sperma od sina na licu maminom

Dragi Dnevniče – Moj Pijani Sin 2. Deo

Upoznavanje Srbija

Nisam znala da li da nastavim da ti pišem dragi dnevniče. Stidim se, ali istovremeno me uzbuđuje tvoja želja da ti se ispovedim. Uvek sam mogla da ti verujem. Sigurno si znao dnevniče da ću ti reći više, zar ne? Pa da nastavim…

Znaš gde sam bila. Bila sam na kauču, sinova sperma je još uvek bila na mojoj pidžami. Zagledala sam se u nju, ne znajući da li da mi bude muka od onoga što se dogodilo, stid ili nešto drugo. Jedno sam znala – imala sam sina u njegovoj sobi, šokiranog! Odjednom je osetio još veće poniženje nego ranije.

Svaki trag alkohola u mom sistemu je sada nestao, ali je na njegovom mestu bila užasna neizvesnost – šta bih sledeće trebalo da uradim? Volela bih da mogu da ti kažem da sam sedela tamo i smislila nešto pametno, ali mislim da ne postoji niz događaja koje sam zaista mogla da isplaniram u tom trenutku. Tako da sam ustala, proverila kauč da li ima sperme na njemu, i kada sam bila zadovoljna, uputila sam se u Markovu sobu.

Nemoj se čuditi mojim namerama. U ovom trenutku nisam imala ništa u planu osim što sam tražila način da ga smirim. Moja prethodna neaktivnost stvorila je lošu situaciju, i dok sam tiho kročila u njegovu sobu, nadala sam se da ću smisliti plan kada budem imala priliku ponovo sedeti s njim. Smešno što sam verovala svojim majčinskim instinktima.

Znam da čitajući ovo verovatno prevrćeš očima na tu ideju o majčinskim instinktima, s obzirom na to da sam samo gledala svog sina kako masturbira i ništa nisam uradila osim da sam ga pustila da završi… da svrši. I ja odmahujem glavom u neverici.

Njegova vrata nisu bila zaključana i ja nisam kucala. Ono što se upravo dogodilo odgurnulo je tu društvenu formalnu normu ponašanja. Ležao je na svom krevetu, licem nadole u ​​jastuku. Nije plakao, ležao je mirno i osetila sam njegov stid. Kada sam sela pored njega osetila sam kako mu se celo telo napelo na krevetu.

„Sine?“

Ignorisao me je, naravno. Kada sam ovaj put pokušala da stavim ruku na njegovo rame, osetila sam kako se trgnuo od mog dodira. Da si mogao dragi dnevniče da mi čitaš misli u ovom trenutku, shvatio bi koliko sam malo razmišljala. Mislim da ne postoji priručnik za roditelje o tome šta treba da se radi, a ja sam izmišljala stvari u hodu. I pod izmišljanjem stvari, mislim da nisam radila ništa kako treba. Legla sam pored njega i pokušala da ga privučem k sebi, ali on je ležao, još uvek napet i ljut.

„Marko? Pričaj sa mnom.“ Ponovila sam to nekoliko puta i na kraju mi je odgovorio.

„Šta da kažem u ovom trenutku mama?“ Njegov ton je bio mrzovoljan, a srce mi se lomilo zbog toga.

„Desilo se. Bilo je nekako prirodan sled stvari. Ti si pio, a ja sam bila… izložena.“ Pokušala sam da unesem lakoću u razgovor kako bih smanjila napetost, skoro kao da sam htela da budem duhovita – „Osim toga, koji momak ne bi voleo ove moje…?“

Ponekad reči imaju posledice, a moj ton je naveo da se Marko okrene prema meni. Njegove oči su ponovo pale na moje grudi. Odjednom sam shvatila da nisam popravila pidžamu, a grudi su mi još uvek bile delimično otkrivene. Krenula sam da ih pokrijem i uništila sam trenutak. Njegovo lice je pocrvenelo i on je ponovo zario glavu u jastuk.

„Ne, ne… izvini sine. Ja sam kriva jer ih nisam pokrila. To je moja greška.“

To je bila moja krivica. Proklela sam sebe što se nisam setila da zatvorim pidžamu.

A onda, njegovo poslednje priznanje meni: „Ali mama… Šta da radim kada želim da te ponovo pogledam? Na primer, sada?“

Ovde sam preduzela korak o kojem nisam bila sigurna da li želim da ga zapišem za tebe dragi dnevniče. Moj sin je zurio u mene, a ja sam uradila najprirodniju stvar koju sam mogla da smislim. Ponovo sam otvorila pidžamu! Nadam se da te ne užasavam tim priznanjem, ali moja jedina misao je bila da ne mogu dozvoliti da Marko oseti sramotu koju je osećao. A moja fizička priroda koju dobro poznaješ, ona je preuzela stvari. mamine prelepe sise

„Pogledaj me sine.“ Izložila sam mu svoje grudi, popustila još jedno dugme i pustila ga da gleda. Pogledala sam dole i videla odgovor. Bio je zbunjen. Lagano sam se osmehnula, klimnula glavom i gurnula ruke prema njegovom međunožju.

„U redu je sine, želim da te posmatram.“

„Ja.. ja… Ne razumem…“ Glas mu je utihnuo. Bio je zbunjen, dezorijentisan, ali svaki stid koji je osećao nestajao je sa sve većim uzbuđenjem.

„Šššš… Pogledaj me. Želim da te gledam kako masturbiraš sine.“ I dalje je delovao zbunjeno, a deo njega se pobunio protiv onoga što mu je telo govorilo da uradi. „Molimo te.“ Moja molba je razbila svaku nevoljnost koju je možda imao. Ponovo je oslobodio svoj divan penis. Počeo je da drka ali na trenutak je izgledalo kao da će stati.

„Molim te sine. Za mamu.“

Stegao je snažno svoj kurac i počeo žestoko da ga drka. Pojavila se požuda dok je zurio u moje grudi, a zatim u moje oči. Hranila sam se time. Osećala sam da želim da mu pomognem, i dok mi se dodirivanje činilo previše, znala sam da će moje reči pomoći.

„Svrši za mene sine. Dobar dečko. Svrši za mamu.“

Čitajući ovo, možda će izgledati glupo to reći, ali dok je mazio kitu, moje reči su ga vidno uzbudile. Pre-sperma je curila iz njega dok je besno drkao. Zurio je u moje grudi, ali me je isto tako često gledao u oči. I kada bi to uradio, svaki put bih mu rekao: „Svrši za mamu sine. Molim te, svrši.“

Nemoj me osuđivati dnevniče. Ali ranije nisam bila sigurna kako se osećam gledajući kako moj sin drka kurac. Nisam znala da li želim da svrši ili se onesvesti. Ovaj put sam želela tu spermu spermu. Kada sam ga zamolila da svrši za mene, mislila sam iskreno. Nisam bila uzbuđen na način na koji misliš. Ali želela sam da mu pomognem. I radilo je. Počeo je mahnito da pomera kukove; bio je blizu.

„Dobar dečko. Sada svrši. Vreme je da svršiš za mamu.“

Eksplodirao je!

Njegov orgazam je bio nekako gušći nego pola sata ranije. A sperma nije imala svoj put, letela je haotično, svuda… pa čak i na moje zbunjeno lice i sise. Refleksno je jezik sam krenuo i oblizivala sam sinovu spermu dok je on jecao i prskao. Držao je oči zatvorene većim delom, ali je uspeo da vidi kako skupljam njegovo seme sa usana i gutam ga. sperma od sina na licu maminom

Sperme je bilo na njegovoj košulji a kapi su mu ležale i u stidnim dlačicama. Znaš kakvi su muškarci nakon što svrše. Često postoji osećaj nespretnosti, a u nekim ovakvim situacijama i stida. Znala sam to i bila sam spremna. Kada je ponovo počeo da se napinje od zbunjenosti i stida, skinula sam svoj gornji deo i sa njim sam očistila spermu sa njegove košulje koliko sam mogla, a zatim je obrisala i iz njegove kose.

Potom sam tu tkaninu koristila je kao rukavicu dok sam brisala spermu sa vrha njegovog glavića.

„Nikad se ne stidi sine. Želim da ti pomognem. Uživala sam u ovome koliko i ti. Ne pretvaraj ovo u nešto drugo. Svršio si. Bilo je dobro, lepo, sjajno. Želim da to uradiš ponovo za mene kada poželiš.“

Jednostavne reči, ali su ga vidno smirile i napola se osmehnuo.

„Hvala mama…“

„Volim te sine.“

Vratila sam se u svoju sobu, bacila pidžamu na pod i uvukla se u krevet.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 60 Prosek: 4.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!