prvi put prima kurac

Drugaricin Prvi Seks

Upoznavanje Srbija

Ovo je iskustvo moje najbolje drugarice. Opisala mi ga je ali pošto sama nije dovoljno vešta da to lepo napiše i podeli sa vama, dala je meni taj zadatak koji sam srećno prihvatila. Nadam se da ćete uživati.

***

Srce joj lupa u grudima. Njen dah se produbljuje i ona može da oseti kako joj se grudi podižu. Njena koža postaje lepljiva od znoja i ona počinje da se klati u iščekivanju. Ona to želi, ona želi da se to dogodi, njen um je zaokupljen time. Ona žudi da se taj seksualni plamen napokon ugasi. Plamen koji već preko 20 godina tinja u njoj.

Ona zatvori oči i čeka. Prsti se slegnu na dugmad njene košulje i polako počinju da je otkopčavaju. Njeno disanje postaje ravnomerno ali dublje i grudi joj se sa svakim udahom nadimaju ispod košulje. Ruke se pomeraju nadole… jedno po jedno dugme se otkopčava, prsti senzualno dodirujuc izloženu kožu.

Najzad otkopčana košulja pada sa njenih ramena, ostavljajući je samo u grudnjaku i suknji. Oseća kako joj prsti dodiruju vrat, klize preko njene kože i padaju preko njenog ramena. Grudnjak je otkopčan i pada na zemlju. Njene grudi se spuštaju u njihov prirodni položaj, izložene, željne.

Njene bradavice se odmah ukrućuju. Prsti se polako kreću po koži, golicajući je. Njena donja usna drhti u očekivanju. Ona oseća kako prsti prate zaobljenje njenih grudi, zadirkujući joj bradavice da se izviju još više. Iznenada ona spaja noge zajedno jer neočekivani nalet uzbuđenje struji između njenih nogu. Ona nije znala da se toliko može uzbuditi.

Zatim ruke obuhvate njene meke, okrugle grudi. Počnu da ih ritmično masiraju u sporim krugovima. Trljajući bradavice u erekciji, dlan se kreće preko njih. Njene grudi gore. Ruke se dobro osećaju na njenim golim grudima, masiranje, stiskanje, trljanje, pipanje. Svake sekunde tokom kojih ruke provode na njenim veličanstvenim grudima njena požuda se pojačava. Oseća kako kaplju, kako jebeno cure sokovi niz njene noge. Oh, ona to želi, ona to želi, ona to želi sada odmah! nabija joj prst u nevinu pičku

Celo njeno biće je usredsređeno na to da zadovolji tu duboko skrivanu želju. Oh, ona to želi. Konačno, posle večnosti zadirkivanja, prsti klize niz njenu znojnu kožu stomaka, dole ka vrhuncu njene želje. Jedna ruka ostaje na dojci i štipa bradavicu. Na njenom pupku prsti zastanu da savršeno istraže ovu udubinu na njenoj glatkoj koži. Prsti na njenom pupku su tako frustrirajući. Tako su jebeno blizu. Tako blizu. Samo nekoliko centimetara od krajnje destinacije.

Njena požuda dovedena do tačke preloma. Oseća još jednu kapljicu kako teče niz njenu butinu. Prsti konačno napuštaju njen pupak i spuštaju se na ivicu njene suknje. Usamljeni palac klizi između materijala i kože. Polako stigne do rajsferšlusa. Druga ruka napušta njenu dojku da se spoji sa onom na šlicu.

Njena bradavica, pulsira, protestuje zbog ovog dezerterstva, žudi za više stimulacija. Polako ruke počinju da otkopčavaju njenu suknju. Materijal se savija otkrivajući rascep njene guze. Kako je rajsferšlus stigao do kraja, ruke se pomeraju gore i ispod novoformiranih preklopa. Polako ponovo počinju da se pomeraju nadole, gurajući dole suknju dok se kreću. Zaokružuju njeno meko okruglo dupe. Ruke su tople na glatkoj koži njenog dupeta.

Ubrzo, suknja odlazi… ostaju gaćice – poslednja prepreka. Palci počinju da se kreću u suprotnim smerovima… gaćice otpadaju. Pičkica je glatka, mokra, i oseća vetrić na sebi poput perca koje je mazi i zadirkuje. Konačno je otkriveno njeno zabranjeno mesto! Potpuno gola, i ništa više ne stoji na putu zadovoljstva.

Ona grize usnu u iščekivanju onoga što će doći. Oseća još jednu kapljicu koja teče niz butinu. Njene bradavice ponosno stoje, čekaju. Prsti počinju da vrše kontakt sa njenim osetljivim međunožjem. Ovaj kontakt šalje udarne talase kroz celo njeno telo. Ona prvo udahne i ona oseti da još jedan prst prilazi da zapleše.

Nakon nekoliko mučnih sekundi prst se spusti na klitoris, krećući se ritmično. Ona oseća osećaj koji se u njoj gomila godinama! Šalje udare munja koje jure kroz njeno telo. Snažno grizući usnu, izmiče joj prigušeno cviljenje kako se prst sve brže kreće, vodeći je do ludila. Može da oseti kako joj se sva čula utapaju u neodoljiv osećaj u njenom klitorisu.

Svi oni živci počinju da peckaju, neće proći još dugo. Njeno telo mokro od znoja. Njeno celo telo vrišti za krajnim probijanjem! Ona to želi! Treba joj! Moli ga!

Naglo oseća topli, klizavi glavić kako nežno prodire u nju, udobno uvlačeći se u njenu mokru zjapeću pičkicu. Ona glasno uzdahne, izbacujući sav vazduh iz pluća dok osećaj nabreklog kurca u njoj nadvladava njena čula, umrtvljujući njeno telo, i prevrćući um u tamu, nesposobna fokusirati se na bilo šta osim na neverovatan osećaj između njenih nogu. prvi put prima kurac

Penis istražuje njenu ženstvenost, izluđujući je. Pronađe on svoju metu i smesti se na njenu g-tačku. Ona ispušta vrisak kao nijedan drugi. Kurac počinje mahnito da petlja po njenoj g-tački, čineći je apsolutno obuzetom, ona je u delirijumu od zadovoljstva. Da! Da! Da! Svršavam! Cvili i viče dok osećaj božanstva potpuno obuzima njeno golo oznojeno telo.

Ona je na ivici. Uskoro se uz kurac probija i prst koji stiska njen klitoris strasno.

Ovo je šalje preko ivice.

Njeno celo telo je odjednom potpuno otupelo. Trnci rastu iz dubina njene duše obuzdavajući njene živce i uranjajući je u vrtlog nepodnošljive senzacije, nadjačavajući sva njena čula. Oseća da joj se telo trza i grči nehotice, njena leđa se silovito izvijaju. Ona se bespomoćno trese dok je orgazam zapljuskuje. Ona želi da vrišti, ali njena usta nečujno se otvaraju. Njen glas ju je izneverio neodoljivim naletima orgazama.

Da, imala ih je više. Okupala je kurac duboko zabijen u nju.

Na nepodnošljivom vrhuncu kreće da šiklja nalet sperme u njenu do malo pre nevinu pičkicu. Ona pada unazad posle poslednjeg mlaza i, potpuno zadovoljna, uživa u posledicama besnog orgazma. Konačno otvara oči, gleda svog ljubavnika, i zahvaljuje mu na svemu sočnim poljupcem.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 11 Prosek: 4.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!