćice sa dupeta na butine, a preda mnom je bio prizor njene pičkice i guze koja je prosto zvala na sex. Na gaćicama sa unutrašnje strane sam video jedva primetan trag braon boje. Guza joj je bila ne neki poseban način otvorena sa crvenkastom rupicom koja je široko zevala kao da hoće da me proguta. Odlučih se da je odmah tucam u guzicu. Nakon što sam prislonio glavić na nju, skrenula mi je pažnju da ga nikad ranije nije primala u dupe i da je čitala da boli. Moj drug je očito više bio za tradicionalan sex, pa nju i pored toga što su se dugo zabavljali nije nikad jebao u guzicu. Nakon njene sugestije otišao sam do veš mašine na kojoj je stajala Nivea krema i brzo se vratio. Ona me čekala u istom položaju crvena u licu. Na kažiprst sam zahvatio kremu i počeo da je mažem po čmaru,
gurajući deo hladne kreme sa prstom u njeno vrelo dupe. Dok sam to radio ona je sve vreme ćutala i bila je sve rumenija u faci, kao da je dobijala temperaturu. Uzdigao sam se nad njenim dupetom i pritisnuo glavićem u njenu guzu. Radio sam to polako i oprezno. Prsten njene guze mi je jače stegnuo glavić, a zatim je propao unutra. Ona je tiho zajecala, dok joj je suza skliznula niz rumeno lice. Nije ništa govorila, samo je povremeno otpuhivala nakon što bi zaustavila disanje. Ja sam bio jako napaljen i bio mi je veliki i tvrd. Nisam joj mogao zabijati dublje, jer sam nekako na samom ulasku u guzu osjetio njeno trvdo govance. Pomislih u sebi da i nisam baš porefio pravi momenat da je jebem u dupe, ali šta da se radi sad. Na momenat sam osetio neprijatan miris iz njene guze, koji me je donekle i palio. Njena rupica na guzi je izgledala kao da će raspucati od širine moga kurca. Pošto sam bio jako napaljen svršio sam joj u guzu nakon 3 minuta. Osetio sam veliki prit
isak unutra i prskanje moje sperme koja je manjim delom za mojim glavićem iscurila napolje, pomešana sa kremom, nešto tamnije braon boje. Kada sam ga izvadio, ona je bez brisanje nespretno navukla gaćice i trenerku i otišla bez reči u kupatilo. Gaćice na guzi su joj odmah poprimile mokru flekicu, jer se nije brisala, a između guzova je bila jako uljepljena od sperme i kreme. Mislim da joj se i prikakilo. Nakon 10 minuta sam čuo da pušta vodu na WC šolji.
Ja sam za to vreme obrisao glavić papirnom maramicom na kojoj sam primetio jedva vidljive braon tragove. Iz kupatila je izašla u farmerkama , rekla mi da ne pričam nikome i da bi bilo bolje da idem kući. Otvorila je prozor da se provetri neprijatan miris. Izgledala je ozbiljno i pomalo tužno. Osjećao sam se ispunjeno i zadovoljno zato što sam je uspio ne samo pojebati, nego sam joj to uradio analno, svršio sam joj u dupe. Trajalo je vrlo kratko, ali je bilo jako slatko i napaljivo. Hej, jebao sam Maju u njenu guzicu! Do danas sam samo drkao maštajući o tome.
Mislim da je njoj bilo dosta neprijatno i da nije očekivala da ću je jebati u dupe. Ona je devojka iz malog mesta koja to nikad nije probala i gdje je to sramota i poniženje, a sada je imala ostatke moje sperme u guzici. Pored toga bolilo je i ako sam je podmazao, jer joj je bio prvi put. Bilo mi je na neki način žao, jer je bila dobra i neiskvarena devojka. Mada mislim da je i njoj na neki način bilo interesantno da proba.
Obukoh svoju jaknu u hodniku i krenuh napolje. Ona me je ispratila i nije ništa odgovorila na moj pozdrav. Moj novi osećaj je bila griža savesti zbog mog druga. Stvarno dobar momak koji ovo nije ničim zaslužio. Pomirisao sam prst i on je mirisao na njeno dupe, blagi kiselkasti neprijatan miris koji mi nije smetao. Nisam oprao ruke. To mi je ostalo kao trofej i uspomena koju će kasnije sapun saprati.
I dalje smo se družili , skoro kao i do tada. Kod nje sam primećivao da joj je ponekad neprijatno. Nisam bio nikada nasamo s njom i nismo nikad više ponovili sex. Nismo ga nikad više ni spomenuli. Nisam ni ja nikome pričao. Osim sada vama.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!